Voidedeodorantit
Kehitetty herkälle iholle!
VERKKOKAUPPA

Tehokkaat ja alumiinittomat Saaren Taika voidedeodorantit

Saaren Taika kehitti edelläkävijänä markkinoiden ensimmäiset soodattomat, vegaaniset ja luonnolliset voidedeodorantit!

Saaren Taika voidedeodorantit tarjoavat aidosti tehokkaan ja ihoa ärsyttämättömän avun hikoiluun, oli kyseessä sitten herkkä kainaloiden alue, jalkapohjat, ”tissihiki” tai ”pallihiki”.

Valitse herkälle ihoalueelle soodaton voidedeodorantti!

Saaren Taika Voidedeodorantti Tyrni on UNISEX, luomu, vegaaninen, alumiiniton ja soodaton.

Voidedeodoranttimme on kehitetty herkkäihoisille jokapäiväiseen käyttöön. Niissä käytetyt ainesosat tukevat ihon terveyttä, neutraloivat ihon bakteereja sekä kosteuttavat ihoa.

Voidedeodoranttimme sisältävät kainaloiden herkkää ihoa hoitavina ainesosina mm. sheavoita sekä kaakaovoita, joka auttaa samalla myös tuoksujen neutraloimisessa ja kosteutta imevänä ainesosana luomuperunatärkkelystä.

Valikoimastamme löytyy sekä soodattomia, että maltillisesti soodaa sisältäviä, joista kummatkin ovat erittäin hyvin siedettyjä!

Todella tehokas suoja hikoilua vastaan. Raikas olo koko päivän, eikä hiki haise. Miellyttävä pehmeä tuoksu. Paras!”

Ei ärsytä ihoa tavallisten deodoranttien tapaan, mutta on erittäin toimiva.”

”Herkkähipiäisenä varsinkin kainaloista tämä tuote on aivan ehdoton. Pitää hyvin, tuoksuu hyvälle ja ei ärsytä ihoa.

Paras tähän asti kokeilemistani luonnonmukaisista deodoranteista. Tämän jälkeen ei oikeastaan muita tarvitse enää edes kokeilla kun tuote tekee sen minkä lupaa. Tuoksu sopii varmasti sekä naisille, että miehille.”

Valmistamme luonnolliset ja alumiinittomat voidedeodoranttimme Perniön kosmetiikkatehtaallamme erittäin pienissä erissä huolellisena käsityönä. 

Voidedeodoranttiemme yhtenä tärkeimpänä raaka-aineena toimii sheavoi. Saaren Taika sheavoissa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat. Sheavoimme ei sisällä jäämiä keinotekoisista kemikaalisista puhdistus tai valkaisuaineista.

Hyvin siedetty ja runsaasti ravitseva sheavoi auttaa kainaloiden ihoa voimaan paremmin sekä vähentää kainaloiden alueen ärsytystä.