Vanhenevan ihon hoito – Parhaat ihonhoitotuotteet aikuiselle ja ikääntyvälle iholle!

Mitä vanhemmaksi tulemme, sen enemmän ihomme kaipaa ulkopuolista kosteutusta, sillä ihomme vanhentuessa, alkaa se menettämään ihon luonnollisia ravintoaineita, kuten kollageenia, elastaania, hyaluronihappoa, eli niitä ravintoaineita, joilla ihon kimmoisuus ja sileys on nuorempana säilynyt ihollamme.  Näiden ravintoaineiden syöttäminen iholle ihonhoitotuotteiden avulla on tehokkain tapa hillitä vanhenemisen merkkien syntymistä ja etenemistä. 

Ikääntyvän ihon hoito

Meille tulee paljon kysymyksiä aikuisen ihon hoidosta ja ikääntyvän ihon-, eli vanhenevan ihon tuotteista, joten omistamme tämän blogikirjoituksen kokonaan aikuisille naisille, ja miksei miehillekin!

Kirjoituksessa käymme läpi miten aikuisen henkilön ihoa tulisi hoitaa sekä kerromme parhaimmat tuotesuosituksemme aikuiselle ja ikääntyvälle iholle!

Aikuinen eli ikääntyvä iho, 30+ 40+ 50+ 60+ jne

Ihon ikääntyminen alkaa jo ennen 30 ikävuotta.

Ihon ikääntyminen voi tapahtua joko luonnollisesti tai ennenaikaisesti. Oikeilla tuotevalinnoilla ja oikeanlaiselle ihonhoitorutiinilla voit ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkien syntymistä sekä pitää ihosi kauniina, terveenä ja hyvinvoivana pidempään.

Ihon ikääntyminen näkyy ihon kuivuutena, ryppyinä ja juonteina, ihon veltostumisena ja suurentuneina ihohuokosina.

Ikääntyvässä ihossa tapahtuu myös muutoksia värissä. Ihon väri voi muuttua kalpeammaksi tai jopa kellertävän harmaaksi. Myös pigmenttimuutokset ovat yleisiä kämmenselkien, kasvojen ja kaulan iholla.

Kun iho vanhenee luonnollisesti, se ohenee ja ihon toiminnot hidastuvat. Tästä syystä ihoon ilmestyy pintakuivuutta ja ihon kimmoisuus vähenee. Luonnollisesti vanhentuneen ihon väri on usein kirkas ja läpikuultava. Tällainen iho kaipaa erityisesti kosteutusta, suojaa ja kiinteytystä.

Iho voi myös vanheta ennenaikaisesti. Tähän vaikuttavat auringon haitalliset uv-säteilyt, tupakointi, alkoholi, väärät ihonhoitotottumukset tai puutteellinen hoito, stressi, sairaudet sekä elintavat.

Ennenaikaisesti ikääntynyt iho on väriltään kellertävä ja rypyt ja juonteet ovat syviä, selvästi syvempiä, kuin luonnollisesti ikääntyneessä ihossa. Ennenaikaisesti ikääntynyt iho on usein myös paksu ja se saattaa tuntua jopa kovalta ja kumimaiselta. Tällainen iho vaatii erityisesti kosteutusta, elvyttämistä ja kiinteyttämistä.

Tärkeintä on huolehtia ikääntyvän ihon hoidossa säännöllisestä puhdistuksesta, suojaamisesta ja kosteuttamisesta.

Ihonhoitotuotteiden tehtävänä on ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkien ennenaikaista syntymistä, hidastaa vanhenemista sekä pitää ikääntyvä iho terveen ja hyvinvoivan näköisenä. Oikeanlaiselle ihonhoitorutiinilla pystyt hidastamaan merkittävästi ihon vanhenemisen näkyviä merkkejä sekä säilyttämään terveemmän ja kuulaamman näköisen ihon. 

Aikuisen ja ikääntyvän ihon hoito

Ikääntyvän ihon puhdistus

Ihon puhdistus on yksi tärkeimpiä seikkoja ihonhoidossa, sillä ihon pinnalle laskeutuu päivän mittaan hurja määrä epäpuhtauksia aina ilmassa leijuvista bakteereista ilmansaasteisiin sekä ihon itse erittämiin kuona-aineisiin. 

Ikääntyvä iho kaipaa yleensä enemmän kosteutusta ja siksi kannattaakin valita aikuisen ja vanhenevan ihon puhdistukseen jokin kosteuttavista Saaren Taika saippuoista. 

Saaren Taika saippuoista ei ole riistetty pois saippuaan normaalisti syntyvää, ihoa erittäin kosteuttavaa glyseriiniä, jonka lisäksi Saaren Taika saippuoissa on paljon ihon kosteustasapainolle tärkeitä ravitsevia öljyjä. 

Saaren Taian palasaippuoista lähes kaikki sopivat myös kasvojen pesuun ja useimmissa palasaippuoissamme onkin jo reseptin kehittämis vaiheessa otettu kuivaihoiset ja kasvojen pesu huomioon, sillä tuotteiden kehittäjällä, eli minulla itsellänikin on atooppinen, kuiva ja herkästi reagoiva iho.

Saaren Taika palasaippuathan ovat alunperin omiin iho-ongelmiini kehitettyjä ja ihosairauksista koko elämäni kärsineenä uskon, että iho-ongelmien ansiosta minulla on ensikäden kokemusperäistä tietoa aidosti kosteuttavien palasaippuoiden valmistamisesta.

Myös sadat asiakkaamme ovat kertoneet, että Saaren Taika saippuat eivät kuivata useimpien ihoa!

Paras kasvosaippua ikääntyvälle iholle

Tyrni Luksus Spa Saippua, kosteuttava, sopii mm. rosacea iholle.

Saaren Taika Tyrni Luksus Spa saippua on hellävarainen ihollesi ja se sopii mainiosti päivittäiseen pesuun niin kasvoille, kuin vartalollekin.

Luonnollinen saippua auttaa tasapainottamaan ihosi bakteerikantaa, sillä se sisältää tehokkaasti vaikuttavaa luonnollista teepuun eteeristä öljyä.  

Luomu Extra-virgin oliiviöljy tekee saippuasta erittäin hellävaraisen, sillä se puhdistaa ihoasi poistamatta siitä ihosi luonnollisia rasvoja.

Saariston tehokas tyrniuute

Tyrnin tiedetään lievittävän kipuja, nopeuttavan arpien ja haavojen paranemista sekä auttavan taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. Tyrninlehtiuute helpottaa myös palovammoja.

"Ärtyneelle rosacea- iholle kahden viikon Tyrni Luksus Spa saippuan käytön jälkeen kiristys kasvojen iholta on hävinnyt ja iho tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä. Punaisuus on selvästi vähentynyt otsan, nenän ja leuan alueelta."

Karpalo Luksus Spa Saippua, kuivalle iholle sekä aikuiselle iholle.

Karpalo Luksus Spa saippua on ylellisyyttä arjen keskellä. Hellävarainen saippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii kuivalle iholle tai aikuiselle iholle.

Saippuan sisältämä auringonkukkaöljy on erittäin tehokas kosteuttaja, joka lisäksi hoitaa ihoasi hellävaraisesti.

Saippuassa on käytetty myös Avokadoöljyä, joka sisältää paljon mm. A, B, D ja E-vitamiineja, sekä aminohappoja, jonka vuoksi se sopii erittäin hyvin mm. ikääntyvän ihon hoitoon. Avokadoöljyä sisältävä Karpalo Luksus Spa saippua onkin erityisen hellä juuri ikääntyvän ihon pesussa!

Sheavoi antaa saippualle lisää luksusta, sillä sheavoi toimii saippuoissa tehokkaana kosteuttajana ja saa saippuan tuntumaan hellävaraiselta! Sheavoi sisältää paljon vitamiineja sekä rasvahappoja ja se hoitaa ihoasi hellävaraisesti.

Saippuaan on lisätty myös Manteliöljyä, sillä se kosteuttaa tehokkaasti ihoasi antaen sille pehmeyttä ja kimmoisuutta. Manteliöljy isältää runsaasti A, D ja E-vitamiineja, sekä rasvahappoja.

"Tämä saippua on niin ihanan tuoksuinen ja se hoitaa ihoani. Tämän saippua ei kuivata ihoani, joten minun ei tarvitse enää rasvata kuivaa ihoani."

Veera Suolasaippua®, sopii mm. ihottumille, akne- ja psori iholle, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Saaren Taika Veera Suolasaippua on erittäin kosteuttava ja hellävarainen palasaippua, joka sopii päivittäiseen käyttöön.

Merisuola sitoo kosteutta ihollesi. Säännöllinen suolasaippuan käyttö vähentää ihon rasvaamisen tarvetta merkittävästi. Antibakteerinen merisuola auttaa neutraloimaan iholla olevia bakteereja, jotka aiheuttavat hielle tunnusomaisen hajun. Suolasaippuan säännöllinen käyttö vähentää myös ihon epäpuhtauksista johtuvia iho-ongelmia, kuten näppyjä.

Vihreä savi imee itseensä iholta epäpuhtauksia, se nopeuttaa ihovaurioiden paranemista ja rauhoittaa ihoa.

Luomukaura kuorii ihoa hellästi. Se lievittää tulehduksia sekä rauhoittaa ihoärsytyksiä ja kutinaa.

”Kärsin atooppisesta, karheasti ihottumasta, jota olen aiemmin hoitanut kortisonivoiteilla (reseptilääkkeellä ja apteekkirasvalla). Suolasaippuan käyttöön oton jälkeen en ole enää tarvinnut kortisonivoidetta ollenkaan. Aivan ihmeellistä, mutta täyttä totta"

Aikuisen ja ikääntyvän ihon kosteutus on kirkkaan ja kimmoisan ihon edellytys

Mitä vanhemmaksi tulemme, sen enemmän ihomme kaipaa ulkopuolista kosteutusta, sillä ihomme vanhentuessa, alkaa se menettämään ihon luonnollisia ravintoaineita, kuten kollageenia, elastaania, hyaluronihappoa, eli niitä ravintoaineita, joilla ihon kimmoisuus ja sileys on nuorempana säilynyt ihollamme. 

Näiden ravintoaineiden syöttäminen iholle ihonhoitotuotteiden avulla on tehokkain tapa hillitä vanhenemisen merkkien syntymistä ja etenemistä. 

Iho on ihmisen suurin yksittäinen eli, mutta samalla se on viimeinen elin, jonne sisäisesti saadut vitamiinit ja ravintoaineet kulkeutuvat. Ensinnä ravintoaineiden imeytymislistassa ovat tärkeimmät elimemme, kuten sydän, aivot, maksa jne, ja iho on listassa vasta viimeisenä.

Tästä syystä onkin tärkeää antaa iholle ravintoaineita myös ulkoisesti, sillä näillä ulkoisesti annetuilla ravintoaineilla voidaan parhaiten vaikuttaa ihon ulkoiseen olemukseen, eli ihon ulkonäköön ja ihon tuntumaan, kuten kuivuuteen, rasvaisuuteen, kimmoisuuteen jne.

Ikääntyvän ihon tehokas kosteutus tapahtuu parhaiten kasvovedellä

Kasvovesi pystyy parhaiten antamaan iholle sen tarvitsemaa lisäkosteutta, sillä vesi on ainoa ainesosa joka todellisuudessa lisää kosteutta iholle. Öljyt ja rasvat voivat säilyttää kosteutta iholla, mutta ne eivät tuo kosteutta lisää. Siksi kasvovesi on yksi tärkeimmistä tuotteista mikäli iholle halutaan tuoda lisää kosteutta. 

Suihkutettava kasvovesi on paras kasvovesi, sillä suihkutettavan kasvoveden avulla saat paremmin taputeltua kosteutuksen syvälle ihon alempiin kerroksiin, toisin kuin vanulapulla tai pumpulilla pyyhittävällä kasvovedellä.

Ihon päällimmäinen kerroshan on kuollutta ihosolukkoa, eli se ei itsessään ime enää mitään, vaan kosteutus ja ravintoaineet tulee saada kuljetettua syvemmälle ihoon, ja ihonhoitotuotteen (kasvovesi ja seerumi) taputtelu iholle on paras konsti siihen. 

Mikäli sinulla on todella kuiva iho, suosittelen kasvoveden kerrostamista muutamaankin kertaan. Eli suihkuttele muutama suihkaus kasvovettä, taputtele se ihoosi ja toista muutamaan kertaan. 

Aikuiselle iholle paras kasvovesi on Saaren Taika Ecolution Ruusu Misellivesi

Rauhoittava ruusu misellivesi sisältää elastiinia ja kollageenia.

Ruusu misellivesi sisältää iholle tärkeää elastiinia ja kollageenia, jotka yhdessä auttavat ihoasi säilyttämään sen nuorekkuuden ja kimmoisuuden. Kollageeni ja elastiini ovat kuituja, jotka muodostavat ihosi tukirakenteen.

Kollageeni pitää huolen ihosi kiinteydestä, kun taas elastiini pitää ihosi tiukkana. Elastiini on elastinen, kuten sen nimikin jo kertoo. Se auttaa ihoasi palautumaan mm. venymisen jäljiltä. 

Molempia näistä kuiduista löytyy runsaasti nuorelta iholta, mutta ne alkavat pikkuhiljaa hajota ikääntymisen ja auringonvalon seurauksena. Käyttämällä elastiinia sisältäviä tuotteita, autat ihoasi parhaiten pysymään kiinteänä. 

"Olen nyt viikon ajan käyttänyt iltaisin misellivettä ja iho tuntuu todella hyvältä. Olen yllättynyt miten kimmoisalta iho näyttää ja tuntuu jo viikon käytön jälkeen! Ja tuoksu on niin mahtava!!!"

Seerumi on ikääntyvän ihon tärkein anti-age hoito

Ennen kosteusvoidetta kannattaa aikuiselle ja ikääntyvälle iholle antaa seerumia, joka parantaa ihon kykyä pysyä nuorekkaana. 

Seerumi sisältää voiteita enemmän vaikuttavia aineita, kuten ihon ryppyjä silottavia hyaluronihappo molekyylejä ja ihoa siloittavia vitamiineja!

Siksi seerumin käyttö kannattaa, mutta älä unohda voidetta, sillä seerumit imeytyvät syvälle ihoon, tehden taikojaan solutasolla, kun taas voiteet hoitavat ja suojaavat ihon päällimmäisiä kerroksia.

Hyaluronhappo palauttaa ihon kimmoisuuden

Hyaluronihappo on ihon tukikudokseen liittyvä sokeri. Iän myötä ihosi oman hyaluronihapon tuotanto vähenee ja iho alkaa näyttämään ulospäin veltostumisen merkkejä. Tällöin kannattaa aloittaa hyaluronihappo kasvoseerumin käyttö.

Kylmän vuodenajan aikaan myös kosteuden haihtuminen iholta saa aikaan ihon kuivumista, kiristelyä sekä ryppyjen näkymistä selvemmin. Myös tähän auttaa hyaluronihapposeerumin käyttö, sillä seerumi palauttaa ihon kosteuden!

Kiinteän ja kimmoisan ihon salaisuus on ihon hyvä kosteustasapaino, ja sen saat hyaluronihapon avulla!

Ylellinen Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumin avulla saat ihollesi nuorekkuutta ja huomattavaa pehmeyttä. Se tekee ihostasi joustavamman ja säteilevämmän. Ihostasi tulee ravittu sekä elvytetty ja sen uusi hehku säteilee ulospäin!

Muistathan, että seerumin käyttö kaipaa aina alleen kasvoveden ja päälleen kosteusvoiteen!

"Seerumi jättää ihon mukavan napakaksi ja iho on fresh, vaikka yöunet olisi jäänyt aivan liian vähälle. Toimi myös roacuttani kuurilla sekä sen jälkeen ja auttoi saamaan ihon kosteustasapainon takaisin."

Mitä hyaluronihappo tekee ihollesi?

  • kosteuttaa ihoa
  • silottaa juonteita
  • saa ihon tuntumaan kimmoisammalta ja pehmeältä
  • tukee ihon rakennetta
  • edistää solujen uudistumista ja kollageenin sekä elastiinin tuotantoa.
  • tehostaa antioksidanttipuolustusta ihossa, mikä tekee siitä vastustuskykyisemmän vapaita radikaaleja vastaan.

Saaren Taialta löytyy runsaasti hyaluronihappoa sisältäviä ihonhoitotuotteita, joiden avulla aikuisen ihon kuulaus, kimmoisuus ja säteileväisyys saadaan palautettua.

Paras kosteusvoide aikuiselle ja ikääntyvälle iholle

Aikuisen ihon kosteusvoiteeseen kannattaa panostaa. Kosteusvoide antaa iholle sen tarvitsemia ravintoaineita, jotta uudistuneet ihosolusi säilyttäisivät mahdollisimman hyvin niiden kimmoisuuden ja elastisuuden.

Laadukas kosteusvoide sitoo myös seerumien tehoaineet ihollesi sekä suojaavat ihoasi liialta kosteuden haihtumiselta sekä ulkopuolisilta ihoa vanheltavilta rasitustekijöiltä, joita ihosi kohtaa päivän mittaan. 

Kuivaihoisen tai paljon ulkoilevan kannattaa myös, etenkin talviaikaan, kerrostaa kasvoille kosteuden haihtumista ehkäisevää ja ihoa suojaava kasvoöljyä.

Koostumuksestaan huolimatta Saaren Taika kasvoöljyt eivät jätä ihoasi öljyiseksi, vaan ne sujahtavat nopeasti ihon sisään ja pitävät ihosi kosteutettuna ja mattapintaisena koko päivän. 

Hajusteeton Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide tuo pitkäkestoista kosteutusta ihollesi. Sen ravitsevat ja tehokkaat ainesosat tekevät ihostasi sileän, kimmoisan ja säteilevän.

Koentsyymi Q10 tehostaa ihosi luonnollista uudistumisprosessia, poistaen samalla epäpuhtauksia. Q10 auttaa ihoasi sen uudistumisprosessissa jättäen ihon kirkkaammaksi ja nuorekkaammaksi.

Koentsyymi Q10 auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä, sillä se kiinteyttää ihoasi tuottamalla kollageenia ja elastiinia. Se nopeuttaa ihosolujesi uudistumista ja auttaa ihoasi säilyttämään sen kimmoisuuden. Q10 auttaa myös ehkäisemään ihon värimuutoksia ja maksaläiskiä.

Pienimolekyylinen hyaluronihappo imeytyy syvemmälle ihoosi ja auttaa tehostamaan muiden aktiivisten ainesosien vaikutusta ihollasi. Se vähentää tehokkaasti ihosi kuivuutta, juonteita ja ryppyjä.

"Punoittava (rosacea) ja ohut iho heleytyi selkeästi jo viikon käytön jälkeen. Iho tuntuu pehmeälle ja jopa ehkä hiukkasen kimmoisemmaltakin kuin aiemmin. Miellyttävä koostumus, imeytyy nopeasti, ei tahmea. Käytän aamuin illoin."

Hajusteeton Kollageeni A-Vitamiini kasvovoide tekee ihostasi kiinteämmän, ja kuulaamman.

Ikääntyessämme ihon kollageenin tuotantomme hidastuu ja tästä syystä ihon kimmoisuus vähenee.

Kollageeni A-vitamiini kasvovoide sisältää runsain määrin voimakkaita luonnollisia anti-age ainesosia. Se kuljettaa mm. kollageenia suoraan ihon syvempiin osiin, vähentäen juonteiden syntymistä ja jättäen ihosi kosteutetuksi ja ravituksi!

"Graalin malja! Tämä on äärettömän hyvä tuote. Tyyris hinta ei haittaa, sillä purkki on riittoisa ja tulokset valloittavia. Silottaa, pehmeyttää, kirkastaa. Tulen tilaamaan tätä uudelleen ja uudelleen!"

Sheavoita ja kauransiemenöljyä sisältävä Aloe Vera kosteuttaja antaa pitkäkestoista kosteutusta sekä auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa.

Sheavoi yhdistettynä Aloe Veraan ja kauransiemenöljyyn tekevät voiteesta ihoa tehokkaasti ravitsevan sekä kosteuttavan.

Kaura auttaa lievittämään ihon tulehduksia sekä rauhoittamaan ihoärsytystä sekä kutinaa.

Aloe Vera auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa ja nopeuttaa ihosolujen uudistumista. Se rauhoittaa tehokkaasti ärtynyttä tai auringonpolttamaa ihoa. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, entsyymejä, A- ja E-vitamiineja, ja sillä on tulehduksia hillitseviä ominaisuuksia. Se saattaa auttaa myös tasoittamaan ihon sävyeroja sekä vaalentamaan arpia.

"Tämä voide on ollut atooppisen ihoni pelastus! Iho tuntuu ihanan kosteutetulta ja kuivuus ja kutina on vähentynyt huomattavasti. Jouduin hetken aikaa pärjäämään muilla kasvovoiteilla kun tuote oli hetkellisesti loppu, ja huomasin saman tien eron kasvojen ihon kunnossa. En siis aio vaihtaa enää muihin tuotteisiin, tämä Aloe Vera kosteuttaja on aivan huippu tuote!"

Estä kosteuden haihtuminen iholtasi suojaavalla kasvoöljyllä

Kosteuden haihtuminen iholta päivän mittaan on suurin syy ihon kuivumiseen. Etenkin kylmä ja kuiva talvi-ilma sekä sisätiloissa huoneen lämmitys saavat ihon kosteustasapainon kärsimään.

Voit ehkäistä ihosi kosteuden haihtumista käyttämällä ihohuokosia tukkimattomia Saaren Taika kasvoöljyjä. Saaren Taika kasvoöljyt eivät jätä ihoasi öljyiseksi, vaan ne imeytyvät nopeasti ihosi syvempiin kerroksiin ravitsemaan ja antamaan suojaa ihollesi.

Kuulaan ja sileän ihon salaisuus on Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy!

Saaren Taian hajusteeton Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy palauttaa ihosi kimmoisuuden sekä kosteustasapainon. Tämä ylellinen kasvoöljy imeytyy nopeasti ihoosi, ja sen jättämä lähes matta pinta tekee ihostasi sileän ja antaa sille kosteutetun lempeän tunteen, joka kestää pitkään.

"Psoriasisihoa hoitava rauhoittava riittoisa öljy , pisara aamuin illoin varsinkin lämmityskauden aikana tasoittaa lehahtelevaa ihoa."

"Paras kasvoöljy mitä olen käyttänyt pitkän ikäni aikana. Rypyt ovat silenneet huomattavasti. Jes!"

Saaren Taika Jojobaöljy & Teepuu kasvoöljy on pehmentävä ja suojaava kasvoöljy, jolla on tulehduksia estäviä ominaisuuksia, siksi sopii erityisen hyvin mm. vaurioituneelle tai akneiholle.

Kasvoöljyn sisältämä Jojobaöljy auttaa ihon pintakerroksen kosteustasapainon säilyttämisessä, eikä se jätä tyypillistä öljyistä pintaa ihollesi. Sillä on antimikrobisia ominaisuuksia ja sen sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina auttaen ihoasi taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Jojobaöljy on helposti imeytyvä, mutta mattapintaisen suojakerroksen jättävä öljy, joka on erittäin hyvin siedettyä ja ihoa rauhoittavaa. Se auttaa ihoasi talintuotannon tasapainottamisessa ja saattaa siksi hillitä myös aknen syntymistä.

"Pitkään vaivannut akne leuassa lähti paranemaan eikä uusia näppylöitä ole juurikaan enää tullut. Ihana tuote!"

Ikääntyvän ihon kuoriminen tehostaa ihonhoitotuotteiden vaikutusta

Ihon säännöllinen kuoriminen tehostaa ihonhoitotuotteiden vaikutusta.

Kuorinta poistaa ihosi pinnalle kertyneitä kuolleita ihosoluja ja tekee ihostasi kirkkaamman, kuulaamman ja sileämmän. Kuorittu iho imee myös paremmin voiteiden ravintoaineet itseensä ja säilyy näin nuorekkaampana! 

Aikuiselle iholle sopii parhaitenSaaren Taika Professionalin hellävarainen ja kosteuttava Manteli & Kaura – Syväpuhdistava kasvokuorinta.

"Olen 61 vuotias. 2 krt olen käyttänyt saunan yhteydessä kaura-manteli syväpuhdistavaa kasvokuorintaa. Nyt jo olen huomannut kasvojen ihon hehkuvan, väsymyksen jäljetkin ovat häipyneet, huomaan että kasvovoiteetkin imeytyvät paremmin. Kiitos tästä tuotteesta. Upea tuote.❤ Suosittelen kokeilemaan!😊"

"Tämä Manteli & Kaura - Syväpuhdistava kasvokuorinta on paras kuorinta-aine, mitä ikinä olen käyttänyt. Kasvot tulivat kuorinnan jälkeen todella pehmeäksi ja se kosteuden tunne, se oli ennenkokematonta! Yleensä ennen käyttämiäni kuorintavoiteita kasvoja kiristi, mutta tämän kuorinnan jälkeen iho tuntui niin ihanan kosteututulta, mitä en ole ennen kokenut! Kasvojen väri oli jo eka kerran jälkeen tasoittunut ( kasvoistani löytyy kaikki mahdolliset virheet)."

Kasvonaamio on tehokas anti-age ihonhoitotuote

Kuorinnan lisäksi aikuisella iholla on hyvä käyttää kerran pari viikossa kasvonaamiota.

Kasvonaamio kuljettaa ihoa ravitsevia ja hoitavia ainesosia syvälle ihon eri kerroksiin ja tasapainottaa näin esim. liiallista talintuotantoa, joka saattaa aiheuttaa esim. aknea, tai kosteuttaen kuivaa ihoa ja atooppista, tai raviten ikääntyvää ihoa ja ehkäisten näin esim. juonteiden näkymistä.

Paras kasvonaamio aikuiselle iholle on Vihreä Tee Ja Savi- Antiage Kasvonaamio. Mikäli ihosi on rasvaisuuteen tai näppyihin taipuva, suosittelen edellisen sijaan käytettäväksi Aktiivihiili & Savi kasvonaamiota. 

"Couperosaan taipuvainen, atooppinen sekaihoni sai naamiosta ison avun. Neljän käytön jälkeen ihon väri on tasoittunut ja tuntuu pehmeältä, sileältä sekä näyttää selvästi kirkkaammalta."

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.