Tutustu tiimiin

Keitä me olemme?

Johanna perusti Saaren Taika tuotemerkin vuonna 2017 ja yrityksemme Topaz Oy syntyi vuonna 2018.

Olemme perheyritys ja meillä työskentelee perheenjäsenten lisäksi ystäviämme, naapureitamme, kyläläisiämme sekä lähikuntalaisiamme.

Johanna Amnelin

Perustaja ja taivaanrannanmaalari

Utelias uudistaja ja peloton pioneeri – Johanna on Saaren Taian sydän ja sielu. Saaren Taika -brändin luoja on uniikki yhdistelmä luovaa ajattelua ja kykyä puskea projektit maaliin kaikilla keksittävissä olevilla keinoilla. Johanna vastaa Taikatehtaalla uuden luomisesta ja tuotekehityksestä. Rohkea ja kekseliäs tahtonainen löytää maailmasta aina jotain uutta saavutettavaa – ja jos valmista reittiä tavoitteeseen ei ole, tie sinne voidaan yhtä hyvin raivata itse.

Veera Amnelin-Kylämäki

Toimitusjohtaja ja joukkueen kapteeni

Älä anna pienen koon tai nuoren iän hämätä – bossladymme Veera on silkkaa pippuria ja päättäväisyyttä. Harkitsevan ja sisukkaan Veeran vastuulla on varmistaa, että kaikilla saarentaikalaisilla on kaikki hyvin. Kunnon kapteenin lailla Veera luotsaa joukkueen päivittäistä toimintaa varmalla ja vankalla otteella kohti tulevaisuuden horisontteja. Topakan toimeenpanijan tähtäin on niin pitkällä kuin maisema kantaa − ja vielä hieman kantomatkan ylikin.

Joni Itkonen

Taikatehtaan tuhattaikuri ja voide- ja saippuatuotannon päällikkö

Tehdaspäällikkömme Joni on uuttera ja uupumaton työmyyrä, joka elää ja hengittää Saaren Taikaa. Taikatehtaan tuhattaituri tuntee tehtaan jokaisen toiminnon ja pitää huolta voide- ja saippuatuotannon suunnasta. Multitalentti Joni on Taikatehtaalla todennäköisimmin myös se, joka osaa vastata kaikkien tehtaalaisten kaikkiin kysymyksiin. Taskuissaan tehdaspäällikkö kanniskelee paitsi aimo annosta analyyttistä ajattelua ja huolellista harkintaa, myös luovia ratkaisuja pulmaan kuin pulmaan.

Teemu Kylämäki

Vastuunsa tunteva varastoesimies

Varastopalapelin hallinta vaatii teräväpäistä tetriksen pelaajaa ja tarmokasta toimitusketjujen taitajaa. Siihen ratkaisumme on välkky ja vastuullinen varastomaestromme Teemu, joka heiluttaa paitsi varastovaltakunnan valtikkaa, myös taklaa varastonhallinnan haasteet kuormalava kerrallaan. Varmaotteisen varastomestarin ansiosta Saaren Taian tuotesaldot ovat kohdillaan, hyllyt täyttyvät ajallaan ja pakkaukset löytyvät paikoiltaan. Miehen merituulten nopeudella juokseva ajatus varmistaa, että päivittäiset puuhat hoituvat vauhdilla myös sesonkiaikojen vilskeessä ja vilinässä

Miska Amnelin

Vikkelä varastonhoitaja

Jos Taikatehtaan ovilla ohitsesi viiletti jotain vauhdikasta, näit todennäköisesti vilauksen varastonhoitajastamme Miskasta. Varaston vikkelä vieteri-ihminen on Taikatehtaan tohinoissa kasvanut tornado, joka viilettää hyllyltä toiselle vanhan tekijän tottunein ottein. Maantiekiitäjämäisen Miskan vastuulla on pitää varasto kurissa ja nuhteessa, jotta sinä saat tuotteesi nopeammin ja varmemmin. Yhtiömme nuori ja nokkela 16-vuotias kuopus on aina valmis ojentamaan auttavan kätensä yhteisen hyvän edistämiseksi.

Sussu

Saippuapakkaaja ja tarroitusvelho

Tämä skarppi saippuanpakkaaja on lisäksi paitsi voittamaton voiteiden tarroittaja, myös ehtymätön hyvien ideoiden lähde. Ei nimittäin ole lainkaan harvinaista, että Sussu on se, jonka viisaassa mielessä marinoituu mainioita ideoita Taikatehtaan iloksi ja avuksi. Monitoiminaisen sukkela työote varmistaa, että tarrat ovat täsmällisesti paikoillaan ja siivoussaippuat lähtövalmiina juuri silloin, kun niitä tarvitset.

Minna

Supernopea tilaustenkäsittelijä

Violetta

Pesunkestävä palveluvelho

Kun asiakaspalvelussa tarvitaan kuulevia korvia ja käteviä käsipareja, vastauksemme on varma ja vakuuttava Violetta. Asiakaspalvelutiimimme tuorein jäsen täydentää Taikatehtaan joukkuetta sydänlämpimällä ystävällisyydellään. Tämä pesunkestävä palveluvelho on asiakaspalvelun helmi, jonka tyyni olemus huokuu perusteellista palveluhenkeä. Läpeensä lehmänhermoinen Violetta ei häkelly eikä hötkyile haastavissakaan hetkissä, vaan ohjaa tilanteen kuin tilanteen maltillisesti maaliin.

Juho

IT-asiantuntija sekä SEO-taikuri

Isoäiti

Pyykkietikoiden äiti

Jokaisessa työyhteisössä tapaa olla yksi ahkera äitihahmo – me vain taisimme saada sen sydämeltään suurimman. Isoäiti Sirkka on pyykkietikoiden alku ja juuri. Vielä nykyäänkin Saaren Taian pyykkietikat valmistuvat Isoäidin uutterana käsityönä. Etikoiden käsinvalmistuksen lisäksi isoäiti on aina valmis auttamaan ja pitämään huolta siitä että, taikatehtaalaisilla on töissä hyvä olla. Kunnon äitien tapaan Isoäiti lisää etikkapulloihin aina ennen sinetöintiä pienen ripauksen äidillistä huolenpitoa. Sellaisiahan isoäidit ovat.

Vaari

Varaston ja logistiikan aivot

Kun mahdottomalta tuntuviin ideoihin tarvitaan toteuttaja, hätiin kutsutaan Vaari. Anna vain ongelma, odota hetki ja voilá – Vaarin alati raksuttava ratkaisukeskus tuotti reseptin, jolla pähkinä saadaan puraistua. Taikatehtaan kylmähermoinen peruskallio on keskeinen tukipilari koko tehtaan toiminnalle. Kekseliään vaarin ansiosta Taikatehtaalla väistellään monet varaston ja logistiikan miinat, joihin muutoin saatettaisiin kompastella.