Tutustu tiimiin

Keitä me olemme?

Johanna perusti Saaren Taika tuotemerkin vuonna 2017 ja yrityksemme Topaz Oy syntyi vuonna 2018.

Olemme perheyritys ja meillä työskentelee perheenjäsenten lisäksi ystäviämme, naapureitamme, kyläläisiämme sekä lähikuntalaisiamme.

Johanna Amnelin

Perustaja ja taivaanrannanmaalari

Utelias uudistaja ja peloton pioneeri – Johanna on Saaren Taian sydän ja sielu. Saaren Taika -brändin luoja on uniikki yhdistelmä luovaa ajattelua ja kykyä puskea projektit maaliin kaikilla keksittävissä olevilla keinoilla. Johanna vastaa Taikatehtaalla uuden luomisesta ja tuotekehityksestä. Rohkea ja kekseliäs tahtonainen löytää maailmasta aina jotain uutta saavutettavaa – ja jos valmista reittiä tavoitteeseen ei ole, tie sinne voidaan yhtä hyvin raivata itse.

Veera Amnelin-Kylämäki

Toimitusjohtaja ja joukkueen kapteeni

Älä anna pienen koon tai nuoren iän hämätä – bossladymme Veera on silkkaa pippuria ja päättäväisyyttä. Harkitsevan ja sisukkaan Veeran vastuulla on varmistaa, että kaikilla saarentaikalaisilla on kaikki hyvin. Kunnon kapteenin lailla Veera luotsaa joukkueen päivittäistä toimintaa varmalla ja vankalla otteella kohti tulevaisuuden horisontteja. Topakan toimeenpanijan tähtäin on niin pitkällä kuin maisema kantaa − ja vielä hieman kantomatkan ylikin.

Joni Itkonen

Taikatehtaan tuhattaikuri ja voide- ja saippuatuotannon päällikkö

Tehdaspäällikkömme Joni on uuttera ja uupumaton työmyyrä, joka elää ja hengittää Saaren Taikaa. Taikatehtaan tuhattaituri tuntee tehtaan jokaisen toiminnon ja pitää huolta voide- ja saippuatuotannon suunnasta. Multitalentti Joni on Taikatehtaalla todennäköisimmin myös se, joka osaa vastata kaikkien tehtaalaisten kaikkiin kysymyksiin. Taskuissaan tehdaspäällikkö kanniskelee paitsi aimo annosta analyyttistä ajattelua ja huolellista harkintaa, myös luovia ratkaisuja pulmaan kuin pulmaan.

Teemu Kylämäki

Vastuunsa tunteva varastoesimies

Varastopalapelin hallinta vaatii teräväpäistä tetriksen pelaajaa ja tarmokasta toimitusketjujen taitajaa. Siihen ratkaisumme on välkky ja vastuullinen varastomaestromme Teemu, joka heiluttaa paitsi varastovaltakunnan valtikkaa, myös taklaa varastonhallinnan haasteet kuormalava kerrallaan. Varmaotteisen varastomestarin ansiosta Saaren Taian tuotesaldot ovat kohdillaan, hyllyt täyttyvät ajallaan ja pakkaukset löytyvät paikoiltaan. Miehen merituulten nopeudella juokseva ajatus varmistaa, että päivittäiset puuhat hoituvat vauhdilla myös sesonkiaikojen vilskeessä ja vilinässä

Miska Amnelin

Vikkelä varastonhoitaja

Jos Taikatehtaan ovilla ohitsesi viiletti jotain vauhdikasta, näit todennäköisesti vilauksen varastonhoitajastamme Miskasta. Varaston vikkelä vieteri-ihminen on Taikatehtaan tohinoissa kasvanut tornado, joka viilettää hyllyltä toiselle vanhan tekijän tottunein ottein. Maantiekiitäjämäisen Miskan vastuulla on pitää varasto kurissa ja nuhteessa, jotta sinä saat tuotteesi nopeammin ja varmemmin. Yhtiömme nuori ja nokkela 16-vuotias kuopus on aina valmis ojentamaan auttavan kätensä yhteisen hyvän edistämiseksi.

Sussu

Saippuapakkaaja ja tarroitusvelho

Tämä skarppi saippuanpaikkaaja on lisäksi paitsi voittamaton voiteiden tarroittaja, myös ehtymätön hyvien ideoiden lähde. Ei nimittäin ole lainkaan harvinaista, että Sussu on se, jonka viisaassa mielessä marinoituu mainioita ideoita Taikatehtaan iloksi ja avuksi. Monitoiminaisen sukkela työote varmistaa, että tarrat ovat täsmällisesti paikoillaan ja siivoussaippuat lähtövalmiina juuri silloin, kun niitä tarvitset.

Suvi

Varaston kekseliäs kameleontti

Jokaisessa tiimissä tarvitaan kekseliästä kameleonttia, joka kykenee vaihtamaan tehtävästä toiseen silmää räpäyttämättä. Taikatehtaan varastolla tämä työmyyrä on valpas ja valoisa Suvi − multitalentti monitaituri, jonka hymy ei hyydy tiukassakaan tilanteessa. Monipuolisissa työtehtävissä marinoitunut Suvi hyppää vaivatta juuri niihin saappaisiin, joita kulloinkin eniten tarvitaan. Tänään tilaustenkäsittelijä ja huomenna somettaja, alkuviikosta asiakaspalveluun ja ensi viikolla esimiehen sijaiseksi − Suvilta kaikki käy käden käänteessä.

Minna

Mikaela

Ida S.

Ida W.

Violetta

Pesunkestävä palveluvelho

Kun asiakaspalvelussa tarvitaan kuulevia korvia ja käteviä käsipareja, vastauksemme on varma ja vakuuttava Violetta. Asiakaspalvelutiimimme tuorein jäsen täydentää Taikatehtaan joukkuetta sydänlämpimällä ystävällisyydellään. Tämä pesunkestävä palveluvelho on asiakaspalvelun helmi, jonka tyyni olemus huokuu perusteellista palveluhenkeä. Läpeensä lehmänhermoinen Violetta ei häkelly eikä hötkyile haastavissakaan hetkissä, vaan ohjaa tilanteen kuin tilanteen maltillisesti maaliin.

Juho

Isoäiti

Pyykkietikoiden äiti

Jokaisessa työyhteisössä tapaa olla yksi ahkera äitihahmo – me vain taisimme saada sen sydämeltään suurimman. Isoäiti Sirkka on pyykkietikoiden alku ja juuri. Vielä nykyäänkin Saaren Taian pyykkietikat valmistuvat Isoäidin uutterana käsityönä. Etikoiden käsinvalmistuksen lisäksi isoäiti on aina valmis auttamaan ja pitämään huolta siitä että, taikatehtaalaisilla on töissä hyvä olla. Kunnon äitien tapaan Isoäiti lisää etikkapulloihin aina ennen sinetöintiä pienen ripauksen äidillistä huolenpitoa. Sellaisiahan isoäidit ovat.

Vaari

Varaston ja logistiikan aivot

Kun mahdottomalta tuntuviin ideoihin tarvitaan toteuttaja, hätiin kutsutaan Vaari. Anna vain ongelma, odota hetki ja voilá – Vaarin alati raksuttava ratkaisukeskus tuotti reseptin, jolla pähkinä saadaan puraistua. Taikatehtaan kylmähermoinen peruskallio on keskeinen tukipilari koko tehtaan toiminnalle. Kekseliään vaarin ansiosta Taikatehtaalla väistellään monet varaston ja logistiikan miinat, joihin muutoin saatettaisiin kompastella.

Marjaana

Myllyn myymäläpäällikkö & kosmetologi

Iida

Aliisa

Henna

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.