Tutustu tiimiin

Keitä me olemme?

Johanna perusti Saaren Taika tuotemerkin vuonna 2017 ja yrityksemme Topaz Oy syntyi vuonna 2018.

Olemme perheyritys ja meillä työskentelee perheenjäsenten lisäksi ystäviämme, naapureitamme, kyläläisiämme sekä lähikuntalaisiamme.

Me sujuvasanaiset somettajat ja aurinkoiset asiakaspalvelijat olemme täällä sinua varten!

Some & asiakaspalvelu

Anniina

SUJUVASANAINEN SOMEVASTAAVA
Sujuvasti sanaileva verbaalivirtuoosi, pirteä kuin peipponen, touhukas kuin talvivarastoaan täyttävä orava. Sellainen on somevastaavamme Anniina, joka sukeltelee somen hektisissä informaatiovirroissa kuin lohikala merivesissä.

Kun somealustat on laskettu ahkeran Anniinan käteviin käsiin, tekeminen on täsmällistä ja puuhissa on punainen lanka. Aurinkoinen ja avulias Anniina kuulee asiakkaiden kysymykset, koppaa kiinni kommentit ja kaivaa vastaukset vaikka kallionkoloista – aina iloisella asiakaspalveluasenteella.
TULOSSA

TULOSSA

TULOSSA

TULOSSA

Me myymälöiden aurinkoiset myyjät sekä kosmetologinen ammattilainen olemme aina käytettävissänne!

Myymälät & kauneushoitola

Suvi

MAANMAINIO MYLLYN LIIKKEEN MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ
Asialleen omistautunut myymäläpäällikkö huolehtii siitä, että myymälässä asioivilla on sekä mennessä että tullessa hyvä mieli. Myllyn liikkeessämme hyväntuulen varmistaa valpas ja valoisa Suvi, joka paitsi auttaa, neuvoo, opastaa ja organisoi, myös tilaa, laskee, somistaa ja suunnittelee.

Oivaltavan moniosaajan tontille kuuluu varmistaa, että Myllyn myymälästä lähdetään täsmätuotteet kainalossa ja perusteellisesti palveltuna. Erityisen syvällä sydämellä tämä asiakaspalvelun helmi vaalii sitä, että oikea ihminen ja oikea tuote löytävät toisensa, jotta pyhä liitto luottotuotteen kanssa voi syntyä ja kukoistaa.

Karo

TULOSSA

TULOSSA

Me tehokkaat tilaustenkäsittelijät ja vikkelät varastohenkilöt huolehdimme tilauksesi liukkaasta lähetyksestä!

Tilaustenkäsittely & Varasto

Teemu

VASTUUNSA TUNTEVA VARASTOESIMIES
Varastopalapelin hallinta vaatii teräväpäistä tetriksen pelaajaa ja tarmokasta toimitusketjujen taitajaa. Siihen ratkaisumme on välkky ja vastuullinen varastomaestromme Teemu, joka heiluttaa paitsi varastovaltakunnan valtikkaa, myös taklaa varastonhallinnan haasteet kuormalava kerrallaan.

Varmaotteisen varastomestarin ansiosta Saaren Taian tuotesaldot ovat kohdillaan, hyllyt täyttyvät ajallaan ja pakkaukset löytyvät paikoiltaan. Miehen merituulten nopeudella juokseva ajatus varmistaa, että päivittäiset puuhat hoituvat vauhdilla myös sesonkiaikojen vilskeessä ja vilinässä.

Pinja

LAULAVA VUOROVASTAAVA
Kun saariston tuulissa kaikaa laulu, olet melko varmasti lähellä tilaustenkäsittelijätiimimme Pinjaa. Pinjan toimelias työote näkyy paitsi täsmällisesti toimitetuissa tilauksissa, myös kanssapakkaajiemme kuuloluissa.

Tilaustenkäsittelyn ja saippuanpakkaamisen lisäksi Pinja nimittäin vastaa myös Taikatehtaan täysin palkein päästellyistä aarioista. Kun tilaustenkäsittely rullaa vähemmilläkin naisvoimilla, tämä pesunkestävä pakkausvelho sujahtaa pakkaamaan suolasaippuoita lähtövalmiiksi sinua varten.

Sussu

SAIPPUANPAKKAAJA JA TARROITUSVELHO
Tyttärensä Pinjan rinnalta saippualinjastolta löytyy myös Sussu, Pinjan äiti. Tämä skarppi saippuanpaikkaaja on lisäksi paitsi voittamaton voiteiden tarroittaja, myös ehtymätön hyvien ideoiden lähde.

Ei nimittäin ole lainkaan harvinaista, että Sussu on se, jonka viisaassa mielessä marinoituu mainioita ideoita Taikatehtaan iloksi ja avuksi. Monitoiminaisen sukkela työote varmistaa, että tarrat ovat täsmällisesti paikoillaan ja siivoussaippuat lähtövalmiina juuri silloin, kun niitä tarvitset.

Miska

VIKKELÄ VARASTONHOITAJA
Jos Taikatehtaan ovilla ohitsesi viiletti jotain vauhdikasta, näit todennäköisesti vilauksen varastonhoitajastamme Miskasta. Varaston vikkelä vieteri-ihminen on Taikatehtaan tohinoissa kasvanut tornado, joka viilettää hyllyltä toiselle vanhan tekijän tottunein ottein.

Maantiekiitäjämäisen Miskan vastuulla on pitää varasto kurissa ja nuhteessa, jotta sinä saat tuotteesi nopeammin ja varmemmin. Yhtiömme nuori ja nokkela 16-vuotias kuopus on aina valmis ojentamaan auttavan kätensä yhteisen hyvän edistämiseksi.

Josefina

TULOSSA

TULOSSA

TULOSSA

TULOSSA

TULOSSA

TULOSSA

TULOSSA

TULOSSA

Jaana

TULOSSA

TULOSSA

Jenni

TULOSSA

TULOSSA

Näkymättömän työn taukoamattomina taklaajina toimimme taustalle me

Tuotantopäällikkö ja Sihteeri

Joni

TAIKATEHTAAN TUHATTAIKURI JA VOIDE- JA SAIPPUATUOTANNON PÄÄLLIKKÖ
Tehdaspäällikkömme Joni on uuttera ja uupumaton työmyyrä, joka elää ja hengittää Saaren Taikaa. Taikatehtaan tuhattaituri tuntee tehtaan jokaisen toiminnon ja pitää huolta voide- ja saippuatuotannon suunnasta.

Multitalentti Joni on Taikatehtaalla todennäköisimmin myös se, joka osaa vastata kaikkien tehtaalaisten kaikkiin kysymyksiin. Taskuissaan tehdaspäällikkö kanniskelee paitsi aimo annosta analyyttistä ajattelua ja huolellista harkintaa, myös luovia ratkaisuja pulmaan kuin pulmaan.

Iida

MULTITASKAAMISEN MESTARI, SIHTEERI JA JOKAPAIKAN HÖYLÄ
Kun ystävällisyyttä aikojen alussa jaettiin, Iida oli jonossa ensimmäisenä. Sydänlämpöinen Iida on sujuvasanainen somettaja ja aurinkoinen asiakaspalvelija, mutta myös mahtava myyjä ja messuemäntä – rooli vaihtuu vaivattomasti kameleontin lailla.

Kun panoksena on paras mahdollinen palvelukokemus, ei tämä ilopilleri pelkää tarttua haasteeseen. Joka solultaan sympaattisen Iidan näppäimistöllä syntyvät myös Saaren Taian uutiskirjeet.

Toimitusjohtaja & Perustaja

Veera

TOIMITUSJOHTAJA JA JOUKKUEEN KAPTEENI
Älä anna pienen koon tai nuoren iän hämätä – bossladymme Veera on silkkaa pippuria ja päättäväisyyttä. Harkitsevan ja sisukkaan Veeran vastuulla on varmistaa, että kaikilla saarentaikalaisilla on kaikki hyvin.

Kunnon kapteenin lailla Veera luotsaa joukkueen päivittäistä toimintaa varmalla ja vankalla otteella kohti tulevaisuuden horisontteja. Topakan toimeenpanijan tähtäin on niin pitkällä kuin maisema kantaa − ja vielä hieman kantomatkan ylikin.

Johanna

PERUSTAJA JA TAIVAANRANNANMAALARI
Utelias uudistaja ja peloton pioneeri – Johanna on Saaren Taian sydän ja sielu. Saaren Taika -brändin luoja on uniikki yhdistelmä luovaa ajattelua ja kykyä puskea projektit maaliin kaikilla keksittävissä olevilla keinoilla.

Johanna vastaa Taikatehtaalla uuden luomisesta ja tuotekehityksestä. Rohkea ja kekseliäs tahtonainen löytää maailmasta aina jotain uutta saavutettavaa – ja jos valmista reittiä tavoitteeseen ei ole, tie sinne voidaan yhtä hyvin raivata itse.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2021. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Marjajaloste Meritalo

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi