Tutustu tiimiin

Vastuunsa tunteva varastoesimies Teemu

Varastopalapelin hallinta vaatii teräväpäistä tetriksen pelaajaa ja tarmokasta toimitusketjujen taitajaa. Siihen ratkaisumme on välkky ja vastuullinen varastomaestromme Teemu, joka heiluttaa paitsi varastovaltakunnan valtikkaa, myös taklaa varastonhallinnan haasteet kuormalava kerrallaan.

Varmaotteisen varastomestarin ansiosta Saaren Taian tuotesaldot ovat kohdillaan, hyllyt täyttyvät ajallaan ja pakkaukset löytyvät paikoiltaan. Miehen merituulten nopeudella juokseva ajatus varmistaa, että päivittäiset puuhat hoituvat vauhdilla myös sesonkiaikojen vilskeessä ja vilinässä.

Sujuvasanainen somevastaava Anniina

Sujuvasti sanaileva verbaalivirtuoosi, pirteä kuin peipponen, touhukas kuin talvivarastoaan täyttävä orava. Sellainen on somevastaavamme Anniina, joka sukeltelee somen hektisissä informaatiovirroissa kuin lohikala merivesissä.

Kun somealustat on laskettu ahkeran Anniinan käteviin käsiin, tekeminen on täsmällistä ja puuhissa on punainen lanka. Aurinkoinen ja avulias Anniina kuulee asiakkaiden kysymykset, koppaa kiinni kommentit ja kaivaa vastaukset vaikka kallionkoloista – aina iloisella asiakaspalveluasenteella.

Maanmainio myymäläpäällikkö
Suvi

Asialleen omistautunut myymäläpäällikkö huolehtii siitä, että myymälässä asioivilla on sekä mennessä että tullessa hyvä mieli. Myllyn liikkeessämme hyväntuulen varmistaa valpas ja valoisa Suvi, joka paitsi auttaa, neuvoo, opastaa ja organisoi, myös tilaa, laskee, somistaa ja suunnittelee.

Oivaltavan moniosaajan tontille kuuluu varmistaa, että Myllyn myymälästä lähdetään täsmätuotteet kainalossa ja perusteellisesti palveltuna. Erityisen syvällä sydämellä tämä asiakaspalvelun helmi vaalii sitä, että oikea ihminen ja oikea tuote löytävät toisensa, jotta pyhä liitto luottotuotteen kanssa voi syntyä ja kukoistaa.

Saaren Taika Iida

Asiakaspalvelun ja markkinoinnin moniottelija
Iida

Kun ystävällisyyttä aikojen alussa jaettiin, Iida oli jonossa ensimmäisenä. Sydänlämpöinen Iida on sujuvasanainen somettaja ja aurinkoinen asiakaspalvelija, mutta myös mahtava myyjä ja messuemäntä – rooli vaihtuu vaivattomasti kameleontin lailla. Kun panoksena on paras mahdollinen palvelukokemus, ei tämä ilopilleri pelkää tarttua haasteeseen. Joka solultaan sympaattisen Iidan näppäimistöllä syntyvät myös Saaren Taian uutiskirjeet.

Tilaustenkäsittelyn tehonainen
Ida

Kun verkkokaupan tilaus kilahtaa, Ida ahkeroimaan vilahtaa. Hyvä tilaustenkäsittelijä näkee metsän puilta ja puut metsältä. Siihen tarpeeseen Taikatehtaalla vastaa valpas tilaustenkäsittelijätiimi, jota reipas ja tarkkanäköinen Ida edustaa. Taikatehtaan luottopakki on uuttera puurtaja, jonka ansiosta sheavoiteet ja siivoussaippuat löytävät luoksesi oikein ja ajoissa. Vastuulliselle tehonaiselle viimeisen päälle hoidettu tilaustenhallinta on syvästi sydämenasia.
Saaren Taika Pinja

Laulava tilaustenkäsittelijä ja saippuanpakkaaja
Pinja

Kun saariston tuulissa kaikaa laulu, olet melko varmasti lähellä tilaustenkäsittelijätiimimme Pinjaa. Pinjan toimelias työote näkyy paitsi täsmällisesti toimitetuissa tilauksissa, myös kanssapakkaajiemme kuuloluissa. Tilaustenkäsittelyn ja saippuanpakkaamisen lisäksi Pinja nimittäin vastaa myös Taikatehtaan täysin palkein päästellyistä aarioista. Kun tilaustenkäsittely rullaa vähemmilläkin naisvoimilla, tämä pesunkestävä pakkausvelho sujahtaa pakkaamaan suolasaippuoita lähtövalmiiksi sinua varten.

Saippuanpakkaaja ja tarroitusvelho
Sussu

Tyttärensä Pinjan rinnalta saippualinjastolta löytyy myös Sussu, Pinjan äiti. Tämä skarppi saippuanpaikkaaja on lisäksi paitsi voittamaton voiteiden tarroittaja, myös ehtymätön hyvien ideoiden lähde. Ei nimittäin ole lainkaan harvinaista, että Sussu on se, jonka viisaassa mielessä marinoituu mainioita ideoita Taikatehtaan iloksi ja avuksi. Monitoiminaisen sukkela työote varmistaa, että tarrat ovat täsmällisesti paikoillaan ja siivoussaippuat lähtövalmiina juuri silloin, kun niitä tarvitset.
Saaren Taika Sussu

Vikkelä varastonhoitaja
Miska

Jos Taikatehtaan ovilla ohitsesi viiletti jotain vauhdikasta, näit todennäköisesti vilauksen varastonhoitajastamme Miskasta. Varaston vikkelä vieteri-ihminen on Taikatehtaan tohinoissa kasvanut tornado, joka viilettää hyllyltä toiselle vanhan tekijän tottunein ottein. Maantiekiitäjämäisen Miskan vastuulla on pitää varasto kurissa ja nuhteessa, jotta sinä saat tuotteesi nopeammin ja varmemmin. Yhtiömme nuori ja nokkela 16-vuotias kuopus on aina valmis ojentamaan auttavan kätensä yhteisen hyvän edistämiseksi.

Pyykkietikoiden äiti Isoäiti

Jokaisessa työyhteisössä tapaa olla yksi ahkera äitihahmo – me vain taisimme saada sen sydämeltään suurimman. Isoäiti Sirkka on pyykkietikoiden alku ja juuri. Vielä nykyäänkin Saaren Taian pyykkietikat valmistuvat Isoäidin uutterana käsityönä. Etikoiden käsinvalmistuksen lisäksi isoäiti on aina valmis auttamaan ja pitämään huolta siitä että, taikatehtaalaisilla on töissä hyvä olla. Kunnon äitien tapaan Isoäiti lisää etikkapulloihin aina ennen sinetöintiä pienen ripauksen äidillistä huolenpitoa. Sellaisiahan isoäidit ovat.
Saaren Taika Vaari

Varaston ja logistiikan aivot Vaari

Kun mahdottomalta tuntuviin ideoihin tarvitaan toteuttaja, hätiin kutsutaan Vaari. Anna vain ongelma, odota hetki ja voilá – Vaarin alati raksuttava ratkaisukeskus tuotti reseptin, jolla pähkinä saadaan puraistua. Taikatehtaan kylmähermoinen peruskallio on keskeinen tukipilari koko tehtaan toiminnalle. Kekseliään vaarin ansiosta Taikatehtaalla väistellään monet varaston ja logistiikan miinat, joihin muutoin saatettaisiin kompastella.
Saaren Taika Joni

Taikatehtaan tuhattaikuri ja voide- ja saippuatuotannon päällikkö Joni

Tehdaspäällikkömme Joni on uuttera ja uupumaton työmyyrä, joka elää ja hengittää Saaren Taikaa. Taikatehtaan tuhattaituri tuntee tehtaan jokaisen toiminnon ja pitää huolta voide- ja saippuatuotannon suunnasta. Multitalentti Joni on Taikatehtaalla todennäköisimmin myös se, joka osaa vastata kaikkien tehtaalaisten kaikkiin kysymyksiin. Taskuissaan tehdaspäällikkö kanniskelee paitsi aimo annosta analyyttistä ajattelua ja huolellista harkintaa, myös luovia ratkaisuja pulmaan kuin pulmaan.
Saaren Taika Johanna

Perustaja ja päätaivaanrannanmaalari Johanna

Utelias uudistaja ja peloton pioneeri – Johanna on Saaren Taian sydän ja sielu. Saaren Taika -brändin luoja on uniikki yhdistelmä luovaa ajattelua ja kykyä puskea projektit maaliin kaikilla keksittävissä olevilla keinoilla. Johanna vastaa Taikatehtaalla uuden luomisesta ja tuotekehityksestä. Rohkea ja kekseliäs tahtonainen löytää maailmasta aina jotain uutta saavutettavaa – ja jos valmista reittiä tavoitteeseen ei ole, tie sinne voidaan yhtä hyvin raivata itse.
Saaren Taika Veera

Toimitusjohtaja ja joukkueen kapteeni Veera

Älä anna pienen koon tai nuoren iän hämätä – bossladymme Veera on silkkaa pippuria ja päättäväisyyttä. Harkitsevan ja sisukkaan Veeran vastuulla on varmistaa, että kaikilla saarentaikalaisilla on kaikki hyvin. Kunnon kapteenin lailla Veera luotsaa joukkueen päivittäistä toimintaa varmalla ja vankalla otteella kohti tulevaisuuden horisontteja. Topakan toimeenpanijan tähtäin on niin pitkällä kuin maisema kantaa − ja vielä hieman kantomatkan ylikin.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2021. All rights reserved.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi