Ekologisen Saaren Taika siivoussaippuan kokemuksia

Saaren Taika siivoussaippua kokemuksia

Katso asiakkaidemme lähettämät ennen ja jälkeen kuvat Saaren Taika siivoussaipuan tehosta

Löydät ne heti siivoussaippuoiden ostopainikkeiden alapuolelta.

Voit tutustua myös alla olevista linkeistä eri aiheiden omiin kokemussivuihin

”Kalkkiintuneen hanan puhdistus siivoussaippualla.”

”Ennen ja jälkeen saunan lasiovi. Meillä tosi kalkkinen vesi (omakaivo) ja kalkki lähti hyvin Greippi siivoussaippualla.”

”Tiskipöydän kaakelisaumat ennen ja jälkeen”

”Hei, tässä kotiäidin koronakaranteenin huikeimmat hetket taistelussa valkoista nahkasohvaa vastaan lapsi- ja koiraperheessä. Tuotteenne on uskomaton, helposti käytettävä eikä jätä ikävää pintaa sohvaan.”

”Liitteenä kuvat Siivoussaippuan käytöstä pinttyneen kaasulieden puhdistuksessa. Raastoin vajaa puoli teelusikallista ja sumutin lämmintä vettä, annoin vaikuttaa 30min ja poistin tiskiharjalla ja liinalla. Ihan loisto- ja nykyään myös luottotuote!”

Pakko tämä jakaa. Uudessa kämpässä oli niin kauhean näköset saranat, eikä lika, pöly, rasva irronnut millään. Loppujen lopuksi löysin tämän greippi siivoussaippuan, ja ei tarvinnut paljoa hinkata, kun saranoista tuli puhtaat. Nykyään pesen kaiken tällä saippualla, niin hyvä.

”Rasvainen ja pölyinen liesituulettimen lasi tuli puhtaaksi Greippi siivoussaippualla! Kaksi käsittelyä vaati, mutta nyt kiiltää!”

”Steariinin jämät pois tuikkukipoista lähti Saaren Taika siivoussaippualla hetkessä! Niitä on lioteltu fairyvedessä ym tuloksetta, mutta nyt löytyi oikea aine!”

”Kalkkinen saunanovi puhdistui helposti Greippi siivoussaippualla.”

”Sitkeät kalkkitahrat lähtivät Sitrus siivoussaippualla sekä hanasta että lattialaatoista. Lattialaattojen tahroihin ei ole tehonnut mikään muu pesuaine.”

”Kuvat tummista kalkkisista lattialaatoista ennen ja jälkeen Greippi siivoussaippuan.”

”Kuva kertoo enemmän kuin sanat! Saaren Taika Greippi siivoussaippualla kalkkeutuneen suihkuhanan pesu ja kalkki on enää muisto vain!”

”Toimii hyvin myös pikasiivouksessa! Kuvissa väliä max 5min siivoussaippualla! Meillä on tosi kalkkipitoinen vesi ja suihkuseinästä ei pitkään näkynyt kunnolla läpi. Nyt mukavampi ja nopeampi siivota.”

”Teinipoika paistanu pakastepitsojaan uunissa ja on sen näkönenkin. Mutta kattokaapa tätä! Ja ihan kuulkaa siivoussaippualla! Että ei ne myrkyt aina niin tehokkaita ole! Mun luottopesuaine kaikkeen. Ihan kaikkeen!”

”Hanan pinttymät vähemmäksi. Vasemmalla ”räjäyttäjällä” putsattuna, oikealla siivoussaippuakäsittelyn jälkeen.”

”Sitkeät kalkkitahrat lähtivät Sitrus siivoussaippualla sekä hanasta että lattialaatoista. Lattialaattojen tahroihin ei ole tehonnut mikään muu pesuaine.”

”Pesin valkoisen nahkasohvan Saaren Taika siivoussaippualla. Se todella toimii!”

”Sitkeä kalkkilika suihkukaapin ovesta näyttää antautumisen merkkejä Sitrus siivoussaippualla käsitellessä. Kerran otettu hankaamatta ja hyvältä näyttää.”

”Laitoin Laventeli-siivoussaippuan kovaan tosielämän testiin: 6-henkisen perheemme 15 vuotta vanha kovalla käytöllä oleva suihkukaappi. Likaa ja kalkki- ja saippuajäämiä enemmän kuin omiksi tarpeiksi.
Yleensä jynssään suihkun sellaisilla aineilla, joita käyttäessä meinaa nenäkarvat palaa.
Lasiseinät ja hanat tulivat kirkkaiksi ja laattasaumat puhdistuivat hyvin. Tuoksu oli miellyttävä. Oikein pätevä puhdistusaine! Tätä käytän jatkossakin!”

Siivouspäivän terveisin Marianne #kesäsomettaja

”Liesituulettimen yläpuolella olevan kaapin päällinen jäänyt liian pitkäksi aikaa pesemättä. Hieroin kosteaa siivoussaippuaa suoraan likaan, koska rasva oli niin tiukassa ettei suihkeella irronnut.”

”Sain tänään illalla ensimmäisen Greippi siivoussaippuani ja ensimmäinen testikohde oli kolme vuotta päänvaivaa aiheuttanut keittiön lavuaari. Tee, kahvi ja kalkki imeytyvät altaan pintaan ja vielä kahden käsittelyn jälkeen ei aivan täysin mustaa tullut, mutta en ole aiemmin ikinä millään saanut noin puhtaaksi! Pakko lisätä, että tämä tapahtui ilman kertakäyttöhanskoja.”

”Autoni edellinen omistaja oli polttanut tupakkaa autossa ja koko auto oli sisältä aivan tupakan tervassa. Pesin koko auton sisältä siivoussaippualla ja sienellä, kojelaudan, palkit, nahkapenkit jne. Puhdasta tuli!”

”Ennen ja jälkeen. Vanhat suihkun kaakelit sai siivoussaippualla uuden elämän.”

”Ulkona grillin takana oleva ikkuna ja ikkunalauta olivat aivan rasvaroiskeiden peitossa. Ei toiminut ikkunanpesuaineet eikä sappisaippua (rasva vain levisi). Lopulta rasvaroiskeet kohtasivat voittajansa! Siivoussaippualla ja mikrokuituliinalla hävisivät rasvakalvot molemmista.”

”Greippi siivoussaippualla kaakelisaumat puhtaiksi”

”Minulla on odottanut siivoussaippua kaapissa jo jonkin aikaa. Nyt sain motivaation kokeilla ja suihkun lasiseinä pääsi käsittelyyn. Ja tähän riitti ihan pieni määrä siivoussaippuaa lämpimän veden kanssa suihkepullossa”

Meillä on ihan extra kalkkipitoinen vesi, asutaanhan me lähes kalkkitehtaan naapurissa. Parissa viikossa kertyy mustan hanan päähän tuollainen kivikova kalkkikerrostuma ja musta allas sekä tiskipöytä, yms. ovat kalkkitahrojen peitossa.
Saaren Taika siivoussaippualla ne lähtee helposti, tosin hanan paksumpaan kerrostumaan tarvitaan pari vaikutuskertaa ja karhea sieni, että saa kalkit pois. Kaikki muu lähtee ihan vaivattomasti siivoussaippuaa mikrokuituliinaan hieromalla ja pyyhkimällä.

”Vanhan talon ikkunan puitteet ja karmit saivat käsittelyn Laventeli siivoussaippualla!”

”Tummat laatat, joita yritetty puhdistaa vaikka millä myrkyllä. Puhdistui jo tosi hyvin pelkällä tiskirätillä ja Greippi siivoussaippualla.”

”Tänään kokeilin siivousaippuaa kylpyhuoneeseen ja alla lopputulos, oon kyllä toodella tyytyväinen tähän.”

”Sitrus siivousaippua sillä olen pyyhkinyt nahkasohvaa ja muita kodin pintoja. Kuvassa divaanin osa kun taloudessa 2 isoa koiraa niin aika hyvin saa puhtaaksi vaaleankin sohvan.”

”Yläkerran wc-hana on vuotanut kauan ja jättänyt rumat jäljet. Näitä olen hinkannut jos millä aineella tuloksetta. Nyt kokeilin Sitrus siivoussaippualla ja lavuaari on kuin uusi. Vartin verran liotusta ja hetki sienellä hinkkausta niin hyvä tuli. Ihan huipputuote!”

”Pari vuotta oon hellan levyjen kanssa tuskaillu että millä ihmeellä saan nuo mustat pois reunoilta. Kaikki maholliset tökötit testattu mutta ei oo lähteny. Nyt testasin Sitrus siivousaippualla nii johan rupes kiiltelemään!”

”Talovanhuksemme kasvattaa maalipintaan homeläiskiä ahkerasti ja joka toinen vuosi ollaan joiduttu homepesulla pesemään.

Homepesu on inhottava ja myrkyllinen ja pelottaa että silmiin yms joutuu sitä kamaa, joten viikko sitten aloitin projektin keväällä hankitulla sitrus siivoussaippualla homepesun sijaan.

Uskomattoman hyvä lopputulos vähemmällä hankauksella, eikä tarvinnut huolehtia pikkulapset pois kotoa tainainakin pihalta operaation ajaksi, eikä tosiaan tarvinnut millään myrkyillä itseäänkään lutrata.

Tässä vaiheessa autotalli ja kellarinkaide ulkopuoleta pesty, ei tullut epähuomiossa ennen kuvaa otettua, mutta vieressä ja takana olevasta seinästä saa osviittaa ennen tilanteesta.”

”Käytin Greippi siivoussaippuaa. Vasemmalla ennen, oikealla jälkeen. Ovesta tuli taas valkoinen ”

”Tänään kävin hakemassa laventeli saippuan ja oli heti pakko kokeilla ulko-oveen, joka on ärsyttänyt mua pitkään. Montaa kertaa ei tarvinnut pyyhkästä ku lika lähti. Hyvä tuote näinkin pienen kokeilun jälkeen!”

”Ja vielä pinttyneet ikkunapellit: sieneen saippuaa, pyyhkäisy ja vaikutus. Mikrokuituliinalla lika pois.”

”Valkoinen nahkasohva lähti puhtaaksi sitrus siivoussaippuan avulla! Ei tehonnut edes sohvalle tarkoitettu valkoisen nahan pesuaine mutta tällä lähti ihan ensipesulla, saippuaa suoraan sieneen ja kevyt hankaus ja puhdasta tuli! Vasen ennen, oikea jälkeen kevyen pyyhinnän.”

”Siivoussaippua on oman kokemukseni mukaan paras pesuaine kodin pinnoille.”

”Saaren Taika Sitrus siivoussaippualla parvekkeen lasit lähti tehokkaasti puhtaaksi.”

”Laventeli siivoussaippua toimii todella hyvin asuntoautossa ja miksei vaunussakin. Kostutin siivousliinan ja hankasin siihen saippuaa ja sillä kävin kaikki pinnat läpi. Tuli puhdasta! Extrahyvää tämä on myös siksi että vettä ei tarvitse (kosteus on aina hankala asia autossa/vaunussa) ja laventelin tuoksu karkottaa hyttysiä.)”

”Talven myötä vaunuun kertyy taivasalla sammalta ja kuraa ja meidän vanhus ei ole luontaisestikaan enää ihan puhtaanvalkoinen, vaan kellertävään taittava. Olen pitkään halunnut kokeilla siivoussaippuaa pinttyneeseen likaan ja nyt kelpaa avata kesäkausi puhtaalla melkeinpä valkoisella vaunulla. Tuoksuukin hyvälle!”

”Saaren Taika siivoussaippua Sitrus sai vuoden – 87 asuntovaunun kuoriutumaan puhtaan valkoiseksi. Pesin myös likaantuneet valkoiset tennarit samalla saippualla ja kirkkaan valkoiseksi tuli!”

”Minulla on ollut ”ikutahra” rapatussa seinässä jota olen yrittänyt poistaa useaan kertaan aiemmin. Tänään kokeilin Saaren taika siivoussaippuaa; ennen-ja jälkeen kuvat puhukoot puolestaan.

Innostuin laajentamaan kokeiluja Sitrus siivoussaippualla. Lähes päivittäinen ongelma sai helpon ja nopean ratkaisun. Tätä kokemusta on hyvä jakaa eteenpäin!”

”Golfpallo puhdistui!”

”Greippi siivoussaippualla työvaatteet puhdistuivat!”

Lemmikkitaloudessa, etenkin pikkuisten lemmikkien, kuten lintujen tai marsujen ja hamstereiden yms. kanssa lemmikkien tilojen siivous tuottaa usein päänvaivaa. Mikä olisi tehokas, mutta lemmikeille myrkytön vaihtoehto puhdistamiseen? Saaren Taika siivoussaippua on myrkytön pesuaine, jonka teho on vertaansa vailla! Kuvassa kuivuneet papukaijojen kakat lähtivät kuluneesta lautalattiasta helposti!

”Kanojen munintakoppi ja pitkään pihalla käyttämättömänä seissyt pieni koirankoppi sai pesun tänään Greippi Siivoussaippualla.
Nyt voi hyvillä mielin laittaa molemmat kanoille, toiseen pääsee hautoja, jahka saadaan tipula taas kuntoon tuleville piipittäjille.”

”Siivouspäivän tehotrio: Laventeli siivoussaippua, hankaussieni ja minä. Zädäm! Niin lähti kalkkijämät suihkusta, liat kaakelisaumoista ja nuhju lavuaarista. Ja mikä hauskinta: 1-vuotias yli-innokas suurmestari sai vahtia siivoustyötä veskin ovella, eikä häntä tarvinnut sulkea oven taakse huutamaan niin kuin silloin kun vielä pesin vessaa kloritilla.”

”Minulla on kuivat kädet, jotka ärtyvät helposti eri kemikaaleista ja etenkin siivotessa käteni ärtyvät helposti. Laventeli siivoussaippuan kanssa tätä ongelmaa ei ole! Tehokas, mutta hellä käsille!”

Käytän matkoilla nyrkkipyykin pesuun Saaren Taika Laventeli siivoussaippuaa. Se puhdistaa ekologisesti vaatteet ja jättää miedon, raikkaan tuoksun niihin!

”Olen luullut, ettei meidän n. 23 -vuotias laminaattitaso ikinä enää puhdistu, kun en ole saanut sitä aikoihin puhtaan näköiseksi ja tasolla lienee myös teen jättämää tahraa.
Käytin Sitrus siivoussaippuaa pyyhkimällä sitä kosteaan sieneen ja hankasin vaahtoa pintaa. Jätin vaikuttamaan ehkä noin puoleksi tunniksi ja olin aidosti yllättynyt, kun taso lähti sen jälkeen hakkaamalla oikeasti putipuhtaaksi.
Mahtava homma, on niin hävettänyt näiden ulkonäkö!”

”Saunanovi ennen ja jälkeen siivoussaippuan.”

”Ulko-ovi puhdistui kummasti siivoussaippualla!”

”Sitrus Siivoussaippua toimii loistavasti grillin puhdistuksessa. Kannen sisäpuolelle kertynyt rasvakerros yleensä vain leviää ja rätti tarttuu siihen kiinni. Hankasin Siivoussaippuaa suoraan hankaussieneen, levitin vaahtoa rasvakerroksen päälle ja muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen töhnä irtosi yllättävän pienellä hankaamisella. Alareuna siis pesty ja muu osa kannesta jäi vielä pesua vaille, kun ukkonen keskeytti urakan. Ritilät puhdistuivat myös paremmin Siivoussaippualla kuin muilla aineilla.”

”Nyt on löytynyt monitoimipesuaine. Kuvat paljusta ennen ja jälkeen. Koska paljun pesuun ei kauhean paljon ole pesuaineita, joita turvallisesti uskaltaisi käyttää, on kuvassa oleva raita ollut mahdoton saada pois. Olin jo luopunut toivosta, kunnes päätin kokeilla siivoussaippuaa. Suihkuttelin ensin reunoille vesi/siivoussaippuaa, annoin vaikuttaa noin 10 min. Tämän jälkeen saippuaa kosteaan pesusieneen ja sillä vielä paljun pesu. Olen tulokseen todella tyytyväinen.
Myös pinttynyt lika ovista sekä saunan ja autonpesu siivoussaippualla oli vaivatonta ja puhdasta tuli.”

”Lapsen kuralla kyllästetyn sadetakin sisäpuoli, varsinainen murheenkryyni. Taian tein Greippi siivoussaippualla.”

”Muistan naulanneeni tämän lattialistan paikalleen vuosia sitten, mutta en muista koskaan pyyhkineeni sitä. Laventeli siivoussaippua on saatellut minut pohtivalle matkalle omaan elämääni. Ruuhkavuodet ovat vieneet aikani ja keskittymiskykyni, elämä on kolhinut lattiat ja minä olen joutunut itseltäni hukkaan.

Siivoaminen ei ole vain mekaanista toimintaa, se on puhdistautumista ja olemassa olevan toteamista. Siivoaminen on osa arvostavaa elämää. Hinkkaan lattialistaa ja ajattelen, miten paljosta saan olla kiitollinen.”

”Tämän postauksen illalla bongattuani piti heti aamulla alkaa kokeilla… Meillä on pesuhuoneen kaakelin alalaidassa mustaa rantua ollut jo vuosia edellisten asukkaiden jäljiltä, todennäköisesti kuivauslastasta jäänyt jälki. Kokeiltu puhdistaa useammallakin eri aineella ja konstilla eikä ole hievahtanutkaan. Nyt sitten kokeilin Siivoussaippuaa ja tadaa – ei juuri jälkeäkään jäljellä!”

”Kylppärin kauheat saippuajäämistä keltaiset seinät puhdistuivat helposti ilman kovia pesuaineita Greippi siivoussaippualla. Yllätyin itse missä sonnassa ollaan peseydytty. Tää ei ole mainos vaan fakta, enkä tarvitse uutta siivoussaippuaa tilalle vaikka saisinkin, koska tuo on niin riittoisaa kamaa. Myöskin kalkki lähti kylppäristä helposti. Kuvat ei ole ehkä parhaat.”

”Tässä valkoinen tuoli joka ei ollut enää kovin valkoinen -Mutta tässä se valkoinen tuoli on valkoinen, Saaren taian greippi siivoussaippua pelasti päiväni.”

”Pyykinpesukoneen ja kuivausrummun tiivisteet puhtaaksi.”

”Keraaminen liesitaso Saaren Taika Sitrus siivoussaippualla puunattuna.”

”Uunipellit, ugh mihin kuntoon ne meneekään huomaamattaan ja sitähän se ei tahdo puhdistua millään! Onneksi olen tästä ihanasta tuotteesta löytänyt loistotuotteen meidän perheen arkeen  <3  Onko edes kohdetta, johon tähän ihme aine ei auta?”

”Uunipelti. Annoin liota siivoussaippua/vesi-seoksessa reilu 1h ja sit sai pyyhittyä sienellä puhtaaksi.”

”Uuden kodin liedentaus oli pesty viimeksi vuonna xyz. Sitrus-Siivoussaippualla lähti iisisti.”

”Tähän nokeen oli kokeiltu jo kaikkea. Greippi siivoussaippualla lähti pyyhkäisemällä.”

”Mökillä pesin leivinuunin, jossa vuosia pinttyneet noet. Muilla pesuaineilla lika vain levinnyt, nyt lähti vaivattomasti Greippi siivoussaippualla.”

”Meillä ruokailuryhmä joiden penkeissä vaha joka imee kaiken lian itseensä… aika kivuttomasti sai siivoussaippualla puhdasta.”

”Hana ennen Saaren Taika siivoussaippuan käyttöä ja käytön jälkeen.”

”Pesuhuoneen hana ennen sitrus siivoussaippuan käyttöä ja käytön jälkeen.”

”Meillä on oma kaivo, jossa hyvin kalkki- ja rautapitoinen vesi. Nämä ja pesuainejäämät on pinttyneet esim. hanoihin. Pieni sipaisu siivoussaippuaa sieneen ja vanhaan hammasharjaan…  putsatessani hoin vaan ”ei voi olla totta!” Seuraavaksi käyn kaakeleiden kimppuun 😀 Uskomaton tuote!”

”Lapsiperheen valkoisille pinnoille kyllä pelastus! Kun ei ole joka välissä hinkkaamassa kädenjälkiä pois, niin ne pinttyy kiinni. Tällä lähtee kyllä vaivattomasti pois! Ainut miinus että siivotessa saippuan tuoksu on aika voimakas, mutta jättää kyllä toisaalta ihanan raikkaan tuoksun siivouksen jälkeen <3”

”Takan eduspelti, ei aavistustakaan mitä siinä on , ei kuitenkaan ole lähtenyt puhtaaksi millään. Greippi siivoussaippuaa raakana likoamaan joksikin aikaa ja sienellä hankausta , johan lähtee, ihme aine! Vielä riittää hommaa mutta tulos näkyy nyt selvästi. Kiitos!”

”Liesituulettimen luukku sisäpuolelta, Saarentaika siivoussaippuaa suoraan kosteaan rättiin, helposti puhdistui.”

”Suihkuseinä ennen pesua, toinen puoli puoliksi pesty greippi-siivoussaippualla ja molemmat puolet pestynä ja ikkunalastalla kuivattuna.”

”Käytin auton harjapesussa, kaikki muu lika lähti, mutta takalokarin päälle jäi joku kestolikarantu. Ei lähtenyt märällä rätillä pyyhkimällä. Päätin testata Greippi Siivoussaippuaa, hieroin sitä rättiin, eikä tarvinnut edes hirveästi hangata ja rantu hävisi.  Sisätiloissa siivoussaippua on todettu toimivaksi, nyt ulkonakin. ”

”Siivous saippuan käytön ennen ja jälkeen kuva :)”

”Vene ollut metsän keskellä käyttämättömänä 6-7 vuotta, ilman huoltamista. Ensi ajatus oli ettei tuo pinttynyt lika voi lähteä millään. Saarentaika Greippi siivoussaippua teki taikojaan.  Ja luonto kiittää.”

”Makuuhuoneeni ikkunassa on edellisen omistajan toimesta ollut vuosia ikkunakoristeiden jättämät rumat jäljet, joita en ole saanut lähtemään edes liuottimilla. Nyt lukuisten kokemusten inspiroimana päätin vielä kokeilla Saaren Taian siivoussaippuaa. Saippuan kostutus, tahrojen hankaus, odottelua ja mikrokuituliinalla hankaus. En olisi voinut olla yllättyneempi, kun rumat jäljet antoivat periksi ja sain puhtaat ikkunat!”

”Vene ollut metsän keskellä käyttämättömänä 6-7 vuotta, ilman huoltamista. Ensi ajatus oli ettei tuo pinttynyt lika voi lähteä millään. Saarentaika Greippi siivoussaippua teki taikojaan.  Ja luonto kiittää.”

”Tämä toivottomalta tapaukselta tuntuva uunipelti sai vielä lisää käyttöaikaa Greippi siivoussaippuan avulla. Seuraava siivouskohde valkoinen ulko-ovi.”

”Eilen puunasin Greippi siivoussaippualla pikkuista terassiamme kesäkuntoon. Kiitos Saaren Taika siivoussaippuan helppoudesta. Mieheni kertoi, että hänellä oli kädet ottaneet kaksi vuotta aiemmin osumaa, kun oli jollain home pilkkuihin tehoavalla myrkkypesuaineella putsannut vuosien likoja. Omat käteni säästyivät. Suihkepullo ja rätti toimi ihan kohtuullisen hyvin, paras tulos tuli pesuharjalla, johon hieroin itse siivoussaippuaa ja lian sai vaan huuhdottua pois! Mökkiterassia odottaa sama käsittely.”

”Olen käyttänyt siivoussaippuaa lähes kaikkeen kodin siivoukseen ja aina ihmettelen lopputulosta. Tässä kuvassa WC:n lavuaarin saumassa pinttynyttä likaa, jota en ollut saanut millään irtoamaan, vaikka olin kokeillut vaikka mitä myrkkyjä ja hankausta. Siivoussaippuaa ja mikrokuituliinalla pyyhkäisy, enkä voinut uskoa lopputulosta. Sauma oli taas puhdas.”

”Kun taloudessa asuu mopopoika, niin on hyvä olla olemassa nopea, tehokas ja ympäristöystävällinen keino. Saaren taika Siivoussaippua. Tahroja ilmestyy usein, siksi helppous on tärkeää. Siivoussaippuaa kosteaan rättiin ja pyyhkäisy!”

”Kodinhoitohuoneen uudet kaapinovet oli parista kohtaa järkyttävissä ja sitkeissä pakkausteippiliimoissa. Ensimmäistä jynssäsin karkearaitaisella mikrokuituliinalla ja suihkuttelin ainetta X, kunnes muistin hankkimani Saaren Taika Laventeli siivoussaippuan. Sitä liinaan ja johan alkoi irtoamaan!”

”Pakko laittaa tämmöinenkin kuvapari.. Lipputangon jalka. Vihreän sammalen ja jonkun noen peitossa.. kostutin rätin, siihen siivoussaippuaa ja hankasin kevyesti. Puhtaalla märällä rätillä huuhtelu ja vitivalkoinen jalka!! Ei minun pakosti tarvitse edes maalata.”

”Tympeä aidan pesu-urakka sujui nopeasti ja olen tyytyväinen lopputulokseen! Greippi siivoussaippua toimii!”

Auton pesu greippisiivoussaippualla:

”Meillä on valkoiseksi maalattu leivinuuni. Nuohooja yritti hinkata uuniin jääneitä jälkiä mukanaan olleilla HD Big Wipes – liinoilla, jotka hänen mukaan irroittavat kaiken lian. Eivät nokeen pystyneet. Vastasin hänelle rauhallisesti, että minulla on eräs saippua, jota kokeilen. Nuohooja totesi epäuskoisena, että en saisi jälkiä pois ilman maalausta. Saaren Taika Siivoussaippuan raastetta froteeseen ja hinkkaamaan. Pahin noki kuultaa, mutta maalaamaan ei ihan heti tarvitse ryhtyä. Kiitos mahtavasta tuotteesta, ja mukavaa kesää!”

Supertehokas! Olin todella positiivisesti yllättynyt tuotteesta. Uuden kotinin keittiön musta lavuaari oli järkyttävässä kunnossa edellisen omistajan jäljiltä. Olin kokeillut muutamia ”ei niin ekologisia” vaihtoehtoja – ilman tulosta. Tämä Saaren Taika Siivousaaippua toimi!! Aivan ihana! Se on mukava käyttää, hyvä koostumus, vaahtoaa sopivasti, tuoksuu hyvälle ja TEHOKAS! Ja kaiken kruunaa se, että se on ekologinen ja sitä voi käyttää hyvillä mielin!

”Löylytuoksujen käytön seurauksena rosteriseen saunakiuluun oli pinttynyt kiinnipalanutta siirappia/sokeria/tervaa muistuttava rengas. Muutamaa puhdistusainetta kokeilin mutta ei hievahtanutkaan. Vasta Sitrus Siivoussaippua ja teräshankaussieni irrottivat supersitkeän mönjän ja nyt kiulu kiiltää kuin uusi.”

”Homeinen tarjotin ennen ja jälkeen Laventeli siivoussaippualla pesua.”

”Parvekelasit ennen ja jälkeen Greippi siivoussaippuan.
Ensin tuolla saippualla kunnon hinkkaus ja loppusilauksena vielä ikkunanpesuaineella silaus.”

”Minulla on odottanut siivoussaippua kaapissa jo jonkin aikaa. Nyt sain motivaation kokeilla ja suihkun lasiseinä pääsi käsittelyyn.”

”Mökin vanha muovimatto – karsean urainen. Nokea yms. Saaren Taika sitruunasaippua ja juuriharja. Samassa kuvassa alue, mikä siivottu ja mikä odottaa putsausta. Raikas tuoksu levittäytyy ja silmälle iloa.”

”Tältä näytti puulattia ennen pesua. Ja pesun jälkeen. Laventeli siivoussaippualla puhtaaksi tuli!”

”Pari vuotta oli lasten terassituolit viettäneet ulkoilma elämää säällä kuin säällä. Kertaalleen jo näitä koitin yleispuhdistusaineen voimin pestä, mutta ei tullut siedettävän näköiset (kuten ennen kuvasta voi päätellä). Vaahdotus sienen kanssa Greippi siivoussaippualla 15min liotus vaahdossa ja hinkkaus ja huuhtelu… Niistä tuli niin kirkkaat ja puhtaat!”

”Ensimmäisessä kuvassa kokeilin cillit bangia ja toisessa Saaren Taika siivoussaippuaa. Lopputulos hämmästyttävä! Tätä lavuaaria on pesty todella tujuilla aineilla koska siinä pesemme autokemikaaleissa olevia käsiämme. Lavuaari sekä hanaa on pesty hiovilla aineilla ja olisinpa löytänyt aikaisemmin tämän saippuan. Monen monta naarmua olisi jäänyt tulematta! Kiitos loistavasta tuotteesta.”

”Postilaatikko oli jo pitkään ärsyttänyt tuolla vuosia pinttyneellä habituksellaan, toissapäivänä marssin Greippi siivoussaippuan, sienen ja vesiämpärin kanssa lootan kimppuun. Puhdasta tuli!”

”Tähän riippumattoon ei tehnyt mieli enää kellahtaa. Siinä on nokea, siitepölyä, linnunkakkaa ja varmaan jotakin muutakin.
Tukirungon vuoksi ei ole mahdollista pestä koneessa. Puhdasta tuli Greippi siivoussaippualla.”

”Terassilla oleva säilytysarkku oli kerännyt homepilkkua ja sai jatkoaikaa Sitrus siivoussaippuan ja harjan avulla.”

”Vuosia mökkijärvessä olleet uimaportaat piti jynssätä levästä ja ruosteesta uutta laituria varten. Siivousaineena toimi Saaren Taika Greippi Siivoussaippua!”

”Pakkohan se oli kokeilla kun oli kehuttu, odotukset oli korkealla mutta en joutunut pettymään. Pesin ensialkuun suihkukaapin ja takan lasin. Ei vaadi edes mitään kovaa mekaanista hankaamista, pienen vaikutusajan jälkeen riitti kun ”normaalisti” hinkkasi sienellä puhtaaksi. Ja tuntuu olevan riittoisaa koska raastin suihkupulloon pienen määrän siivoussaippuaa palasta ja sillä siivoaa jo paljon.”

”Eihän vanhasta varaston ovesta pesemällä uutta saa, mutta homepilkut lähti Sitrus Siivoussaippualla ja karhealla sienellä.”

”Mietin pitkään, kehtaanko tällaista kuvaa laittaa, mutta tämä on karu totuus joskus arjessa – Viikonloppuna paistettu muutama pihvi remontin ohessa, teinit tekivät itse välipalaa ja maanantaina töiden jälkeen nopeasti tehty ruokaa koko perheelle ennen harrastuksia. Johan oli sotku valmis ja pisteenä iin päällä mustat tasot, joissa näkyy jokainen tahra. Tämän jälkeen keittiössä näyttää siltä, kun ei sitä siivottaisi laisinkaan.

Pyyhin suurimmat murut pois tasoilta, levitän sienen pehmeällä puolella vaahdon suoraan saippuasta levylle ja tasolle. Mikäli lika on todella pinttynyttä, niin vaahdon voi antaa hetken vaikuttaa ja kostealla sienellä käydä käsiteltävä alue läpi toistamiseen. Lopuksi nihkeällä rätillä pyyhin vaahdot pois ja huuhtelen, kunnes vesi on kirkasta. Keittotaso kiiltää jälleen ja kaikki rasva tasoilta lähti kerralla.”

”Vasemmalla lähtötilanne pinttyneen veneen keulasta, yläoikealla normaalin juuriharjajynssäyksen jälkeen ja alhaalla oikealla Saaren Taika Laventeli siivoussaippua liuos, vaikutusaika ja harjaus. Suosittelen!”

”Ulko-oven reunassa oli pinttynyttä tummentumaa. Rasvalikaan tämä on muuten ihan huippu! Ei tarvitse hinkata ja hangata ja kymmentä kertaa rättiä virutella, tuli aiemmin testattua liesituulettimmeen.”

”Kiitos, siivoussaippua tuli nopeasti perille ja jopas onkin tehokas!! Vuosikausien rasvatahrat lähtivät hellasta todella helposti (eri aineilla olin kyllä yrittänyt aiemminkin). Nyt suorastaan säihkyy!  Liitteenä kuva ennen ja jälkeen, ei ole erehtymisen vaaraa kumpi on kumpi!”

”Hiukan pitkään jääneet kukkavedet, ei tarvittu mitään hankaamista, greippi siivoussaippua ja mikrokuituliina. Tarrakin lähti bonuksena”

”Vanhasta vohveliraudasta tuli taas kuin uusi Greippi-siivoussaippualla.”

”Vuosikausia pesuinspiraatiota odottanut kasvihuone koki muodonmuutoksen siivoussaippualla”

”Kaakelilattiassa oli mielestäni selkeä lika jälki mikä ei kuitenkaan lähtenyt millään pois ja luulin että on kulunut Kunnes keksin koittaa Saaren Taika siivoussaippuaa ja yllätys se LÄHTI!!”

”Pinttynyt keittiön puulattia ei ollut aikaisemmilla pesukerroilla lähtenyt puhtaaksi ja olin jo ajatellut, että sellaiseksi jää. Sitten päätin koittaa Laventeli siivoussaippuaa ja sillähän lähti! Nyt hohtaa koko lattia valkoisena.”

”Mulla meni jo viime kesänä hermo jatkuvaan ulkokalusteiden puunaukseen. Ja kun ei tullut edes puhdasta. Nyt kokeilin Saaren Taika sitrus siivoussaippuaa kalusteisiin niin, että laitoin saippuan märän siivousliinan sisälle ja hankasin kevyesti. Tadaa, näistähän tuli superhyvät.”

”Siivosimme äidin kanssa opiskeluasuntoa, ja siistiä tuli laventeli -siivoussaippualla! Lika oli helposti irroitettavissa ja pinnat näyttävät nyt kuin uusilta!”

”Hei, Pitää kehua, kun hoksasin miten puhdistaa valtavankokoisen polypropeeninukkaisen karvalankamaton. Tätä mattoa on mahdotonta pestä mitenkään muuten. Tämä laventelisiivoussaippua on tosi hyvä. Matton nukka hangataan kauttaaltaan nihkeällä rätillä, jossa on saippuaa. Lika irtoaa hyvin rättiin. Rättiä pitää usein huuhdella ja lisätä saippuaa.
Hetki vielä ulkona tuulettumassa ja sitten rullalle ja varastoon odottamaan ensitalvea! Ohessa pari valokuvaa projektista.”

”Tässä muutama onnistuminen viime viikolta siivoussaippualla, olen ihan koukussa tuotteeseen, koska on niin tehokas siivousapulainen.”

”Tässä noesta pinttynyt uuninsuulukun edusta ennen ja jälkeen Sitrus siivoussaippuan.. Olin yllättynyt”

”Erittäin huokoiset kaakelin saumat ovat aiheuttaneet päänvaivaa jo pitkään. Nyt hoksasin käyttää siivoussaippuaa laimentamattomana.”

”Laventelisaippua oli mulla käytössä. Kuva rännin juoksuputkesta ennen… Ja jälkeen. Ei hinkkausta karhealla sienellä tai mitään, vain hieraisu saippuaa rättiin ja voilá!”

”Ulko-oven alaosa ja oven sivu. Saarentaika Laventeli siivoussaippualla tuli puhdasta”

”Vuodesta -83 pihalla seissyt pihavalaisimen jalka. Yritetty puhdistaa kaikilla aineilla ilman tulosta. Nyt greippi siivoussaippualla lähti täysin puhtaaksi. ”

”Kolmen vuoden ruuanlaiton rasvaroiskeet keittiön välitilan laminaattitaustassa… On käytetty ja kokeiltu sitten IHAN kaikki räjäyttäjät ja liottajat, mitä kaupan hyllyiltä löytyy. Ei irronnut rasva. Greippi Saippualla minuutin homma. Nyt ei enää kaduta edes se, että kolme vuotta sitten tuli valinneeksi hellan taakse laminaatin, eikä laattaa…”

”Käsien pesuallas, jota perheen miehet käyttävät päivittäin remonttihommista tullessaan. Meinasin käyttää jotain, joka räjäyttää lian pois. Mutta Sitrus siivoussaippualla sainkin liat pois. Käytän jatkossakin, ehkä seuraavaksi menee kokeiluun Greippi siivoussaippua!”

”Projekti on vielä kesken mutta tästä saa jo käsityksen, että kodin iki-inhokkisiivouskohteista ollaan saamassa yliote. Alaosassa Greippi siivoussaippualla käsitelty kohta, yläosassa ei vielä ole pesty saippualla. En olisi uskonut. Ei tarvitse edes raivoisasti hinkata. Jotain merkillistä tapahtuu, kun saippuaan yhdistyy vesi. Eipä ole toiminut muilla myrkyillä. Herättää vahvan luottamuksen ja kiinnostuksen myös muita Saaren Taika -tuotteita kohtaan.”

”Rantasaunan rappusten lähtötilanne. Ennen kuvan ottamista olin jo hinkannut vartin ylintä tasoa järvivedellä kunnes tajusin, että voisin kokeilla Sitrus Siivoussaippuaa tähän hommaan. Lopputulos! Rappuset vaalenevat vielä lisää kunhan kuivuvat, aivan loistava saippua!”

”Autotallin nosto-oveen on tallitöiden jäljiltä kertynyt maalauspölyä automaaleista, spraypulloista yms. Tuumasin, että pitäisi putsata, johon mieheni sanoi ettei se lähde pois. Kummasti puhdistu siivoussaippualla, vaikka en vielä edes pesusientä käyttänyt.”

”10 vuotta vanha kattilakaappi, tuli kuin uusi greippi siivoussaippualla ja mikrokuituliinalla!”

”Epäilin kovasti siivoussaippuan tehoa, mutta kokeilin ensiksi pesukoneen muoviosien puhdistukseen ja puhdasta tuli! Jatkan ehdottomasti käyttöä muihinkin pintoihin”

”Ikinä ei ole matonpesu ollu näin helppoa ja kivaa:) Hankasin kosteaan mattoon saipuaa, annoin hetken vaikuttaa. Huuhtelu letkulla ja raidat oli puhtaat”

”En tiedä kauanko tuo käsienpesualtaan ylivuotoreijän reuna on ollut tuon näköinen.. kalkkipitoinen vesi täällä kuorruttaa kaikki köhnällään.. On supsutettu kaikki mahdolliset etikat ja summuuta bängiä, eikä tulosta. Kokeilin sitrussaippuaa ja bling, kyllä kiiltää..”

”Pesin etuoven. Tässä lähtötilanne ja tällainen siitä tuli Saaren Taika Greippi siivoussaippualla.”

”Muutin vastikään tähän nykyiseen asuntoon, jossa ulko-ovi ja seinä melko likainen. Greippi siivoussaippualla sen juuri puhdistin.”

”Pinttynyt valkoinen ovi puhtaaksi siivoussaippualla.”

”Huikee ero tuli suihkun hanaan.. Ennen oon pessy kylpyhuoneen tolulla ja kylpyhuoneen pesuaineilla mut koskaan en oo tällaseen lopputulokseen päässy!”

”Keittiön rosteriallas on vaikea saada puhtaaksi, teetahroja on todella vaikea saada pois. Sitrussaippualla tuli hetkessä puhdasta, eikä tarvinnut edes pahemmin hangata. Samaten kylppärin suihkuseinä puhdistui kuin itsestään. Greippisaippuaa pitäisi kokeilla kylppäriin, hanoissa on kalkkisaostumia, jotka pitäisi saada pois.”

”Auton rekisterikilven ötökät lähti pehmeällä sienellä pyyhkäisemällä kun siivoussaippualiuos oli hetken vaikuttanut”

”Todella paljon käytetyt saappaat jatkoivat elämää. ( toinen käsitelty laventelisaippualla, greippi jo loppui). Jätin vaahdon pintaan vaikuttamaan tv-ohjelman ajaksi ja hankailin päälle. Olisi pitänyt tehdä tämä jo vuosia sitten.”

”Olen tähän tuotteeseen todella tyytyväinen. Kuvissa on vanhan tuvan pinttynyt hellanlasi. Toinen kuva pinttyneestä ennen saippuan käyttöä. Toinen pesun jälkeen. Eli kirkastui niin hyvin, että läpi näkee parketin aivan surutta. Molemmissa lasi on avattuna lattiaa kohti. Olen ihan hurahtanut tähän tuotteeseen. Ihanaa, kun työn jälki näkyy ja näin allergikkona kroppakin ohessa kiittää.”

”Viherhuoneen ikkunanpielet talven jälkeen. Ja pesty laventeli siivoussaippualla. Helposti ja hankaamatta <3 ”

”Sitrus siivoussaippualla lähti pinttyneet laattojen saumat puhtaaksi.”

”Muutaman festarikesän nähneet Converset joita yrittänyt saada aikaisemmin puhtaaksi”

”Ulko-oven alareunassa ollut mustaa tahmeaa likaa, jota olen yrittänyt pestä pois. En kuitenkaan ole onnistunut, koska epäilin oven pinnan vaurioituvan. Olin jo vähän luovuttanut. Nyt lähti Sitrus siivoussaippualla. Kyseessä tosiaan on ulko-ovi, joka on alttiina kotieläimelle, joka hyppii ovenkahvaan sisälle halutessaan. Ympärillä kasvaa paljon puita ja ovea päin myös sataa. Töhnä ovessa oli varmastikin kuran, siitepölyn ym. kehittämää kittiä. Aivan kuin liimaa. Olen pessyt ovea kaikella, millä olen uskaltanut. Vasta nyt onnistui Sitrus – siivoussaippualla. Käytän myös Greippi – saippuaa siivouksessa. Kiitos hyvistä tuotteista jotka sopivat erinomaisesti herkkäihoisen käsille, tuoksuvat hyvälle ja ovat vielä tehokkaitakin.”

”Kylppärin laattaan jääneet vesi/kalkkijäämät lähti hyvin, vaikka en edes kovasti yrittänyt. Tämä oli nimittäin siivoussaippuan testausta!”

”Nyt kyllä vähän hävettää, mut ikivanha, liekö asunnon alkuperäinen liesikupu. Ihan liian harvoin tulee putsattua, mutta pikapesu Saaren Taika Greippi siivoussaippualla teki ihmeitä, toinen kierros veis varmaan loputkin rasvakertymät, mutta nyt on liian kuuma perusteelliseen siivoukseen, apuna käytin tavallista pesusientä.”

”Tämä megalikanen lamppu putsattu sitrus siivoussaippualla”

”Altaan sihti ei ole lähtenyt tämän puhtaammaksi ja monenlaista ainetta on kokeiltu. Sitrus saippualla puhdistui. Tämä innostaa kyllä kokeilemaan greippi saippuaa kalkkisen veden aiheuttamiin ongelmiin.”

Veneen pesu ekologisella Saaren Taika siivoussaippualla. Ennen ja jälkeen kuvat ohessa.

”Sitrus siivoussaippualla pesuhuoneen hanat jälleen kiiltävät. Siivoussaippuaa pesusieneen, levitys sienellä samalla kevyesti hangaten, hetken vaikutus , huuhtelu, kuivaus pyyhkeellä.”

”Aurinkopesän jo lähtöpassin saanut homepilkullinen kuomu pelastui Saaren Taika Greippi saippualla. Nyt kelpaa taas käyttää ja nauttia kesästä!”

Asiakkaamme lähettämä ennen ja jälkeen kuva kylpyhuoneen suihkuseinästä ekologisen Saaren Taika siivoussaippua käsittelyn jälkeen.

”Oman kaivon vesi on ajan saatossa (15vuotta) aiheuttanut pahoja värjäymiä pesuhuoneen laattoihin. Luultiin, että niihin ei auta muu kuin laattojen vaihto, sillä sen verran monella eri ”tökötillä” on yritetty putsata. Toisimpa kuitenkin kävi ja nopean testauksen perusteella greippi-siivoussaippua auttoi tähänkin! En malta odottaa, että pääsen joku päivä pesemään pesuhuoneen oikein huolella, sillä tälläkin nopealla pikapesulla sai jo ihmeitä aikaan! Taidetaanpa säästyä remontilta!”

”Lupasin laittaa kuvia ku hauta putsattu greippisaippualla. Kyllä muuten tuli niin kiiltävä et omakuva peilautuu! Tosi helppoa oli raastaa saippuaa pulloon ja suihkuttaa kiveen. Annoin hetken vaikuttaa ja sit harjasin mikä parasta niin myrkytöntä maalle. Kiitos tästä huippu tuotteesta! Eli toimii myös hautakiveen kertyneeseen sammaleen tai mitä lie onkaan.”

”Tässä valkoinen tuoli joka ei ollut enää kovin valkoinen – Mutta tässä se valkoinen tuoli on valkoinen, Saaren taian greippi siivoussaippua pelasti päiväni.”

”Pyykinpesukoneen ja kuivausrummun tiivisteet puhtaaksi siivoussaippualla.”

Saatiin jälleen kuvia ekologisen ja biohajoavan siivoussaippuamme tehosta, kiitos paljon kuvien lähettäjälle <3
”Vene seissyt 10 vuotta pesemättömänä.
Hyvin lähtee siivoussauppualla puhtaaksi”

Meillä on valkoinen nahkasohva ja sen puhdistaminen on yhtä ****. Sohvan kanssa yhtä aikaa ostin jotain puhdistusainetta, mutta se on ollut yhtä tyhjän kanssa. Hermot ovat menneet ja lika jäänyt. Nyt vihdoin muistin kokeilla Saaren Taika siivoussaippuaa ja tässä tulos. Arvaa mihin laitan huonekalukaupan tuotteet!

Hei, halusin teillekin laittaa kuvat veneen pressusta ennen siivoussaippualla pesua ja sen jälkeen !  Ämpäriin liotin ja juuriharjalla hankasin, muutama homeen pilkku jäi, mutta muuten ihan mahtavaa! 

Liesituulettimen pesu Saaren Taika siivoussaippuaa nokare suihkupullossa. Suihkaukset rasvaa kohti ja 10minuutin kuluttua huuhdellaan ja hymyillen laitetaan paikalleen. Ei hajua tai myrkyllistä höyryä missään. Kokeilkaahan itse niin uskotte. Minä en uskonut ennen kuin kokeilin!

”Keraaminen liesitaso Saaren Taika Sitrus siivoussaippualla puunattuna.”

”Uunipellit, ugh mihin kuntoon ne meneekään huomaamattaan ja sitähän se ei tahdo puhdistua millään! Onneksi olen tästä ihanasta tuotteesta löytänyt loistotuotteen meidän perheen arkeen  <3  Onko edes kohdetta, johon tähän ihme aine ei auta?”

”Uuden kodin liedentaus oli pesty viimeksi vuonna xyz. Sitrus-Siivoussaippualla lähti iisisti.”

”Meillä ruokailuryhmä joiden penkeissä vaha joka imee kaiken lian itseensä… aika kivuttomasti sai puhdasta.”

”Uuden kodin liedentaus oli pesty viimeksi vuonna xyz. Sitrus-Siivoussaippualla lähti iisisti.”

”Pesuhuoneen hana ennen sitrus siivoussaippuan käyttöä ja käytön jälkeen.”

”Meillä on oma kaivo, jossa hyvin kalkki- ja rautapitoinen vesi. Nämä ja pesuainejäämät on pinttyneet esim. hanoihin. Pieni sipaisu siivoussaippuaa sieneen ja vanhaan hammasharjaan…  putsatessani hoin vaan ”ei voi olla totta!” Seuraavaksi käyn kaakeleiden kimppuun! Uskomaton tuote!”

”Takan eduspelti, ei aavistustakaan mitä siinä on , ei kuitenkaan ole lähtenyt puhtaaksi millään. Greippi siivoussaippuaa raakana likoamaan joksikin aikaa ja sienellä hankausta , johan lähtee, ihme aine! Vielä riittää hommaa mutta tulos näkyy nyt selvästi. Kiitos!”

”Liesituulettimen luukku sisäpuolelta, Saarentaika siivoussaippuaa suoraan kosteaan rättiin, helposti puhdistui.”

”Suihkuseinä ennen pesua, toinen puoli puoliksi pesty greippi siivoussaippualla ja molemmat puolet pestynä ja ikkunalastalla kuivattuna.”

”Käytin auton harjapesussa, kaikki muu lika lähti, mutta takalokarin päälle jäi joku kestolikarantu. Ei lähtenyt märällä rätillä pyyhkimällä. Päätin testata Greippi Siivoussaippuaa, hieroin sitä rättiin, eikä tarvinnut edes hirveästi hangata ja rantu hävisi.  Sisätiloissa siivoussaippua on todettu toimivaksi, nyt ulkonakin. ”

”Kuvassa vanhan hellan taustojen siivous. Hellan tausta oli ollut ainakin 10-vuotta pesemätön. Vaikka se on piilossa, niin ilahdutti tulos melkoisesti.

Sain myös iankaikkisen vanhan retrotapetin vessan seinästä kirkkaaksi. Happy me!”

Terassimme aivan lammen rannassa puhdistui siivoussaippualla:

Suihkukaappiin testasin heti, kun saippuan sain. Käytän myös päivittäin keittiössä tasojen pyyhkimiseen.

Takan lasiluukku ennen… ja jälkeen siivoussaippuan. Puhdasta ilman naarmuja.

Suihkuseinä ei kaipaa selittelyjä!

WC:n lavuaarista pois työmiekkoseni käsien muutaman viikon jäännökset! Jopa vanhasta puukosta lavuaarille valunut ruoste lähti!

”Meillä pestiin Greippi Siivoussaippualla terassin valokatetta, joka oli ollut pesemättä muutaman vuoden, aivan kamalassa kunnossa. Tein painepesurin tyhjään pulloon vähän tujumman seoksen siivoussaippuasta. Raastoin saippuaa kartion mallisella talousraastimelle, joka toimi saippuan raastamiseen erinomaisesti. Ja ei kun isäntä kiipeämään tikkailla katoksen reunalle kera painepesurin, jossa oli pitkä varsi ja harja päässä . Lika lähti loistavasti!! Useamman kerran kuulin isännän toteavan, että on tää ihme ainetta. Sitten hän huikkasi, että on tää aika myrkkyä, kun lika lähtee. Siihen minä, että eipä oo mitään myrkkyä, luonnon aineita, eikä jää myrkkyjä luontoon.”

”Täytyy ihan innoissani kehua Greippi Siivoussaippuaa. Tämä kertonee kaiken ja voin kertoa, että tuolia jynssätty on vuosia vaikka millä myrkyllä. Mun atooppinen iho ja viemäri kiittää. Lisäksi 3 ystävää on myös innostuneet valtavasti. Seuraavaan tilaukseen lähteekin äidille maalle myös. Tässä vielä kuva vanhasta aurinkotuolista joka ei ole ikinä puhdistunut millään ja kas järkytystä.”

Greippi siivoussaippuan käyttöä maatilalla. Ei niinku millään oo ovet puhtaaks lähteny ennen. Vuosia vuosia vanhat liat. Etu ja takaovet äidin ja isäpuolen talossa. Innostuivat tilaamaan tätä kyllä ja sainpa vähän ne ihmettelemään, kun olen vain puhunut tästä ja nyt näkivät itsekin. Ja täällähän kohteita riittää.”

Greippi Siivoussaippua on mahtava tuote. Hanan kalkkikerrostuma lähti myös hienosti pois. Tämä tuote tulee kuulumaan tästä lähtien aina minun siivousainevarastoon. Ja mikä parasta, saippua ei ärsytä ihoa ja ala yskittämään, niin kuin monet muut puhdistusaineet.”

”Mitäpä erkkaope tekee elokuussa ennen oppilaiden tuloa? No, esimerkiksi varustautuu siivoussaippualla ja mikrokuituliinalla ja kuuraa ja hankaa! Minulta kysyttiin, haluanko ottaa opetustilaani laatikoston, joka oli ollut iät ja ajat iltapäiväkerhon käytössä ja johon kontaktimuovilla liisteröidyt laput olivat jättäneet lähtemättömät liimatahrat – paitsi että sisulla ja siivoussaippualla lähtivät! Ihanhan tuosta tuli käypänen kaluste, eikä tarvinnut pyytää siistijöiltä supermyrkkyjä. Kohta on paikat tip top nuoren asiakaskunnan astua opintielle! Sitrus Siivoussaippua oli tällä kertaa käytössä.”

”Puhdistin kahvinkeittimen Sitrus Siivoussaippualla. Kyllä kiiltää´!”

”Suhtauduin vähä ennakkoluuloisesti tähän siivoussaippuaan, mutta tilasin sitruunasaippuan teiltä. Olin iloisesti yllättynyt, kun kalkkitahrat lähti lattiasta helposti. Otin kuvan yhdestä kriittisestä paikasta johon valuu roiskeita käsien pesun yhteydessä. Asumme kalkkipitoisen veden alueella ja näitä kalkkiongelmia näkyy jos ei heti pyyhi vettä pois.”

”Tässä kuvat ennen ja jälkeen. Kuvan vati ollut muutamia vuosia kukka-alustana ja oli melkoisen pinttynyt. Pesin Sitrus Siivoussaippualla.”

”Testasin Laventeli Siivoussaippuaa putsatessani keittiön pinttyneitä lavuaareja. Pyöräytin muutamaan otteeseen saippuaa kosteaan siivousharjaan (Saaren Taialta ostettu) ja ruskea pinttynyt väri vaihtui hetken hakkaamisella hohtavaan lopputulokseen! Tuoksu oli myös miellyttävä.”

Greippi siivoussaippua kokemuksia

”Taas sain kokea Saaren Taika siivoussaippuan tehoa uuteen asiaan. Ihmettelin kärsimyskukan huonoa kuntoa ja selvisikin, että siinä on vihannespunkki. Lehdet täplittyivät keltaisiksi ja putoilivat. Netistä löysin ohjeen: suihkepulloon mäntysuopaa, vettä ja öljyä. Ei ollut suihkepulloa eikä mäntysuopaa. Laitoin kuppiin kädenlämpöistä vettä ja liotin siihen greippisaippuaa. Isolla luomivärisiveltimellä penslasin kukan lehdet kauttaaltaan päivittäin. Vähän työlästähän se on mutta jo tämän viikon käsittelyt näyttävät tehoavan. Lehdet ovat lakanneet putoilemasta ja kukka näyttää voivan paremmin. Eli greippisiivoussaippua tehoaa ainakin vihannespunkkiin.”

”Asun Kokkolassa ja meillä on todella kalkkinen vesi, joten kertymiä tulee nopeasti. Olen todella ällistynyt, että 10 vuotta vanha kalkkikerrostuma kodinhoitohuoneen teräsaltaan kulmasta lähti Greippi Siivoussaippualla. Olen yrittänyt puhdistaa sitä monenlaisilla kalkinpoistoaineilla eikä mikään ole aiemmin tehonnut. Vielä suurempi hämmästys oli, kun sain siivottua wc:n vesirajasta kalkkirinkulan pois. Tämä saippua jää todellakin käyttöön. Kiitos tästä huikeasta tuotteesta.”

”Tässä taloudessa jo toinen Greippi Siivoussaippua menossa. Olen ehkäpä hieman ihastunut tuotteeseen, tuoksu miellyttävä ja teho hyvä. Helppo käyttää tavalla, että liuottaa suihkepulloon ko. saippuaa. Oikein pinttynyt lika lähtee esim. kaakelinsaumoista vaahdottamalla saippuapalaa seinään tai rätin kautta ja sen jälkeen harjaus ja lopuksi huuhtelu. Ensimmäisellä käyttökerralla toistin ko. käsittelyn, mutta sen jälkeen on riittänyt tuo suihkepullolla aineen levitys ja mikrokuituliinalla pyyhkiminen. Suihkuseinän ja saunan lasisen oven pesu käy myös leikiten ko. aineella, poistaa hyvin kalkkeumat ja jättää kirkkaan lopputuloksen. Mikrokuituliinan kanssa saa parhaan lopputuloksen. Olen siis erittäin tyytyväinen tähän ekosiivousaineeseen!”

Keittiömme huokoiset terrakotta-lattialaatat saivat uuden, puhtoisen pinnan, kun testasin Greippi siivoussaippuaa piintyneisiin tahroihin. Kostutin rätin, hieroin siihen saippuaa ja hieroin laattaa, johon metalliset tuolinjalat olivat jättäneet rumat tummentumat jo vuosia sitten. Olin äimistynyt: laatasta tuli kuin uusi. Eikä tarvinnut edes siivoushansikkaita. Siivoaminen palkitsee, kun jälki on näin hyvää. Kiitos mainiosta tuotteesta!”

”Kokeilin siivoussaippuaa kylpyhuoneessa kalkkeumien poistoon, ja saippua todella toimi! Kokeilin saippuaa myös keittiön altaan alueelle, ja tuli puhdasta jälkeä. Erityisen hyvänä pidän sitä, että saippua on käsille niin hellävarainen. Myös tuoksu on ihana.”

”Suhtauduin epäilevästi siivoussaippuaan. Onkin positiivinen yllätys mitä hyvä tuote siivoussaippua on! Olen puhdistanut grillin, ikkunapellit ulkoa, silmälasit. Kaikkeen niihin on tehonnut. Tilaan lisää”

Greippi siivoussaippualla lähti remonttimiehen jäljiltä jääneet ihmeelliset mönjät väliovesta ja keittiön välitilan laminaatista. Olin aivan yllättynyt saippuan tehosta! Olin aikaisemmin yrittänyt hangata niitä pois pesuaineilla ja mikrokuituliinalla, mutta eivät lähteneet mihinkään. Vasta ostin, mutta en ole ehtinyt vielä muualle testaamaan saippuaa, mutta monta kohdetta löytyy testattavaksi. Huipputuote!”

”Hyvät kokemukset kylpyhuoneen pesusta. Saumat pesin kahteen kertaan, vaahdotin ja annoin vaikuttaa 15min. Hyvin toimii ja siivoussaippua todella riittoisa, vaikka käytin sitä koko kylpyhuoneen pesuun.”

”Olen vuosia etsinyt puhdistusainetta millä saisi suihkutilan lasiseiniltä kalkkeumat pois. NYT löytyi Greippi siivoussaippua!!!! Uskomatonta ja kiitos Saaren Taika. Hinta laatu suhde kohdillaan.”

Kylpyhuone tuli todella puhtaaksi! Saumoista lähti lika helposti siivoussaippualla, vaivatta ja ilman myrkyn hajua! Olin kuullut, että Saaren Taika siivoussaippua on hyvä, mutta en todellakaan kuvitellut, että näin hyvä. Ehdottomasti ostamisen arvoinen tuote. Nyt olen myös tehnyt suihkepulloon pesuainetta ja pessyt ruokapöydän kangastuolit ja puhtaaksi on tullut. Voittaa mennen tullen Universal Stonet ja ihmesienet.”

”Ostin lukemieni arvostelujen perusteella Greippi-siivoussaippuaa ja yllätyin kuinka hyvin se toimii! Meillä on saunassa lasiseinä, johon roiskuu suihkusta vettä ja on aina kalkkisten pisaroiden peittämä. Kokeilin monia eri aineita, enkä huomannut huomattavaa eroa. Tällä Greippi Siivoussaippualla sain jo ensimmäisellä kerralla melkein kaikki jäljet pois! Sen tunsi jo hangatessa kuinka erilailla sieni liukuu lasin pinnalla. Siivouskin tuntuu kivemmalta kun tulee näkyvää jälkeä :D”

”Tiedättekö sen tunteen, kun pitää kotona kiivetä jostain syystä sellaiseen paikkaan, johon ette muuten kiipeä. Ja tajuatte, että sinne on kertynyt pidemmän aikaa likaa, jota ette ole huomannut?No, minä tiedän! Eilen kiipesin keittiössä jakkaralle, kun yritin hätistellä ötökkää pois. Ja tajusin kuinka törkyinen meidän jääkaapin katto onkaan. Se oli sellaista keittiön tahmeaa, rasvaista likaa, jota yleensä saa hinkata pois esimerkiksi liesituulettimen suodattimista.

Siivoussaippua on oman kokemukseni mukaan paras pesuaine kodin pinnoille. Olen sillä pessyt ihan kaikkea kotona vessasta keittiöön ja katosta lattiaan. Myös remonttisotkuja saa sillä siivottua kivasti.

Jääkaapin lika lähti nopeasti ja vaivatta sitrus siivoussaippuan avulla. Ei siihen tarvittu mitään kloriitteja tai muita lian räjäyttäjiä, ekologinen ja miellyttävän miedon tuoksuinen saippua teki tehtävänsä. Kuvien jälkeen toki siivosin koko jääkaapin päällyksen, mutta arvatkaapa muistinko enää ottaa kuvia siitä. No, näette muutoksen kuitenkin jo”

”Kokeilin Greippi siivoussaippuaa, kun moni tuttu kehui tuotetta. Itselläni on hajusteallergiaa, ja kaikki voimakkaat pesuaineet ärsyttävät ihoa ja silmiä. Greippisaippualla siivoaminen on kivutonta, koska se oli lähes hajuton ja hellävarainen. Sain sillä puhtaaksi koko kylppärin ja kokeilen seuraavaksi kodin muille pinnoille.”

”Olen saanut keittiökaappien ongelma ovet Greippi siivoussaippualla niin puhtaaksi, mitä en ole koskaa aiemmin saanut yrityksistä huolimatta eri vaihto ehtoisillla pesu aineilla. Suihkuseinä hohtaa kirkautta. Ja tämä helppous .on huippu juttu. Ei tarvi enää pullo kaupalla ns. Myrkkyjä siivous kaappiin kerätä. Nyt lähtee kokeiluun tämä greippi saippua. Mökin tummuneen saunan pesuun. Siitä mahdollisesti kuvia myöhemmin. Kiitos vielä aina niin nopeasta toimituksesta.”

”Suihkukaapin pinttyneet kalkki- ja saippuaroiskeet puhdistin helposti Greippi siivoussaippualla. Hankasin saippuaa sieneen, jolla pyyhin suihkukaapin seinät, huuhtelin suihkulla ja kuivasin mikrokuituliinalla. Puhdasta tuli kerralla ja nopeasti ilman hankausta. Suosittelen lämpimästi.”

”Olen käyttänyt siivoukseen toista ostamaani tuotetta eli greippi siivoussaippuaa, pesin sillä erittäi nokisen tiilimuurin josta ihmeekseni tuli puhdasta, olen yrittänyt samaa muilla tuotteilla siinä kuitenkaan onnistumatta, kiitos greippisaippuan. Käytän sitrusta saunan puhdistukseen  odotukseni ovat korkealla.”

”Kyllä muuten lähti suihkukaappi puhtaaksi ja vähällä huuhtelulla! Raastoin greippi siivoussaippuaa sumutepulloon, hienosti toimi!”

”Sai koiran kakkajäljet vaaleasta matosta lähtemään. Todella miellyttävä käyttää.”

”Saaren taika siivoussaippuat-lupauksensa veroisia  Ensimmäiset kokemukseni greippi ja sitruuna siivoussaippuoista ovat todella positiiviset. Tiskiallas kiiltää ja samoin suihkun lasiseinä, sekä päälle vielä miellyttävä tuoksu. Ei voi muuta kuin suositella näitä tuotteita!”

”Nämä Saaren Taika -tuotteet ovat aiheuttaneet minulle yhden ongelman: mitä teen muille tuotteille, joita minulla on. En haluaisi nimittäin käyttää enää kuin Saaren Taikaa. Ihanaa, että löysin nämä! Greippi-saippuan kanssa sain kylppärinkin kuin uudeksi, eikä tarvitse miettiä, mitä viemäriin valuu.” ”En ole saanut meidän valkoisesta ulko-ovesta pinttynyttä likaa millään konstilla pois. Näin greippisaippuasta mainoksen, tilasin ja – TADAA – ovi on taas valkoinen”

”Lähti todella hyvin valkoisista ovista vuosien ”viirut”. Olen niitä yrittänyt poistaa vessanpesuaineella tuloksetta. Nyt tulivat puhtaaksi. Ehkä saippuajäämiin suihkun lattiassa pitää tehdä toinenkin käsittely. Sitten toivottavasti.”

”Ensimmäinen tunne on tuoksu, luonnollinen greippi. Että voikin olla lattioiden pesu ihanaa. Sipaisu saippualla lattia moppiin vaikuttaa ja tulos on upea. Innostuin pyyhkimään mattapintaiset, maalatut keittiökaappien ovet. Olivat täynnä kiiltäviä rasvasormenjälkiä ja ne hävisivät saarentaikagreipin iskusta!

”Ostin siivoussaippuan mainoksen uhrina ja päätin kokeilla sitä. Olen hämmentynyt sen tehosta! Olen putsannut sillä mm. ulko- ja väliovia, joista olin varma ettei niitä pelasta enää muu kuin maali. Siivoussaippualla ne kuitenkin puhdistuivat helposti. Vilpittömät suositukset tuotteelle!”

”Ostin ensimmäisen greippi siivoussaippuan ja kokeilin sitä kaikkeen. Toimii! Suihkuseinä ei ole koskaan ollut helpompi puhdistaa, nyt sen voi tehdä vaikka samalla kun on käynyt suihkussa, koska tuote on myrkytön, eikä itseään tarvitse suojata!”

”No nyt on kyllä aivan huippu tuote! Liotin pari päivää tavallisessa pyykinpesuaineessa aurinkorasvan ja hien kellastamia valkoisia veneilyliivejä tuloksetta. Sitten hinkkasin tahranpoistoaineella tuloksetta. Greippisaippualla lähti puhtaan valkoiseksi! Uskomaton tulos.”

”Olen aivan hämmentynyt tästä tuotteesta! Tuntuu tehoavan ihan mihin tahansa. Monta pinttynyttä tahraa, joita olen aiemmin yrittänyt poistaa vaikka millä pesuaineilla lähti tällä kun antoi vain hetken vaikuttaa ja pyyhki pois. Jonkin verran olen käyttänyt karhunkieltä apuna, mutta suurta voimaa ei ole tarvinnut käyttää. Lisäksi tämä on parantanut halkeilevat sormenpääni, jotka aiemmin ovat vain pahentuneet jo pelkällä vedellä läträämisestä, pesuaineista puhumattakaan.”

”Siivousfirman arviosta hieman ihmetellen lähdin kokeilemaan näitä teidän tuotteita. Sanoivat kylpyhuoneestamme, että eivät kyllä kalkkijäämiä kunnolla pois saa. Bambu ekologinen pesuharja ja Siivoussaippua Greippi apuna sain kylpyhuoneen seinät, lattian, saumat, saunan lauteet ja lasi-oven todella puhtaaksi. En tarvitse siivousfimaa. Tarvitsen vain nyt lisää teidän saippuaa ja ehkä pian uuden harjankin.”

”Pesin Greippi siivoussaippualla pesutilan pinttyneet kaakelit sekä lattian että seinän. Meillä on erittäin metallipitoinen vesi, joten punaista pinttymää oli. Ei ole enää! Kraanatkin kiiltää ja tuntuu, että vesi ei tarraa kiinni samalla tavalla.”

”Pakkohan se oli kokeilla. En olisi ikinä uskonut miten tehokas voi ekologinen siivoussaippua olla! Lähtee lika kaikilta pinnoilta tosi helposti. Rasva ja pöly keittiökaappien yläurissa sai kyytiä! Vau!”

”Olen tähän mennessä kokeillut  Greippi siivoussaippuaa suihkuseinään, jossa olevia kalkkijäämiä en ole aiemmin saanut millään aineella kunnolla pois – tällä siivoussaippualla suihkuseinä on kuin uusi! Lisäksi pesin sillä lapsen vaaleanpunaiset rantatossut, jotka olivat todella tummuneet, ne ovat nyt kuin uudet. Loistava tuote!”

”Greippi siivoussaippua tuntuu tehokkaalta. Kokeilin suihkuseinään ja hienosti lähti kaikki lika pois! Seuraavaksi kokeilen kylpyhuoneen vaaleaan laattalattiaan, jos saisi senkin uudenveroiseksi.”

”Luulin joutuneeni mainoksen uhriksi tilatessani Greippi siivoussaippuaa. Hetki sitten pesin ko saippualla saunan ikkunan ja lasioven. Molemmat olivat vesiroiskeessa ja saaneet vastomisestakin siipeensä. Helposti lähtivät läiskät ja pinttyneet vesijäljet!”

”Greippi siivoussaippua oli minulle uusi tuttavuus, pesin kylpyhuoneen kaakelit ja suihkuseinän ja tulos oli uskomaton, koko kylpyhuone kirkastui! Suosittelen lämpimästi.”

”Greippi siivoussaippua toimi juuri kuten monet tyytyväiset asiakkaat ovat todenneetkin: vessan ja kylpyhuoneen kalkkia keräävät pinnat puhdistuivat helposti ilman puuduttavaa jynssäämistä. Plussaa tulee ekologisuudesta ja hellävaraisuudesta. Nykyaikainen ja hieno tuote siis! Aion ostaa jatkossakin.”

”Pesin vanhan ulkosaunan palomuurin, (mikä on erittäin hankala pestä rosoisen slammauksen takia) greippi siivoussaippualla. Sain sen lähtemään puhtaammaksi kuin millään muulla pesuaineella.” ”Siis niin hyvä tuote! Tyttäreni ulko-ovi oli pinttynyt ajan saatossa, eikä mikään puhdistusaine tepsinyt. Tämä siivoussaippua puhdisti oven aivan uskomattoman valkoiseksi.”

”Tämä super aine tehosi sellaiseenkin likaan mihin muut aineet eivät ole pystyneet. Tätä voi todellakin suositella kaikille!!!”

”Lukuisia kommentteja ja kehuja lukenut kuinka tehokas saippua on. Pääsin itse testaamaan tilattuani Sitrus saippuan, täytyy sanoa että suihkuseinä, keittiön välitilakaakelisaumat tuli todella puhtaiksi, olen tyytyväinen.”

”Olin pitkään miettinyt, miten saisin keittiön valkoiset kaapinovet puhtaaksi ilman ” myrkkyjä”. Onneksi huomasin Sitrus siivoussaippuan, se on miellyttävä ja uskomattoman tehokas!”

”Sain puhtaaksi jo menetetyksi luulleeni ikkunapielet. Muut myrkyt ei ole tehonneet mutta tämä toimi!”

”Olin tuskaillut jo hyvän aikaa edessä olevaa myymämme kesämökin loppusiivousta. Onneksi olin juuri ennen urakkaa hakenut postista kokeeksi tilaamani siivoussaippuan ja tein siitä liuosta ja otin myös saippuapalan mukaan. Tuote oli niin loistava mm. jääkaapin, hellan ja saunan oven lasien puhdistukseen, että sormet syyhysivät kotiin päästyäni aloittaa jo juhannussiivouskin hyvissä ajoin.”

”Aloitin kokeilun vaikeimmasta päästä. Käsittelyssä oli monta vuotta käyttämättä ollut ja ulkosalla säilytetty vene. Ja puhdasta tuli! Kun kerran tähän tepsi, niin tepsii varmaan kodin siivoukseenkin. Tilasin samalla muitakin tuotteita, mutta niitä en ole vielä ehtinyt testailla.” ”Kokeilin saunanoveen , jossa kalkkisaostumaa. Simsalabim ja lika pois ! Toimii. Seuraavaksi ulko-oven pinttymään!”

”Greippi siivoussaippua suorastaan ”räjäytti” pinttyneen noen pois pinnoilta ja lattialta. Kun kesäpaikan leivinuuni pukkasi savut sisäle pirttiin ja nokesi kaiken.”

”Näihin jää koukkuun !! Jo pelkkä tuoksu ja helposti vaahtoava koostumus saa siivoussaippuaan jäämään koukkuun ! Nyt se on tiskialtaan reunalla koska sillä on helppo raikastaa tiskirätti ja puhdistaa kaikki keittiön pinnat ja wc.n siivouksessa jättää myös niin raikkaan tuoksun.10+”

”Saunan lasiovesta tuli kirkkaampi kuin koskaan. Ja minulla on uudehko induktioliesi, minkä yksi ( käytetyin) levy oli muuttunut harmaaksi ja kiillottomaksi, oli aika yllätys kun kiilto palasi saippualla pesun jälkeen.”

”En olisi uskonut, että Greippi-siivoussaippua tehoaa kalkkitahroihin näin hyvin! Mutta jo ensimmäisen jynssäyksen jälkeen suihkuhuoneen tummanruskeiden kaakeleiden valkoiset kalkkitahrat katosivat!”

”Mahtava tuote! Kokeilin siivoussaippuaa rasvaiseen liesituulettimen suojalasiin, millään muulla tuotteella rasva ei ole lähtenyt niin hyvin kuin sitrus siivoussaippualla.”

”Greippi -siivoussaippuan avulla suihkukaappi lähti vihdoin puhtaaksi ja kirkkaaksi, aiemmin kokeilluilla voimakkailla kaupasta ostetuilla kalkinpoisto- ja puhdistusaineilla ei ole ollut mitään vaikutusta. Samoin poissa on pinttynyt haju, joka yli vuoden jälkeen asuntoon muutosta ei kylppäristä lähtenyt vaikka on käytetty ilmanraikastimet, puhdistusaineet ym. keinot. Olen tosi tyytyväinen! Parasta saippuassa on se, ettei ärsytä astmaatikon hengitystä tai herkkäihoisen käsiä, ympäristöystävällisyydestä nyt puhumattakaan, tämä tietysti paras juttu. On lisäksi huipputehokas. Saippua vaahtoaa pestessä ja liukenee hyvin suihkepulloon. Suihkukaapin pesin liottamalla pienen määrän saippuaa kipossa veteen ja kastelin kylppärin siivousliinaa siinä. Suihkukaappi oli niin samea että sai hangata kunnolla, mutta olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Laattaseinät ja -lattiat puhdistuu tällä myös hyvin. Greippi -saippuasta tulee luottotuote, kiitos! Seuraavaksi isken parvekkeen kimppuun saippuan kera.”

”Kokeilin nyt ensi kertaa tuotetta. Pesin sillä ovet ulkoa ja sisältä. Samoin eteisen valokatkaisijat. Lika irtosi tosi hyvin ja aivan tarkoituksella en laittanut kertakäyttöhanskoja käsiini, ja todellakin…käteni ovat ihanantuntuset. Töissä joudun pesemään käsiä jatkuvasti ja samoin rasvaamaan, mutta silti kädet on kuivat…nyt ei. Ainoa ongelma on, että miten säilytän palasaippuan. Nyt laitoin sen muoviseen kertakäyttörasiaan…tähän kun vielä olisi niksi..”

”Siivoussaippua pääsi heti armottomaan testiin: Tiedättekö sen ällöttävän, inhan tahman, mitä ruuanlaiton rasvakäryistä pikku hiljaa kertyy liesituulettimen päälle, ja johon kaikki pöly yms. jää kiinni? Joskus sitä yritin jollain marketin siivousaineilla putsata, mutta eihän siitä mitään tullut, kun rättikin jäi tahmaan kiinni. Mutta voi autuasta, kun kokeilin Greippi siivoussaippuaa! Mikä nautinto onkaan katsoa puhdasta jälkeä! Seuraavaksi kyytiä saa saunan ovi, jonka kalkkitahrat ovat häirinneet jo pitkään.”

”Raastoin Greippi siivoussaippuaa suoraan vanhan kalkkeutuneen kahvinkeittimen säiliöön. Annoin vaikuttaa useamman tunnin, ja harjasin pois. Todella kirkas säiliö ja kalkkitahratkin lähes kaikki poissa! Aiemmin käytetyt ruokasoodat ja etikat saa nyt unohtaa, voittaja on löytynyt!  Eikä edes haise pahalle, kuten etikkapesun jälkeen.”

”Aivan ihana tuote. Meillä suihkunurkkaukseen tiettyihin saumoihin tulee tummentumia. Olen yrittänyt niitä poistaa eri tuotteilla, saamatta niitä pois, mutta siivoussaippualla lähti! Tummentumat vaaleni todella paljon. Ja miten meidän hana kiiltää, on kuin uusi. Ja tuoksu on aivan ihana. Tuotteella pesin myös tiskialtaan, kaappien ovet, oven kahvat. Olen täysin hurmaantunut tästä tuotteesta.”

”Olin kuullut Saaren Taika- tuotteista pelkkää hyvää. Silti olin hieman skeptinen, mutta päästin kokeilla ja tilasin Greippi- siivousaippuaa. Testasin sitä keittiön yhteen seinään ilmaantuneeseen valumaan, joka mielestäni oli rasvaa tms. En ollut saanut puhtaaksi tavallisilla pesuaineilla. Kokeilin Greippi-siivoussaippuaa ja muuta ei tarvinnut. Sain puhdistettua seinän. Voin suositella ja varmasti tulen käyttämään siivoussaippuaa jatkossakin.”

”Erittäin tehokas tuote! Puhtaaksi lähti vuolukivitakassa olevat rasvatahrat kyljestä, auton vanteet ja pesuhuoneen seinälaatat. Suosittelen lämpimästi!”

”Loistava tuote! Olin tuloksetta yrittänyt puhdistaa kalkkeumia erilaisilla tuotteilla mustasta kuivapuristelaatasta, kunnes kokeilin greippisaippuaa, sillä lähti kaikki kalkkitahrat ja jopa saumat ovat taas mustat. Erittäin lämmin suostus!”

”Meillä on hyvin kalkkipitoinen vesi ja vesihanoihin ja hanojen juureen kertyy kalkkia. Hankasin kostutettua saippuaa kyseisiin paikkoihin ja annoin vaikuttaa. Hammasharjalla hankasin kalkit pois. Hyvä kiilto ja tuoksu. Käytin myös kosteaan pöytäluuttuun, hankasin siihen ja puhdistin tiskialtaan. Hyvin irtosi rasvat ja muut sutut. Kiitos. Käyttö jatkuu.”

”Todella hyvä. Sain kylppärin kaakelit ja saumaukset puhtaaksi siivoussaippualla, joihin ei ammattikäyttöön tarkoitetut aineet tehonneet. Hyvä tuoksu”

”Sain puhdistettua siivoussaippualla pinttyneet kalkkeumat suihkuseinästä helposti ja vaivattomasti. Pesin myös kaakeleita ja muita kodin pintoja; lika irtoaa vaivattomasti. Tuotteessa on miellyttävä vieno tuoksu eikä ärsytä esim käsien ihoa ollenkaan. Ostan uudestaankin!”

”Siivoussaippua on todella tehokas valkoisen vinyylilattian puhdistukseen. On ollut vaikeuksia pestä kyseinen lattia ihan puhtaaksi, vinyylissä on uurteita johon aina jää likaa, olen kokeillut monta eri, myös valmistajan oma (kallis) puhdistusaine, mutta Siivoussaippua on ylivoimaisesti paras. Ja se on niin puhtaan tuoksuinenkin, tuoksu koukuttaa. Käytän kaikkeen siivoukseen. Paras! Olen niin kiitollinen että olen löytänyt tämän tuotteen.”

SITRUS SIIVOUSSAIPPUA KOKEMUKSIA

”Varoitus: Sitrus siivoussaippua voi tehdä laiskastakin ihmisestä siivoushullun.”

”Rantasauna tuli niin maan perusteellisen puhtaaksi tuhkaluukkua myöten. Suihkuseinät ja piharoskis kuin uudet…. Taikuutta… ei vaan Sitrus siivoussaippua.”

”Rasvapöly lähti hyvin Sitrus siivoussaippualla kaapiston ja liesituulettimen päältä.” ”Olen kokeillut Sitrus siivoussaippuaa jo vaikka mihin! Liesituuletin, uunin luukku, lavuaarit, kaakelit, saunan ovi, jopa painomuste lähti pois tällä tuotteella! Aivan mahtava, tätä käytän jatkossakin!”

”Alcantaralla 15 vuotta sitten päällystetty -70-luvun tv-tuoli puhdistui Sitrus Siivoussaippualla. Aiemmin jouluksi putsattu autonpenkkien puhdistuskemikaaleilla. Sitrussaippuakokeilun jälkeen vasta tuli puhtaaksi, eivätkä kemikaalit haise.”

”Sitrus Siivoussaippua sopii matonpesusaippuaksi, varsinkin harvoin pestävien, villaisien, tämä on hyvä, kunhan huuhtelee hyvin.”

”Tilasin Sitrus siivoussaippuaa, kun olin lukenut käyttäjien kokemuksia ja suosituksia tuotteesta. Olen todella tyytyväinen saippuaan kaikin puolin. Tähän mennessä olen puhdistanut saippualla vaivattomasti keittiön, kodinhoitohuoneen ja vessan valkoiset kaapinovet (kahvojen läheisyydessä olleet tummat jäljet, joita en muilla tuotteilla ollut saanut pois), jälkiä valkoisista seinistä, saunan lasioven sekä kylppärin kaakelit ja saumat. Saippuassa on ihana ja sopivan mieto tuoksu ja sitä voi käyttää huoletta ilman siivoushanskoja. Suosittelen lämpimästi!”

”Innoissani kokeilin heti Sitrus siivoussaippuaa keittiön pintojen pesuun. Ja voi pojat! Nyt kiiltää paikat. Jääkaappikaan ei koskaan ole puhdistunut yhtä helpolla. Malttamattomana en malttanut liottaa edes likoja, mutta silti puhdasta ja raikasta tuli! Suihkupulloon kun tekee valmista seosta on helppoa pitää keittiö puhtaana!”

”Tehokas Saaren Taika -siivoussaippua! Miellyttävä tuoksu. Tehokas puhdistaja. Kylpyhuoneen harmaantuneet, mattapintaiset hanat Saaren Taika sitruunasaippua- käsittelyllä hetkessä kiiltäviksi, uuden näköisiksi. Kissan karvapallo-oksennuksen jättämä tumma jälki valkoisella matolla häipyi sekunneissa tällä taikatuotteella. On tosi tehokas ja helppo käyttää, ihoystävällinen.”

”Asumme maalla ja meillä on oma porakaivo. Vedessä on paljon kalkkia ja rautaa. Aiheuttaa varsinkin pesuhuoneeseen suihkuihin ja laattoihin värjäymiä. Nyt käytössä tosiaan sitrus siivoussaippua ja ei parempaa tuotetta ole tullut vastaan. Säännöllisellä käytöllä ei tarvitse kuin rättiin vähän pyyhkäistä saippuaa ja pyyhkiä pinnat. Loistava tuote.”

”Valkoinen Panama-hattuni oli sisäpuolelta hurjannäköinen: hikeä ja meikkivoidetta. Vaihtoehtoja oli kaksi: uusi hattu tai kokeilla Sitrus siivoussaippuaa. Jälkimmäinen onnistui täydellisesti! Viileällä vedellä kastelu, hieroin saippuaa pahimpiin kohtiin. Annoin vaikuttaa pari minuuttia ja huuhtelin viileällä. Taas kelpaa!”

”Alkuun ajattelin että mikä tässä nyt niin poikkeavaa on?  Uuteen puiseen leikkuulautaan tuli mansikasta ruma tahra, jota en saanut pois ja ajattelin että nyt testaan onko siivoussaippua maineensa veroinen… Ja toimi! Tahra lähti kerralla!”

”Yllätyin Sitrus siivoussaippuan tehosta ja helppokäyttöisyydestä. Pesualtaan pinttynyt rantu, jota olin yrittänyt poistaa useilla eri aineilla, lähti todella helposti pois. Tilatessa pidin saippuaa hintavana, mutta osoittautui hintansa väärtiksi.”

”Keittiön kaakelit ja saumat vihdoinkin puhtaat. Saumatkin ovat saman väriset kuin olivat 25 v. sitten. Sitrus siivoussaippua on loisto tuote!” 

”Vaalean keltainen huppari oli jäänyt kaappiin lojumaan rasvatahran ja tumman läikän vuoksi. Kastelin kohdat sumutinpullolla ja hieroin sitrus siivoussaippuaa kohtiin. Annoin vaikuttaa hetken ja laitoin muun pyykin joukkoon. Tahrat ovat poissa ja paita käytössä! Aion jatkossakin kokeilla erilaisiin tahroihin siivouksen lisäksi.”

”Niin mahtava tuote! Olen tuskaillut valkoisen hiotun lankkulattian puhtaana pidon kanssa mutta nyt löytyi sitrus siivoussaippuasta apu. Aivan mahtava tuote!” ”Kaikki autoilijat varmasti tietävät kesäisen ongelman – kuolleet ötökät tuulilasissa, konepellillä jne. Normaalisti niitä saa hangata sormet solmussa jotta ne lähtevät pesussa. Suihkauttelin sitrus siivoussaippuasta tehtyä suihketta ötököiden jätöksiin ja annoin tovin vaikuttaa, sen jälkeen menin märän mikrokuituliinan kanssa töihin ja ei tarvinnut kuin hiukan rättiä näyttää niin lähtivät jätökset kuin unelma.”

”Voin todellakin suositella Sitrus siivoussaippuaa. Lika ja ryönä irtoaa helposti, joka paikasta. Uusi tilaus jo tehty, musta taitaa tulla himosiivooja. Niin ja ihanan raikas tuoksu.”

”Tein uuden aluevaltauksen Sitrus siivoussaippualla: Puhdistin hautakiven sillä, ja se toimi loistavasti! Kastelin ensin kiven ja suihkutin sitrus-saippuaa suihkepullosta. Annoin vaikuttaa hetken, minkä jälkeen poistin jäkälän ja muun lian vanhalla kirjastokortilla. Toimenpiteet voi tarvittaessa uusia. Lopuksi huuhtelu. Ja puhdasta tuli!”

LAVENTELI SIIVOUSSAIPPIA KOKEMUKSIA

“Eipä tunnista venhoa samaksi. 10v vene, jota ei ehkä aiemmin ole ennätetty pestä. Laventeli siivoussaippuan kaverina tiskiharja, pesusieni ja juuriharjan tapainen. Paljain käsin voi pestä eikä herkkä iho säikähdä.”

”Laventeli siivoussaippua on todella tehokas kalkinpoistoon pesuhuoneessa ja muiltakin pinnoilta lähtee lika hinkkaamatta. Sopii hyvin myös herkkäihoisen käsiteltäväksi, ei ole aiheuttanut allergista reaktiota. Suosittelen.”

”Laventeli siivoussaippua. Liotin pulloon raastettua saippuaa. Toimii hyvin keittiön pintojen pyyhkimisessä, miellyttävä tuoksu. Vaikeampiin tahroihin hankaan saippuaa sienellä.”

”Pidin ihan höpönä ensin tätä kehua tuotteesta. Mutta päätin kokeilla ja wau, uskomaton tuote! Innostuin sunnuntaiaamuna pesemään kaikki keittiön kaapit! Helppoa ja vaivatonta.”

”Tämä piti kokeilla, kun lupaili niin paljon. Ja oli tosiaan armoton lialle, valkoisesta ulko-ovestamme tuli taas kuin uusi, kun luulin jo että siihen ei auta kuin uusi maali, suosittelen!”

”Siivoussaippua on erinomainen tuote, ainut millä saanut lähtemään tapetista jäljet mitkä Koiran turkista siihen tulee Koiran nukkuessa seinää vasten. Suosittelen.”

”Loistavaa palvelua! Päätin tilata paljon hehkutettua siivoussaippuaa ja sen lisäksi että tuote on aivan loistava, niin tuli myös super- nopeasti! Lisäksi isot pisteet tilausvahvistuksesta! Aivan huippu hauska tarina ja vielä yksilöity nimellä. Tätä on asiakaspalvelu parhaimmillaan. Jatkakaa samaan malliin, huippu toimintaa!”

”Tämä on pakko kertoa kaikille: Sain ensimmäisen tilaukseni ja lapsi tuli illalla kotiin ja pyörästä oli ketjut lähteneet. No tietysti tuo kaksi päivää päällä ollut takki oli aivan ketjurasvassa. Illalla likoomaan ja totesin että tämä on huomisen hommia. Aamulla sitten leväytin takin kylpyhuoneen lattialle ja otin esille laventeli siivoussaippuan. Nyt sitten kovaan testiin että toimiiko. Hankasin saippualla takissa olevia tahroja ja uskomatonta kyllä tahrat lähtivät!!! Aivan uskomaton ensitesti. Takki vielä koneesen ja ei tahran tahraa. Suosittelen kaikille.”

”Joudun työssäni pesemään pintoja eikä se ole ikinä ennen ollut näin miellyttävää ja tehokasta. Lisäksi tuntuu kuin pinnat pysyisivät pidempään puhtaina ja kaiken muun hyvän lisäksi Laventeli siivoussaippuasta ilmaan jää miellyttävä ja puhdas tuoksu.”

”Kokeilin Laventeli siivoussaippuaa ikkunanpesussa, eli tein siitä liuoksen ohjeiden mukaan. Oli aivan loistava tuote, eikä jättänyt raitoja ikkunaan. Likainen ikkunalautakin puhdistui helposti.”

”Laventeli siivoussauppua: Laatoitetun suihkutilan siivous sujui hyvin tällä saippualla. Saumat tuli puhtaiksi myös” ”Saunan lasiovi puhdistui hyvin Greippi siivoussaippualla. Olen tyytyväinen ostokseeni.”

”Ihan mahtava irrottamaan likaa. Liesituuletin oli kerännyt rasvaa ja pölyä enkä ollut saanut sitä millään puhtaaksi, niin sitrus siivoussaippualla lähti. Hellävarainen käsille!”

”Täytyy laittaa kiitokset Laventeli Siivoussaippuasta. Minulla on kylpyhuoneen seinäkaakelin alaosa ollut oikea murheenkryyni. Olen jos jokinlaisella aineella sitä yrittänyt puhdistaa mutta eipä ole tummentuneet kohdat edes himmenneet. Tänään kokeilin siivoussaippuaa ja ihmeiden ihme, tummentuneet kohdat häipyivät kokonaan. Siis minä olen niin onnellinen että ihan itkettää. Huomenna katsastan valikoimanne uudelleen ja hehkutan ystävilleni tuotteitanne.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.