Saaren Taika ammattikosmetiikka
Ammattikosmetiikka koostuu luonnollisista aktiivisista ainesosista, jotka ovat tieteellisesti tutkittu ja testattu sen varmistamiseksi, että ne ovat turvallisia ja iholla tarkoitukseensa tehokkaita.

KORKEIDEN RAAKA-AINE STANDARDIEMME SEKÄ TUOTEARVIOINTIEMME ANSIOSTA PYSTYMME TARJOAMAAN SINULLE HUIPPULAADUKKAITA, HELLÄVARAISIA JA ERITTÄIN TEHOKKAITA IHONHOITOTUOTTEITA.

Tuotannon laatustandardit

Valmistamme kaikki tuotteemme hygieenisesti ja turvallisesti, tiukan kosmetiikan ISO 22716:2007 -standardin mukaisesti. Valmistusprosessimme on tarkkaan valvottua ja dokumentoitua.

Edellytämme samaa tuotantotapaa myös kaikilta sopimusvalmistajiltamme.

Kosmetiikan valmistaja sekoittaa voidetta sauvasekoittimella suoja-asu päällä

Miten ammattikosmetiikka eroaa tavaratalokosmetiikasta?

RAAKA-AINEIDEN KORKEA LAATU

Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet toimivat tehokkaimmin. Siksi me Saaren Taiassa käytämme vain maailman puhtaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita, sillä meille tärkeintä on valmistaa tuotteita, joita käyttämällä huomaat eron ihollasi.

Kosmetiikan luonnollisia raaka-aineita laboratoriossa

Saaren Taika käyttää raaka-aineina vain puhtaita, kemiallisesti puhdistamattomia (ei sisällä kemiallisia jäämiä), luomulaatuisia ja ensisijaisesti kasvin ensimmäisestä puristuksesta, kylmäpuristusmenetelmällä aikaansaatuja luonnon öljyjä.

Tällaisten öljyjen ravintoaineiden pitoisuudet ovat korkeimmat mahdolliset, jolloin ne myös tuovat erityisen runsaan tehon ihonhoitotuotteeseen.

Olemme ylpeitä siitä, että kaikki valmistamamme tuotteet koostuvat luonnollisista aktiivisista ainesosista, jotka ovat tieteellisesti tutkittu ja testattu sen varmistamiseksi, että ne ovat turvallisia ja iholla tarkoitukseensa tehokkaita.

Pyrimme luomaan tuotteita, joita voidaan käyttää mahdollisimman luonnollisella tavalla ja silti tarjota parhaat mahdolliset tulokset.

Joni valmistaa kosmetiikkaa Perniössä suojavarusteissa

Kuka myy Saaren Taikaa?

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saa asiantuntevaa opastusta ihonhoitotuotteen valinnassa, jotta voidaan välttyä vääränlaisen tuotteen valinnalta.

Suuri osa asiakaskunnastamme nimittäin koostuu henkilöistä, joilla on vaativia ihoon liittyviä ongelmia, ja usein on jo omatoimisesti kokeiltu monet päivittäistavarakaupoista löytyvät tuotteet ilman, että ihon tilaa on saatu parannettua ennen kuin on löydetty Saaren Taika.

Tämän vuoksi Saaren Taikaa ei myydä päivittäistavarakaupoissa, vaan ainoastaan erikoisliikkeissä, joissa koulutettu henkilökunta osaa avustaa asiakasta oikeanlaisen tuotteen valinnassa, sekä mahdollisen ihonhoitorutiinin opastamisessa.

Saaren Taika Professional -sarja

Saaren Taika Professional -sarja on kosmetologeille ja kauneushoitoloihin kehitetty ihonhoitosarja, jonka tuotteet on kehitetty vastaamaan pohjoismaisen ihon vaatimuksia.

Professional -sarjan kauneustuotteet valmistetaan tarkoin valituista erittäin korkealaatuisista ja ensisijaisesti luomulaatuisista ja luonnollisista raaka-aineista.

Tuotteet valmistetaan Englannissa.

Rekisteröidy jälleenmyyjäksi, mikäli haluat Saaren Taika Professional -sarjan kauneushoitolaasi.

Saaren Taika professional kasvonaamio kosmetologin kädessä