Miksi valita sulfaatiton shampoo?

paras shampoo on sulfaatiton

Miksi kannattaa valita sulfaatiton ja silikoniton shampoo & hoitoaine?

Sulfaatit shampoissa

Valveutuneet hiustenpesijät suosivat tänä päivänä sulfaatittomia ja silikonittomia shampoita ja hoitoaineita, sillä sulfaatit ja silikoni mielletään vahvasti nykyään kosmetiikan ”pahiksiksi”!

Sulfaatit, eli SLS:t (Sodium Lauryl Sulphate, Sodium Lauret Sulphate, jne) ovat rasvaa tehokkaasti poistavia pinta-aktiiviaineita. Nämä edulliset ainesosat saavat tuotteen vaahtoamaan voimakkaasti ja kukapa meistä ei mieltäisi vaahdon liittymistä puhdistustehoon!?

Sulfaatteja löytyy niin saippuasta, shampoista, pesu- ja puhdistusaineista, hammastahnoista ja vaikka mistä!

Sulfaatit poistavat iholta ja hiuksista myös ne hyvät ja suojaavat rasvat, jonka vuoksi moni saakin kutinaa ja muita oireita näiden liian pesevien tuotteiden käytön jäljiltä.

Sulfaatit aiheuttavat siis paitsi iho-oireita, ne ovat myös haitallisia ympäristölle. Siksi lisääntyvä määrä käyttäjiä suosii mieluummin sulfaatittomia tuotteita.

Sulfaatit saavat tuotteen myös vaahtoamaan ja moni meistä ajatteleekin, että mikäli tuote ei vaahtoa kunnolla ei se myöskään pese kunnolla. Vaahto ei kuitenkaan pese ja vaahtoamatonkin tuote puhdistaa kyllä!

Silikoni hoitoaineissa

Silikoni hiustuotteissa saa aikaan kiiltoa ja kammattavuutta, mutta mitä pahaa se saa saa samalla aikaan?

Silikoni kerrostuu ajanmittaan sekä hiuksen pintaan, että päänahkaan estäen ravitsevien öljyjen ja vitamiinien imeytymisen ja saaden päänahan voimaan huonosti.

Silikonia on vaikeaa pestä pois edes voimakkailla liuottimilla. Esimerkki silikonin kerrostuvuudesta: Autoa viedessä maalaamolle saattaa maalari kysyä onko auton tiivisteissä käytetty silikonia jäätymisen estämiseen, sillä silikoni leviää sormissakin auton maalipinnalle ja vaikka pinta pyyhitään voimakkaalla liuottimella, kuten tinnerillä, estää silikoni uuden maalikerroksen tarttumisen paikoissa, joita on kosketeltu silikonisilla sormilla. 

Sulfaatiton ja silikoniton Saaren Taika Tyrni & Kehäkukka shampoo

“Tyrni Kehäkukka shampoo on todella loistava tuote. Päänahkani on kutissut ja hilseillyt vuosikausia. Työni vuoksi joudun pesemään hiukseni melkein päivittäin. Vaikutuksen huomasi heti ensimmäisten pesukertojen jälkeen. Pääni ei kutise enää ja hiukseni tuntuvat paljon elävämmiltä. Eivätkä hiukset rasvoitu enää niin helposti. Suosittelen.”

“Tyrni Kehäkukka shampoon ansiosta päänahasta lähti pitkään vaivanneet rahkat, johtuvat psoriasiksesta. Ensimmäisten pesujen jälkeen pehmenivät ja irtosivat. Hiukset kiiltää ja uutta kasvua on nähtävissä. Hiukset eivät katkeile enää. 100% tyytyväinen.”

Herkällekin päänahalle sopiva sulfaatiton ja silikoniton Tyrni & Kehäkukka shampoo ja hoitoaine

Shampoo ja hoitoaine sisältää tyrni- rosmariini-, sitruunamelissa-, takiais-, laventeli, kehäkukka-, kamomilla-, minttu-, peltokorte- ja nokkosuutetta.

Sopii kaikenlaisille hiuksille.

Shampoo vahvistaa hiuksia ja ehkäisee hiustenlähtöä. Se palauttaa hiusten kimmoisuuden sekä kiillon ja auttaa tasapainottamaan päänahan talin eritystä.

 

Sulfaatiton ja silikoniton Vihreä tee & Kamomilla palashampoo

”Aivan loistava tuote. Päänahan psoriasis rauhoittui toisella pesukerralla ja mikä parasta luonnonkiharat tykkäsivät myös, eikä tarvinnut laittaa hoitoainetta kun ihan vähän pesun jälkeen. SUOSITTELEN!”

”Paras palashampoo, jota olen kokeillut. Hilse hävisi jo kolmannella pesukerralla.”

Saaren Taika Vihreä tee & Kamomilla palashampoo on kehitetty erityisesti ärtyneelle päänahalle sekä päänahan kutinasta kärsiville, mutta sopii hellävaraisena shampoona kaikenlaisten hiusten pesuun.
Vihreä tee shampoossa auttaa kuivaa ja kutiavaa päänahkaa voimaan paremmin.

Kamomillan eteerinen öljy shampoossa helpottaa psoriasiksen oireita. Se auttaa ehkäisemään hilseilyä ja rauhoittaa päänahkaa. Se tekee hiuksistasi kimmoisammat ja säihkyvämmät.

Lue lisää palashampoosta täällä.

Sulfaatiton ja silikoniton Curl Care shampoo erityisesti taipuisille ja kiharille hiuksille

Kikkuralle alkaa hius mennä. ❤️ Käyttö jatkuu varmasti”

Jo toisen pesukerran jälkeen pitkissä hiuksissa on korkkiruuvikiharaa. Ja mitään ”taikatemppuja” (ploppausta tms.) en ole tehnyt.”

”Lopultakin löytyi tuote, jolla saan luonnonkiharani kuosiin, eikä enää tarvitse kärsiä söhröstä kiharasta.

Saaren Taika Ecolution Curl Care shampoo Shampoo erityisesti taipuisille ja kiharille hiuksille

Pitkäaikainen vaikutus
Luonnollisemmat kiharat
Vähentää pörröisyyttä

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.