Miksi sulfaatiton shampoo?

paras shampoo on sulfaatiton

Miksi sulfaatiton ja silikoniton shampoo? Valitse itsellesi paras sulfaatiton shampoo!

Miksi valita sulfaatiton shampoo?

Valveutuneet hiustenpesijät suosivat tänä päivänä sulfaatittomia ja silikonittomia shampoita ja hoitoaineita, sillä sulfaatit ja silikoni mielletään vahvasti nykyään kosmetiikan ”pahiksiksi”!

Sulfaatit, eli SLS:t (Sodium Lauryl Sulphate, Sodium Lauret Sulphate, jne) ovat rasvaa tehokkaasti poistavia pinta-aktiiviaineita. Nämä edulliset ainesosat saavat tuotteen vaahtoamaan voimakkaasti ja kukapa meistä ei mieltäisi vaahdon liittymistä puhdistustehoon!?

Sulfaatteja löytyy niin saippuasta, shampoista, pesu- ja puhdistusaineista, hammastahnoista ja vaikka mistä!

Sulfaatit poistavat iholta ja hiuksista myös ne hyvät ja suojaavat rasvat, jonka vuoksi moni saakin kutinaa ja muita oireita näiden liian pesevien tuotteiden käytön jäljiltä.

Sulfaatit aiheuttavat siis paitsi iho-oireita, ne ovat myös haitallisia ympäristölle. Siksi lisääntyvä määrä käyttäjiä suosii mieluummin sulfaatittomia tuotteita.

Sulfaatit saavat tuotteen myös vaahtoamaan ja moni meistä ajatteleekin, että mikäli tuote ei vaahtoa kunnolla ei se myöskään pese kunnolla. Vaahto ei kuitenkaan pese ja vaahtoamatonkin tuote puhdistaa kyllä!

Miksi valita silikoniton hoitoaine?

Silikoni hiustuotteissa saa aikaan kiiltoa ja kammattavuutta, mutta mitä pahaa se saa saa samalla aikaan?

Silikoni kerrostuu ajanmittaan sekä hiuksen pintaan, että päänahkaan estäen ravitsevien öljyjen ja vitamiinien imeytymisen ja saaden päänahan voimaan huonosti.

Silikonia on vaikeaa pestä pois edes voimakkailla liuottimilla. Esimerkki silikonin kerrostuvuudesta: Autoa viedessä maalaamolle saattaa maalari kysyä onko auton tiivisteissä käytetty silikonia jäätymisen estämiseen, sillä silikoni leviää sormissakin auton maalipinnalle ja vaikka pinta pyyhitään voimakkaalla liuottimella, kuten tinnerillä, estää silikoni uuden maalikerroksen tarttumisen paikoissa, joita on kosketeltu silikonisilla sormilla. 

Sulfaatiton ja silikoniton Saaren Taika Tyrni & Kehäkukka shampoo

Herkällekin päänahalle sopiva sulfaatiton ja silikoniton Tyrni & Kehäkukka shampoo ja hoitoaine

Shampoo ja hoitoaine sisältää tyrni- rosmariini-, sitruunamelissa-, takiais-, laventeli, kehäkukka-, kamomilla-, minttu-, peltokorte- ja nokkosuutetta.

Sopii kaikenlaisille hiuksille.

Shampoo vahvistaa hiuksia ja ehkäisee hiustenlähtöä. Se palauttaa hiusten kimmoisuuden sekä kiillon ja auttaa tasapainottamaan päänahan talin eritystä.

Lue lisää tuotteista täällä.

Sulfaatiton ja silikoniton palashampoo Vihreä tee & kamomilla

Saaren Taika Vihreä tee & Kamomilla palashampoo on kehitetty erityisesti ärtyneelle päänahalle sekä päänahan kutinasta kärsiville, mutta sopii hellävaraisena shampoona kaikenlaisten hiusten pesuun.
Vihreä tee shampoossa auttaa kuivaa ja kutiavaa päänahkaa voimaan paremmin.

Kamomillan eteerinen öljy shampoossa helpottaa psoriasiksen oireita. Se auttaa ehkäisemään hilseilyä ja rauhoittaa päänahkaa. Se tekee hiuksistasi kimmoisammat ja säihkyvämmät.

Lue lisää palashampoosta täällä.

Sulfaatiton ja silikoniton palashampoo Greippi

Greippi palashampoo pitää hiukset ilmavina ja tuuheina koko päivän kuivattamatta latvoja. Shampoo sopii normaaleille ja kevyesti rasvoittuville hiuksille.
Greipin eteerinen öljy antaa shampoolle raikkaan tuoksun.

Laventelin eteerinen öljy rauhoittaa tehokkaasti päänahkaa sekä sen luonnollista öljyn tuotantoa, se ehkäisee kutinaa ja hilseilyä, sekä edistää hiusten kasvua.

Sitruunan eteerinen öljy auttaa tasapainottamaan päänahan luonnollista öljyn tuotantoa. Se lisää kiiltoa sekä stimuloi päänahkaa.

Sulfaatiton ja silikoniton palashampoo Teepuu

Saaren Taika teepuushampoo on erityisesti rasvoittuville hiuksille ja kutiavalle tai kuivalle päänahalle suunniteltu shampoopala.

Teepuun eteerinen öljy on antiseptista ja se auttaa päänahan ongelmiin kuten hilseilyyn ja kutinaan. Lisäksi se edistää hiustenkasvua poistamalla kuolleita ihosoluja karvatupesta.

APUA KUTISEVAAN, HILSEILEVÄÄN JA ÄRTYNEESEEN PÄÄNAHKAAN – SAAREN TAIKA TYRNI-KEHÄKUKKA SHAMPOO JA HOITOAINE

Apua kutisevaan, hilseilevään ja ärtyneeseen päänahkaan – Saaren Taika Tyrni-Kehäkukka shampoo ja hoitoaine

 

SAAREN TAIKA LUONNONKOSMETIIKAN SHAMPOOT JA HOITOAINEET KOKEMUKSIA

Saaren Taika luonnonkosmetiikan shampoot ja hoitoaineet kokemuksia

 

 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.