Kasvoöljyt ja vartaloöljyt
Suomessa käsityönä valmistuvat kasvoöljyt & vartaloöljyt
VERKKOKAUPPA

Luonnolliset käsintehdyt Saaren Taika kasvoöljyt ja vartaloöljy

KASVOÖLJY LUKITSEE KOSTEUDEN IHOLLESI!

Saaren Taika kasvoöljyt auttavat pehmentämään, kirkastamaan ja kiinteyttämään ihoasi. Kasvoöljymme tekevät ihostasi heleän ja kuulaan sekä antaa kasvoillesi tervettä hehkua, ilman öljyistä pintaa ihollasi!

Kasvoöljyn tehtävänä on suojata ihoasi ulkoisilta rasituksilta, kuten ilmansaasteet, likapartikkelit, viima ja kylmyys sekä samalla ehkäistä ihosi kosteuden katoaminen haihtumisen seurauksena.
 
Saaren Taika kasvoöljyt sisältävät runsaasti ihon kimmoisuutta parantavia rasvahappoja sekä ihoa siloittavia, ihon värisävyä tasoittavia sekä tulehdusta ehkäiseviä ainesosia.
 
Saaren Taika kasvoöljyt pitävät kasvosi mattapintaisena koko päivän!
 

Kuulaan ja sileän ihon salaisuus on Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy!

Psoriasisihoa hoitava rauhoittava riittoisa öljy , pisara aamuin illoin varsinkin lämmityskauden aikana tasoittaa lehahtelevaa ihoa.”

”Tuote erinomainen, imeytyi hyvin ihoon ja jätti silkinpehmeän ihon.”

Paras kasvoöljy mitä olen käyttänyt pitkän ikäni aikana. Rypyt ovat silenneet huomattavasti. Jes!”

”Tämä ihmeellinen nestemäinen silkki pullossa. Pieni määrä riittää ja imeytyy hetkessä ja riittää myös käsiin. Iho jää mattapintaiseksi öljyn imeydyttyä, joka oli ihmettelyn aiheena, kun laittaa öljyä kasvoille, jotka paikoin rasvoittuu helposti ja kiiltää.

Saaren Taika Jojobaöljy & Teepuu kasvoöljy on pehmentävä ja suojaava kasvoöljy, jolla on tulehduksia estäviä ominaisuuksia, siksi sopii erityisen hyvin mm. vaurioituneelle tai akneiholle.

Pitkään vaivannut akne leuassa lähti paranemaan eikä uusia näppylöitä ole juurikaan enää tullut. Ihana tuote!”

Korjaa ihon rupia ja auttoi heti tulehtuneeseen ihoon! Ei turhaan hehkuteta hyvälaatuiseksi tuotteeksi!”

”Kasvoöljy tuonut tasapainoa iholle, muutaman päivän käytön myötä pienet näpyt tasoittuneet ja häipyneet. Ihoni kuivuus on vähentynyt ja kokonaisvaltaisesti rauhoittunut.”

Vartaloöljy lukitsee kosteuden ihollesi tehden ihostasi silkin sileän ja pehmeän, jättämättä öljyistä pintaa ihollesi.

Vartaloöljy elvyttää ihon kuivat kohdat nopeasti. Voit käyttää vartaloöljyä myös selluliitin hierontaan tai sekoittaa pari tippaa vartaloöljyä suosikki kosteusvoiteesi sekaan ja saada koesteusvoiteestasi astetta täyteläisemmän ja siloittavamman!

Parhaiten vartaloöljy lukitsee kosteuden ihollesi, kun levität sitä heti suihkun jälkeen.

Luksus vartaloöljy antaa pehmeyttä ihollesi suihkun jälkeen.

”IHANA! Levittyy ja imeytyy hyvin, ihosta tulee todella pehmeä. Nopeampi käyttää kuin vartalovoide, koska vähäisempi annostelu ja imeytyy samantien, tykkään todella!”

”Loistava tuote turvonneen nilkan verenkierron vilkastamiaeen. Miellyttävä tuoksu.”

Syötävän hyvistä raaka-aineista!

Saaren Taika kasvoöljyt ja vartaloöljyt valmistuvat pienissä erissä käsityönä Perniön saippuatehtaallamme. Käytämme ihonhoito öljyjemme raaka-aineina vain korkealuokkaisimpia ja luomulaatuisia kylmäpuristettuja neitsytöljyjä.

Vaikka emme suosittelekaan nauttimaan ihonhoitotuotteitamme suun kautta, on huomionarvoista mainita, että niissä käyttämämme raaka-aineet ovat paitsi erittäin korkealaatuisia, myös juuri niitä samoja, joita käytetään ruuanlaitossa.