Saaren Taika Professional Aktiivihiili & Savi kasvonaamio – Kokemuksia

AKTIIVIHIILI & SAVI KASVONAAMIO KOKEMUKSIA Saaren Taika

Aktiivihiili & Savi -Kasvonaamio Tukkeutuneille Ihohuokosille

Kokemuksia kasvonaamiosta:

“ Aktiivihiili & savi kasvonaamio, on tehnyt rasvaisesta ihostani sileämmän ja ihossa olleet kummalliset näppylät ovat pienentyneet selvästi”

“Mielettömän hyvä tuote. Jo muutamien kertojen jälkeen huomaa että mustapäät vähentynyt. Iho jää samettisen pehmeäksi. Voin suositella Aktiivihiili & Savi kasvonaamiota.”

“Aivan ihana tuote tämä Aktiivihiili & Savi kasvonaamio. Aluksi ihanan viileän tuntuinen kasvoilla, mielenkiintoista kokeilla kesällä auringon oton jälkeen. Naamion jälkeen kasvojen iho ihanan puhdas ja raikas. Iso suositus.”

 

“Tilasin ensimmäisen purkin Aktiivihiili & Savi kasvonaamiota skeptisenä yhdessä Teepuusaippuan kanssa ja yllätyin erittäin positiivisesti – ihoni ei ole koskaan voinut näin hyvin! Kasvonaamio on miellyttävän tuntuinen iholla ja tunnen kuinka se tekee hyvää ja puhdistaa joka huokosen. Naamio on tehokas, mutta se ei kuivata lainkaan ihoa ja aiheuta kiristystä ja nipistelyä, joka on usein tällaisissa naamioissa ainakin itsellä ongelmana. On myös riittoisaa. Tykkään – uusi purkki tuli juuri postissa!”

“Iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta Aktiivihiili & Savi kasvonaamion käytön jälkeen. Muutaman kerran käytöllä huomannut kuinka nostaa epäpuhtaudet syvemmältä, jatkoon ehdottomasti!”

“Aktiivihiili & Savi kasvonaamio on hyväntuoksuinen ja helppo käsitellä, ei valu tai rapise pois. Iho on pirteän tuntuinen käsittelyn jälkeen! Suosittelen!”

”Aktiivihiili & Savi – kasvonaamio on ihana tuote. Olen kokeillut vasta kerran ja iho tuntui ihanan pehmeältä käytön jälkeen. Todella riittoisa tuote.”

”Olen 68-vuotias! Ja minulla on ollut koko aikuisikäni rasvainen iho, nenän ihohuokoset ovat suuret, samoin poskipäitten ja leuan iho on ”nyppyinen”.  Olen nyt käyttänyt aktiivihiili & savi -kasvonaamiota kaksi kertaa ja eron huomaa nyt jo, ihoni tuntuu sileälle juuri noista kasvojen ongelmakohdista, kaikkein eniten eron huomaa nenän kohdalla, talia on lähtenyt ihohuokosista. Mietin pitkään naamion ostamista, pohdin, onko siitä minulle hyötyä, ei kyllä kaduta yhtään, että ostin!”

Iho raikas ja pehmeä Aktiivihiili ja Savi-kasvonaamion käytön jälkeen. Mukava koostumus, kun ei kuivu iholle jolloin myös helppo poistaa eikä iho mene aivan kuivaksi. Ehdottomasti tulee käyttöön säännöllisesti!”

”Muutaman viikon käytön jälkeen en voi uskoa tuloksia todeksi! Olen käyttänyt Aktiivihiili & Savi-Kasvonaamiota  2-3 kertaa viikossa, en tiedä saako tuotetta käyttää niin usein mutta kasvojen ihohuokoset pienentyneet huomattavasti ja hormoninäppyalueet rauhoittuneet. Poskien iho ei ole ollut 30:een vuoteen yhtä sileä ja pehmeä. Mieskin huomautti ihon paranemisesta. Olen käyttänyt muutaman kerran myös käsien ryppyyntyneelle iholle ja nekin silonneet. Nyt vain pelkään milloin tästä unesta herään…”

”Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio auttanut kyllä aika hyvin arpiin kasvoissa, vaikka en ole kuin muutaman kerran käyttänyt.”

”Tuotteen koostumus miellyttävän voidemainen. Aktiivihiili & Savi-kasvonaamio on helppo poistaa kasvoilta, toisin kuin monet muut savinaamiot. Käytön jälkeen iho kosteutetun ja raikkaan oloinen.

”Aktiivihiili & Savi-kasvonaamio yllätti iloisesti, kasvot oli pehmeät ja sileät käytön jälkeen.”

”Aktiivihiili & Savi-kasvonaamio on täydellinen ihon puhdistaja minun erittäin helposti reagoivalle iholle. Hormonifinnien alut luovuttavat ennen kuin pääsevät pahaksi. Iho on kuulas ja sileä. Jälleen uusi tuote Saaren Taialta, jota on pakko hyllyssäni olla!”

“Ihana tuote! Aiemmat kasvonaamiokokeiluni ovat rajoittuneet lähinnä seerumissa uitettuihin kangasnaamioihin, joten tämä oli minulle aivan uusi tuttavuus ja kokemus. Rakastuin heti! Naamio oli helppo annostella sekä levittää pienellä puisella lusikalla. Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen iho tuntui sileämmältä. Punaisuuskin oli selvästi rauhoittunut ja ihon väri näytti tasaisemmalta. Uusi luottotuote, tästä en helpolla luovu.”

”Kerran ehtinyt käyttää, nyt toisen kerran tarkoitus. Jo yksi käyttökerta tuntuu vähentäneen omaa rasvan määrää nenässä ja leuassa. Tämä on positiivista. Vuosien saatossa olen ihonhoitoa ja – aineita, – menetelmiä käyttänyt yli 50 vuotta. Ikää itselläni on yli 70v, (ei se menoa haittaa) Kiitos Teille.”

”Tilasin Aktiivihiili & Savi Kasvonaamion ajatuksella, että kokeilen, mutta en toivo liikoja. Olen kokeillut lukuisia savinaamioita, joiden mainoksissa on lupailtu ihohuokosten syväpuhdistusta ja niiden pienenemistä – turhaan. Mutta tämä naamio ihan oikeasti toimi! Mustapäät nenässä ja poskissa ovat vähentyneet ja huokoset ainakin näyttävät pienemmiltä. Mikä iloinen yllätys!”

”Olen käyttänyt Aktiivihiili & Sav-kasvonaamiota pari kertaa ja  iho tuntuu todella pehmeältä ja ihohuokoset selvästi pienentyneet! Omalle yliherkälle iholle ensimmäinen naamio joka toimii mutta ei ärsytä, suosittelen lämpimästi!”

”Aktiivihiili & Savi – Kasvonaamio tuntui ihanalta ja tehokkaalta heti ensimmäisellä käyttökerralla. Tuote puhdisti ja raikasti ihoa, ihohuokoset pienenivät sekä ihon väri kirkastui. Suosittelen kaikille 50+ naisille, joiden iho on rasvainen ja joille edelleen tulee näppyjä.”

”Aktiivihiili & Savi –  kasvonaamio on ihan huippu! Käytän 2x viikossa tuotetta ja iho on pysynyt todella hyvässä kunnossa! Tästä on tullut uusi kasvojenhoito rutiini josta en suostu luopumaan.”

”Nyt muutaman kerran käyttänyt Aktiivihiili & Savi- kasvonaamiota ja on sellainen tuote mitä mainostetaankin. Ihanan pehmeä ja kirkkaampi iho käytön jälkeen. Ei kuivata ihoa.”

”Yhden käyttökerran jälkeen tuntui, että mustapäät olivat vähentyneet ja iho tuntui puhtaammalta. Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio jää kyllä jatkuvaan käyttöön!”

”Olen käyttänyt Aktiivihiili & Savi-  kasvonaamiota nyt vasta 4 kertaa (2krt/viikko tahdilla) ja kasvojeni epäpuhtaudet ovat häviämässä niin kovaa vauhtia, etten voi uskoa tätä todeksi. Jopa ”luufinnit”, joita on kasvoissani paljon ja joista ajattelin etten ikinä pääse eroon, ovat lähdössä. En malttaisi odottaa minkälaisiin tuloksiin tällä tuotteella pääsee jatkuvalla käytöllä!”

”Kerran olen jo ehtinyt kokeilemaan. Käytän kasvomaskia työn puolesta jopa 8 tuntia päivässä. Näillä helteillä kasvot hikoilee valtavasti. Uusia näppyjä ei ole tullut tämän kokeilukerran jälkeen. Iho on ihanan pehmeä. Olen kyllä tyytyväinen Aktiivihiili & Savi- kasvonaamioon kuten myös tyttäreni on.”

”Aktiivihiili & Savi kasvonaamiosta jää heti viileä tunne iholle, joka virkistää mukavasti. Aiemmin kokeilemiini savituotteisiin verraten tämä ei kuivata ihoa huuhtelun jälkeen vaan se oikeasti puhdistaa ihohuokosia ja iho jää kuitenkin pehmeäksi ja kosteaksi.

”Parin käyttökerran jälkeen iho tuntuu todella pehmeältä ja ihohuokoset selvästi pienentyneet! Omalle yliherkälle iholle ensimmäinen naamio joka toimii mutta ei ärsytä, suosittelen lämpimästi Aktiivihiili & Savi- kasvonaamiota.”

Nujertaa tulossa olevat näpyt todella tehokkaasti. Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio on Luottotuote. En luovu ikinä tästä!”

”Kokeilin aktiivihiili & savi kasvonaamiota tuoreeltaan joulusaunassa (purkin kyljessä ei lukenut sopiiko näin toimia, mutta kun ei oltu kiellettykään, istuin vaikutusajan mukavasti joulusaunan miedossa lämmössä alalauteella). Ja voihan joulun ihme; eritoten nenän alueen hieman häiritsevätkin ihohuokoset olivat silmin nähden puhdistuneet ja paikoitellen vaikuttivat vähemmän häiritseviltä. Iho on myös ollut ihanan tuntuinen käytön jälkeen. Purkki tulee riittämään KAUAN, on todella riittoisaa, ja kun se loppuu, ostan 100% varmasti uuden. Ihana uusi suosikkini!”

”Aktiivihiili & Savi-kasvonaamio tuntuu ihanan raikkaalta iholla. Nyt muutaman viikon käytettynä niin voin sanoa että kyllä iho on parantunut. Näppyjä ei ole enää niin paljon eikä vahvasti esillä. Suosittelen jos on vaivaa näpyistä kasvoilla!”

”Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio on ohut ja helppo levittää. Todella miellyttävä pehmeän ja raikkaan tuntuinen iho jälkikäteen.”

”Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio tuntuu hyvältä kasvoilla ja tuoksu on miellyttävä. Käytön jälkeen iho on puhdas ja heleä.”

”Heti ensimmäisellä käyttökerralla Aktiivihiili & Savi- kasvonaamiolla iho todella puhdistui ja tuntui hehkeämmältä, suosittelen! Seuraavaksi päivävoide pitäisi saada 60 vuotiaalle.”

”Aktiivihiili & savi – kasvonaamio yllätti positiivisesti heti ensimmäisillä kerroilla. Pientä kihelmöintiä, piparmintun raikkautta ja tuloksena puhdas, raikas iho. Tähän jäin koukkuun.”

”Erittäin laadukas tämä Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio! Paljon tuotteesta luvattiin ja ajattelin, että ei voi olla totta ja pakkohan se on suomalaisen kokeilla ja voin kertoa, että kannatti. Iho tuntui jo ensimmäisen käyttö kerran jälkeen puhtaalta ja raikkaalta ja erittäin pehmeältä.

”Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio on helppokäyttöinen ja erinomaisen toimivan oloinen kasvonaamio, iho jäi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen kuulaaksi ja raikkaaksi.

”Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio tuntuu kasvoilla raikkaalle ja poispesun jälkeen iho on pehmeä, eikä punoita. Puhdistaa ihohuokoset hyvin.”

”Iho tuntuu raikkaalle ja kiinteälle Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio käytön jälkeen.”

”Rakastuin Aktiivihiili & Savi- kasvonaamioon heti ensimmäisellä käyttökerralla! Tuoksu on ihana, tulee joku spa-kasvohoito mieleen, ja iho tuntuu todella puhtaalta käytön jälkeen. Itselläni on epäpuhdas sekaiho, jolle tuote sopii hyvin, koska se puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoani. Naamio on myös todella riittoisa, purkissa on paljon tuotetta ja pieni määrä riittää koko kasvoille ja kaulalle. Jää ehdottomasti käyttöön!”

”Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio todella syväpuhdistaa, iho jää ihanan pehmeäksi ja kimmoisaksi.”

”Olen vasta kaksi kertaa käyttänyt Aktiivihiili & Savi- kasvonaamiota. Iho tuntui ihanan pehmeältä naamion jälkeen.

Osta parhaat luonnolliset kasvonaamiot Saaren taika shopista:

Saaren Taika luonnonkosmetiikan kasvonaamiot toimivat esim. akne iholla, rasvaisella iholla, kuivalla iholla, atooppisella iholla, aikuisella iholla jne, siten, että kasvonaamio kuljettaa ihoa ravitsevia ja hoitavia ainesosia syvälle ihon eri kerroksiin ja tasapainottaa näin esim. liiallista talintuotantoa, joka saattaa aiheuttaa esim. aknea, tai kosteuttaen kuivaa ihoa ja atooppista, tai raviten ikääntyvää ihoa ja ehkäisten näin esim. juonteiden näkymistä.

Osta naamiot Saaren Taian nettikaupasta tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta: 

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.