Kokemuksia – Saaren Taika Professional Aktiivihiili & Savi kasvonaamio

AKTIIVIHIILI & SAVI KASVONAAMIO KOKEMUKSIA Saaren Taika

Paras luonnollinen savinaamio

Saaren Taika Professional Aktiivihiili & Savi kasvonaamio – kokemuksia  

”Aktiivihiili & Savi – Kasvonaamio tuntui ihanalta ja tehokkaalta heti ensimmäisellä käyttökerralla. Tuote puhdisti ja raikasti ihoa, ihohuokoset pienenivät sekä ihon väri kirkastui. Suosittelen kaikille 50+ naisille, joiden iho on rasvainen ja joille edelleen tulee näppyjä.”

“Mielettömän hyvä tuote. Jo muutamien kertojen jälkeen huomaa että mustapäät vähentynyt. Iho jää samettisen pehmeäksi. Voin suositella Aktiivihiili & Savi kasvonaamiota.”

”Aktiivihiili & Savi-kasvonaamio on täydellinen ihon puhdistaja minun erittäin helposti reagoivalle iholle. Hormonifinnien alut luovuttavat ennen kuin pääsevät pahaksi. Iho on kuulas ja sileä. Jälleen uusi tuote Saaren Taialta, jota on pakko hyllyssäni olla!”

”Yhden käyttökerran jälkeen tuntui, että mustapäät olivat vähentyneet ja iho tuntui puhtaammalta. Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio jää kyllä jatkuvaan käyttöön!”

“Olin todella tyytyväinen Aktiivihiili & Savi kasvonaamioon, vähensi ihon rasvoittumista ja ihohuokoset näyttivät heti pienemmiltä naamion jälkeen ja etenkin seuraavana päivänä. Miellyttävän tuntuinen iholla ja ei jätä ihoa liian kuivaksi. Tämä tulee jatkuvaan käyttöön ihonhoitooni”

Nujertaa tulossa olevat näpyt todella tehokkaasti. Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio on Luottotuote. En luovu ikinä tästä!”

“Aktiivihiili & Savi kasvonaamio on tehnyt rasvaisesta ihostani sileämmän ja ihossa olleet kummalliset näppylät ovat pienentyneet selvästi”

“Ihoni on aina ollut ihan ok, parhaimmillaan jopa kaunis ja tasasävyinen. Iän myötä kuitenkin kasvojen seudun ihoni on punoittanut ja siihen on noussut paljon näppylöitä ja mustapäitä, lisäksi rasvoittunut herkästi ja ollut hankala hoidettava. Monia tuotteita olen käyttänyt, mutta ensimmäistä kertaa käyttäessäni tätä Aktiivihiili & Savi kasvonaamiota ihoni sävy tasoittui, rasvoittuminen hävisi ja mustapäät lähestulkoon kokonaan hävisivät. Ihoni muuttui nuorekkaaksi ja kauniiksi. Näin kaunis iho minulla on ollut edellisen kerran nuorena. Käytän tuotetta nyt 1-2 kertaa viikossa ja tulos on ollut pysyvä. Huippu tuote”

”Aktiivihiili & Savi-kasvonaamio tuntuu ihanan raikkaalta iholla. Nyt muutaman viikon käytettynä niin voin sanoa että kyllä iho on parantunut. Näppyjä ei ole enää niin paljon eikä vahvasti esillä. Suosittelen jos on vaivaa näpyistä kasvoilla!”

“Iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta Aktiivihiili & Savi kasvonaamion käytön jälkeen. Muutaman kerran käytöllä huomannut kuinka nostaa epäpuhtaudet syvemmältä, jatkoon ehdottomasti!”

”Kerran ehtinyt käyttää, nyt toisen kerran tarkoitus. Jo yksi käyttökerta tuntuu vähentäneen omaa rasvan määrää nenässä ja leuassa. Tämä on positiivista. Vuosien saatossa olen ihonhoitoa ja – aineita, – menetelmiä käyttänyt yli 50 vuotta. Ikää itselläni on yli 70v, (ei se menoa haittaa) Kiitos Teille.”

”Tilasin Aktiivihiili & Savi Kasvonaamion ajatuksella, että kokeilen, mutta en toivo liikoja. Olen kokeillut lukuisia savinaamioita, joiden mainoksissa on lupailtu ihohuokosten syväpuhdistusta ja niiden pienenemistä – turhaan. Mutta tämä naamio ihan oikeasti toimi! Mustapäät nenässä ja poskissa ovat vähentyneet ja huokoset ainakin näyttävät pienemmiltä. Mikä iloinen yllätys!”

”Muutaman viikon käytön jälkeen en voi uskoa tuloksia todeksi! Olen käyttänyt Aktiivihiili & Savi-Kasvonaamiota  2-3 kertaa viikossa, en tiedä saako tuotetta käyttää niin usein mutta kasvojen ihohuokoset pienentyneet huomattavasti ja hormoninäppyalueet rauhoittuneet. Poskien iho ei ole ollut 30:een vuoteen yhtä sileä ja pehmeä. Mieskin huomautti ihon paranemisesta. Olen käyttänyt muutaman kerran myös käsien ryppyyntyneelle iholle ja nekin silonneet. Nyt vain pelkään milloin tästä unesta herään…”

”Olen 68-vuotias! Ja minulla on ollut koko aikuisikäni rasvainen iho, nenän ihohuokoset ovat suuret, samoin poskipäitten ja leuan iho on ”nyppyinen”.  Olen nyt käyttänyt Aktiivihiili & Savi -kasvonaamiota kaksi kertaa ja eron huomaa nyt jo, ihoni tuntuu sileälle juuri noista kasvojen ongelmakohdista, kaikkein eniten eron huomaa nenän kohdalla, talia on lähtenyt ihohuokosista. Mietin pitkään naamion ostamista, pohdin, onko siitä minulle hyötyä, ei kyllä kaduta yhtään, että ostin!”

“Tilasin ensimmäisen purkin Aktiivihiili & Savi kasvonaamiota skeptisenä yhdessä Teepuusaippuan kanssa ja yllätyin erittäin positiivisesti – ihoni ei ole koskaan voinut näin hyvin! Kasvonaamio on miellyttävän tuntuinen iholla ja tunnen kuinka se tekee hyvää ja puhdistaa joka huokosen. Naamio on tehokas, mutta se ei kuivata lainkaan ihoa ja aiheuta kiristystä ja nipistelyä, joka on usein tällaisissa naamioissa ainakin itsellä ongelmana. On myös riittoisaa. Tykkään – uusi purkki tuli juuri postissa!”

”Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio auttanut kyllä aika hyvin arpiin kasvoissa, vaikka en ole kuin muutaman kerran käyttänyt.”

“Ihana tuote! Aiemmat kasvonaamiokokeiluni ovat rajoittuneet lähinnä seerumissa uitettuihin kangasnaamioihin, joten tämä oli minulle aivan uusi tuttavuus ja kokemus. Rakastuin heti! Naamio oli helppo annostella sekä levittää pienellä puisella lusikalla. Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen iho tuntui sileämmältä. Punaisuuskin oli selvästi rauhoittunut ja ihon väri näytti tasaisemmalta. Uusi luottotuote, tästä en helpolla luovu.”

”Olen käyttänyt Aktiivihiili & Savi kasvonaamiota pari kertaa ja  iho tuntuu todella pehmeältä ja ihohuokoset selvästi pienentyneet! Omalle yliherkälle iholle ensimmäinen naamio joka toimii mutta ei ärsytä, suosittelen lämpimästi!”

”Olen käyttänyt Aktiivihiili & Savi-  kasvonaamiota nyt vasta 4 kertaa (2krt/viikko tahdilla) ja kasvojeni epäpuhtaudet ovat häviämässä niin kovaa vauhtia, etten voi uskoa tätä todeksi. Jopa ”luufinnit”, joita on kasvoissani paljon ja joista ajattelin etten ikinä pääse eroon, ovat lähdössä. En malttaisi odottaa minkälaisiin tuloksiin tällä tuotteella pääsee jatkuvalla käytöllä!”

”Aktiivihiili & Savi kasvonaamiosta jää heti viileä tunne iholle, joka virkistää mukavasti. Aiemmin kokeilemiini savituotteisiin verraten tämä ei kuivata ihoa huuhtelun jälkeen vaan se oikeasti puhdistaa ihohuokosia ja iho jää kuitenkin pehmeäksi ja kosteaksi.”

”Kokeilin Aktiivihiili & Savi kasvonaamiota tuoreeltaan joulusaunassa (purkin kyljessä ei lukenut sopiiko näin toimia, mutta kun ei oltu kiellettykään, istuin vaikutusajan mukavasti joulusaunan miedossa lämmössä alalauteella). Ja voihan joulun ihme; eritoten nenän alueen hieman häiritsevätkin ihohuokoset olivat silmin nähden puhdistuneet ja paikoitellen vaikuttivat vähemmän häiritseviltä. Iho on myös ollut ihanan tuntuinen käytön jälkeen. Purkki tulee riittämään KAUAN, on todella riittoisaa, ja kun se loppuu, ostan 100% varmasti uuden. Ihana uusi suosikkini!”

”Heti ensimmäisellä käyttökerralla Aktiivihiili & Savi- kasvonaamiolla iho todella puhdistui ja tuntui hehkeämmältä, suosittelen! Seuraavaksi päivävoide pitäisi saada 60 vuotiaalle.”

”Aktiivihiili & Savi- kasvonaamio on helppokäyttöinen ja erinomaisen toimivan oloinen kasvonaamio, iho jäi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen kuulaaksi ja raikkaaksi.”

”Rakastuin Aktiivihiili & Savi- kasvonaamioon heti ensimmäisellä käyttökerralla! Tuoksu on ihana, tulee joku spa-kasvohoito mieleen, ja iho tuntuu todella puhtaalta käytön jälkeen. Itselläni on epäpuhdas sekaiho, jolle tuote sopii hyvin, koska se puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoani. Naamio on myös todella riittoisa, purkissa on paljon tuotetta ja pieni määrä riittää koko kasvoille ja kaulalle. Jää ehdottomasti käyttöön!”

Hanki oma luonnollinen Saaren Taika kasvonaamio Saaren Taika Shopista tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.