Aktiivihiili savinaamio kokemuksia

Aktiivihiili & Savi -Kasvonaamio Tukkeutuneille Ihohuokosille

Kokemuksia kasvonaamiosta:

”Ihana tuote. Olen kokeillut vasta kerran ja iho tuntui ihanan pehmeältä käytön jälkeen. Todella riittoisa tuote.”

”Olen 68-vuotias! Ja minulla on ollut koko aikuisikäni rasvainen iho, nenän ihohuokoset ovat suuret, samoin poskipäitten ja leuan iho on ”nyppyinen”.  Olen nyt käyttänyt aktiivihiili savi -kasvonaamiota kaksi kertaa ja eron huomaa nyt jo, ihoni tuntuu sileälle juuri noista kasvojen ongelmakohdista, kaikkein eniten eron huomaa nenän kohdalla, talia on lähtenyt ihohuokosista. Mietin pitkään naamion ostamista, pohdin, onko siitä minulle hyötyä, ei kyllä kaduta yhtään, että ostin!”

Iho raikas ja pehmeä käytön jälkeen. Mukava koostumus, kun ei kuivu iholle jolloin myös helppo poistaa eikä iho mene aivan kuivaksi. Ehdottomasti tulee käyttöön säännöllisesti!”

”Muutaman viikon käytön jälkeen en voi uskoa tuloksia todeksi! Olen käyttänyt naamiota 2-3 kertaa viikossa, en tiedä saako tuotetta käyttää niin usein mutta kasvojen ihohuokoset pienentyneet huomattavasti ja hormoninäppyalueet rauhoittuneet. Poskien iho ei ole ollut 30:een vuoteen yhtä sileä ja pehmeä. Mieskin huomautti ihon paranemisesta. Olen käyttänyt muutaman kerran myös käsien ryppyyntyneelle iholle ja nekin silonneet. Nyt vain pelkään milloin tästä unesta herään…”

Auttanu kyllä aika hyvin arpiin kasvoissa, vaik en oo ku muutaman kerran käyttäny.”

”Tuotteen koostumus miellyttävän voidemainen. Helppo poistaa kasvoilta, toisin kuin monet muut savinaamiot. Käytön jälkeen iho kosteutetun ja raikkaan oloinen.

”Tämä naamio yllätti iloisesti, kasvot oli pehmeät ja sileät käytön jälkeen.”

”Täydellinen ihon puhdistaja minun erittäin helposti reagoivalle iholle. Hormonifinnien alut luovuttavat ennen kuin pääsevät pahaksi. Iho on kuulas ja sileä. Jälleen uusi tuote Saaren Taialta, jota on pakko hyllyssäni olla!”

”Kerran olen jo ehtinyt kokeilemaan. Käytän kasvomaskia työn puolesta jopa 8 tuntia päivässä. Näillä helteillä kasvot hikoilee valtavasti. Uusia näppyjä ei ole tullut tämän kokeilukerran jälkeen. Iho on ihanan pehmeä. Olen kyllä tyytyväinen tuotteisiin ja myös tyttäreni.”

”Aktiivihiili & savi kasvonaamiosta jää heti viileä tunne iholle, joka virkistää mukavasti. Aiemmin kokeilemiini savituotteisiin verraten tämä ei kuivata ihoa huuhtelun jälkeen vaan se oikeasti puhdistaa ihohuokosia ja iho jää kuitenkin pehmeäksi ja kosteaksi.

”Parin käyttökerran jälkeen iho tuntuu todella pehmeältä ja ihohuokoset selvästi pienentyneet! Omalle yliherkälle iholle ensimmäinen naamio joka toimii mutta ei ärsytä, suosittelen lämpimästi.”

Nujertaa tulossa olevat näpyt todella tehokkaasti. Luottotuote. En luovu ikinä tästä!”

”Kokeilin savinaamiota tuoreeltaan joulusaunassa (purkin kyljessä ei lukenut sopiiko näin toimia, mutta kun ei oltu kiellettykään, istuin vaikutusajan mukavasti joulusaunan miedossa lämmössä alalauteella). Ja voihan joulun ihme; eritoten nenän alueen hieman häiritsevätkin ihohuokoset olivat silmin nähden puhdistuneet ja paikoitellen vaikuttivat vähemmän häiritseviltä. Iho on myös ollut ihanan tuntuinen käytön jälkeen. Purkki tulee riittämään KAUAN, on todella riittoisaa, ja kun se loppuu, ostan 100% varmasti uuden. Ihana uusi suosikkini!”

”Naamio tuntuu todella miellyttävältä ja raikkaalta kasvoilla, jättää puhtaan ja hehkeän tuntuisen ihon.”

”Kasvonaamio tuntuu ihanan raikkaalta iholla. Nyt muutaman viikon käytettynä niin voin sanoa että kyllä iho on parantunut. Näppyjä ei ole enää niin paljon eikä vahvasti esillä. Suosittelen jos on vaivaa näpyistä kasvoilla!”

”Ohut ja helppo levittää. Todella miellyttävä pehmeän ja raikkaan tuntuinen iho jälkikäteen.”

”Kasvonaamio tuntuu hyvältä kasvoilla ja tuoksu on miellyttävä. Käytön jälkeen iho on puhdas ja heleä.”

”Puhdistava, raikastava ja kirkastava. Helppo levittää ja pestä pois.”

”Heti ensimmäisellä käyttökerralla todella iho puhdistui ja tuntui hehkeämmältä suosittelen nyt seuraavaksi päivävoide pitäisi saada 60 vuotiaalle.”

”Aktiivihiili savinaamio yllätti positiivisesti heti ensimmäisillä kerroilla. Pientä kihelmöintiä, piparmintun raikkautta ja tuloksena puhdas, raikas iho. Tähän jäin koukkuun.”

”Erittäin laadukas kasvonaamio! Paljon tuotteesta luvattiin ja ajattelin, että ei voi olla totta ja pakkohan se on suomalaisen kokeilla ja voin kertoa, että kannatti. Iho tuntui jo ensimmäisen käyttö kerran jälkeen puhtaalta ja raikkaalta ja erittäin pehmeältä.

”Helppokäyttöinen ja erinomaisen toimivan oloinen kasvonaamio, iho jäi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen kuulaaksi ja raikkaaksi.

”Ihana tuoksu. Pehmeän tuntuinen iho käytön jälkeen.”

”Tuntuu kasvoilla raikkaalle ja poispesun jälkeen iho on pehmeä, eikä punoita. Puhdistaa ihohuokoset hyvin.”

”Mukavan tuntuinen iho tämän jälkeen. Raikas ja puhdas.”

”Iho tuntuu raikkaalle ja kiinteälle naamion käytön jälkeen.”

”Rakastuin tähän kasvonaamioon heti ensimmäisellä käyttökerralla! Tuoksu on ihana, tulee joku spa-kasvohoito mieleen, ja iho tuntuu todella puhtaalta käytön jälkeen. Itselläni on epäpuhdas sekaiho, jolle tuote sopii hyvin, koska se puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoani. Naamio on myös todella riittoisa, purkissa on paljon tuotetta ja pieni määrä riittää koko kasvoille ja kaulalle. Jää ehdottomasti käyttöön!”

”Todella syväpuhdistaa, iho jää ihanan pehmeäksi ja kimmoisaksi.”

”Olen vasta kaksi kertaa käyttänyt. Iho tuntui ihanan pehmeältä naamion jälkeen.

Osta parhaat luonnolliset kasvonaamiot Saaren taika shopista:

Saaren Taika luonnonkosmetiikan kasvonaamiot toimivat esim. akne iholla, rasvaisella iholla, kuivalla iholla, atooppisella iholla, aikuisella iholla jne, siten, että kasvonaamio kuljettaa ihoa ravitsevia ja hoitavia ainesosia syvälle ihon eri kerroksiin ja tasapainottaa näin esim. liiallista talintuotantoa, joka saattaa aiheuttaa esim. aknea, tai kosteuttaen kuivaa ihoa ja atooppista, tai raviten ikääntyvää ihoa ja ehkäisten näin esim. juonteiden näkymistä.

Osta naamiot Saaren Taian nettikaupasta tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta: 

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi