Tapa bakteerit Saaren Taika siivoussaippualla!

Maailma alkaa pikkuhiljaa avautumaan koronasulkujen jälkeen ja monet ovatkin jo varanneet lentomatkoja lämpimään. Hotellihuoneiden tai vuokramökkien hygieenisyys edellisen asukkaan jäljiltä saattaa kuitenkin arveluttaa.

Pakkaa ekologinen Siivoussaippua matkalle mukaan

Oletko koskaan miettinyt, että matkustaminen on usein aika likaista puuhaa? Likaa löytyy hotellihuoneesta, vaikka se olisikin juuri siivottu.

Monille voi tulla yllätyksenä, kuinka paljon bakteereja näissä puhtaan tuntuisissa huoneissa oikein piilee. Hotelleissa yöpyy satoja ihmisiä ja usein siivous voi jäädä kiireen vuoksi melko kevyeksi.

Tämä ei tarkoita sitä, että siistijät eivät tekisi työtään kunnolla, mutta aina kaikkea ei ehdi siivota niin huolellisesti kuin olisi tarpeen. Hotellihuoneiden pinnoilla elää kaikenlaisia bakteereita, eikä kaikkia pintoja pyyhitä siivouksen yhteydessä.

Esimerkiksi valokatkaisijat ja kaukosäätimet ovat tutkimusten mukaan yleensä huoneen bakteerisimmat paikat!

Saaren Taika Siivoussaippua mahtuu pieneen tilaan

Stressittömämpään ja hygieenisempään matkusteluun löytyy kuitenkin ratkaisu. Saaren Taika Siivoussaippua ja mikrokuituliina kannattaa pakata mukaan matkalaukkuun. Palasaippuana se kulkee mukana myös lentokoneen käsimatkatavaroissa!

Nämä eivät vie liikaa tilaa tai sotke laukkusi sisältöä. Tällä tehokkaalla kombolla saat virukset ja bakteerit tapettua majoituspaikassasi.

Siivoussaippualla peset helposti useasti kosketuksissa olevat pinnat, tiskit, kuin pikkupyykinkin. 

Myös hotellien tai vuokramökkien lasit ja muutkin ruokailuvälineet kannattaa pestä ennen omaa käyttöä. Ei kannata luottaa siihen, että lasit olisivat pesty kunnolla seuraavaa asukasta varten. Saaren Taika Siivoussaippua soveltuu myös tiskaamiseen.

Tehokkaat, mutta hellävaraiset siivoussaippuat

Saaren Taika siivoussaippua tuhoaa virukset rikkomalla virusta suojaavan rasvavaipan, jolloin virus kuolee. Siivoussaippuat ovat silti hellävaraisia käyttäjälleen, et tarvitse kumikäsineitä käyttäessäsi siivoussaippuaa. 

Saaren Taika Greippi Siivoussaippua tehoaa hyvin kaikkien pintojen puhdistukseen, mutta erityisen hyvin se tehoaa kalkkeumien puhdistukseen ja tasojen desinfiointiin. Greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine. 

Laventeli siivoussaippua toimii erityisen hyvin hajujen poistajana, joten se on tehokas pikkupyykin pesussa. Desinfioivana ainesosana se antaa tehokkuutta erityisesti myös keittiön ja wc:n puhdistukseen. 

Sitrus siivoussaippua on raikastava ja tehokas kaikkeen likaan. Saaren Taika siivoussaippua poistaa tehokkaasti liat, ollen samalla käyttäjälleen ja ympäristölle hellävarainen. Siivoussaippuat valmistuvat käsityönä, 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. Saaren Taika siivoussaippua onkin oivallinen vaihtoehto matkalle. 

Siivoussaippuaa voidaan käyttää sellaisenaan hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai siivousliinaan tai raastettuna ja liotettuna suihkepulloon siivoussuihkeeksi.

Saaren Taika Shopista löydät kaikki ihanat siivoussaippuamme, sekä monet muut ekosiivouksen suosikit!

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.