Tapa bakteerit Saaren Taika siivoussaippualla!

Maailma alkaa pikkuhiljaa avautumaan koronasulkujen jälkeen ja monet ovatkin jo varanneet lentomatkoja lämpimään. Hotellihuoneiden tai vuokramökkien hygieenisyys edellisen asukkaan jäljiltä saattaa kuitenkin arveluttaa.

Pakkaa ekologinen Siivoussaippua matkalle mukaan

Oletko koskaan miettinyt, että matkustaminen on usein aika likaista puuhaa? Likaa löytyy hotellihuoneesta, vaikka se olisikin juuri siivottu.

Monille voi tulla yllätyksenä, kuinka paljon bakteereja näissä puhtaan tuntuisissa huoneissa oikein piilee. Hotelleissa yöpyy satoja ihmisiä ja usein siivous voi jäädä kiireen vuoksi melko kevyeksi.

Tämä ei tarkoita sitä, että siistijät eivät tekisi työtään kunnolla, mutta aina kaikkea ei ehdi siivota niin huolellisesti kuin olisi tarpeen. Hotellihuoneiden pinnoilla elää kaikenlaisia bakteereita, eikä kaikkia pintoja pyyhitä siivouksen yhteydessä.

Esimerkiksi valokatkaisijat ja kaukosäätimet ovat tutkimusten mukaan yleensä huoneen bakteerisimmat paikat!

Saaren Taika Siivoussaippua mahtuu pieneen tilaan

Stressittömämpään ja hygieenisempään matkusteluun löytyy kuitenkin ratkaisu. Saaren Taika Siivoussaippua ja mikrokuituliina kannattaa pakata mukaan matkalaukkuun. Palasaippuana se kulkee mukana myös lentokoneen käsimatkatavaroissa!

Nämä eivät vie liikaa tilaa tai sotke laukkusi sisältöä. Tällä tehokkaalla kombolla saat virukset ja bakteerit tapettua majoituspaikassasi.

Siivoussaippualla peset helposti useasti kosketuksissa olevat pinnat, tiskit, kuin pikkupyykinkin. 

Myös hotellien tai vuokramökkien lasit ja muutkin ruokailuvälineet kannattaa pestä ennen omaa käyttöä. Ei kannata luottaa siihen, että lasit olisivat pesty kunnolla seuraavaa asukasta varten. Saaren Taika Siivoussaippua soveltuu myös tiskaamiseen.

Tehokkaat, mutta hellävaraiset siivoussaippuat

Saaren Taika siivoussaippua tuhoaa virukset rikkomalla virusta suojaavan rasvavaipan, jolloin virus kuolee. Siivoussaippuat ovat silti hellävaraisia käyttäjälleen, et tarvitse kumikäsineitä käyttäessäsi siivoussaippuaa. 

Saaren Taika Greippi Siivoussaippua tehoaa hyvin kaikkien pintojen puhdistukseen, mutta erityisen hyvin se tehoaa kalkkeumien puhdistukseen ja tasojen desinfiointiin. Greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine. 

Laventeli siivoussaippua toimii erityisen hyvin hajujen poistajana, joten se on tehokas pikkupyykin pesussa. Desinfioivana ainesosana se antaa tehokkuutta erityisesti myös keittiön ja wc:n puhdistukseen. 

Sitrus siivoussaippua on raikastava ja tehokas kaikkeen likaan. Saaren Taika siivoussaippua poistaa tehokkaasti liat, ollen samalla käyttäjälleen ja ympäristölle hellävarainen. Siivoussaippuat valmistuvat käsityönä, 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. Saaren Taika siivoussaippua onkin oivallinen vaihtoehto matkalle. 

Siivoussaippuaa voidaan käyttää sellaisenaan hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai siivousliinaan tai raastettuna ja liotettuna suihkepulloon siivoussuihkeeksi.

Saaren Taika Shopista löydät kaikki ihanat siivoussaippuamme, sekä monet muut ekosiivouksen suosikit!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.