Siivoussaippuat
Tehokkaat ja biohajoavat Saaren Taika siivoussaippuat sopivat kaikkeen puhdistamiseen
VERKKOKAUPPA

Tehokkaat ja biohajoavat Saaren Taika siivoussaippuat

Puhtaista, korkealaatuisista raaka-aineista, Wanhan ajan perinteisten reseptien innoittamana on valmistettu tämän päivän arjessa tehokkaasti toimivat siivoussaippuat

Saaren Taika siivoussaippua on ekologinen ja biohajoava vaihtoehto lähes kaikkeen puhdistamiseen.

Parin tulitikkuaskin kokoisella siivoussaippualla korvaat pesuainekaappisi muovipullo armeijan ja vapautat tilaa muuhun säilytykseen. Myrkytön siivoussaippua sopii säilytettäväksi vaikka käsipyyhkeiden tai astioiden vieressä!

Saaren Taika siivoussaippuaa voidaan käyttää tehokkaana pesuaineena mm.  veneen-, auton-, sohvan-, rasvalian-, teipinjälkien-, saunan-, kylpyhuoneen-, uunin-, keittiön-, wc:n-, teräksen, kiven, laminaatin, lasin, useimpien tekstiilien, jne puhdistamisessa.

Saaren Taika Siivoussaippua sopiikin lähes kaikille pinnoille kuten lavuaarin- ja wc-istuimen pesuun, teräkselle kuten tiskipöydän ja -altaan pesuun, hanoille, kaakeleille, hellalle, käsitiskille, nyrkkipyykille, se sopii oivasti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille ja vaikka mille! 

Siivoussaippuaa voi käyttää myös tahranpoistoon, huovuttamiseen, maton pesuun sekä kestovanulappujen tai meikkisiveltimien puhdistamiseen.

Siivoussaippuamme ei sisällä ihoa- tai hengitystä ärsyttäviä ainesosia. 

Saaren Taika siivoussaippua poistaa tehokkaasti lian, ollen samalla käyttäjälleen hellävarainen. 

Siivoussaippuat valmistuvat käsityönä Perniössä, 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. 

Perinteisen Marseille saippuan innoittamana erityisesti tehokkaaseen siivoamiseen kehitetty Saaren Taika siivoussaippua sisältää pääasiassa vain kahta öljyä (oliiviöljy ja kookosöljy)

Saippuaa voidaan käyttää raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai siivousliinaan. Katso ohjeet siivoussaippuan käyttöön!

Yhdestä siivoussaippuapalasta saa valmistettua n. 22 litraa valmista siivoussuihketta (raastettuna n. 1tl / 500ml vettä).

Katso blogistamme mitä kaikkea ekologisella Saaren Taika siivoussaippualla voidaan puhdistaa ympäristöä kuormittamatta!

Siivoussaippuamme ovat helpottaneet jo satojen suomalaisten arkea!

”Liitteenä kuvat Siivoussaippuan käytöstä pinttyneen kaasulieden puhdistuksessa. Raastoin vajaa puoli teelusikallista ja sumutin lämmintä vettä, annoin vaikuttaa 30min ja poistin tiskiharjalla ja liinalla. Ihan loisto- ja nykyään myös luottotuote!”

”Ennen ja jälkeen saunan lasiovi. Meillä tosi kalkkinen vesi (omakaivo) ja kalkki lähti hyvin Greippi siivoussaippualla.

”Liesituulettimen yläpuolella olevan kaapin päällinen jäänyt liian pitkäksi aikaa pesemättä. Hieroin kosteaa siivoussaippuaa suoraan likaan, koska rasva oli niin tiukassa ettei suihkeella irronnut.