Kokemuksia – Saaren Taika Sheavoi Karitevoi

PARAS LUONNOLLINEN VOIDE IHOVAURIOILLE

Saaren Taika Sheavoi Karitevoi – kokemuksia

”Sheavoi on loistava tuote lapsen atooppisen ihon hoitoon! Kosteuttaa hyvin eikä kirvele yhtään vaikka levittää ärtyneelle iholle. Lapsikin tykkäsi tosi paljon vaikka yleensä ei pidä ollenkaan ihon rasvauksesta! Vasta ihan muutaman käyttökerran jälkeen ihon punoitus laskenut jo huomattavasti ja iho tuntuu ihanan pehmeältä. Tämä otetaan osaksi meidän ihonhoitorutiinia!”

”Tämä sheavoi on auttanut kuivaan ja atoppisen ihon ongelmiin hyvin.
Toisin Kamomilla Sheavoide, tämä ei tuoksu niin voimakkaalta omaan nenään.”

”Aivan uskomatonta että tämä runsasenerginen voide antaa välitöntä uudistusta iholle tekemällä siitä siloisen pinnan.. Mm. Maksaläiskä saanut kyytiä otsanalueelta. Olen laittanut lähestulkoon koko kropalle voidetta ja toimii tekemällä ihostani todellakin sileän ja ennen kaikkea tasaisen.. Äärimmäisen riittoisa ja imeytyvä! Tuote on Rok Rok”

”Olen käyttänyt Saaren Taika Sheavoita erilaisiin iho-ongelmiin pian puoli vuotta. Tuote rauhoittaa ärtynyttä ihoa, vie pois punoitusta finneistä yms. näpyistä, auttaa kutiseviin sääskenpuremiin jne.”

Kamomilla Sheavoide on luottotuotteeni, mutta ihastuin myös tähän Sheavoihin. Olen kokeillut tuotetta myös kuiviin hiuksiini ja tuntuu kosteuttavan. Plussaa ihanasta rasiasta.”

”Sheavoi on erittäin riittoisa ja super kosteuttava rasva joka tarpeeseen. Omille kasvoilleni ainakin näin kesänlopulla asteen verran liian paksu vielä, mutta syksy ja talvi käyttöön varmasti luotto suosikkini. Suosittelen suuresti ja varsinkin yhdessä Teepuusaippuan kanssa. Purkista riittää pitkäksi aikaa sillä omaan käyttöön kasvoille riittää noin herneen kokoinen määrä.”

”Lapsen vuosi vuodelta pahentunut ihottuma saatiin tällä Sheavoilla kokonaan pois! Todella huippu tuote. Tätä käytämme joka päivä.”

”Ihana tuote. Kynsiin ja sormenpäihin tätä sheavoita hieron montakertaa päivässä. Yleensä työhanskat kuivattaa sormenpäitä nii että ne ratkeilee, mutta tämän avulla ei ratkeile. Ja kynnetkään ei liuskotu. Tykkään.”

”Tuotteet saapuivat eilen, ja jo tänään voin antaa positiivista palautetta. 12-vuotiaalla tyttärelläni on polvissa tuoreita tummanpunaisia raskausarpia kasvupyrähdyksen jäljiltä. Ne tietenkin vaivaavat, kun kesäkin tulossa, ja muutenkin. Laitettiin heti illalla Sheavoita polviin, ja aamulla tytär tuli ihmeissään näyttämään, että arpia tuskin enää erottaa! En kyllä uskoisi ellen olisi omin silmin olisi nähnyt. Kiitos tyttäreni puolesta”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.