Saaren Taika Kamomilla Sheavoide kokemuksia

Saaren Taika Kamomilla Sheavoide kokemuksia

”Käsidesin ja käsienpesun takia sormenpäät menivät pahaan kuntoon, nahka kuoriutui vereslihalle ja nahan palasia irtosi laattoina.

Muutamassa päivässä sain sormien ihon paranemaan Saaren Taika Kamomilla Sheavoiteen avulla!”

Kolme kuvaa ennen ja jälkeen, kun sormeinpäisät on nahak lähtenyt vereslihalle ja sitten ne parani, kun käytti Saaren Taika Kamomilla Sheavoidetta

Täytyy sanoa, että on ihan älyttömän tehokas tuo Kamomilla Sheavoide. Eilen illalla ötökät kuppas silmän mustaksi, aamulla laitoin Kamomilla Sheavoidetta (siis yhden kerran vain) ja nyt illalla otin uuden kuvan.

Ennenki on näin käynyt ja ei ole semmosta voidetta ollut mikä olis päivässä parantanut ihon. Olen atoopikko ja tähän mennessä käyttänyt aina kortisonia vaivaan kuin vaivaan. Enpä taida käyttää enää. Mahtavaa!!!

”Miehellä on atooppinen iho joka reagoi herkästi milloin mihinkin. Ennen vannoi kortisoni voiteen nimeen ja ei uskonut, että mikään muu auttaisi. Kerran kortisoni rasva loppui ja kamomilla sheavoidetta oli kotona, niin kokeili sitä ja yllättyi positiivisesti. Kutinaan auttaa heti ja iho paranee nopeasti. Ei ole kortisoni rasvoja enää sen jälkeen kaapissa ollut.👍 Kamomilla sheavoide tosiaan toimii! Ja teillä on muutenkin ihan huippu tuotteita.😍 Iso kiitos!!!”

“Ihoni kuivuu syksyllä ja talvella, eivätkä tavalliset voiteet auta siihen, ne vain ”peittävät” kuivuuden. Tämä Kamomilla Sheavoide sen sijaan hoitaa ihoa niin, että iho säilyy kosteana eikä ala hilseilemään ja kutiamaan. Hyvinvoivaan ihoon riittää voiteen käyttö parin kolmen päivän välein suht pieni määrä kerrallaan.”

“Annoin toisen voidepurkin ystävälleni, hänen jalassaan oli punoittava ja kutiseva atooppinen ”läiskä”. Hän kertoi, että jo seuraavana päivänä voiteen ekasta käyttökerrasta punoitus oli kadonnut. Neljän päivän jälkeen koko läiskä oli hävinnyt. Omiin kasvoihin on auttanut todella nopeasti. Kelien muuttuessa kun ihoa tahtoo kiristellä ja tulee kuivia alueita, jotka hilseilee. Enää ei kiristele eikä kirvele. Voin siis todellakin suositella Kamomilla Sheavoidetta.”

”Olen kärsinyt käsi-ihottumasta viimeiset kolme vuotta. Ihotautilääkärit eivät ole löytäneet siihen syytä, eikä apua. Epäilivät liittyvän käsidesin, kosteuden ja suojakäsineiden yhdistelmään. On kokeiltu monia voiteita, perusvoiteista kortisoneihin, mutta mikään ei ole tehonnut.

Näin Kamomilla sheavoiteesta mainoksen Facebookissa ja arvosteluja luettuani ajattelin, että syteen tai saveen. Olen käyttänyt voidetta nyt nelisen viikkoa ja se oikeasti toimii. En voisi enää tyytyväisempi olla! Kuvat puhukoot puolestani.”

saaren taika kamomilla sheavoide käsidesin aiheuttama ihottuma

saaren taika kamomilla sheavoide käsidesin aiheuttama ihottuma

Kotimainen ihoa rauhoittava Kamomilla Sheavoide on erityisen hyvä mm. ihottumien, ötökänpuremien, kutisevan ihon ja näppyjen hoidossa

Voiteen sisältämä Helokkiöljy vahvistaa ihosolujasi ja edistää ihosi kosteustasapainoa. Se rauhoittaa ihoasi ja on erityisen hyvä erilaisten ihon haasteiden hoidossa. Helokkiöljyllä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.

Saaren Taika Sheavoissa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat. Se ei sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista tai puhdistus/valkaisuaineista. Valkaisemattomassa sheavoissa säilyy sen luonnollinen, hieman pähkinäinen tuoksu.

Sheavoita käytetään kasvojen, käsien ja vartalon iholle sekä hiuksille sen erinomaisten kosteuttavien ainesosien vuoksi.

Kamomillan eteerinen öljy rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä auttaa rikkoutunutta ihoa paranemisessa.

Laventelin eteerinen öljy rauhoittaa ihoa ja edistää solujen uudistumista.

“Käytettyäni Kamomilla Sheavoidetta melkein kolme viikkoa paha käsi-ihottuma on rauhoittunut huomattavasti eikä kortisonia ole tarvinnut käyttää lainkaan voiteen käytön aloittamisen jälkeen.”

“Minulla on epäilty jotain ihosairautta kun sormieni päihin tulee taukoamatta pieniä nesterakkuloita, sekä kamala kutina ja ihon kuivuminen verille. Mikään rasva ei ole auttanut. (Kokeillut erilaisia resepti, sekä ei reseptirasvoja). Äitini vinkistä ja ehkä hieman painostuksestakin päätin ostaa ja testata tätä Kamomilla Sheavoide rasvaa ja täytyy myöntää näin toivonsa menettäneenä, että tämä oikeasti auttaa. Näin parin viikon käytön jälkeen nesterakkuloita ei ole enää tullut, sekä iho rupeaa paranemaan. Suoraan sanottuna tämä on auttanut paljon paremmin kuin vahva kortisonivoide. Plussaa myös että tuoksuu todella hyvältä. Myös mieheni jolla on atooppinen ihottuma, kehui tätä.”

“Minulle laitettiin tekonivel ja tästä tuli tietenkin arpi, hakasten poiston jälkeen olen voidellut tällä Kamomilla Sheavoiteella 2 kertaa päivässä ja arpi on mukavan joustava ja pehmoinen,parasta on kuitenkin se että paranemisesta aiheutuva kutina on pysynyt poissa kokonaan. Tuoksu on myös mukavan rentouttava.”

”Kamomilla Sheavoide saa ehdottomasti viisitähteä ja sata sydäntä ❤️Huima apu ja helpottava ensikohtaaminen tämän voiteen kanssa, hevosellani on ns kesäihottuma, jonka aiheuttaa erinäiset ötökät ja mahdollisesti vihreä heinäkin.”

”Monta vuotta ollaan pärjätty hyvin englannista tilatuilla yrttipohjaisilla hyvillä voiteilla ja allergialääkkeillä sekä lomituksella. Tänä kesänä jotain tapahtui ja yhtenä aamuna hevonen hankas päätänsä voimakkaasti ja oli puoli otsaa jo rikki ja tulehtunut.”

“Kamomilla Sheavoide oli ainoa, joka sai kaulan ja rintakehän alueelta sitkeän, punaisen, kutiavan ihottuman katoamaan muutamassa päivässä! Kutinaa se ei valitettavasti poistanut, mutta pääasia, että ihottuma vaaleni ja lopulta parani kokonaan. Myös hyttysten puremissa selkeästi auttaa, paukama ei nouse niin mahdottomaksi.”

”Sain Johannalta suosittelun kokeilla Kamomilla sheavoidetta ja voi sitä helpotuksen määrää kun jo vuorokaudessa kutina oli lakannut täysin ja märkivät kohdat kuivunu lähes kokonaan.”

”Viikko käytön jälkeen karvat jo kasvoi ja kaks viikkoa niin alueesta ei juuri tiedä mitään. Aivan loisto tuote parantamaan jo pahoin tulehtuneen ison alueen. Olen aina vaan ihan ymmälläni mutta kiitollinen tästä suuremoisesta tuotteesta. Kiitos!” 

kamomilla sheavoide hevosen ihottuma


Tässä vielä kuva joka on otettu tänään eli 4 vkoa ekasta kuvasta.

saaren taika kamomilla sheavoide ihottuman parantaja

“Kamomilla sheavoide auttaa välittömästi ötököiden puremien kutinaan ja huomasin että auttoi kipeään varpaaseenkin kun oli hieman tulehtunut”

”Olen huhtikuusta saakka kärsinyt oudosta ihottumasta kämmenissä sekä sormissa, joissa iho ns. kuoriutuu pois ja kutisee.Käynyt ihotautilääkärillä jossa ihottumaa tutkittu ja hoidettu erilaisin voitein, tuloksetta.Suomeen lomalle saapuessani päätin tilata Kamomilla Sheavoidetta, siitä pelkästään positiivisia kokemuksia lukeneena. Olen nyt käyttänyt voidetta kaksi viikkoa ja tämä outo ihottuma on rauhoittunut huomattavasti sekä tehnyt yllättävän käänteen, iho ei kuoriudu pois.”

kynsivallin tulehdus pois kamomilla sheavoiteella

”Sain jostakin kivuliaan kynsivallintulehduksen, johon ajattelin kokeilla Saaren Taika Kamomilla Sheavoidetta. Voide alkoikin nopeasti auttamaan ja jo kolmen päivän kuluttua oli kynsivallintulehdus liki poissa!”

”7v atoopikon korvantaustat on saatu vihdoin pysymään kunnossa, kiitos teidän kamomilla sheavoiteelle! Tässä kuvassa ei ole edes pahimmillaan… Kortisonikuureilla ihon sai siistiksi, mutta nopeesti kuurin loputtua paheni taas.”

Pakko lähettää nämä kuvat 27 v. poikani käsistä, hän sai avun ihottumaan tilaamastani Kamomilla Sheavoiteesta.


Käsien iho hilseili ja halkeili tosi pahasti ja parin viikon voiteen käytön jälkeen iho parani silmissä.

Hän on kärsinyt vuosikausia ihottumasta käsissä ja monenlaisia perus- ja lääkevoiteita on kokeiltu. Mutta nyt apu löytyi. Aivan mahtava tuote, kiitos!

kuiva ja rikkoutunut iho kamomilla shea voide

”Minulla on ollut jalassa yhdessä kohdassa pitkään todella kuiva ja rikkoutunut iho. Olen kokeillut monia eri voiteita ja kortisoniakin. Sitten kokeilin teidän kamomilla shea voidetta ja ero muutaman päivän käytön jälkeen on huomattava. Ihan mahtava tuote! 🙂 ”

Kuivat ja halkeilevat talvijalat sileiksi Saaren Taika Kamomilla sheavoiteen avulla

”Tyttärellä on ns. ”talvijalat”, eli jalkapohjat kuivaa, sitten tulee syviä halkeamia ja ovat sitten tosi kipeätkin.. jo ainakin pari vuotta on kokeiltu kaikennäköisiä voiteita, reseptillä ja ilman, mikään ei oikein kunnolla ole tepsinyt. Nyt ollaan kaksi viikkoa käytetty kamomilla sheavoidetta ja jalkapohjat on melkolailla ehjät.. :)”

“Olen saanut Kamomilla Sheavoiteella hyvin hoidettua, koko kropan käsittävän allergisen reaktion jälkeen, ihon pahimmat kutisevat tai punoittavat kohdat. Toimi jo ensimmäisen yön jälkeen hyttysenpuremiin ja niistä seuranneisiin raapimajälkiin ja muihin ihoreaktioihin mitä allerginen reaktio oli aiheuttanut.

Tämä on myös auttanut itselläni aktiivikellon jättämään punoitukseen. Joskus jää kello vähän tiukemmalle esim. treenin jälkeen, mutta olen laittanut sheavoidetta – ja pahin punoitus jälkeen jo taas yön aikana. Useampi päivä ja käyttökerta toki aina auttaa vielä enemmän.

Ja tuoksu on ihanan huumaava ja koostumus 10+”

“Kutina ei enää häiritse yöunia! Heti ekan Kamomilla Sheavoin käyttökerran jälkeen hävisi säärien kutina ja muutaman päivän jälkeen parani lähes vereslihalle raavittu iho. Enää ei tarvita kortisonirasvaa eikä bepanthenia.”

“Kamomilla Sheavoide on aivan uskomaton tuote ihottumaiselle iholle. Tyttäreni atooppisen ihon pelastus. Todella monet voiteet kirvelevät hänen ihollaan, mutta tämä ei vaikka iho olisi huonossakin kunnossa. Kortisonivoidekaan ei aina tehoa hänellä, eikä sitä voi koko ajan käyttää.”

“Olen taistellut käsi-ihottuman kanssa lähes vuoden ja on varmaan kymmentä rasvaa ja pari kortisonia kokeiltu eikä mikään ole kunnolla auttanut. Nyt olen vajaan viikon käyttänyt Kamomilla Sheavoidetta ja käsi on HUOMATTAVAN paljon parempi. Uskomatonta!!”

“Kamomilla sheavoide on ekseeman kutinaan ja kosteuttamiseen aivan huippu. Olen pystynyt vähentämään kortisonin käyttöä. Samoin atooppinen kuiva ihottuma korvien takana on muisto vain.”

“Kohta vuoden ollut ekseema-ihottumaa, jota hoidettu kortisonilla. Nyt löytyi Kamomilla Sheavoide, joka auttaa ilman kortisonin haittavaikutuksia!”

”Vihdoin löytyi voide joka auttaa! Lapsellani on tullut atooppista ihottumaa talven myötä ja olen kokeillut jos jonkinmoista apukeinoa ja voidetta siihen eikä ihottuma ole parantunut yhtään. Kamomilla Sheavoiteen teho alkoi näkyä heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja iho alkaa vihdoin olla kunnossa!”

”Käsien iho kuivuu minulla yleensä ajoittain ja iho lähtee kuoriutumaan suikaleina irti. Se on toistunut lukioikäisestä asti ja nyt, kun laskennallisesti elonpäiviä on enemmän takana kuin edessä, on mukava kun on löytänyt avun asiaan. Kamomilla Sheavoiteen avulla käsien iho on nyt ehjä. Mielenkiinnolla odotan, pysyykö se myös sellaisena.”

”Vasta muutaman päivän käyttänyt Kamomilla Sheavoidetta ja ihottuma näyttää jo paremmalta, tämä tuote kirkkaasti jatkoon”

”Äiti, en saata pitää sua kädestä kiinni kun sun kädet on niin karheat!”. Näin sanoi lapsonen ja minä lähdin saman tien Kamomilla Sheavoide purkille. Tämä voide on naarmuisten remonttikäsien ensiapu ja tehokas karheuden poistaja.”

kesäsomettaja kamomilla sheavoide

”Viikonloput on pyhitetty hitaille aamuille ja ihonhoidolle. Erityisesti kuivalle iholle suunniteltu Kamomilla sheavoide soveltuu esimerkiksi ihottumiin, ekseemaan ja psoriasikseen.”

Kamomilla sheavoide2

”Vähän hirvitti Kamomilla sheavoidepurkin hinta, mutta tilasin silti, koska tuotetta oli kehuttu niin paljon hyttysenpistoihin ja paarmanpuremiin joita on tänä kesänä riittänyt.”

”Ihana voide osoittautui heti maineensa arvoiseksi ja paljon enemmän. Käytän sitä nyt vähän joka käänteessä ja paljon muuhunkin kuin öttiäisten tekosiin; puutarhahommien rasittamille kynsinauhoille, kaikkiin pieniin naarmuihin ja aina kun vähänkin jostain hiertää tai raapsututtaa. Toimii ihanasti!”

”Ja hei, Kamomilla Shevoiteen purkki oli paljon isompi kuin kuvittelin, sekä ihan piripintaan täytetty. Ei se hintakaan sitten niin iso ollut kuin aluksi tuntui. Kiitokset upeasta tuotteesta!”

”Mieheni ihottuma, jota on ollut vaikea saada hallintaan monista hoidoista ja lääkityksistä huolimatta, rauhoittui huomattavasti Kamomilla sheavoiteen käyttämisestä alkaen. Nyt menossa jo kolmas purkki voidetta. Päivittäisessä käytössä saunan/ suihkun jälkeen. Loistava tuote!”

Vuoden ajan lapsen sormissa ollut ihottuma rauhoittui parissa viikossa. Toistuvista kortisonikuureista ja ylläpitorasvauksista huolimatta ihottuma ei laantunut. Kamomilla Sheavoide teki hetkessä ”ihmeitä”, ihottuma parani ja iho palautui lähes ennalleen. Nyt jatkuvassa käytössä, kerran päivässä rasvaus riittää. On myös todella riittoisaa.”

Kamomilla Sheavoide on arempi kuin kortisoni kutiavaan ihottumaani!”

”Pitkään kestänyt kutiseva ihottuma nilkassa. Mitkään rasvat eivät tuntuneet tehoavan. Päätin kokeilla Kamomilla sheavoidetta mainosten perusteella. Viikon päivittäisen käytön jälkeen ihottuma lähes kadonnut. Kutina loppui jo parin käyttökerran jälkeen. Käytän myös erittäin kuiviin ja kutiseviin sormenväleihin. Tykkään tuotteesta.”

Kamomilla Sheavoide on aivan täydellinen tuote! Täytti kaikki odotukset, niin kutiavat itikanpistot kuin kuivat kantapäät hävisivät. Haavatkin paranevat nopeammin kun levittää hieman niihin tätä voidetta.

Myös koiran kuiviin kyynärpäihin Kamomilla Sheavoide toimi hyvin. Perheen lapsetkin tykästyivät oitis tähän tuotteeseen. On lisäksi todella riittoisaa ja imeytyy nopeasti.”

”Kamomilla Sheavoide toimii hyvin esimerkiksi itikanpuremiin. Kutina helpottuu ja iho ei mene rikki eikä tulehdu. Voiteessa miellyttävä koostumus, helppo levittää iholle.”

”Käyttänyt Kamomilla sheavoidetta omille pintakuiville ja miehen todella kuiville kasvoille ja punoitus on melkein jo aamulla poissa, jos illalla laittaa. Melkein kaikkea olen omille kasvoille kokeillut, mutta Kamomilla Sheavoiteella eron huomaa heti, aivan loistava tuote.”

”Kamomilla sheavoide on täydellinen voide! Poikani atooppinen, kutiava ja punoittava silmänympärys iho sekä kaulan iho lähtivät tällä voiteella täydellisesti parantumaan. Paljon eri voiteita kokeiltu myös kortisonia, millä helpotti, mutta aina vaan hetkeksi. Vihdoinkin löytyi tuote eikä tarvitse kärsiä enää.”

Hevoseni on hangannut häntäänsä ja ongelmaa on ratkottu useilla pesuaineilla, rasvoilla ja kortisonilla. Teepuusaippuan ja Kamomilla Sheavoiteen yhdistelmällä kierre on saatu viimeinkin katkaistua. Myös omistajan kasvojen ihon näppylät ja punoitus on jo viikossa merkittävästi rauhoittunut näillä. Vaikuttaa oikein lupaavalta!”

Kamomilla sheavoide on käytössä erittäin riittoisaksi todettu. Pehmentää jalkapohjien kuivan ihon nopeasti ja voide käy myös erittäin hyvin iltasuihkun jälkeen kasvoille yötä vasten. Itselläni sekaiho, joka selvästi rauhoittunut käytön aikana. Suosittelen kokeilemaan ja ihastumaan!”

Kamomilla sheavoide on miellyttävä, hyväntuoksuinen voide. Rauhoittaa jaloissani olevia pieniä, ajoittain kutiavia ihottuma-alueita. Vähentää punoitusta ja poistaa kutinan. Ihottuma ei ole vielä poistunut, mutta olen käyttänyt voidetta vasta vajaan viikon.”

Kamomilla sheavoiteesta on paljon apua kuiviin kohtiin, ötökän puremiin ja ihottumiin. Ötökän syömille kohdille kun laittaa aamulla ei kutise iho niistä lainkaan päivän aikana. Yöksi kortisoni voiteen tilalla tulee käytettyä käsille säännöllisesti.

Polkujuoksijasta ei jää jälkeä luontoon, mutta luonnosta jää polkujuoksijaan. Ilo sydämeen.
Hiksa kainaloon, risunraapimat sääriin ja itikanpuremat tukanrajaan.
Kotona korjaussarjana lämmin sauna, kylmä vissy ja ihon kutinaa ja ärsytystä hoitava Kamomilla Sheavoide.”

kamoshea6

”Reissuhommissa kompaktit pakkaukset ovat tärkeitä ja Saaren Taian Kamomilla Sheavoide kulkee kätevästi työhousujen taskussa mukana joka paikkaan. Varsinkin käsien iho on koetuksella työssä, mutta sheavoide auttaa pitämään kynsinauhat ehjinä ja ihon pehmeänä. Tilaukseen lähtee ehdottomasti myös pesuaineita!”

kamosheavoide

”Olen nyt reilun viikon testannut Saaren Taian tuotteita Pirkanmaalaisissa metsissä sekä kotona ja olen aivan totaalisen addiktoitunut tähän Kamomilla Sheavoiteeseen! (ja tämän tuoksuun!)

Minulla tulee kiipeillessä ja metsässä koirien kanssa touhutessa usein naarmuja ja joka paikka kehossa onkin täynnä arpia. Viimeisimpiin rupiin keksin kokeilla Kamomilla Sheavoidetta ja parantuminen on ollut aivan mystisen nopeaa!!

Ihon uusiutuminen tapahtuu ihan kuin pikakelauksella. Siksi halusin kuvata tämän tuotteen mystisen metsän maagisessa valossa koska tässä tuotteessa on oikeasti jotain taikaa!

Olen myös käyttänyt tätä tehokosteuttavana kasvonaamiona nyt yhden yön yli ja iho oli aamulla sileä kun vauvan pylly! Ajattelin testata tämän taikavoiteen vaikutusta myös kasvojen pigmenttiläiskiin. Perästä siis kuuluu! ”

Kamoshea

”Vaikka muruseni parhaansa yrittää, niin joskus kumminkin tulee purtua kynsiä ja sormenpäitä. Ja sitten sormet ovat kipeät ja kaikilla harmi. Onneksi Kamomilla Sheavoide rauhoittaa kärsineitä sormenpäitä. Isona plussana se, että voide imeytyy nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta.”

”Saaren Taika lähetti minulle ison paketin tuotteita ja näitä kaikkia olisi nyt tarkoitus testailla kesäkauden ajan vaellusolosuhteissa.

Olen tosi innoissani tästä kun nämä kaikki on äärettömän luontoystävällisiä! Minä liikun joka viikonloppu jossain kohteessa ja rinkassa on ollut vuosien aikana jos jonkinlaista tuotetta helppoon peseytymiseen ja hygieniaan, sekä pyykkäämiseen.

Nyt ensimmäistä kertaa musta tuntuu että voin oikeasti ja hyvillä mielin käyttää näitä luonnossa ja omalla iholla!

Rinkkaan pääsee mukaan Vihreä Tee ja Kamomillashampoo, Saariston suolasaippua, Kamomilla Sheavoide, Bambu-Puuvilla kestovanulappuja, kevyt hamam-pyyhe ja No:1 Eco käsienpuhdistusgeeli.

Kesän aikana kuulette mihin kaikkeen näitä tulen testaamaan ja käyttämään! Kiitos Saaren Taika!”

Saaren Taika tuotteita

”Hilseilevän kuiva iho säärissäni rauhoittui laitettuani niihin pari kertaa Saaren Taika Kamomilla Sheavoidetta. Kutina loppui todella nopeasti.”

”Hei! Minulle puhkesi yllättäen kovan stressin siivittämänä couperosa ja hyvinkin ärhäkkänä. Koskaan aikaisemmin en ole iho ongelmista kärsiny, joten ihon hoito on itselleni jokseenkin uusi asia. Saaren Taika kamomilla Sheavoide tuli ostettua verkkosivujen ohjeistuksen mukaan ja ole kyllä ollut todella tyytyväinen. Leuassa ja poskissa olevat paukamat, ovat jo alle viikon käytön jälkeen selvästi kutistuneet ja iho ei tunnu kireältä ja hilseilevältä. Aamulla kun laittaa kasvojen pesun jälkeen, ei muuta tarvita ennen iltapesua. Ehdottomasti tulee olemaan minun kosmetiikka kokoelman vakio tuote!”

”Minulla on todella kuiva ja halkeileva iho käsissä ja monet tavalliset käsivoiteet eivät tunnu edes kunnolla imeytyvän ihoon. Olen käyttänyt Kamomilla Sheavoidetta päivittäin nyt reilun viikon ajan ja ihoni on selvästi paremmassa kunnossa. Kutina, hilseily ja ihon halkeilu on vähentynyt. Suosittelen tätä tuotetta lämmöllä, se on jokaisen euron arvoinen!”

”Ostin Kamomilla Sheavoiteen ystävälleni lahjaksi. Hänellä on erittäin pahasti kädet kuivanneet ja jopa haavoille asti. Kämmeniä ei välillä saanut edes suoristettua. On ollut suuri ilo nähdä miten hän on saanut siitä apua. Kädet saa jo ilman kipua suoraksi ja tilanne on muutenkin helpottanut.”

”Minulla on ollut niskassa ihottuma, johon olen etsinyt hoitokeinoa kaksi vuotta. Siskoni suosituksesta päätin kokeilla Kamomilla Sheavoidetta. Säännöllisen rasvaamisen ansiosta ihottuma hävisi parin päivän aikana täysin. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen.”

”En olisi uskonut, että rasva voi toimia näin hyvin! Minulla on atooppinen iho ja nyt jatkuva pesu ja desinfiointi ja saanut käsien ihon haavaiseksi, kutisevaksi ja ihottumaiseksi. Pahin haava lähti umpeutumaan ja kutina on helpottanut huomattavasti. Tuntuu todella hyvältä iholla, tekee vähän kuin suojaavan kerroksen iholle

”Kamomilla Sheavoide on todella tehokas. Muutaman päivän käytön jälkeen ihottuma käsissä ja kyynärpäissä rauhoittunut, kutina lakannut ja iho alkanut parantua. Muut voiteet mitä olen kokeillut ei tehonneet näin hyvin. Tuoksu on myös minusta ihana. Suosittelen.”

”Kamomilla Sheavoide on auttanut ihottuman kutinaan ja rauhoittanut ihoa jo ekalla käyttökerralla”

”Kasvojeni iho on varsinkin talvella pintakuiva, ja etenkin silmänympärysalueen iho kiristää ikävästi. Lisähaastetta tarjoaa ruusufinni. Kamomilla Sheavoide voide poistaa kiristävän tunteen välittömästi ja auttaa kutinaan. Rauhoittaa yhdessä teepuusaippuan kanssa myös ruusufinnin aiheuttamaa punoitusta”

”Tyttäreni iho menee atoopikkona joka talvi karmeaan kuntoon, iho kutiaa ja sen vuoksi erityisesti taipeet ja kaulan iho menee raapimisesta aivan verille. Kortisonitkaan eivät enää auta ja sen käyttö muutenkin on arveluttavaa. Mutta Kamomilla Sheavoide! Jo yhdessä yössä iho rauhoittui ja siloittui! Suosittelen”

”Ostin tämän Kamomilla Sheavoiteen tyttärelleni. Hänellä on ihottumaa kaulassa. Jo muutaman käytön jälkeen näki että voide tehosi. Kutinaa ei myöskään ollut enää. Suosittelen lämpimästi”

”Kamomilla Sheavoide helpottanut atooppista ihoa samantien, kun alkoi sitä käyttää. Ei kutinaa eikä kirvelyä mitä muiden kaupoojen rasvoilla tulee.”

”Minulla on vaikea atooppinen ihottuma ylävartalossa ja käsivarsissa. Kamomilla Sheavoide on rauhoittanut ihottumaa jo muutaman käyttökerran jälkeen! Ihaninta on, että minun ei ole tarvinnut käyttää kortisonia. Muut voiteet eivät ole tähän pystyneet ja olen kokeillut todella paljon erilaisia voiteita. Tuoksu on voimakas, mutta säilyy iholla vain hetken. Ainoa haittapuoli on pieni koko ja siihen nähdä korkea hinta.”

”Halkeamat olivat niin syvät että toisinaan jopa veri tihkui. Nyt kunnossa olevista kantapäistä voin. Aikaa tähän meni vain muutamia viikkoja, tilasin kesällä Kamomilla Sheavoiteen, nyt on tilattava uusi ettei pääse enää tilanne niin pahaksi. Kuiva ihoni tuskin koskaan muuttuu pois, mutta tällä saan ylläpidettyä kunnon. Illalla jalkakylvyn jälkeen rasvat jalkaan, sukat ja nukkumaan. Edes apteekin rasvat eivät tuoneet apua. Vettä juon paljon ja syön muutenkin terveellisesti marjoja kasviksia jne, joten en usko että vika on sisäisesti. Kävelen kyllä kesät aina paljain jaloin, se ehkä osasyy. En tee joka ilta tätä, pysyy kunnossa kun kolmisen kertaa viikossa laittaa. Voide on onneksi todella riittoisaa”

”Ihana , rauhoittava voide kuivaan ihoon , ihottumiin, miehen ruusufinniin . Koko perheen voide , todella monipuolinen tuote”

”Kamomilla Sheavoide on loistava tuote! Tilasin 15v. poikani atooppiseen ihoon/ihottumaan ja tehosi heti! Tänään (käyttänyt pari viikkoa) sanoi ettei ihottuma ole ollut ikinä näin hyvä, kuin nyt. Todellakin jatkamme käyttöä.”

”Kamomilla Sheavoide on todella huippu tuote! Kuivaan, ihottumaiseen ihooni nappituote: rauhoittaa eikä kirvele. Suosittelen lämpimästi!”

Osta oma Kamomilla Sheavoiteesi nopeasti Saaren Taika Shopista!

”Miellyttävä tuoksu ja koostumus, rauhoitti ja ravitsi kuivaa ihoani, auttoi nopeasti kutinaan, Kamomilla Sheavoide on hyvä löytö!”

”Kamomilla Sheavoide, 5 tähteä, huippu tuote! Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen käsieni rikkinäinen, kuiva ja kipeä iho alkoi parantua. Olin jo epätoivoinen kun mitkään voiteet eikä rasvat auttaneet vaivaan, mutta onneksi löysin ja tilasin tämän taikavoiteen! Iso kiitos teille!”

”Kamomilla Sheavoide kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Auttaa tasoittamaan myös punoitukseen taipuvaista ihoa, toimiva voide.”

”Olen käyttänyt Kamomilla Sheavoidetta vasta alle viikon, ja kaksi ongelmaa on jo poissa: lähes ympäri vuoden kortisonivoidetta vaativa halkeileva, kiristävä ja kutiseva silmänympärysiho on parantunut ja käsien vereslihalle halkeileva ja superkuiva ihokin on jo lähes normaali. Kutina on poissa. Erittäin positiivinen ensivaikutelma.”

”Pojallani oli jatkuva vaikea ihottuma takareisissä, ja jouduimme käyttämään niihin paljon kortisonia. Sain vinkin Kamomilla Sheavoiteesta ihottumien hoitoon noin kolme vuotta sitten. Noin kolme vuotta sitten myös olen viimeisen kerran koskenut kortisoniin, ja nyt poikani nukkuu hyvin ilman ihottumia ja kutinoita. Kiitos tästä ihmetuotteesta <3 Tämä on atooppisen perheen pelastus!”

”Toistuvien käsidesien käytön jälkeen sormeni ihot rikkoontuivat pahasti haavoille. Haavat kirvelivät eivätkä umpeutuneet, iho halkeili kuivaksi vaikka käytin apteekin reseptivapaata lääkerasvaa. Kamomilla Sheavoiteen ensimmäisen käytön jälkeen pitkään auki ollut haavani umpeutui. Lisäksi päivittäinen kirvely ja punoitus poistui. En ollut uskoa silmiäni. Edelleen minulla on iho halkeileva ja haavoja tulee, mutta voide poistaa kirvelyn ja kuivuudesta tulevan kireyden tunteen hetkessä. Aloitin nyt kortisonivoiteen käytön 1 x vrk. Lisäksi käytän Sheavoidetta aina, kun kirvely ja kutina alkavat. Tämä voide on luottoaineeni.”

”Kova ”kilpailija” miedoille kortisonivoiteille! Kuivat kyynärpäät, hyttysen piston kuitiavat paukamat ja kuivat psoriläiskät saavat Kamomilla shevoiteella lempeää hoitoa. Tykkään kovasti riittoisasta tuotteesta.”

”Olen käyttänyt Kamomilla Sheavoidetta nyt jo parin viikon ajan päivittäin ja se yhdessä Teepuusaippuan kanssa käytettynä on auttanut vaikeaan kutiavaan ihottumaani niin, että olen voinut pitää kunnolla taukoa vahvoista kortisonivoiteista!
On rauhoittanut kutinaa jo ensi käytöstä lähtien ja imeytyy yllättävän hyvin!”

”Ei kirvellyt yhtään. Laitettu nyt kerran tytön atooppiseen ihottuman käsitaipeisiin, vielä ei huomaa vaikutusta, mutta plussaa kun ei kirvelee.”

”Kamomilla Shea on ihan paras voide, kutinat ja auringonpolttamat ja koirienkin tassut tykkäs!”

”Erittäin riittoisa tuote. Tuoksu on erikoinen, mutta siihen tottuu nopeasti. Imeytyy hyvin ja jättää ihon pehmeäksi. On auttanut kutiavaan ihoon.”

”Kamomilla Sheavoide toimii hyvin jopa nokkosihottumaan!”

”Helpottaa psoriasis-kutinaa! Psoriasis oli tehnyt pahoja, verisiä pesäkkeitä iholle. Erityisesti polviin ja kyynärtaipeisiin. Kamomilla Sheavoide helpotti kutinaa ja paransi ihoa.”

”Olen atoopikko, mutta myös aurinko pahentaa kesäisin. Sain pahan allergisen reaktion ja ainut apu oli Kamomilla Sheavoide joka vei kutinan ja rauhoitti ihoa. Sain nukuttua.”

Atoopikon paras kaveri on Kamomilla sheavoide! Ensin pelästyin voimakasta tuoksua, mutta iholla hälvenee nopeasti. Atoopikon iholle toimiva, kunnon tätinää, ilman että olisi raskas iholla. Imeytyy hyvin ja hitaasti. Illalla laitettuna aamullakin vielä tuntuu iholla.”

”Kamomilla sheavoide todella poistaa kutinan. Meillä rasvataan joka ilta ”Taika-rasvalla” kaikki mahdolliset lasten hyttysten pistoskohdat ja muut nirhaumat.”

Osta oma Kamomilla Sheavoiteesi nopeasti Saaren Taika Shopista!

”Ötököiden puremasta johtuva ärsyttävä kutina lakkasi nopeasti. Veljenikin tykästyi, kun annoin hänen kokeilla puremiinsa ja pyysi näyttämään mikä tuote tämä on. Ihana tuoksu myöskin. Äiti on pari viikkoa käyttänyt jalkapsoriinsa, kutinaan on auttanut mutta ei muuten ole havainnut eroa.”

”Käytän Kamomilla Sheavoidetta yövoiteena. Kuiva, kuperoottinen iho tykkää. Jopa valkoiset luomet kaulalla vähentyneet.”

”Kamomilla sheavoide rauhoittaa ihoa hyvin, ja toimii mainiona parina teepuusaippuan kanssa. Tuoksu on hurmaava! Meikin alle päiväksi liian rasvainen, mutta illalla levitys yötä vasten toimii hyvin.”

”Kamomilla sheavoide on todella toimiva tuote käsieni ihottumaan. Paha tulehdus, kuiva ja ärtynyt iho on pysynyt rauhallisena säännöllisellä ylläpito hoidolla. Yöllinen kutina ei enää vaivaa. Tulen käyttämään tuotetta jatkossakin.”

”Kamomilla sheavoide saa kasvot sileiksi kuin vauvan peppu, punaisuutta se ei ole saanut pidettyä kurissa ihan niin paljoa kuin olisin toivonut. Aknearvet näyttää kyllä hiukan tasoittuneen, se on kiva. Kamomillan tuoksu on voimakas, en saa siitä mitään oireita mutta hiukan se häiritsee, kun sitä ei pääse karkuun. Toki kuten valmistaja kertoo, ei tuote ole sama ilman kamomillaa joten sen kanssa eletään. Ehdottomasti jatkan käyttöä, kokeilen ehkä jotakin muutakin versiota.”

”Voide rauhoittava. Itselläni vaikea ekseema kädessä. Ei ole parantunut, mutta kaikkiin apteekinkin voiteisiin verrattuna siitä ihana, ettei kirvele, kun sitä laittaa iholle. Antaa kyllä riittävästi kosteutta kuivuvaan ihoon.”

”Aivan suosikkituote! Kasvoni tykkää Kamomilla sheavoiteen tehokkaasta kosteutuksesta!”

”Neljän päivän kokeilun jälkeen kasvoihin, joissa punaisia hilseileviä läiskiä. Kamomilla sheavoide on tuntunut hyvältä ja hilseily vähentynyt melkein kokonaan. Tuoksu on voimakas vaikka olen yleensä tuoksuille herkkä, tämä ei ärsytä millään tavalla. Tähän asti olen ollut erittäin tyytyväinen, enkä malta odottaa rauhoittaako kasvojen läiskät kokonaan.”

”Nyt on aivan pakko tulla kiittämään kuinka hyvän tuotteen olette kehittäneet! Kärsin todella pahasta ihottumasta paikoitellen kehoani, varsinkin nilkoissa ihottuma on ollut aivan kamala. Se on kutissut, kuivunut ja erittänyt myös välillä lihasnestettä! Olen kokeillut erilaisia apteekin rasvoja mutta mikään ei ole huomattavasti auttanut vaivaani. Ostin teiltä Kamomilla sheavoiteen ja jo yhden käyttökerran jälkeen iho oli selvästi parempi! Punaisuus oli vähentynyt, kuivia kohtia ei ollut lainkaan ja iho ei kutise enää yhtään! Odotan innolla onko tämä se ihmetuote jolla vaivani saadaan pois hoidettua! Todella vakuuttavalla näyttää jo nyt, kiitos siitä!
Kiitän tiedostoihin kuvan miltä näytti ja miltä näyttää nyt yhden kerran jälkeen!”

Saaren Taika Kamomilla Sheavoide on auttanut nilkan pahaan ihottumaan

Osta oma Kamomilla Sheavoiteesi nopeasti Saaren Taika Shopista!

”Hei ja kiitos teille ihanista tuotteista <3 ️. On niin monta tuotetta vielä mitä kaipaisin käyttööni. Kamomilla Sheavoide on helpottanut todella paljon sormenpäiden haavaumien hoidossa. Purkki onkin kohta tyhjä.
Siivoussaippua on aivan uskomattoman tehokas. Tilasin juuri myös lapsilleni. Sillä lähti vaan pyyhkäisyllä liesituulettimen päälle kertynyt rasva. Koskaan ei ole puhdistus ollut noin vaivatonta.
Kesäiset terveiset mökiltä!”

”Olen käyttäny Kamomilla sheavoidetta käsivarren psorialueelle vasta pari päivää ja jo nyt iho on rauhoittunut huomattavasti. Voide jää varmasti jatkuvaan käyttöön.”

”Pari päivää nyt ollu testissä. Atooppinen iho ja työskentelen hoitoalalla, joten varsinki kädet on todella kuivat jatkuvan pesemisen, käsidesin ja kumihanskojen käytöstä. Päivän päätteeksi elvyttäny kuivaaki kuivempia käsiä sheavoiteella ja hyvin nopeasti lähtenyt kuivuus, eikä iho rikkeymiä oo tullut. Voide on myös miellyttävän tuoksuinen. Varmasti jää käyttöön jatkossaki.”

”Kamomilla Sheavoide on hyvä halkeileville, repeileville ja kuiville kynsinauhoille. Levittyy helposti ja pieni määrä oikeasti riittää! Olen käyttänyt myös huulille, kasvoille ja leikkaushaavalle. Vähentänyt jälkimmäisen kiristystä. Astmaatikko, hajuherkälle tuotteen haju kuitenkin voi olla häiritsevä. Itsellekin huonoina päivinä.”

”Kamomilla sheavoide alkoi purra nopeasti ihottumaan ja kutinaan. Rauhoitti psoria ja tulehtunutta ihoa. Loistava, tästä tuli luottotuote!”

”Ostin Kamomilla sheavoiteen kesää ja itikoiden pistojen/puremia varten, joten niistä ei vielä kokemusta, mutta olen käyttänyt nyt mm. käsille ja niistä tulee ihanan silkkisen pehmeät. Toimii myös kasvoille. Kokeilin tätä ”taika voidetta” myös 10 vuotiaan käsivarren pikkunäppyihin, joista osa jo raavittu ruvelle. Jo yhden yön yli vaikutus oli huomattava ja kolmen yön jälkeen hyvin parantunut!”

”Ihanan tuoksuinen ja tosi paksu Kamomilla sheavoide imeytyy tosi hyvin, eikä tunnu liian rasvaiselta sekaiholleni. Iho tuntuu hyvinvoivalta.”

Runsaan käsienpesun ärsyttämä kämmenen iho rauhoittui muutamassa päivässä Oliiviöljy käsisaippualla ja Kamomilla  Sheavoiteella. Erinomainen kuivan ja ärtyneen ihon hoitovoide, jolla kesytettiin myös mummun lohkeilevat kantapäät hetkessä. Lämmin suositus!”

”Kamomilla Sheavoide pehmitti ihanasti käden rohtuneet koppurakohdat.”

”Kamomilla sheavoide toimii! Erittäin hyvin imeytyvä, riittoisa.
Muutaman päivän jälkeen jo pahin kuivuus poissa ja käsien iho pehmenee.”

”Olen käyttänyt kasvoillani teepuusaippuaa ja Kamomilla  Sheavoidetta. Kumpaakin ekaa kertaa elämässäni. Parin viikon päivittäisen käytön aikana kasvojen punaisuus on laskenut ja mielestäni ihohuokoset on pienentyneet. Olisi ihanaa kokeilla myös Tyrnisaippuaa ja mustikkavoidetta.”

”Kamomilla sheavoide on sopinut sekä äidille, että teinityttärelle rauhoittaen akneihoja ja punoituksia, sopii hyvin myös meikin alle. Ei jätä rasvaiseksi, mutta iho ei kuivu.”

”Tuntuu ihanalta pintakuivalla ja vähän atooppisuuteen taipuvaisella iholla. Itsellä olen käyttänyt kasvoilla, lapsilla kämmenten päälle, jotka talvisin muuttuvat kuivankarheiksi. Ei kirvele!”

Lapsen kuiva ja kutiseva iho rauhoittuu parhaiten Kamomilla sheavoiteella, viisivuotias haluaa vain ”äidin purkkirasvaa” iholleen.”

Osta oma Kamomilla Sheavoiteesi nopeasti Saaren Taika Shopista!

”Tämä tuote menikin heti isälleni lahjaksi, jolla on atooppisia ihottumaläikkiä talvisin. Kokeilun jälkeen tuli pieni kysymys, et myisi tätä purkkia minulle?! Ihottumaläikät pienenivät ja kutina väheni jo yhdessä yössä.”

”Todella hyvä kauan kestäneeseen vaikeaan ihottumaan tuonut helpotusta, suosittelen.”

Käsi-ihottuma, 2 päivää Saaren Taika Kamomilla Sheavoidetta käytetty

Kiitos asiakkaallemme, joka antoi luvan julkaista kuvat käsi-ihottumastaan, joka on muuttunut näin paljon paremmaksi vain kahden päivän Saaren Taika Kamomilla Sheavoiteen käytöllä  <3Kiitos paljon kuvista ja palautteesta ja AIVAN UPEAA, että voide on alkanut auttamaan sinua<3 Kiitos <3

”Hyvästit kortisonille! Vuosia vaivanneet ihottumat hävisivät itseltäni ja mikä parasta, myös lapsilta!”

”Huippu tuote! Käytän koko keholle. Mieheni ja tyttäreni tykkää”

”Ihanan kosteuttava sheavoide tekee kasvojen ihon pehmeäksi ja ravitun tuntuiseksi, tekemättä siitä kuitenkaan rasvaista. Tuoksu on melko vahva, mutta minäkin herkkänenäisenä totuin siihen nopeasti. Voide on myös hyvin riittoisa, hintansa väärti. Suosittelen!”

Rauhoittava rasva <3 Olen nyt muutaman päivän käyttänyt tuotettanne psoriakseen ja on toiminut kutinaan ja hilseilyyn tilaan kyllä jatkossakin teidän tuotettanne.”

”Ihana voide!! Kosteuttaa ja myös todella rauhoittaa ihoa. Auttanut tehokkaasti myös lasten ihottumiin.”

Koko perheen suosikki– rauhoittanut niin aikuisiän iho-ongelmia kuin teinien alkavaa aknea. Riittoisa. Vaikutuksen näkee muutamassa päivässä. Suosittelen!”

”Kosteuttaa ja rauhoittaa ihanasti atooppista ihoa, ei ärsytä ihoa.”

”Meidän perheen pelastus! On auttanut niin psoriin, atopiaan kuin akneenkin!”

Teepuusaippuan ja Kamomilla sheavoiteen yhdistelmällä sain pahan ihottuman laantumaan kahdessa (2) päivässä!! Jo ekan käyttökerran jälkeen räikeä punotus hävisi ja sen jälkeen ihottuma vain ”hiipui” pois.
Pesin siis ensin Teepuusaippualla ja sen jälkeen panin Kamomilla sheavoidetta aamuin illoin. Ihottuma oli vaivannut jo monta viikkoa, eikä mikään auttanut siihen (tuntui vain pahenevan ja pahenevan). Ajattelin jo että on pakko lähteä lääkäriin sen kanssa, kun oli sellaisessa paikassa, mutta Saaren Taika -tuotteet todellakin toimivat ”taikuuden lailla”!
 

”Kamomilla sheavoide, koska poistaa mun käsistä atooppisen ihottuman aiheuttamat ihorikot ja kutinan”

”Kamomilla Sheavoide, käsistä häviää kutina ja ihorikot häviää parhaiten tällä”

”Muutaman päivän vasta käyttänyt, suosittelen.
Iho kosteutuu, ei ole ollut kuiva kuten aiemmin, muilla rasvoilla.”

”Tehokas ja lempeä kosteuttaja hyvin imeytyvä tuote, auttaa nopeasti kroonisesti haavoille kuivuvaan käsi-ihottumaan. Säännöllisellä käytöllä vaiva pysyy hyvin hallinnassa. Hyvä, mieto tuoksu. Luottotuote!

”Tämä on todellista saaren taikaa! Pienen kokeilun jälkeen iho tuntuu todella hyvältä. Kuivat alueet iholla alkaneet jo parantua. Suosittelen”

”Miehellä ja tyttärellä ikävää ihottumaan käsissä, osin kuivuudesta johtuvaa. Apteekin voiteista ei ole löytynyt erityisen hyvää voidetta, mutta Kamomilla shea- voide on toiminut molemmilla. Rauhoittaa heti kutinan mikä vähentää esim. yöllistä raapimista. Auttaa myös kuivuuteen. Molemmilla kädet selvästi aiempaa paremmat, voide todettu tähän astisista kokeiluista parhaimmaksi. Nyt tilattu voide myös anopille, jolla myös ihottumaa ja psoriasis.”

”Kamomilla Sheavoide on aurinkoihottuman jälkitilan hoidossa miellyttävä ja toimiva voide. Kosteuttaa ja rauhoittaa. Pesu edeltävästi Tyrni saippualla, joka loistotuote.”

”Rauhoitti kutinaa jo ensimmäisen kokeilun jälkeen”

”Tehokas kosteuttaja iholle, aamulla iho ihanan tuntuinen, loistotuote!”

”Aivan ihana voide ärtyneelle iholle. Käy loistavasti myös koiran kuiviin, halkeileviin anturoihin.”

”Tytön kädet aivan kuivat ja käsirasvoja käytetty paljon. Mikään ei tunnu pitävän ihon kuivuutta pois. Markkinoilta ostettiin tämä voide ja kuinkas ollakkaan….kädet paremmassa kunnossa ja tyttö tyytyväinen”

”Kamomilla shea -voide on paras! Se on monikäyttöinen, riittoisa. Auttaa hyönteisten puremien aiheuttamaan kutinaan, ihottumaan. Sillä saa punoituksen rauhoittumaan mm kasvoilla, tai auringon runtelemalla iholla ja rauhoittaa päänahkaa. Se toimii myös dödönä. Siinä on hyvä tuoksu”

”Iso peukku! Kamomilla sheavoille! Auttaa hyönteisten puremien aiheuttamaan kutinaan,auringon polttamaan ihoon ja totesin hyväksi myös pienen palovamman hoidossa”

Osta oma Kamomilla Sheavoiteesi nopeasti Saaren Taika Shopista!

”Välitön apu! Tilasin itselleni Kamomilla Sheavoiteen ja otin sen mukaan vaellukselle tunturiin. Hyvä ystäväni, jonka kanssa olin reissussa, kärsi kasvojen tosi ikävästä tulehduksenomaisesta ihottumasta. Kehotin häntä kokeilemaan Sheavoidetta kasvoilleen, ja kas kummaa, seuraavana aamuna kasvojen iho oli selvästi rauhoittunut! Parin päivän päästä tilanne oli jo selvästi parempi! Nyt siis joudun tilaamaan itselleni uuden, koska annoin voiteen ystävälleni.”

”Näyttäisi siltä jo muutaman päivän käytön jälkeen, että miehen psori-ihottuma on lähdössä pois!”

Täyteläinen mutta ei jätä kasvoille paksua naamiota niin kuin useat voiteet. Levittyy helposti. Ihosta tulee jo muutaman käyttökerran jälkeen pehmeä.”

Ihana tuoksu ja rakenne. Auttoi omaan kutisevaan ja hilseilevään ihottumaan parissa päivässä ja myös miehen kyynärpäät pehmenivät melkein silmissä.”

”Kamomilla Sheavoiteesta saatiin apua miehen pahaksi äityneen psorin kutinaan. Voide on riittoisaa ja levittyy helposti, varsinkin kun vähän lämpenee iholla. Tätä voi hyvillä mielin levittää laajemmillekin ihoalueille, toisin kuin vahvoja reseptirasvoja. Iso plussa on myös se, ettei tarvitse varoa voiteen joutumista omalta iholta 1-vuotiaan ipanan iholle, kuten lääkerasvojen kanssa täytyy tehdä. Suosittelen!”

”Todella hyvä voide, yllätyin miten nopeasti mm. ihon punoitus väheni. Ihan pieni annos riittää kasvoille, erittäin riittoisa!”

”Muutamien käyttöpäivän jälkeen olen vakuuttunut voiteen tehosta rauhoittaa kutiavaa ihoa. Ihottumaläiskäni eivät kutise eivätkä punoita kuten ennen. Voide on todella riittoisaa.”

”Hei, koska minulla on jonkin verran iho-ongelmia ja niitä hoidetaan kortisonivoiteella, olen iloinen että olen löytänyt teidän tuotteenne. Kamomillavoide on helpottanut selkäni ihottuma-alueita sekä lisäksi muitakin esim. hyönteisten puremia. Kosteuttaa hyvin. On turvallinen käyttää koska ei sisällä parabeeneja eikä muitakaan myrkkyjä. Kiitos!”

”Aivan ihana tuote kuivalle, halkeilevalle iholleni. Kädet ja kantapäät ensimmäisen käytön jälkeen pehmeät ja sileät.
Kasvoni sen sijaan ovat haaste mutta olen sinnikkäästi käyttänyt tätä nyt kasvo voiteena 4 päivää ja hiljalleen jotain tapahtuu. Mut tämä oli odotettavissa että kasvoissani ei heti ihmettä tapahdu. Parasta voiteessa on ettei tuki ihohuokosiin, eikä jätä rasvaista jälkeä, imeytyy hyvin ja tehokkaasti.”

”Tuntuu jo noin viikon käytön jälkeen ihan hurjan hyvältä, käytän yhdessä teepuusaippuan kanssa. Kasvojen iho on muuttunut sileäksi ja ihan erilaiseksi. Sääressä sitkeästi ollut ihottuma ei ole koskaan näyttänyt noin hyvältä, puremakutina helpottaa, tuoksuu ihanalta ja rauhoittaa siis tuoksullaankin 🙂 Suosittelen kaikille!”

Karheat kädet: Jo parin kerran jälkeen tuntuu kädet paljon paremmilta.”

”Itsellä jalassa nokkosihottuma johon tuote sopii erinomaisesti. Vei kutinaa ja poisti ihottumaa”

”Todella hyvä ärtyneelle atooppiselle iholle. Rauhoittaa ihoa. Eron ihossa ja tuotteen tehon huomaa jo muutaman käyttökerran jälkeen.”

”Todella hyvä tuote, atooppinen ihottumani rauhoittui käsissä jo muutaman päivän jälkeen”

”Todella riittoisa ja tehokas. Ihana tuoksu sekä kaunis pakkaus ovat plussaa!”

”Viikon käytön jälkeen ihottuma parantunut huomattavasti.”

”Testasin hyttystenpistoihin, kutina loppui!”

”Omaa kutinaani hoidettiin sienivoitella, kortisoonilla, ”hullun papereilla” , tabletilla joka hillitsee kutinan tuntua jne. monen monta vuotta tuloksetta. Itse kokeilin myös monia merkkejä luonnonkosmetiikasta, ennekuin löysin tämän ihmeen. Niin loppu kutinat ja kitinät.  Aivan loisto tuote, kiitos tästä”

”Olen ilmeisesti yliherkkä lisäaineille ja liudalle muita perinteisten kosteusvoiteiden ainesosia. Sheavoin löysin vähän sattumalta ja Saaren Taian Facebook-kilpailun kautta. Tämä tuote ei kirvellyt, kiristänyt eikä kutittanut, joten käyttöön jäi :)”

”Parin kuukauden kortisoni kuurien ja hermoja raastavan punajäkälä kutinan jälkeen ,herkistyin kortisonille..ja tauti vaan kutisi sekä levisi. Kaikkea aloeverasta sooda-merisuola kylpyihin on kokeiltu. Tytöllä on tämä shea-kamomilla omaan atopiakutinaan ja toi minullekin. Ja tulos: ei kutise !!!!!!”

”Auttanut rintojen välissä ja alla oleviin kutiseviin näppyihin.”

”Pienen tyttären kuivat (atooppiset) jalat ovat saaneet tästä loistoavun ja toistaiseksi ainoa voide, mistä 2v neiti ei itke, että kirvelee!”

”Kuiviin kutiseviin käsiin ja muihin ihovaivoihin koko perheelle kesäksi ötökänpuremien hoitoon!”

”Minä herkkäihoinen allergikko voin suositella tätä voidetta lämpimästi!! Hyttysenpistoon ihoni reagoi niin että pistokohta kutiaa kauan.. Saaren Taikan Sheavoiteen avulla on kutina loppunut!! Todella ihana tuote!!”

”Kuivat kantapäät ja pojan kuivan ekseemaihon plänteille hyvä tuote”

”Erittäin riittoisa ja kuivat kantapäät ovat historiaa myöskin ”talvikuivat” kädet.”

Hoitotyötä tekevän kädet ovat olleet kovilla jatkuvan pesemisen ja käsidesin käytön vuoksi. Tällä voiteella sain vihdoin katoamaan sitkeän käsi-ihottuman. Ihan huipputuote!  Ensimmäinen purkki onkin jo lopuillaan, joten tarvisin pian uuden.”

”Tyttäreni atooppiseen ihoon on ollut todella hyvä apu samoin veljeni psoriin, auttanut kutinaan eikä kirvele, yöunet parantuneet”

”Minä käytin vähän joka paikkaan, mutta etenkin jalkapohjat sai tosi ylellisen oloisiksi vaikka mitään varsinaista ongelmaa niissä ei olekaan. Kesää vasten vaan on kiva että on siistit jalkapohjat. Sitten rasva on hävinnyt minulta, taisipa tytär pölliä sen jotta sai kunnon rasvan tatuoinnin rasvaukseen. Vaadin takaisin jos jotain on jäljellä”

”Todella hyvä tuote, atooppinen ihottumani rauhoittui käsissä jo muutaman päivän jälkeen”

”Olen kokeillut pari kertaa Kamomilla sheavoidetta, pääasiassa vartalon iholle, osittain kaulaan. Voide on kiinteää, leviääkin kyllä, hyväntuoksuista Kamomilla. Pidin tästä sheavoiteesta, ilmeisesti tilaan jatkossakin. Valmistamanne sheavoide on yksi parhaimmista voiteista. Kiitos!”

”Kamomilla Sheavoide auttaa atopiaan! Tämä rasva auttanut meidän pienen pojan atopia ihoon niin hyvin ettei enää tietoakaan ihottumasta. Kaikkia vahvoja lääkerasvojakin kokeiltiin, mutta tämä on ainoa mikä on helpottanut kutinaan ja kuiviin kohtiin!”

”Kamomilla Sheavoide on uusi lemppari. Minun 6-vuotiaalla pojallani on atooppinen iho. Olen kokeillut kymmeniä eri voiteita. Poika ei suostu käyttämään, koska kaikki kirvelee tai on muuten epämiellyttäviä. Päätin kokeilla tätä ja bingo, ei kirvele ja poika nauttii ja itse pyytää rasvaamaan joka ilta. Poika on myös erityisherkkä ja erittäin arka tuoksuille, ja luulin että tuotteen eteerinen tuoksu on viimeistään ehdoton ei, mutta olin väärässä. Tästä tuli äidin ja pojan lempparituote ja ihana iltarutiini, jolla poika rauhoittuu kun äiti rasvailee”

Osta oma Kamomilla Sheavoiteesi nopeasti Saaren Taika Shopista!

Osta Kamomilla Sheavoide alla näkyvän tuoteupotuksen kautta tai siirry Saaren Taika Shoppiin tutustumaan koko valikoimaamme!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.