Saaren Taika Kamomilla-Sheavoide ihottuman pikaparantaja!

Ihottuman pikaparantaja Kamomilla Sheavoide

Käsi ihottumani parani Saaren Taika Kamomilla Sheavoiteella ja Teepuusaippualla!

Tervehdys arvoisa lukijani!

Mikäli olet seurannut blogiani niin saatat tietää, että mulla on kämmenessä ollut ”ainiaan” aika ikävä ihottuma, jota ekseemaksikin on kutsuttu. Se tulee stressistä, tai stressi ainakin pahentaa sitä. Mitään kunnon syytä sille ei ole löytynyt, enkä myöskään ole tietääkseni allerginen millekään.

Vuosien saatossa olen siihen saanut useita eri hoitoja vahvoista kortisonivoiteista tekoihoon asti, eikä mikään ole kutinaa saanut hillittyä, saati vaivaa poistettua!

Olin jo nuorempana tietoinen, että sheavoi, eli tuttavallisemmin karitevoi on tehokas apu moneen iho-ongelmaan ja olinkin käyttänyt sitä myös tässä ihottumassani.

Kutinaa pelkkä sheavoi ei kuitenkaan hillinnyt ja koska en ollut lääketieteestäkään apua vaivaan saanut, päätin etsiä tietoa itse ja lähteä kehittämään voidetta, joka auttaisi.

Suuren kysynnän vuoksi ensimmäiset Kamomilla sheavoiteet pääsivät kuitenkin loppumaan niin verkkokaupastamme, kuin itseltänikin, eikä mennyt kuin pari viikkoa ja käteni oli taas ikävästi raavittu auki, ks. seuraava kuva:

Verkkokaupan muutettua uusiin isompiin tiloihin, pääsi taas Saaren Taika pyykkietikka- ja voidetehdaskin kunnolla käyntiin ja sain itselleni jälleen purkin Rauhoittavaa Kamomilla-Sheaa ja jo 5 päivää myöhemmin oli kämmenen iho taas ehjä ja kutisematon kuten alla oleva kuva todistaa 🙂

Kehitin Kamomilla sheavoiteen nimenomaan hillitsemään kutinaa johon se onkin todella tehokas. Voiteessa käytetyt Kamomillan ja Laventelin eteeriset öljyt antavat sille hieman voimakkaamman tuoksun kuin tavallisella karitevoilla on. Voide on omiaan kutisevissa ihon kohdissa sekä ötökän pistoissa.

Lue lisää Kamomilla Sheavoiteen kehittämistyöstä kotisvuillamme!

Kamomilla sheavoiteesta on saanut avun moni muukin ihottumista kärsivä:

”Nyt on aivan pakko tulla kiittämään kuinka hyvän tuotteen olette kehittäneet! Kärsin todella pahasta ihottumasta paikoitellen kehoani, varsinkin nilkoissa ihottuma on ollut aivan kamala. Se on kutissut, kuivunut ja erittänyt myös välillä lihasnestettä!

Olen kokeillut erilaisia apteekin rasvoja mutta mikään ei ole huomattavasti auttanut vaivaani. Ostin teiltä Saaren Taika Kamomilla sheavoiteen ja jo yhden käyttökerran jälkeen iho oli selvästi parempi! Punaisuus oli vähentynyt, kuivia kohtia ei ollut lainkaan ja iho ei kutise enää yhtään!

Odotan innolla onko tämä se ihmetuote jolla vaivani saadaan pois hoidettua! Todella vakuuttavalla näyttää jo nyt, kiitos siitä! Kiitän tiedostoihin kuvan miltä näytti ja miltä näyttää nyt yhden kerran jälkeen!”

KAMOMILLA SHEAVOIDE

Osta Kamomilla Sheavoide alla näkyvän tuoteupotuksen kautta tai siirry Saaren Taika Shoppiin tutustumaan koko valikoimaamme!

Toimivan tuotteen kehitys vaatii korkealaatuset raaka-aineet, miksi?

Kamomilla Sheavoiteen tuotekehitys alkoi oikeanlaisten raaka-aineiden etsimisellä! Olin aikaisemmin huomannut, että kaikki sheavoit eivät hillineet kutinaa, itseasiassa jotkin saattoivat jopa pahentaa sitä!

Selvisi, että luonnollista sheavoitakin valkaistaan kemiallisesti, jolloin sheavoihin saattaa jäädä kemiallisia jäämiä. Arvelen, että nämä jäämät aiheuttivat itselläni ihottuman pahenemista.

Huomasin myös, että halvat raaka-aineet eivät oikeastaan tehneet mitään paranemiseen viittaavia muutoksia iholleni. Tarvittiin korkealaatuisinta sheavoita, joka imeytyi paremmin ja sisälsi enemmän ravintoaineita, eikä ollut kemiallisesti puhdistettua, se tottakai oli kalliimpaa!

Minulle kuitenkin ihottumasta eroon pääseminen oli arvokkaampaa, kuin tuotteen hinta ja näihin sheavoide reseptien kokeiluihin upposikin silloin vähätuloiselta itseltäni pieni omaisuus!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.