Saaren Taika® Kamomilla-Sheavoide ihottuman pikaparantaja!

ihottuman pikaparantaja kamomilla sheavoide

Tervehdys arvoisa lukijani!

Mikäli olet seurannut blogiani niin saatat tietää, että mulla on kämmenessä ollut ”ainiaan” aika ikävä ihottuma jota ekseemaksikin on kutsuttu. Se tulee stressistä, tai stressi ainakin pahentaa sitä. Mitään kunnon syytä sille ei ole löytynyt enkä myöskään ole allerginen millekään. Vuosien saatossa olen siihen saanut useita eri hoitoja kortisoneista tekoihoon asti eikä mikään ole kutinaa saanut hillittyä saati vaivaa poistettua.

Olin jo nuorempana tietoinen, että sheavoi eli tuttavallisemmin karitevoi on tehokas apu moneen iho-ongelmaan ja olinkin käyttänyt sitä myös tässä ihottumassani. Kutinaa sheavoi ei kuitenkaan hillitse ja koska en ollut lääketieteestäkään apua vaivaan saanut, päätin etsiä tietoa itse ja koittaa kehitellä voiteen joka auttaisi.

Tällaisen sitten kokeilemisen ja kehittämisen kautta sainkin lopulta valmistettua ja itseni lisäksi myös useat muut ovat saaneet siitä avun; mm. atoopikot, ötökän puremiksi joutuneet ja onpa sitä tilattu iso erä myös hevosen aurinkoihottuman hoitoon.

Suuren kysynnän vuoksi tuote pääsi kuitenkin loppumaan niin verkkokaupasta kuin itseltänikin eikä mennyt kuin pari viikkoa ja käteni oli taas ikävästi raavittu auki, ks. kuva alla:

Verkkokaupan muutettua uusiin isompiin tiloihin pääsi taas Saaren Taika® pyykkietikka- ja voidetehdas kunnolla käyntiin ja sain itsellenikin purkin Rauhoittavaa Kamomilla-Sheaa ja nyt 5 päivää myöhemmin on kämmenen iho taas ehjä ja kutisematon kuten alla oleva kuva todistaa 🙂

Kehitin voiteen nimenomaan hillitsemään kutinaa johon se onkin todella tehokas. Voiteessa käytetyt Kamomillan ja Laventelin eteeriset öljyt antavat sille hieman voimakkaamman tuoksun kuin tavallisella karitevoilla on.  Voide on omiaan kutisevissa ihon kohdissa sekä ötökän pistoissa.

Voide on vegaaninen, luonnollinen, luomu sekä väriaineeton, eikä sitä ole testattu eläimillä.

Helposti levittyvä, nopeasti imeytyvä ja erittäin riittoisa. Hyvin mieto laventelin tuoksu joka sopii sekä miehille, että naisille.

Valmistettu käsin Suomessa metelmällä jonka avulla on pystytty säilyttämään kaikki sheavoin parantavat ja hoitavat ainesosat.

Helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja lisää kosteutta. Se rauhoittaa ihoa ja on erityisen hyvä mm. psoriasiksen, aknen ja ekseeman hoidossa. Psoriasiksen aiheuttama ihosolukon nopea lisääntyminen aiheuttaa ihon punoitusta ja kutinaa, helokkiöljyn tiedetään vähentävän näitä oireita. Se vähentää myös tulehduksia, ihon punaisuutta, turvotusta ja ihon arkuutta.

Laventeli rauhoittaa ihoa ja edistää solujen uudistumista.

Kamomilla rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä ihoa sekä auttaa rikkoutunutta ihoa paranemisessa.

Saaren Taika Kamomilla Sheavoide kokemuksia

%d bloggaajaa tykkää tästä: