Metsämikrobi kosmetiikan käyttö ihonhoidossa

Metsämikrobi kosmetiikan käyttö ihonhoidossa

Metsäuutetta ihonhoitotuotteissa!

Ihonhoidon uusin ja kuumin juttu on suomalainen Re-Connecting Nature® mikrobiuute, joka on tieteellisesti kehitetty metsämikrobeja sisältävä ainesosa, jolla kerrotaan olevan suotuisia hyötyjä ihmisen vastustuskyvylle ja sitä kautta terveydelle. 

Saaren Taika on tuonut markkinoille oman Metsämikrobi ihonhoitosarjansa, jonka tuotteet:

 • sisältävät Re-Connecting Nature® -metsämikrobiuutetta
 • ovat 100% luonnollisia
 • eivät sisällä väriaineita
 • eivät sisällä säilöntäaineita
 • eivät sisällä keinotekoisia kemikaaleja
 • eivät sisällä keinotekoisia hajusteita
 • eikä yleisimmin ihoärsytystä aiheuttavia ainesosia

Mitä on mikrobiomikosmetiikka, eli metsämikrobi ihonhoitotuotteet?

Mikrobiomekosmetiikka on ihonhoitotuote, joka sisältävät eläviä mikro-organismeja, kuten bakteereita ja hiivaa, jotka ovat hyödyllisiä ihon mikrobiomille.

Ihon mikrobiomi on mikro-organismien yhteisö, joka elää iholla ja ihossa, ja jolla on ratkaiseva rooli ihon terveyden ylläpitämisessä.

Mikrobiomikosmetiikan käytön hyötyjä 

Palauttaa ja ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa: Mikrobiomikosmetiikan elävät mikro-organismit auttavat palauttamaan ja ylläpitämään ihon mikrobiomin luonnollista tasapainoa, joka voi häiriintyä esimerkiksi stressin, ilmansaasteiden sekä liian voimakkaiden ihonhoitotuotteiden käytön seurauksena.

Edistää tervettä ihoa: Mikrobiomikosmetiikan hyödylliset mikro-organismit voivat auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojakerrosta sekä tukemaan tervettä ihon toimintaa, jonka seurauksena saat säteilevämmän ja nuorekkaamman ihon.

Vähentää tulehdusta: Epätasapaino ihon mikrobiomissa voi johtaa tulehdukseen, joka voi edistää iho-ongelmia, kuten aknea, ruusufinniä ja ekseemaa. Palauttamalla ihon mikrobiomin tasapainoa mikrobiomikosmetiikka voi auttaa vähentämään tulehdusta ja parantamaan ihon yleistä terveyttä.

Auttaa korjaamaan vaurioitunutta ihoa: Mikrobiomikosmetiikan elävät mikro-organismit voivat auttaa stimuloimaan ihon luonnollisia korjausmekanismeja, mistä voi olla hyötyä ympäristön stressitekijöiden, kuten saasteiden ja UV-säteilyn aiheuttamien vaurioiden korjaamisessa.

Luonnollinen ja kestävä: Mikrobiomikosmetiikka valmistetaan usein luonnollisista ja kestävistä ainesosista, ja elävien mikro-organismien käyttö voi auttaa vähentämään voimakkaiden kemikaalien tarvetta ihonhoitotuotteissa.

Kaiken kaikkiaan mikrobiomikosmetiikan käyttö voi auttaa parantamaan ihon terveyttä ja ulkonäköä, ja samalla tukea luonnollisempaa sekä kestävämpää lähestymistapaa ihonhoitoon.

Uute Scientific Oy toteutti in vivo tutkimuksen, jossa todettiin Re-Connecting Nature® uutetta sisältävän voiteen vahvistavan ihon suojakerrosta jo kolmen viikon säännöllisellä käytöllä.

Ihonhoidolliset hyödyt näkyivät jo kolmessa viikossa ihon korkeampana stressinsietokykynä.

Uutetta sisältävien tuotteiden käytöllä on useita hyötyjä iholle:

 • auttaa palauttamaan ihon luonnollisen mikrobiomi tasapainon
 • vahvistaa ihon suojakerrosta
 • tukee ihon luonnollisen mikrobiomin monimuotoisuutta
 • tukee ihon suojakerroksen toimintaa alentamalla tulehdusta edistävien sytokiinien määrää, jotka on yhdistetty ihon suojakerroksen toiminnan häiriöihin useissa tutkimuksissa
 • auttaa säilyttämään ihon suojakerroksen normaalitoiminnan ja kollageenin muodostumista ikääntyvässä ihossa ja stressaavissa elämäntilanteissa
 • nopeuttaa ihon uusiutumista ja korjaantumista
 • helpottaa ihon punoitusta ja ärsytystä

 

Metsämikrobiuute

Suomessa kehitetty Re-Connecting Nature® -uute tuo runsaan, luonnosta peräisin olevan biologisen monimuotoisuuden turvallisesti ja helposti käytettävässä muodossa ihonhoitotuotteisiin.

Re-Connecting Nature®

 • Auttaa palauttamaan ihon luonnollisen mikrobiomi tasapainon
 • Tarjoaa mahdollisuuden olla yhteydessä rikkaaseen biologiseen monimuotoisuuteen.
 • Tukee ihon suojatoimintoja
 • Auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa
 • Auttaa nopeuttamaan ihon uusiutumista ja paranemista
 • Vähentää punoitusta ja auringonpolttaman ihon ärsytystä
 • Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

Lähde: Uute Scientific Oy

Metsäuutetta Suomesta!

Suomen luonnon ainutlaatuisuus

Suomen rikas ja puhdas luonto tarjoaa mahdollisuuden monimuotoiseen mikrobiyhteisön esiintymiseen.

Laadukas maaperämme on kuin ainutlaatuisuudestaan tunnettu Champagnen alue Ranskassa.

Suomen maan, ilman ja veden puhtaus sekä maamme tiukka lainsäädäntö ovat luoneet olosuhteet, jossa on maailman vähiten antibioottiresistenssiä maailmassa.

Tämä ja Suomen pitkä, kylmä sekä taudinaiheuttajia tuhoava talvi tekee Suomen maaperästä ainutlaatuisen.
Lähde: Uute Scientific Oy

Tiede metsäuutteen tulosten tukena

”Metsäuute voi parantaa ihmisen autoimmuunivastetta ja suojata autoimmuunisairauksilta sekä helpottaa atooppisen ihon oireilua.” Lähde: Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta

Monet ihmisen autoimmuunisairaudet kuten allergiat, astma, tyypin 1 diabetes ja atopia ovat yleistyneet koko maailmassa räjähdysmäisesti. Tutkijoiden mukaan ne voivat liittyä siihen, ettei ihminen ole enää riittävästi kosketuksessa luonnon kanssa.

Tutkimuksissa on todettu, että sairastuneissa on selkeästi enemmän kaupunkilaisia kuin maalla asuvia. Tutkijat ovat myös löytäneet selityksen: kaupunkilaisten mikrobiympäristö on täysin erilainen kuin maalla asuvien mikrobiympäristö.

Tutkijat ympäri maailmaa ovat todenneet, että mitä monimuotoisempi mikrobiympäristö on, sitä vähemmän sairauksia syntyy. Kehon puolustusjärjestelmä ei saa riittävästi virikkeitä kaupungistumisen, luontoyhteyden katkeamisen ja hygieniatason kasvamisen myötä. Tutkimuksia on jo yli 40 ja ne on vertaisarvioitu.

Mitä monimuotoisempi mikrobiympäristö on, sitä vähemmän immuunivälitteisiä sairauksia syntyy.

Lähde: Uute Scientific Oy

Metsämikrobi ihonhoitotuotteiden käyttö

Jotta ihosi saa riittävästi ja tasaisesti metsämikrobiuutteen tarjoamaa monimuotoisuutta, suosittelemme metsämikrobi kosmetiikan käyttöä päivittäin iholle.

Metsämikrobi ihonhoitotuotetta kannattaa levittää iholle ensimmäisenä ja annostella sen jälkeen muut ihonhoitotuotteet. Kasvoöljy voidaan levittää joko alimmaiseksi tai kasvoveden, seerumin ja kevyen kosteusvoiteen päälle.

Mikäli käytössäsi on kortisonituotteita, kannattaa metsämikrobituotetta käyttää vasta kortisonikuurin jälkeen, kun iho on parantunut.

Saaren Taika metsämikrobi kosmetiikka:

Saaren Taika Metsämikrobi ihonhoitosarjan tuotteet:
 • sisältävät Re-Connecting Nature® metsämikrobiuutetta
 • ovat 100% luonnollisia
 • eivät sisällä väriaineita
 • eivät sisällä säilöntäaineita
 • eivät sisällä keinotekoisia kemikaaleja
 • eivät sisällä keinotekoisia hajusteita
 • eikä yleisimmin ihoärsytystä aiheuttavia ainesosia

Osta Saaren Taika metsämikrobi ihonhoitotuotteet Saaren Taika Shopista! Nopea toimitus, jopa seuraavaksi päiväksi!

Vahva Metsämikrobi kasvoöljy, hajusteeton, luonnollinen, vegaaninen.

Vahva Metsämikrobi kasvoöljy palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille auttaen näin elimistöäsi paremmin puolustautumaan ulkoisia stressitekijöitä vastaan.

Vahva Metsämikrobi kasvoöljy sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Vahva Metsämikrobi kasvoöljy sopii parhaiten käytettäväksi yöksi, päiväkäyttöön parhaiten sopii Heleyttävä Metsämikrobiöljy.

Saaren Taika Vahva Metsämikrobi kasvoöljy on hajusteeton ja allergeeniton kasvoöljy, joka sisältää innovatiivista suomalaista Re-Connecting Nature®-metsäuutetta.

Metsämikrobi vartalovoide, hajusteeton.

Metsämikrobi vartalovoide palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille auttaen näin elimistöäsi paremmin puolustautumaan ulkoisia stressitekijöitä vastaan.

Metsämikrobi vartalovoide sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Saaren Taika Metsämikrobivartalovoide on hajusteeton ja allergeeniton voide, joka sisältää innovatiivista suomalaista Re-Connecting Nature®-metsäuutetta.

Saaren Taika Metsämikrobi vartalovoide sisältää metsäuutteen lisäksi luonnon tehokkaita kasviöljyjä, joiden avulla ihosi säilyttää sileytensä, kuulautensa sekä kosteustasapainonsa paremmin!

 

Tuoksuvaa kauneudenhoitoa kaipaaville kehitimme lempeästi ja aistikkaasti luonnon omilla eteerisillä öljyillä tuoksutetun Metsämikrobi vartalovoide Tuoksuilangian.

Tuoksuilangia Metsämikrobi vartalovoide palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille auttaen näin elimistöäsi paremmin puolustautumaan ulkoisia stressitekijöitä vastaan.

Tuoksuilangian eteerinen öljy auttaa tasapainottamaan ihon rasvan tuotantoa ja se sopii sekä liian rasvaisen ihon hoitoon, kuin myös kuivankin ihon hoitoon. Se on erittäin antioksidanttista ja auttaakin ehkäisemään ikääntymisen merkkejä tehokkaasti. Antiseptisena sitä käytetään myös aknen ja muiden ihon epäpuhtauksien hoidossa.

Metsämikrobi kosmetiikkaa

Anna metsäkylpy ihollesi Metsämikrobi ihonhoitosarjan avulla ja auta palauttamaan ihosi mikrobiomi tasapaino, lopputuloksena kaunis terveempi iho!

Osta Saaren Taika Metsämikrobi ihonhoitotuotteet netistä!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.