Ruusuvesi on ihonhoidon tehotiiviste

Ruusuvesi on ihonhoidon tehotiiviste

Ruusuvettä on käytetty kosmetiikan raaka-aineena jo satojen, ellei tuhansien vuosien ajan. Se valmistetaan tislaamalla ruusun terälehtiä puhtaassa vedessä. Paras aito ruusuvesi saadaan Bulgarian ruusulaaksossa luonnonmukaisesti kasvatetuista, varhain aamulla poimituista damaskonruusun (rosa damascena) kukista sekä puhtaasta lähdevedestä. Ruusuvesi on yleisesti hyvin siedetty ainesosa ja se sopii monen eri ihotyypin ja -ongelman hoitoon!

Ruusuvesi ihonhoidossa

Ruusuvesi on erittäin monipuolinen ainesosa, sillä se sopii esimerkiksi herkälle iholle, normaalille iholle, sekaiholle ja akneiholle. Lisäksi antimikrobisen damaskonruusun luonnollisesti sisältämät antioksidantit ovat erittäin hyödyllisiä taistelemaan ihon ikääntymistä vastaan. 

Ruusuveden säännöllinen käyttö pitää ihon puhtaana ylimääräisestä öljystä ja auttaa estämään mm. mustapäitä, valkopäitä, aknea ja näppylöitä. Sen antiseptiset ominaisuudet voivat ehkäistä ja hoitaa infektioita.

Ruusuvedellä on monia ihonhoidossa hyödyllisiä vaikutuksia; se rauhoittaa sekä viilentää ihoa tehokkaasti ja sen antibakteeriset ominaisuudet tasoittavat ihon punoitusta sekä epätasaista sävyä. Se myös supistaa laajentuneita ihohuokosia, silottaa juonteita sekä syväkosteuttaa ihoa. Ihanalla kukkaistuoksullaan ruusuvesi hellii myös mieltä!

Rauhoittava Ruusu misellivesi - Saaren Taika Ecolution

Saaren Taika Ecolution Ruusu miselliveden sisältämän ruusuveden antioksidantit suojaavat ihosolujasi epäpuhtauksien, UV-säteiden ja muiden ympäristön vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Ruusuvesi on luonnostaan rauhoittava ja se auttaa vähentämään punoitusta ja kutinaa, siksi se sopiikin erittäin hyvin myös ärtyneelle iholle.

Ruusu misellivesi sisältää iholle tärkeää elastiinia ja kollageenia, jotka yhdessä auttavat ihoasi säilyttämään sen nuorekkuuden ja kimmoisuuden. 

Kollageeni ja elastiini ovat kuituja, jotka muodostavat ihosi tukirakenteen.

Kollageeni pitää huolen ihosi kiinteydestä, kun taas elastiini pitää ihosi tiukkana.

Elastiini on elastinen, kuten sen nimikin jo kertoo. Se auttaa ihoasi palautumaan mm. venymisen jäljiltä.

Molempia näistä kuiduista löytyy runsaasti nuorelta iholta, mutta ne alkavat pikkuhiljaa hajota ikääntymisen ja auringonvalon seurauksena.

Käyttämällä elastiinia sisältäviä tuotteita, autat ihoasi parhaiten pysymään kiinteänä!

Vegaanisena tuotteena Ruusu misellivetemme sisältää myös synteettisesti aikaansaatua maitohappoa, joka on erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle suositeltu AHA-happo. Se ehkäisee ihon pigmenttihäiriöitä, tasoittaa ihon sävyeroja sekä auttaa ehkäisemään tulehduksia.

Fermentoidut maitohappobakteerit misellivedessä vahvistavat ihosi luonnollista puolustuskykyä. Ne tarjoavat välitöntä helpotusta herkälle iholle sekä säännöllisellä käytöllä auttavat ihoasi vähentämään sen punaisuutta.

Ruusuveden sisältämä hyaluronihappo auttaa ihoasi kosteutumaan ja ehkäisee tehokkaasti ihon kuivumista sekä hilseilyä. Rauhoittavien ainesosien yhdistelmä jättää ihon erityisen raikkaaksi ja puhtaaksi!

Ruusu misellivesi auttaa poistamaan meikin helposti ja se sopii käytettäväksi niin kasvoille, silmäluomille, kuin huulillekin.

Tutustu myös muihin ruusua sisältäviin tuotteisiimme:

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.