Saaren Taika Professional 4 viikon käytön kokemuksia

Saaren Taika Professional 4 viikon käytön kokemuksia hyaluronihappo aloe vera

Voit shoppailla ihanaa Saaren Taika professional -sarjaa alla näkyvän tuoteupotuksen kautta:

Hei ihana lukijani!

Tänään aloitin neljän viikon kokeilun uusilla Saaren Taika professional tuotteilla. Neljän viikon siksi, että varmimmin tuloksista voi puhua vasta n. 4 viikon käytön jälkeen, vaikka monet tulokset saattavat näkyä jo aikasemminkin. Iholla nimittäin menee n. 4 viikkoa aikaa uudistua kokonaan solutasolta näkyvään pintakerrokseen asti. Siitä lisää mm. täällä.

Aloitin aamurutiinini kasvojeni pesulla suihkussa. Pesuun käytin Teepuusaippuan vedellä laimennettua vaahtoa, joka on riittävän hellävaraista kasvoille, mikäli ei ole tarvetta pestä meikkiä tai vastaavaa pois kasvojen iholta. Taputtelin ihon hieman kuivemmaksi pehmeällä Haman pyyhkeellä ja otin puhdistavaa manteli & kaura kuorintaa puulusikalla. Nyttemmin voin todeta, että puoli lusikallista olisi riittänyt aivan hyvin kasvoille ja dekolteelle!

Hieroin ainetta kasvoille pyörivin liikkein ja tunsin miten hyvin hyvin pienet kiteet kuorivat erittäin hellästi ihoni pintakerrosta. Kuorittuani kasvoni levitin ylimääräisen aineen dekolteelle ja kuorin myös sen. Huuhdoin lopuksi runsaalla lämpimällä vedellä suihkun alla.

puhdistava manteli kaura kuorintavoide
PUHDISTAVA MANTELI & KAURA- KASVOKUORINTA
Hellävarainen kuorinta kasvojen ja kaulan iholle.
Tämä hellävarainen puhdistava kuorintatuote auttaa poistamaan iholta kuolleen ihosolukon sekä uudistamaan ihoa, jättäen iholle kauniin hehkun.
Luonnolliset manteli- ja kaurauutteet tekevät siitä täydellisen herkälle iholle.
Kaura on erittäin tehokas kamppailemaan kuivan ihon kanssa työntämällä kosteutta syvälle ihoon ja tukemalla ihon paranemista.
Manteli sisältää E-vitamiinia, antioksidanttia, joka auttaa suojaamaan ihosolukkoa vaurioilta ja pitää ihon kosteutettuna.

Kuivattuani kasvoni otin vanulapun jolle suihkautin pari suihkausta ruusu-aloe kasvovetta tasapainottamaan ihon pH:ta ja antamaan iholle pohjakosteutta.

ruusu aloe kasvovesi saaren taika professional
Ruusu kasvovesi täydentää puhdistusrutiinisi poistamalla ylimääräisen rasvaisuuden ja epäpuhtaudet iholtasi sekä tasapainottamaalla ihosi luonnollista pH-arvoa.
Kasvoveteen on lisätty myös Aloe Veraa kosteuttamaan sekä rauhoittamaan ihoa tehokkaasti.

Runsaasti C-vitamiinia sisältävä kasvovesi kirkastaa ihoasi antaen sille lisää luonnollista hehkua!
Kasvoveden sisältämä appelsiinin eteerinen öljy auttaa ihohuokosten syväpuhdistamisessa.
Ihanan raikas kukkaistuoksu on saatu aikaan aidosta ruusuöljystä.

Kun olin pyyhkinyt kasvojen ihon kauttaaltaan kasvovedellä oli aika annostella painallus hyaluronihappo hedelmäseerumia. Tämä on aika riittoisaa, joten yksi painallus todellakin riittää koko kasvojen iholle ja vähän dekolteellekin.

hyaluronihappo hedelmä seerumi saaren taika professional
HYALURONIHAPPO & HEDELMÄ -KASVOSEERUMI
Pehmeä ja säteilevä iho! Kasvoseerumi, joka on tieteellisesti koottu yhdistelmä Hyaluronihappoa, B5 vitamiinia ja hedelmäuutetta. Seerumi tarjoaa iholle nuorekkuutta ja huomattavaa pehmeyttä. Se tuo iholle myös joustavuutta ja säteilyä. Iho näyttää ravitulta ja elvytetyltä.
Ylellinen koostumus antaa välittömästi säteilevän ja nuorekkaan tunteen iholle.
Erittäin kosteuttava!

Lopuksi aloe-vera kosteuttajaa, jota myös riittää yksi painallus. Lisään tähän kohtaan (14.6.9, että tästä 24H kosteuttajasta on tullut myös mieheni suosikki! Hänellä on kuiva ja hilseilevä iho, jossa silmän seutuvilla myös näkyviä teräviä ryppyjä. Tämän käyttämisen aloittamisen jälkeen terävimmät uurteet ovat loivenneet huomattavasti ja iho näyttää paljon terveemmältä. Hän on käyttänyt tuotetta suihkun jälkeen nyt n. 4 viikkoa.

aloe vera kosteuttaja antioksidantti saaren taika professional
ALOE VERA -24H KOSTEUTTAJA
Intensiivistä kosteutusta! Sheavoita ja kauransiemenöljyä sisältävä Aloe Vera kosteuttaja antaa pitkäkestoista kosteutusta sekä auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa.
Sheavoi toimii runsaana A-vitamiinin lähteenä ja helpottaa ongelmia, kuten esimerkiksi kuivaa ja kutiavaa ihoa. Tämä yhdistettynä Aloe Veraan ja kauransiemenöljyyn luo hyvin tehokkaasti vaikuttavan yhdistelmän, joka pitää ihon hyvin ravittuna ja kosteutettuna.

Jos on tottunut vain kahden tuotteen käyttöön, kuten minä (saippua + sheavoipohjainen voide) niin joskus näin monen tuotteen käyttäminen voi tuntua hieman omituiselta. Alan kuitenkin tulla jo siihen ikään, että kasvojeni ihossa alkaa ikä ja sen myötä ihon väsyminen näkyä, eikä olisi haitaksi saada iholle hiukan lisää kimmoisuutta ja hehkua.

Alla kuvat parin päivän takaa:

Kuva aamulta ennen tuotteiden käyttöä:

Kuva aika pian tuotteiden käytön jälkeen:

Ensimmäisen päivän kokemus on seuraava: Iho oli alkuun aika märkä, levitin nimittäin hyaluronihapposeerumin ja aloe kosteuttajan heti suihkun jälkeen lämpimässä kylppärissä, jonne jäin vielä föönaamaan hiuksia. Saattaa olla, että kasvot olivat siitä vähän hikisetkin. Iho kuivui kuitenkin nopeasti ja jo hetken kuluttua se oli todella mukavan tuntuinen. Iho tuntui kosteutetulta ja jotenkin ”puffatulta”, siis sellaiselta ettei se ollut enää veltto, vaan hiukan kimmoisampi kuin yleensä.

Päivän mittaan minulla yleensä rasvoittuu kasvojen iho aika kiiltäväksi ja tahmeaksi, etenkin jos olen tietkoneella pitkiä aikoja päivän mittaan, kuten tänään. Kasvojen iho ei kuitenkaan missään kohtaa tullut nyt rasvaiseksi ja vielä klo 23 illalla iho on aika freshin näköinen, mitä se ei normaalisti tähän aikaan enää ole ollut! Ihon tuntuma sormilla koskettaessa on myös kimmoisa vielä illallakin ja ihon pinnassa ollut kuivumisen aiheuttaman rosoisuus on poissa.

Odotan mielenkiinnolla tapahtuuko ihooni ilmaantuneille rypyille jotakin ja huomenna aion käyttää iholleni sarjan anti-age naamiota!

Olen huumaantunut tuotteista tähän saakka, katsotaan miten ihoni muuttuu tämän neljän viikon aikana. Palaathan myöhemmin katsomaan blogiini, kun päivitän tämän kirjoituksen loppuun testikauden etenemisestä ja tunnelmista.

vihreä tee antiage naamio saaren taika professional
VIHREÄ TEE JA SAVI- ANTIAGE KASVONAAMIO
Tämä täyteläinen ja kermainen kasvonaamio sisältää vihreää teetä, joka poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Tuloksena raikas ja terve, hehkuva iho.
Vihreän teen anti-ageing vaikutukset auttavat vähentämään ennenaikaisten ikääntymisen merkkien syntymistä parantamalla ihon elastisuutta.
Tuote sisältää myös kurkku-, vesimeloni- ja omenauutetta.

21.5. Olen nyt käyttänyt Professional -sarjan tuotteita tasan 10 päivää. Laitan alle vertailukuvat, yritin ottaa ne mahdollisimman samasta asennosta, jotta samat kohdat näkyvät samalla lailla. Omasta mielestäni kasvoillani olleet jyrkästi erottuvat rypyt ovat muuttuneet loivemmiksi juonteiksi ja tosiaan käyttöä tuotteilla vasta 10 päivää, eli lopullista tehoa ei tässä kohtaa vielä voi nähdä! Vakuuttavaa kuitenkin näinkin lyhyellä ajalla!

saaren taika professional kokemuksia
saaren taika professional kokemuksia

Ihotuntuma on käsin kosketeltaessa todella erilainen. Ihoni on sileä ja kimmoisa. Myös mieheni on alkanut käyttämään Aloe Vera kosteuttajaa ja tänään sain hänet laittamaan myös Aktiivihiili savinaamion, sillä hänellä on näppyisä iho. Itse olen kokeillut kumpaakin noita naamioita tässä 10 päivän aikana ja tänään laitoin uudestaan antiage ominaisuuksia sisältävää Vihreä tee savinaamiota.

Saaren taika Professional -sarjan tuotteet sopivat niin miehielle kuin naisillekin!

18 päivää tuotteiden käyttöä takana:

Tässä on nyt 18 päivää käytetty #SaarenTaikaprofessional kasvojenhoito sarjaa. Kummatkin vasemmanpuoleista kuvaa otettu suoraan suihkusta tulleena, ilman mitään ihonhoitotuotteita kasvoilla, oikeanpuoleisimmassa kuvassa kasvoille laitettu Ruusu & Aloe kasvovesi, Hyaluronihappo & Hedelmä seerumi ja Aloe Vera 24H kosteuttaja.

4 viikkoa normaalisti kuluu, jotta tuloksia voi alkaa vertaamaan, mutta mielestäni nyt jo näkyy, että terävimmät juonteet ovat pehmenneet ja alkavat pikkuhiljaa tasoittua.
Siitepölyaika saa harmiksi silmät punoittamaan, mutta älä anna sen häiritä ?

Tämä vaikuttaa olevan hyvin tehokas #antiage sarja ja ainakin itse olen iloinen, että otin käyttöön nämä 🙂

14.6. Tuotteiden käyttöä nyt n. kuukauden verran takana ja vertailukuvat alla. Huomaa selvästi, että silmien alla olleet rypyt alkavat katoamaan, ihon väri on tasoittunut melkoisesti ja kaikenkaikkiaan ihoni näyttää nuoremmalta ja terveemmältä kuin ennen näiden tuotteiden käyttöä!

Tulen varmasti laittamaan tänne vielä syksymmällä uudet vertailukuvat, miten tuotteet vaikuttavat sitten pidemmällä käytöllä, sillä itse olen ainakin niin vakuuttunut, että aion todellakin jatkaa näiden tuotteiden käyttöä! Olenhan jo 44 vuotias ja ihoni veltostuminen oli valitettavasti jo aika näkyvää 🙁

Seuraa siis blogia ja tule jossakin kohtaa uudestaan katsomaan mitä iholleni kuuluu näiden tehotuotteiden säännöllisellä käyttämisellä 🙂

Professional -sarjan tuotteet löydät kauneudenhoitopalveluja tarjoavilta jälleenmyyjiltämme, jotka löydät jälleenmyyjien listasta heti verkkokauppojen luettelon alapuolelta: https://saarentaika.com/jalleenmyyjat/

Kerron Hyaluronihapon toiminnasta tarkemmin blogissamme. Pääset lukemaan sen alta:

Lue lisää professional -sarjastamme täältä:

https://saarentaika.com/saaren-taika-professional/

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.