Saaren Taika Professional 4 viikon käytön kokemuksia

Saaren Taika Professional 4 viikon käytön kokemuksia hyaluronihappo aloe vera

Voit shoppailla ihanaa Saaren Taika professional -sarjaa alla näkyvän tuoteupotuksen kautta:

Hei ihana lukijani!

Tänään aloitin neljän viikon kokeilun uusilla Saaren Taika professional tuotteilla. Neljän viikon siksi, että varmimmin tuloksista voi puhua vasta n. 4 viikon käytön jälkeen, vaikka monet tulokset saattavat näkyä jo aikasemminkin. Iholla nimittäin menee n. 4 viikkoa aikaa uudistua kokonaan solutasolta näkyvään pintakerrokseen asti. Siitä lisää mm. täällä.

Aloitin aamurutiinini kasvojeni pesulla suihkussa. Pesuun käytin Teepuusaippuan vedellä laimennettua vaahtoa, joka on riittävän hellävaraista kasvoille, mikäli ei ole tarvetta pestä meikkiä tai vastaavaa pois kasvojen iholta. Taputtelin ihon hieman kuivemmaksi pehmeällä Haman pyyhkeellä ja otin puhdistavaa manteli & kaura kuorintaa puulusikalla. Nyttemmin voin todeta, että puoli lusikallista olisi riittänyt aivan hyvin kasvoille ja dekolteelle!

Hieroin ainetta kasvoille pyörivin liikkein ja tunsin miten hyvin hyvin pienet kiteet kuorivat erittäin hellästi ihoni pintakerrosta. Kuorittuani kasvoni levitin ylimääräisen aineen dekolteelle ja kuorin myös sen. Huuhdoin lopuksi runsaalla lämpimällä vedellä suihkun alla.

puhdistava manteli kaura kuorintavoide
PUHDISTAVA MANTELI & KAURA- KASVOKUORINTA
Hellävarainen kuorinta kasvojen ja kaulan iholle.
Tämä hellävarainen puhdistava kuorintatuote auttaa poistamaan iholta kuolleen ihosolukon sekä uudistamaan ihoa, jättäen iholle kauniin hehkun.
Luonnolliset manteli- ja kaurauutteet tekevät siitä täydellisen herkälle iholle.
Kaura on erittäin tehokas kamppailemaan kuivan ihon kanssa työntämällä kosteutta syvälle ihoon ja tukemalla ihon paranemista.
Manteli sisältää E-vitamiinia, antioksidanttia, joka auttaa suojaamaan ihosolukkoa vaurioilta ja pitää ihon kosteutettuna.

Kuivattuani kasvoni otin vanulapun jolle suihkautin pari suihkausta ruusu-aloe kasvovetta tasapainottamaan ihon pH:ta ja antamaan iholle pohjakosteutta.

ruusu aloe kasvovesi saaren taika professional
Ruusu kasvovesi täydentää puhdistusrutiinisi poistamalla ylimääräisen rasvaisuuden ja epäpuhtaudet iholtasi sekä tasapainottamaalla ihosi luonnollista pH-arvoa.
Kasvoveteen on lisätty myös Aloe Veraa kosteuttamaan sekä rauhoittamaan ihoa tehokkaasti.

Runsaasti C-vitamiinia sisältävä kasvovesi kirkastaa ihoasi antaen sille lisää luonnollista hehkua!
Kasvoveden sisältämä appelsiinin eteerinen öljy auttaa ihohuokosten syväpuhdistamisessa.
Ihanan raikas kukkaistuoksu on saatu aikaan aidosta ruusuöljystä.

Kun olin pyyhkinyt kasvojen ihon kauttaaltaan kasvovedellä oli aika annostella painallus hyaluronihappo hedelmäseerumia. Tämä on aika riittoisaa, joten yksi painallus todellakin riittää koko kasvojen iholle ja vähän dekolteellekin.

hyaluronihappo hedelmä seerumi saaren taika professional
HYALURONIHAPPO & HEDELMÄ -KASVOSEERUMI
Pehmeä ja säteilevä iho! Kasvoseerumi, joka on tieteellisesti koottu yhdistelmä Hyaluronihappoa, B5 vitamiinia ja hedelmäuutetta. Seerumi tarjoaa iholle nuorekkuutta ja huomattavaa pehmeyttä. Se tuo iholle myös joustavuutta ja säteilyä. Iho näyttää ravitulta ja elvytetyltä.
Ylellinen koostumus antaa välittömästi säteilevän ja nuorekkaan tunteen iholle.
Erittäin kosteuttava!

Lopuksi aloe-vera kosteuttajaa, jota myös riittää yksi painallus. Lisään tähän kohtaan (14.6.9, että tästä 24H kosteuttajasta on tullut myös mieheni suosikki! Hänellä on kuiva ja hilseilevä iho, jossa silmän seutuvilla myös näkyviä teräviä ryppyjä. Tämän käyttämisen aloittamisen jälkeen terävimmät uurteet ovat loivenneet huomattavasti ja iho näyttää paljon terveemmältä. Hän on käyttänyt tuotetta suihkun jälkeen nyt n. 4 viikkoa.

aloe vera kosteuttaja antioksidantti saaren taika professional
ALOE VERA -24H KOSTEUTTAJA
Intensiivistä kosteutusta! Sheavoita ja kauransiemenöljyä sisältävä Aloe Vera kosteuttaja antaa pitkäkestoista kosteutusta sekä auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa.
Sheavoi toimii runsaana A-vitamiinin lähteenä ja helpottaa ongelmia, kuten esimerkiksi kuivaa ja kutiavaa ihoa. Tämä yhdistettynä Aloe Veraan ja kauransiemenöljyyn luo hyvin tehokkaasti vaikuttavan yhdistelmän, joka pitää ihon hyvin ravittuna ja kosteutettuna.

Jos on tottunut vain kahden tuotteen käyttöön, kuten minä (saippua + sheavoipohjainen voide) niin joskus näin monen tuotteen käyttäminen voi tuntua hieman omituiselta. Alan kuitenkin tulla jo siihen ikään, että kasvojeni ihossa alkaa ikä ja sen myötä ihon väsyminen näkyä, eikä olisi haitaksi saada iholle hiukan lisää kimmoisuutta ja hehkua.

Alla kuvat parin päivän takaa:

Kuva aamulta ennen tuotteiden käyttöä:

Kuva aika pian tuotteiden käytön jälkeen:

Ensimmäisen päivän kokemus on seuraava: Iho oli alkuun aika märkä, levitin nimittäin hyaluronihapposeerumin ja aloe kosteuttajan heti suihkun jälkeen lämpimässä kylppärissä, jonne jäin vielä föönaamaan hiuksia. Saattaa olla, että kasvot olivat siitä vähän hikisetkin. Iho kuivui kuitenkin nopeasti ja jo hetken kuluttua se oli todella mukavan tuntuinen. Iho tuntui kosteutetulta ja jotenkin ”puffatulta”, siis sellaiselta ettei se ollut enää veltto, vaan hiukan kimmoisampi kuin yleensä.

Päivän mittaan minulla yleensä rasvoittuu kasvojen iho aika kiiltäväksi ja tahmeaksi, etenkin jos olen tietkoneella pitkiä aikoja päivän mittaan, kuten tänään. Kasvojen iho ei kuitenkaan missään kohtaa tullut nyt rasvaiseksi ja vielä klo 23 illalla iho on aika freshin näköinen, mitä se ei normaalisti tähän aikaan enää ole ollut! Ihon tuntuma sormilla koskettaessa on myös kimmoisa vielä illallakin ja ihon pinnassa ollut kuivumisen aiheuttaman rosoisuus on poissa.

Odotan mielenkiinnolla tapahtuuko ihooni ilmaantuneille rypyille jotakin ja huomenna aion käyttää iholleni sarjan anti-age naamiota!

Olen huumaantunut tuotteista tähän saakka, katsotaan miten ihoni muuttuu tämän neljän viikon aikana. Palaathan myöhemmin katsomaan blogiini, kun päivitän tämän kirjoituksen loppuun testikauden etenemisestä ja tunnelmista.

vihreä tee antiage naamio saaren taika professional
VIHREÄ TEE JA SAVI- ANTIAGE KASVONAAMIO
Tämä täyteläinen ja kermainen kasvonaamio sisältää vihreää teetä, joka poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Tuloksena raikas ja terve, hehkuva iho.
Vihreän teen anti-ageing vaikutukset auttavat vähentämään ennenaikaisten ikääntymisen merkkien syntymistä parantamalla ihon elastisuutta.
Tuote sisältää myös kurkku-, vesimeloni- ja omenauutetta.

21.5. Olen nyt käyttänyt Professional -sarjan tuotteita tasan 10 päivää. Laitan alle vertailukuvat, yritin ottaa ne mahdollisimman samasta asennosta, jotta samat kohdat näkyvät samalla lailla. Omasta mielestäni kasvoillani olleet jyrkästi erottuvat rypyt ovat muuttuneet loivemmiksi juonteiksi ja tosiaan käyttöä tuotteilla vasta 10 päivää, eli lopullista tehoa ei tässä kohtaa vielä voi nähdä! Vakuuttavaa kuitenkin näinkin lyhyellä ajalla!

saaren taika professional kokemuksia
saaren taika professional kokemuksia

Ihotuntuma on käsin kosketeltaessa todella erilainen. Ihoni on sileä ja kimmoisa. Myös mieheni on alkanut käyttämään Aloe Vera kosteuttajaa ja tänään sain hänet laittamaan myös Aktiivihiili savinaamion, sillä hänellä on näppyisä iho. Itse olen kokeillut kumpaakin noita naamioita tässä 10 päivän aikana ja tänään laitoin uudestaan antiage ominaisuuksia sisältävää Vihreä tee savinaamiota.

Saaren taika Professional -sarjan tuotteet sopivat niin miehielle kuin naisillekin!

18 päivää tuotteiden käyttöä takana:

Tässä on nyt 18 päivää käytetty #SaarenTaikaprofessional kasvojenhoito sarjaa. Kummatkin vasemmanpuoleista kuvaa otettu suoraan suihkusta tulleena, ilman mitään ihonhoitotuotteita kasvoilla, oikeanpuoleisimmassa kuvassa kasvoille laitettu Ruusu & Aloe kasvovesi, Hyaluronihappo & Hedelmä seerumi ja Aloe Vera 24H kosteuttaja.

4 viikkoa normaalisti kuluu, jotta tuloksia voi alkaa vertaamaan, mutta mielestäni nyt jo näkyy, että terävimmät juonteet ovat pehmenneet ja alkavat pikkuhiljaa tasoittua.
Siitepölyaika saa harmiksi silmät punoittamaan, mutta älä anna sen häiritä ?

Tämä vaikuttaa olevan hyvin tehokas #antiage sarja ja ainakin itse olen iloinen, että otin käyttöön nämä 🙂

14.6. Tuotteiden käyttöä nyt n. kuukauden verran takana ja vertailukuvat alla. Huomaa selvästi, että silmien alla olleet rypyt alkavat katoamaan, ihon väri on tasoittunut melkoisesti ja kaikenkaikkiaan ihoni näyttää nuoremmalta ja terveemmältä kuin ennen näiden tuotteiden käyttöä!

Tulen varmasti laittamaan tänne vielä syksymmällä uudet vertailukuvat, miten tuotteet vaikuttavat sitten pidemmällä käytöllä, sillä itse olen ainakin niin vakuuttunut, että aion todellakin jatkaa näiden tuotteiden käyttöä! Olenhan jo 44 vuotias ja ihoni veltostuminen oli valitettavasti jo aika näkyvää 🙁

Seuraa siis blogia ja tule jossakin kohtaa uudestaan katsomaan mitä iholleni kuuluu näiden tehotuotteiden säännöllisellä käyttämisellä 🙂

Professional -sarjan tuotteet löydät kauneudenhoitopalveluja tarjoavilta jälleenmyyjiltämme, jotka löydät jälleenmyyjien listasta heti verkkokauppojen luettelon alapuolelta: https://saarentaika.com/jalleenmyyjat/

Kerron Hyaluronihapon toiminnasta tarkemmin blogissamme. Pääset lukemaan sen alta:

Lue lisää professional -sarjastamme täältä:

https://saarentaika.com/saaren-taika-professional/

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.