Saaren Taika tuotteiden valmistus
Valmistamme luonnolliset ihonhoitotuotteemme sekä ekologiset kodinsiivousaineemme huolellisena käsityönä, pienissä erissä, Suomen Salossa.

Saaren Taika tuotteiden valmistus Perniön kosmetiikkatehtaalla

Saariston
inspiroimaa

Särkisalon puhtaan saaristoluonnon helmassa syntyvät kaikki Saaren Taika tuotteiden ideat ja reseptit.

Valmistamme kaikki tuotteemme hygieenisesti ja turvallisesti, tiukan kosmetiikan ISO 22716:2007 -standardin mukaisesti.

Valmistusprosessimme on tarkkaan valvottua ja dokumentoitua.

Jokainen tuotteemme tarkastetaan kolmesti ennen sen päätymistä myyntiin.

Joutsenperhe uimassa auringonnousun aikaan

Ekolifestyle edelläkävijä

Saaren Taika on ollut monen ekologisen kosmetiikka- tai siivoustuotteen kehittämisen ja markkinoille tuomisen edelläkävijä.

Joni valmistaa kosmetiikkaa Perniössä suojavarusteissa

Oman ammattitaitoisen kotimaisen tuotekehityksemme ansiosta pystymme vastamaan nopeasti asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin.

Tuotekehityksemme tärkeimpiä päämääriä ekologisuuden lisäksi on kehittää tuotteet, jotka soveltuvat heille, joille muista vastaavista tuotteista ei ole ollut apua. 

Kosmetiikan luonnollisia raaka-aineita laboratoriossa

Ensimmäinen ihonhoitotuotteemme oli legendaarinen Kamomilla Sheavoide.

Tämän kutinaa nopeasti hillitsevän voiteen kehitin kädessäni vuosikymmeniä vaivanneeseen ekseema ihottumaan joka pahimmillaan vaikeutti arkeani merkittävästi!

En ollut aiemmin voinut mm. kuoria perunoita, sillä perunoiden tärkkelys pahensi ihottumaa ja kutinaa. En ollut voinut myöskään koskaan siivota ilman siivouskäsineitä. En ollut voinut käsitiskata, en kutoa, enkä paloitella pahvilaatikoita. Noin muutaman arkea haittaavan asian mainitakseni.

-Johanna, Saaren Taika tuotekehittäjä

Teepuusaippua oli ensimmäinen Saaren Taika palasaippuoista!

Kehitin Teepuusaippuan kädessäni vuosikymmeniä vaivanneeseen ekseema ihottumaan ja atooppisen ihoni hoitoon.

Alussa valmistin kaikki Saaren Taika tuotteet itse, mutta hyvin nopeasti perheeni tuli tuotteidemme valmistukseen ja yrityksemme muihin toimintoihin mukaan.

Tänä päivänä mieheni Joni valmistaa valtaosan Saaren Taika saippuatuotteista sekä voidetuotteista saippuatehtaallamme Perniössä.

-Johanna, Saaren Taika tuotekehittäjä

Ensisijainen
tavoitteemme

Ensisijainen tavoitteemme kosmetiikan valmistajina on luoda vaativalle iholle toimivat tuotteet.

Mikäli iho on pitkään oireillut ja reagoiva useisiin eri aineisiin, on todella vaikeaa löytää tuote jota pystyy käyttämään, saatika löytää tuote, joka jopa auttaisi tai ainakin vähentäisi ihon oireilua!

Olen ollut tässä mielessä erittäin hyvä “koekaniini” erilaisten raaka-aineiden kokeilemiselle, sillä olen liki 50 vuotta kärsinyt ihosairauksista, joille sain pysyvää helpotusta vasta Saaren Taika tuotteiden avulla. 

Ja kuten lukuisat käyttäjämmekin säännöllisesti raportoivat: ovat Saaren Taian kosmetiikkatuotteet erittäin toimivia juurikin vaativan ihon hoidossa!

-Johanna

Sheapuun pähkinöitä ja sheavoita

Raaka-aineiden korkea laatu takaa tuotteidemme toimivuuden

Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet toimivat tehokkaimmin. Siksi me Saaren Taiassa käytämme vain maailman puhtaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita, sillä meille tärkeintä on valmistaa tuotteita, joita käyttämällä huomaat eron ihollasi.

Saaren Taika käyttää raaka-aineina vain puhtaita, kemiallisesti puhdistamattomia (ei sisällä kemiallisia jäämiä), luomulaatuisia ja ensisijaisesti kasvin ensimmäisestä puristuksesta, kylmäpuristusmenetelmällä aikaansaatuja luonnon öljyjä.

Tällaisten öljyjen ravintoaineiden pitoisuudet ovat korkeimmat mahdolliset, jolloin ne myös tuovat erityisen runsaan tehon ihonhoitotuotteeseen.

Olemme ylpeitä siitä, että kaikki valmistamamme tuotteet koostuvat luonnollisista aktiivisista ainesosista, jotka ovat tieteellisesti tutkittu ja testattu sen varmistamiseksi, että ne ovat turvallisia sekä iholla tarkoitukseensa tehokkaita.

Luomme ihonhoitotuotteita, joita voidaan käyttää mahdollisimman luonnollisella tavalla ja silti tarjota parhaat mahdolliset tulokset.

Osaamisemme herkkällekin iholle sopivien ihonhoitotuotteiden kehittäjinä on kärkiluokkaa, koska itselläni, tuotteidemme kehittäjänä, on erittäin herkästi reagoiva, kuiva ja atooppinen ekseemaiho.

Tunnen konkreettisesti nahoissani, mikäli jokin tuote tai sen raaka-aine aiheuttaa ihoärsytystä, tai ei kykene antamaan iholleni sen paranemista ja uudistumista tukevia ravintoaineita!

Kuten Kamomilla Sheavoiteen kehitystyön aikana huomasinkin, niin edullisilla ja käsitellyillä raaka-aineilla oli jopa päinvastainen vaikutus ihottumaani, ja vain erittäin laadukkaat, luonnolliset ja kemiallisesti käsittelemättömät raaka-aineet olivat riittävän ravitsevia ja hellävaraisia käyttää, jolloin ihottumani ei ärtynyt entisestään.

Myös saippuoissa raaka-aineiden laadulla on kaikki merkitys, kun halutaan saada aikaan tuote, jota voidaan käyttää myös vaurioituneelle iholle ja joka antaa tuloksia ihonhoitoon. Edullisilla raaka-aineilla saadaan aikaan halpa tuote, mutta samalla niiden ihon ongelmia auttavat ainesosat ovat hyvin vähäisiä, mikäli sellaisia on tuotteessa enää jäljellä laisinkaan.

Siksi tuotteidemme siedettävyys sekä ihon terveyttä tukevat ominaisuudet ovatkin meille tuotekehityksemme yksi tärkeimmistä seikoista.

Kuten ruuassakin, myös ihonhoitotuotteessa ravintoaineiden laadulla ja määrällä on suurin merkitys elimistömme ja ihomme hyvinvoinnissa.

Kun annamme ihollemme ne parhaimmat mahdolliset ihonhoitotuotteet, myös ihomme uudistuu nopeammin ja voi paremmin.

Yhtenä esimerkkinä laadukkaasta raaka-aineesta voin kertoa oliiviöljystä, jota käytämme useissa kosmetiikkatuotteissamme pääraaka-aineena.

Extra-Virgin oliiviöljy on ravintoainepitoisinta, puhtainta, terveellisintä ja luonnollisinta oliiviöljyä. Se on myös ihonhoitotuotteissa tehokkainta, sillä siinä on säilytetty eniten oliiville ominaisia vitamiineja ja rasvahappoja (antioksidantit).

Antioksidantit suojaavat ihoasi mm. pintakuivuuden ja kimmoisuuden menettämiseltä, sameutta ja veltostumista vastaan sekä auringon, ilmansaasteiden ja muiden ulkoisten ärsykkeiden aiheuttamilta haitoilta.

Koska emme käytä kemiallisesti käsiteltyjä raaka-aineita, ei tuotteissamme myöskään ole tällaisia kemiallisia jäämiä.

Lue minne luonnollisista raaka-aineista katoaa kaikki antioksidantit, kun raaka-aine käsitellään ja se muuttuu halvemmaksi?

Oliiveja ja puristettua oliiviöljyä
Auringonkukkia sekä auringonkukkaöljyä

Tuotamme ”zero waste”, eli nollahukka kosmetiikkaa mikä tarkoittaa sitä, että raaka-aineista ei synny lainkaan jätettä. Kaikki Taikatehtaan tuotantoon tulevasta raaka-aineesta menee kokonaisuudessaan käyttöön viimeistä murua myöten. Näin luonnonvaroja ei kuluteta tarpeettomasti!

Ja vaikka Saaren Taika kosmetiikkatuotteita ei suositellakaan syötäväksi, on huomion arvoista tietää, että niin ihonhoitotuotteissamme, kuin kodin siivousaineissammekin käyttämämme raaka-aineet ovat paitsi erittäin korkealaatuisia, myös juuri niitä samoja, joita käytetään myös ruuanlaitossa.

Tavallaan voisit siis syödä käyttämäsi ihonhoitotuotteet, tai ainakin raaka-aineet, joista ne valmistetaan, niin laadukkaita ja puhtaita ne ovat!

Kaikki tuotteemme ovat myös eläinkokeettomia.

Saaren Taika on toimintansa alusta asti käyttänyt kaikissa mahdollisissa toimipisteissään EKOenergia-merkittyä tuulisähköä. Tuulisähkön käyttö hillitsee ilmastonmuutosta, jota fossiilisten polttoaineiden käyttö saattaa kiihdyttää

Oman aurinkovoimalan myötä tuotamme n. 8 kuukautta vuodesta itse suurimman osan tuotteiden suunnittelussa, yrityksen hallinnoinnissa sekä Särkisalon tuotannossa kuluvasta sähköstä.

Saaren Taika aurinkovoimala jossa on kaksi riviä aurinkopaneeleja kahdessa kerroksessa, eli 40 paneelia yhteensä