Perniön Saippuatehdas
Saippuatehtaalla Salon Perniössä tapahtuu käsityönä Saaren Taika tuotteiden valmistus

Saariston
inspiroimaa

Särkisalon puhtaan saaristoluonnon helmassa syntyvät edelleenkin kaikki Saaren Taika tuotteiden ideat ja reseptit.

Joutsenperhe uimassa auringonnousun aikaan
Saaren taika Joni sekoittaa sauvasekoittimella voidetta kulhossa suojavaatteet päällä

Valmistamme kaikki tuotteemme kosmetiikan valmistuksen ISO 22716:2007 -standardin mukaisesti ja hyvää tuotantotapaa (GMP) noudattaen. Valmistusprosessimme on tarkkaan valvottua ja dokumentoitua.

Ekolifestyle edelläkävijä

Saaren Taika on ollut monen ekologisen kosmetiikka- tai siivoustuotteen kehittämisen ja markkinoille tuomisen edelläkävijä.

Joni valmistaa kosmetiikkaa Perniössä suojavarusteissa

Oman ammattitaitoisen kotimaisen tuotekehityksemme ansiosta pystymme vastamaan nopeasti asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin.

Tuotekehityksemme tärkeimpiä päämääriä ekologisuuden lisäksi on kehittää tuotteet, jotka soveltuvat heille, joille muista vastaavista tuotteista ei ole ollut apua. 

Kosmetiikan luonnollisia raaka-aineita laboratoriossa

Ensisijainen
tavoitteemme

Ensisijainen tavoitteemme kosmetiikan valmistajina on luoda vaativalle iholle toimivat tuotteet.

Mikäli iho on pitkään oireillut ja reagoiva useisiin eri aineisiin, on todella vaikeaa löytää tuote jota pystyy käyttämään, saatika löytää tuote, joka jopa auttaisi tai ainakin vähentäisi ihon oireilua!

Olen ollut tässä mielessä erittäin hyvä “koekaniini” erilaisten raaka-aineiden kokeilemiselle ja kuten lukuisat käyttäjämmekin säännöllisesti raportoivat: ovat Saaren Taian kosmetiikkatuotteet erittäin toimivia juurikin vaativan ihon hoidossa!

-Johanna

Sheapuun pähkinöitä ja sheavoita

Raaka-aineiden korkea laatu takaa tuotteiden toimivuuden

Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet toimivat tehokkaimmin. Siksi me Saaren Taiassa käytämme vain maailman puhtaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita, sillä meille tärkeintä on valmistaa tuotteita, joita käyttämällä huomaat eron ihollasi.

Itselläni, tuotteidemme kehittäjänä,  on myös erittäin herkästi reagoiva, kuiva ja atooppinen ekseemaiho, enkä ole pystynyt käyttämään suurinta osaa markkinoilta löytyvistä tuotteista. Tämän ansioista osaamisemme herkkällekin iholle sopivien ihonhoitotuotteiden kehittäjinä on kärkiluokkaa.

Ja siksi tuotteidemme siedettävyys sekä ihon terveyttä tukevat ominaisuudet ovat meille tuotekehityksemme yksi tärkeimmistä seikoista.

Yhtenä esimerkkinä laadukkaasta raaka-aineesta voin kertoa oliiviöljystä, jota käytämme useissa kosmetiikkatuotteissamme pääraaka-aineena.

Extra-Virgin oliiviöljy on ravintoainepitoisinta, puhtainta, terveellisintä ja luonnollisinta oliiviöljyä. Se on myös ihonhoitotuotteissa tehokkainta, sillä siinä on säilytetty eniten oliiville ominaisia vitamiineja ja rasvahappoja (antioksidantit).

Antioksidantit suojaavat ihoasi mm. pintakuivuuden ja kimmoisuuden menettämiseltä, sameutta ja veltostumista vastaan sekä auringon, ilmansaasteiden ja muiden ulkoisten ärsykkeiden aiheuttamilta haitoilta.

Koska emme käytä kemiallisesti käsiteltyjä raaka-aineita, ei tuotteissamme myöskään ole tällaisia kemiallisia jäämiä.

Oliiveja ja puristettua oliiviöljyä
Auringonkukkia sekä auringonkukkaöljyä

Vaikka Saaren Taika kosmetiikkatuotteita ei suositellakaan syötäväksi, on huomion arvoista tietää, että niin ihonhoitotuotteissamme, kuin kodin siivousaineissammekin käyttämämme raaka-aineet ovat paitsi erittäin korkealaatuisia, myös juuri niitä samoja, joita käytetään myös ruuanlaitossa.

Tavallaan voisit siis syödä käyttämäsi ihonhoitotuotteet, tai ainakin raaka-aineet, joista ne valmistetaan, niin laadukkaita ja puhtaita ne ovat!

Kaikki tuotteemme ovat myös eläinkokeettomia.