Korujen puhdistus Saaren Taika siivoussaippualla – Pöpöt pois sormuksesta!

sormuksen_pesu_kotikonstein_saaren_taika_siivoussaippualla

Korujen puhdistus kotikonstein

Korut keräävät yllättävän paljon bakteereja, joten niiden säännöllinen puhdistus on  tärkeää. Varsinkin sormukset ovat usein täynnä likaa, joka ei lähde käsiä pestessä käsisaippualla pois.

Jatkuva käsienpesu ja käsidesillä lotraaminen tänä päivänä ovat tuoneet vielä oman lisänsä etenkin sormusten likaisuuteen ja mitä koristeellisempi sormus, sen enemmän sen pieniin koloihin pääsee kertymään käsidesin jäämiä ja pöpöjä.

Siksi kannattaakin tehdä sormusten pesu säännöllisesti.

Tiesitkö muuten, että Saaren Taika siivoussaippua on tehokkain hellävaraisista ja biohajoavista pesuainesta, joka tapaa mm. virukset ja muut bakteerit?

Siivoussaippua pystyy rikkomaan virusta suojaavan rasvavaipan, jonka jälkeen virus tuhoutuu ja kuolee.

Sormuksen helppo puhdistus siivoussaippuan avulla

Sormuksen puhdistaminen kotikonstein on helppoa ja vaivatonta! Tarvitset vain vesilasin, lämmintä vettä sekä siivoussaippuan.

Tällä helpolla ohjeella herätät sormuksesi taas uuteen loistoon. Vesi-siivoussaippua-seos ei vahingoita koruja ja voit suorittaa pesun niin usein kuin tarpeellista.

Voit käyttää vinkkiä myös muiden korujen puhdistukseen kotona. Tarkista kuitenkin aina ensin korun kestävyys ennen pesua!

Sormuksen puhdistus ohje:

  • Laita korut astian pohjalle ja liuota lämpimän veden sekaan pieni määrä Saaren Taika siivoussaippuaa. Voit liuottaa siivoussaippuaa pitämällä saippuaa vesihanan alla, kun täytä astian, tai raastaa siivoussaippuaa esim. raastimella tai perunankuorijalla. 
  • Anna korujen liota n. 10 minuuttia, tai kauemmin, lian määrästä riippuen.
  • Ota sormukset pois puhdistusseoksesta ja harjaa ne esim. hammasharjalla. Hammasharja on oiva apu vaikeiden kolojen ja pinttyneen lian puhdistamisessa. Huuhtele sormukset puhtaalla vedellä.
  • Lopuksi kuivaa sormukset puhtaalla ja  kuivalla liinalla.

Älä pese koruja, joiden epäilet vaurioituvan toimenpiteestä.

Eri siivoussaippuat eri tarkoituksiin

Saaren Taika Laventeli Siivoussaippuan tuoksu tulee aidoista luonnon eteerisistä öljyistä, raikastavan tuoksun lisäksi eteerisistä öljyistä on myös kodin siivoamisessa oikeasti hyötyä!

Laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista. Se poistaa tehokkaasti hajuja. Desinfioivana ainesosana se antaa tehokkuutta erityisesti keittiön ja wc:n puhdistukseen.

Sitrus Siivoussaippuan tuoksu tulee aidoista luonnon eteerisistä öljyistä, suloisen ja raikkaan tuoksun lisäksi eteerisistä öljyistä on myös kodin siivoamisessa oikeasti hyötyä!

Seetripuun eteerinen öljy paitsi raikastaa tehokkaasti, toimii myös ötököiden karkottajana. Se auttaa ehkäisemään erilaisia homeita ja sieniä. Seetripuun eteerinen öljy rauhoittaa myös mieltä ja kehoa.

Sitruunaruohon eteerinen öljy on antibakteerista ja se puhdistaa kotisi ilmaa vähentämällä ilmassa olevia bakteereja, allergeeneja ja viruksia. Sitruunaruohon eteerinen öljy tekee kodistasi puhtaan ja raikkaan! Sitä käytetään myös tuholaisten torjuntaan.

Rosmariinin eteerinen öljy auttaa poistamaan poistaa bakteerit ja virukset kodistasi. Se on antibakteerista ja antiseptista, sekä jättää jälkeensä raikkaan miellyttävän tuoksun.

Greippi Siivoussaippuan sisältämä Greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine ja siksi se on täydellinen tuote kodin puhdistamiseen ja desinfiointiin. Greippi Siivoussaippua käy kodin kaikkien pintojen puhdistamiseen, mutta erityisen tehokas se on esim. työtasojen desinfioinnissa ja kylpyhuoneen kosteuden ja pesuaineiden aiheuttamien jäämien puhdistamisessa!

Likaiset sormukset puhtaaksi siivoussaippualla
Likaiset sormukset puhtaaksi siivoussaippualla (1)

Osta Saaren Taika siivoussaippuat alla olevan tuoteupotuksen kautta, tai käy verkkokaupassamme shop.saarentaika.com

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.