Haisevatko pyyhkeet tai lakanat ummehtuneelle? Kokeile pyykkietikkaa!

Rakastatko pehmeitä pyyhkeitä? Tuntuuko siltä, että pyyhkeet menettävät pehmoisuutensa muutaman pesun jälkeen?

Pyykkietikka saattaa olla ratkaisu ongelmaasi!

Pyykkietikka on luonnonmukainen vaihtoehto huuhteluaineelle. Pyykkietikka pitää pyykin pehmeänä ja samanaikaisesti myös raikastaa pyykkiä. Haisevatko pyyhkeet tai lakanat ummehtuneelle? Kokeile pyykkietikkaa! Pyykkietikka soveltuu myös erinomaisesti urheiluvaatteiden pesuun.

Tehokkuutensa lisäksi pyykkietikka on ympäristöystävällisempi vaihtoehto pyykinpesuun. Muistathan kierrättää Saaren Taika-pyykkietikkapullon muovinkierrätyksessä. Luonto kiittää!

Saaren Taialta löytyy pyykkietikkaa monessa eri hurmaavassa tuoksussa. Raikas, Puuteri, Laventeli, Kukkaketo, Greippi, May Chang… Miltä sinä haluat pyykkisi tuoksuvan?

Saaren Taikan asiakkaat ovat rakastuneet Saaren Taika pyykkietikkaan ja voitkin lukea heidän kokemuksiaan Saaren Taika pyykkietikasta tästä linkistä. Myös monet hajusteherkät asiakkaamme ovat voineet käyttää Saaren Taika pyykkietikkaa.

Ja myös pyykinpesukoneesi kiittää sinua pyykkietikan käyttämisestä! Pyykkietikka poistaa tehokkaasti myös pesu- ja huuhteluaineen jäämiä pyykinpesukoneesta.

Saaren Taian puisella kauhalla saat annosteltua pyykkietikan kätevästi pyykinpesukoneeseen.

Vinkki: pyykkietikkaa voit käyttää myös tekstiilien raikastamiseen. Sekoita suihkupulloon 1/10 pyykkietikkaa ja 9/10 vettä. Tällä saat suihkutettua esimerkiksi lakanoihin raikkaan tuoksun. Kokeile vaikka laventelia, sillä on nimittäin rauhoittava vaikutus eli se on täydellinen valinta iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

saaren-taika-hamam-pyyhe-pyykkietikka-5.jpg
saaren-taika-hamam-pyyhe-pyykkietikka-2.jpg
saaren-taika-hamam-pyyhe-pyykkietikka.jpg

Hamam-pyyhkeet pysyvät taatusti pehmeinä!

Öko-Tex sertifoidusta puuvillasta tehdyt hamam-pyyhkeet ovat varmasti kotisi monikäyttöisimmät tuotteet. Hamam-pyyhkeet soveltuvat mm. piknikeille alustoiksi ja iltaisin ne lämmittävät ihanasti viltteinä. Ota helposti kassiin mahtuva hamam-pyyhe rannalle mukaan – se kuivuu ja kuivaa nopeasti. Hamam-pyyhkeet kuivaavat myös hiuksesi hellävaraisesti tai soveltuvat lemmikkieläimelle autoon alustaksi.

Pyykkietikka on hamam-pyyhkeiden paras ystävä. Normaalit huuhteluaineet nimittäin heikentävät hamam-pyyhkeesi imukykyä. On siis tärkeää pestä ja hoitaa hamam-pyyhkeet oikealla tavalla. Näin saat niistä paremman hyödyn sekä ne kestävät sinulla pidempään. Ja hamam-pyyhkeiden imukyky paranee muuten käytössä.

Kumman sinä valitset – Sulo Lilan vai Pehmeän Vaaleanpunaisen?

Osta edulliset hamam pyyhkeet netistä Saaren Taika Shopista!

Voit myös shoppailla hamam-pyyhkeitämme alla näkyvän tuoteupotuksen kautta 🙂 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.