Pyykkietikka pelastaa tunkkaisen pyykin

pyykkietikka pelastaa tunkkaisen pyykin

DIY pyykkietikka Saaren Taian ohjeella!

Saaren Taika pyykkietikka on siitä mukava huuhteluaine, että sen käytön jäljiltä pyykkikonetta ei tarvitse tuuletella! Pyykkietikka nimittäin poistaa tunkkaiset tuoksut mennessään, eikä koneen tuulettamiselle erikseen enää jää tarvetta.

Olinkin itse todella hämmästynyt, kun käytin pitkästä aikaa erästä todella ihanan tuoksuista huuhteluainetta ja seuraavana päivänä pyykkikone tuoksui ällöttävän tunkkaiselle!

Myös kaapissa pitkään olevat tekstiilit saavat näistä tavallisista huuhteluaineista tunkkaisen tuoksun ja siksi taloudessamme ei ole näitä käytetty säännöllisesti enää vuosiin!

Tavalliset pesuaineet aiheuttivat meille putkitukoksenkin eräässä edellisessä kodissamme, mutta onneksi ei ollut talvi, kun käsipelillä kaivoimme viemäriputkea talolta ojaan asti auki! Tästä järkyttävästä putkitukko- episodista voit lukea lisää blogissamme!

pyykkietikka Saaren Taika ekologinen biohajoava

Muutettuamme sitten omaan omakotitaloon Särkisalon saaristoon aloin perehtymään pesuaineiden jäämiin ja vuoden 2017 lopulla kehitin oman Saaren Taika pyykkietikan, jonka DIY pyykkietikka ohjeen jaan sinulle artikkelin lopussa!

Saaren Taika pyykkietikka oli muuten ensimmäinen täysekologinen pyykkietikka silloin markkinoilla ja edelleenkin yksi harvoja kotimaisia pyykkietikoita, jotka ovat 100% biohajoavia. 

ekologinen biohajoava luonnollinen huuhteluaine pyykkietikka

Mitä on pyykkietikka?

Pyykkietikka on vanhanajan kotitekoinen huuhteluaine jollaisia minun ikäpolveni äidit ja isoäidit käyttivät pyykkinsä raikastamiseen ja pehmentämiseen! 

Voit laimentaa pyykkietikkaa myös suihkepulloon ja käyttää tunkkaisten tekstiilien raikastussuihkeena, siivoussuihkeena sekä silityssuihkeena. Kerron sinulle tarkemmat ohjeet pyykkietikan käyttöön artikkelin lopussa!

Suomalaiset Saaren Taika pyykkietikat valmistuvat perinteisellä käymismenetelmällä valmistetusta luonnollisesta väkiviinaetikasta sekä aidoista luonnosta peräisin olevista eteerisistä öljyistä.

Lopputuloksena on aitoa luonnon raaka-aineista valmistettua pyykkietikkaa perinteisissä vanhanajan tuoksuissa sekä erikoisimmissa lumoavissa tuoksuyhdistelmissä.

Saaren Taika pyykkietikat valmistuvat Särkisalossa, jossa Johannan (Saaren Taian perustaja) äiti eli Veeran (Saaren Taian toimitusjohtaja) Isoäiti tekee niistä jokaisen huolellisesti käsityönä. 

Saaren Taika pyykkietikka on paras pyykkietikka!

Saaren Taika pyykkietikka on kotimaisesta väkiviinaetikasta käsityönä valmistettua.

Asiakkaidemme kokemusten mukaan Saaren Taika pyykkietikoita voi käyttää myös hajusteille herkistyneet sekä tuoksuyliherkät käyttäjät!

pyykkietikka tuoksuherkille saaren taika

Saaren taika DIY pyykkietikka ohje:

1. ohje: TEE-ITSE PYYKKIETIKKA OHJE – DIY

PYYKKIETIKKAA VALMISTETAAN ETIKASTA JA ERILAISISTA TUOKSUAINEISTA

Etikoissa on hieman eroja liittyen siihen mistä ne on valmistettu. Etikka valmistetaan synteettisesti maaöljystä ja etikkahaposta, kun taas väkiviinaetikka valmistuu ohrasta luonnollisesti perinteisellä käymismenetelmällä. Väkiviinaetikka on siis luonnollinen aine, kun taas etikka on synteettinen aine. Lue lisää ensimmäisestä DIY pyykkietikkaohjeestamme, jonka löydät blogistamme.

2. (parempi) ohje: OHJE TEE-ITSE PYYKKIETIKKAAN – DIY

Tässäpä kaikille kodin tee-se-itse ihmisille omat salaiset lumavat reseptini DIY pyykkietikan valmistukseen. Löydät artikkelista niin raikkaat, sitruksiset, kuin bakteerejakin tappavat sekoitukseni 🙂 Ole hyvä 🙂 Saaren Taian toinen tee itse pyykkietikka ohje blogissamme!

TEHOKAS SIIVOUS VUOKRAMÖKISSÄ – SIIVOUSSAIPPUA TUHOAA VIRUKSET

Tehokas siivous vuokramökissä – siivoussaippua tuhoaa virukset

 

SAAREN TAIKA PYYKKIETIKKA RAIKAS – KOKEMUKSIA

Saaren Taika pyykkietikka Raikas – kokemuksia

 

VINKKI LEMMIKKITALOUDEN KEVÄTSIIVOUKSEEN

Vinkki lemmikkitalouden kevätsiivoukseen

 

Osta parhaat pyykkietikat netistä!

Voit ostaa Saaren Taika Shopin pyykkietikat alla näkyvän tuoteupotuksen kautta, tai siirtyä Saaren Taika verkkokauppaan tutustumaan Saaren Taian koko valikoimaan!

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Kirjoittaja on Saaren Taika brändin luoja sekä Saaren Taika -tuotteiden kehittäjä, jolla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä luonnonkosmetiikan valmistuksen tutkinto.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä