Pyykkietikka pelastaa tunkkaisen pyykin

pyykkietikka pelastaa tunkkaisen pyykin

Tunkkainen pyykki ja pesukone raikkaaksi pyykkietikan avulla!

Saaren Taika pyykkietikka on siitä mukava huuhteluaine, että sen käytön jäljiltä pyykkikonetta ei tarvitse pahemmin puhdistaa! Pyykkietikka nimittäin poistaa tunkkaiset tuoksut mennessään, eikä pesukoneen raikastamiselle erikseen enää jää tarvetta.

Olinkin itse todella hämmästynyt, kun käytin pitkästä aikaa erästä todella ihanan tuoksuista huuhteluainetta ja seuraavana päivänä pyykkikone tuoksui ällöttävän tunkkaiselle!

Myös kaapissa pitkään olevat tekstiilit saavat näistä tavallisista huuhteluaineista tunkkaisen tuoksun ja siksi taloudessamme ei ole näitä käytetty säännöllisesti enää vuosiin!

Tavalliset pesuaineet aiheuttivat meille putkitukoksenkin eräässä edellisessä kodissamme, mutta onneksi ei ollut talvi, kun käsipelillä kaivoimme viemäriputkea talolta ojaan asti auki! Tästä järkyttävästä putkitukko- episodista voit lukea lisää blogissamme!

Miten Saaren Taika pyykkietikka syntyi?

Muutettuamme sitten omaan omakotitaloon Särkisalon saaristoon aloin perehtymään pesuaineiden jäämiin ja vuoden 2017 lopulla kehitin oman Saaren Taika pyykkietikan.

Saaren Taika pyykkietikka oli ensimmäinen täysekologinen pyykkietikka silloin markkinoilla ja edelleenkin yksi harvoja kotimaisia pyykkietikoita, jotka ovat 100% luonnollisia. 

ekologinen biohajoava luonnollinen huuhteluaine pyykkietikka

Mitä on pyykkietikka?

Pyykkietikka on vanhanajan kotitekoinen huuhteluaine jollaisia minun ikäpolveni äidit ja isoäidit käyttivät pyykkinsä raikastamiseen ja pehmentämiseen! Ruokalusikallinen koneellisen riittää raikastamaan ja pehmentämään tekstiilisi. 

Pyykkietikka ei tuki tekstiilien huokosia ja se onkin suositeltavin huuhteluaine mm. mikrokuituliinoille ja hamam-pyyhkeille!

Voit laimentaa pyykkietikkaa myös suihkepulloon ja käyttää tunkkaisten tekstiilien raikastussuihkeena, siivoussuihkeena sekä silityssuihkeena. Kerron sinulle tarkemmat ohjeet pyykkietikan käyttöön artikkelin lopussa!

Miten Saaren Taika pyykkietikat valmistuvat?

Kotimaiset Saaren Taika pyykkietikat valmistuvat perinteisellä käymismenetelmällä valmistetusta luonnollisesta väkiviinaetikasta sekä aidoista luonnosta peräisin olevista eteerisistä öljyistä.

Lopputuloksena on aitoa luonnon raaka-aineista valmistettua pyykkietikkaa perinteisissä vanhanajan tuoksuissa sekä erikoisimmissa lumoavissa tuoksuyhdistelmissä.

Saaren Taika pyykkietikat valmistuvat Särkisalossa, jossa Johannan äiti tekee niistä jokaisen yksitellen huolellisesti käsityönä. 

Saaren Taika pyykkietikka on paras pyykkietikka!

Moni asiakkaamme on kertonut, että Saaren Taika pyykkietikat ovat pashaita pyykkietikoita niin tuoksun, kuin käytönkin suhteen:

”Pyykkipäivän piristys! Pyykkietikka raikastaa pyykin ja tekee niistä jotenkin paljon puhtaamman tuntuisia, ja kaikista kokeilemistani etikoista tämä on paras! Tuoksu on todellakin raikas, mutta ei ollenkaan liian voimakas omaan hieman tuoksuherkkään nenään. Kotimaisuus on myös plussaa. Tätä en vaihda!”

Nyt löytyi tuote jolla saan pyykkini raikkaaksi. Olen kokeillut järkyttävän monia huuhteluaineita ja etikoita, mutta pyykkini ei vaan tuoksunut raikkaalle. Koneenikin on aika uusi joten ihmettelin, miksi pyykkini haisee oudolle joka kerta… Nyt vihdoin löytyi Raikas pyykkietikka, joka on raikastanut pyykkini pidemmän aikaa.”

‘’Hajusteherkälle Puuteri Pyykkietikka on sopiva erittäin miedon ja miellyttävän tuoksunsa ansiosta. Pyykkietikka ei vain peitä hienhajua vaan hävittää sen.’’

‘’Saaren Taika pyykkietikat ovat laadukkaita ja tekevät sen mitä lupaavat. Greippi Pyykkietikka on raikas ja pirtsakan tuoksuinen ja jättää pyykin pehmeäksi. Olen huomannut että Saaren Taika pyykkietikat eivät ”etikoidu” niin kuin jotkut muut pyykkietikat. Tuoksu säilyy hyvänä vaikka pulloa ei tulisi käytettyä vähään aikaan.’’

Asiakkaidemme kokemusten mukaan Saaren Taika pyykkietikoita voi käyttää myös hajusteille herkistyneet sekä tuoksuyliherkät käyttäjät!

pyykkietikka tuoksuherkille saaren taika

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.