Kosmetologin testissä Saaren Taika Professional ihonhoitosarja

Saaren Taika Professional ihonhoitosarja kosmetologin testissä

Voit ostaa Professional -sarjaa alla näkyvän tuoteupotuksen kautta:

 

Hei, Olen Hanna Amanda, Cidesco kosmetologi, markkinointiassistentti ja bloggaaja. Olet voinut lukea tekstejäni aiemminkin Saaren Taika- blogista, sillä olen aikaisemminkin saanut kunnian testailla Johannan uutuus tuotteita ja tehdä niistä tuotearviointeja. Olen jo vuosia käyttänyt arjessani Saaren Taian tuotteita ja olen niistä kirjoittanut myös omaan kauneusblogiini.

Ehdotin Johannalle, että kosmetologina kirjoittaisin rehellisen postauksen Saaren Taian blogiin siitä, millaisena koin uuden Professional sarjan tuotteet. Olin nimittäin kuullut Saaren Taika Professional -sarjasta ja innosta puhkuen halusin päästä kokeilemaan tuotteita, jotka on suunniteltu ammattikosmetiikkasarjaksi.

saaren taika professional kosmetologien ihonhoitosarja NETTIKOKO (26)

Saaren Taian kotisivuilla kerrotaan, että Saaren Taika Professional -sarjan tuotteet ovat suunniteltu suomalaiselle iholle. Kotisivuilla mainitaan myös, että tuotteisiin on valikoitu tarkasti harkitsemalla ja huolellisesti valikoiden tietyt raaka-aineet. Tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa.

Professional sarja on ammattikosmetiikkasarja, jota saavat myydä ainoastaan koulutetut kosmetologit hoitoloissaan sekä verkkokaupoissaan. Saaren Taika Professional sarjalla kosmetologi voi tehdä tehokkaita ja hellävaraisia kasvohoitoja asiakkailleen hoitolassaan, sekä asiakkailla on mahdollista ostaa kosmetologilta sarjan tuotteita kotikäyttöön, jotta tuotteiden paras hyöty saadaan esille.

Tunnustan, että minulla oli etukäteen kovat odotukset tuotteista, sillä olin käyttänyt jo aiemmin Johannan luoman Saaren Taika- sarjan tuotteita ja tiesin odottaa toimivia, itselleni täydellisesti sopivia tuotteita. Kun paketti saapui kotiovelleni, olin siis kuin lapsi jouluaattona.

Testasin tuotteita kahden viikon ajan ohjeiden mukaisesti ja nyt haluan kertoa sinulle millaisia havaintoja noiden viikkojen aikana tein tuotteista sekä niiden vaikutuksesta ihooni. Aivan ensin kerron kuitenkin lyhyesti sinulle, mitkä ovat ihoni lähtökohdat ennen tuotetestausta.

Minulla on sairaus nimeltä Sjögrenin syndrooma. Tämä sairaus kuivattaa elimistöni limakalvoja sekä ihoani todella paljon. Useimmiten elimistöni kuivuus vaikeuttaa jopa arkeani. Tästä syystä ihoni vaatii kosmetiikalta paljon. Sairauteni on saanut osittain ihoni myös herkistymään, joten kosmetiikan täytyy olla hellävaraista ja ihoa rauhoittavaa, mutta tehokkaasti sekä pitkäkestoisesti kosteuttavaa. Lisäksi minulla on keskivaikea astma, joka tuo omat haasteensa kosmetiikan käytölle. Näistä lähtökohdista lähdin testaamaan uutta Professional- sarjaa.

RUUSU-ALOE KASVOVESI

ruusu aloe kasvovesi saaren taika professional

Ruusu-Aloe kasvoveden tuotelupaus kertoo, että se poistaa kasvoilta ylimääräisen rasvaisuuden ja epäpuhtaudet. Sen kerrotaan myös tasapainottavan ihon luonnollista pH- arvoa ja kosteuttavan sekä rauhoittavan ihoa tehokkaasti. Kasvoveden tuotelupauksessa sen sanotaan myös kirkastavan ihoa.

Tutkiessani Ruusu-Aloe kasvoveden incilistaa huomaan sen koostuvan monesta laadukkaasta raaka-aineesta. Ruusuvesi on ihoa hoitava ja suojaava aine. Kaura puolestaan on kosmetiikassa hellävarainen ja ihoa rauhoittava ainesosa. Kasviglyseriini on kosmetiikassa hyvin siedetty kosteutta sitova ja ihoa suojaava aine. Aloe Vera puolestaan hoitaa ihoa. Se kosteuttaa, lievittää kutinaa ja rauhoittaa ihoa. Aloe vera sopii etenkin kuivan, herkän ja ärtyneen ihon hoitoon.

Ruusu-Aloe kasvovesi sisältää myös C-vitamiinia, jolla tiedetään kosmetiikassa olevan ihon kimmoisuutta parantava vaikutus. Se vähentää myös ihon pigmenttimuutoksia ja rauhoittaa tulehtunutta ihoa. Kasvoveden sisältämä allantoiini on ihoa rauhoittava ja kosteuttava ainesosa. Kasvoveden raikas tuoksu tulee Ruususta ja Aloe verasta.

Huomasin kahden viikon kokeilun aikana, että kasvovesi auttoi herkkää ihoani rauhoittumaan kasvojen pesemisen jälkeen nopeammin. Se myös selvästi kirkasti kasvojeni ihoa yhdessä muiden Professional -sarjan tuotteiden kanssa. Kasvovesi raikasti ja viimeisteli kasvojen ihonpuhdistuksen ja tykästyin suihkuttelemaan sitä myös pitkin päivää raikastamaan kasvojeni sekä kaulan ihoa. Tuoksu on raikas ja mieto. Yksi lempituoksuistani.

PUHDISTAVA MANTELI & KAURA- KASVOKUORINTA

puhdistava manteli kaura kuorintavoide

Manteli & kaura -kasvokuorinnan tuotelupaus kertoo, että kuorinta on hellävarainen. Se lupaa poistaa iholta kuolleen ihosolukon sekä auttaa ihoa uudistumaan ja hehkumaan. Sen raaka-aineiden kerrotaan siitä tekevän täydellisen herkälle iholle, sekä kamppailevan tehokkaasti kuivuutta vastaan.

Manteli & kaura -kasvokuorinnan incilistaa tarkastellessani pistin merkille, että sen toiseksi eniten sisältämä raaka-aine on aprikoosinsiemenöljy, joka on yleisesti käytetty etenkin kuivan ja herkän ihon hoidossa. Se silottaa, rauhoittaa, suojaa ja sitoo kosteutta ihoon.

Kasvokuorinnan sisältämä Cetearyl alcohol ja Polysorbaatti 60 antavat tuotteelle sen kuohkean koostumuksen. Kasvokuorinta sisältää auringonkukkaöljyä, joka myös vaikuttaa tuotteen koostumukseen parantavasti. Se parantaa ihon puolustusjärjestelmää ja lievittää tulehduksia. Se on tehokas antioksidantti.

Kasvokuorinta sisältää myös kookosöljyä, joka tekee tuotteesta samettisen pehmeän iholle levitettäessä. Se kuin sulaa iholle jättäen ihon kuorinnan jälkeen silkin sileäksi ja kosteus säilyy iholla pitkään. Toinen ihon sametin pehmeäksi tekevä raaka-aine on kuumakäsitelty hiekka, hohkakivet, joka toimii tuotteessa luonnollisena ja ympäristöystävällisenä kuorivana ainesosana.

Kasvokuorinnassa emulgaattoreina toimivat erilaiset kaliumsuolat. Kuten kasvovedessä, myös Kasvokuorinnassa glyseriini toimii ihoa kosteuttavana ja suojaavana ainesosana. Kaliumsitraatti ja sitruunahappo toimivat tuotteessa pH:n tasapainottajina.

Avokadoöljy on ihosolujen uusiutumista edistävä raaka-aine ja on siksi erittäin ihanteellinen kuivan, halkeilevan tai suojaa kaipaavan ihon hoitamiseen. Manteli & Kaura kasvokuorinta sisältää myös muita ihoa hoitavia ainesosia, emulgaattoreita sekä hyvinsiedettyjä säilöntäaineita.

Sen sisältämä kauran jauhosta saatava uute on ihoa todella tehokkaasti rauhoittava aine ja kauran jyvistä saatava öljy puolestaan ihoa hoitava ainesosa. Kuorinnan sisältämä mantelijauhe on tehokkaasti kosteuttava ja hellävaraisesti kuoriva ainesosa.

Huomasin kahden viikon kokeilun aikana, että tästä tuotteesta tuli ehdottomasti uusi lempparituotteeni! Tuote tuntuu satumaisen pehmeältä iholla. Se kuorii ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti poistaen hilseilevän ihon. Iho on kuorinnan jälkeen TODELLA pehmeä. Hiekan ja mantelijauheen yhdistelmä kuorii ihon hellän tehokkaasti, eikä iho jää punoittamaan kuorinnan jälkeen, kuten minulle normaalisti rakeellisten kuorintojen jälkeen käy. Kasvokuorinta voisi olla nimellä kuorintavoide, sillä sen koostumus on kuin kermaisen pehmeää voidetta, jota on helppo pyöritellä iholla. Pidän erityisesti myös siitä, että kuorivia hippusia on tuotteessa paljon. Tätä tuotetta käyttäisin itse iholleni vakituisesti, sekä suosittelisin omille asiakkaillenikin, jotka kaipaavat hellää kuorintaa herkälle ja kuivalle iholleen. Täyden kympin tuote!

IHOHUOKOSIA SYVÄPUHDISTAVA AKTIIVIHIILI SAVINAAMIO

aktiivihiili savinaamio aknelle saaren taika professional

Aktiivihiili savinaamion tuotelupaus kertoo, että se on puhdistava ja detox vaikutteinen kasvonaamio tukkeutuneille ihohuokosille. Tuotelupauksessa luvataan tuloksena puhdas ja nuorekas iho, joka syväpuhdistaa ihon sekä silottaa juonteita poistaen iholta ylimääräisen rasvan ja talin. Sen sanotaan olevan myös juonteita ennaltaehkäisevä vaikutukseltaan.

Aktiivihiili savinaamion incilistasta selviää, että naamiopohjan muodostavat vesi, vahamainen cetearyl alcohol sekä emulgaattorina toimiva polysorbate 60. Tämän lisäksi naamio sisältää Kasvokuorinnastakin tuttua Auringonkukkaöljyä ja glyseriiniä. Ihoa pehmentämään ja hoitamaan on valittu mm. oliiviöljy, kookosöljy, karitevoi ja aprikoosiöljy.

Aktiivihiili ja savi kuorivat ihoa hellästi ja imevät itseensä ihosta ylimääräistä rasvaa ja talia. Ne toimivat iholla detox vaikutteisesti. Akai marja toimii tehokkaana antioksidanttina sekä monien vitamiinien ja hyvien rasvahappojen lähteenä. Taikapähkinä puolestaan supistaa ihohuokosia sekä rauhoittaa ihoa. Se myös kiinteyttää ja kirkastaa ihoa sekä ehkäisee tulehduksia.

Tuotteen raikas tuoksu ja tuntu on saatu villimintun ja sitruunan eteerisistä öljyistä.

Huomasin kahden viikon kokeilun aikana, että tuote todellakin imee epäpuhtauksia puoleensa. Iho alkoi puhdistua ja alussa vetikin pinnalle syvällä olleet epäpuhtaudet. Ei siis pidä aluksi säikähtää, jos kasvoille ilmestyy näppy, jos toinenkin. Huomasin myös, että kasvojen kuorinnan ja naamion vaikutuksen jälkeen mustapäiden poisto ihosta on huomattavasti helpompaa, sillä naamio on tehnyt työn helpommaksi pehmentäessään ihon valmiiksi. Tämä toimii myös sekaiholle hyvin T-alueen naamiona. Tuote virkistää ja viilentää ihoa piparmintun ansiosta. Naamio ei kuivu iholle eikä kuivata ihoa, kuten yleisesti savinaamioista ajatellaan, vaan jätti ihon kimmoisaksi, raikkaaksi ja virkistyneeksi.

VIHREÄ TEE JA SAVI- ANTIAGE KASVONAAMIO

vihreä tee antiage naamio saaren taika professional

Vihreä tee ja savi- antiage kasvonaamion tuotelupaus kertoo, että täyteläinen ja kermainen kasvonaamio poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Tuloksena tuotelupaus antaa raikkaan ja terveen, hehkuvan ihon. Naamion kerrotaan auttavan vähentämään ennenaikaisten ikääntymisen merkkien syntymistä parantamalla ihon elastisuutta.

Vihreä tee ja savi- antiage kasvonaamion incilistaa tarkastellessani pistin merkille, että tuote sisältää runsaasti Kuolleen meren mutaa, joka tunnetaan hoitavista mineraaleistaan jo antiikin ajoilta asti. Se virkistää ja siloittaa kasvojen ihoa. Se myös tehoaa psoriasikseen ja akneen syväpuhdistaen ja desinfioiden ihoa.

Vihreä tee ja savi- kasvonaamio sisältää myös Auringonkukkaöljyä, kasviglyseriiniä, oliiviöljyä, kookosöljyä, sheavoita, aprikoosiöljyä ja allantoiinia, joilla kaikilla on ihoa hoitavia, kosteuttavia ja pehmentäviä ominaisuuksia.

Sinkkioksidi Ksantaanikumi suojaavat ihoa. Omenauute kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Meloniuute hoitaa ihoa. Kurkku-uute rauhoittaa, kosteuttaa, virkistää ja kirkastaa kasvojen ihoa. Se myös supistaa ihohuokosia. Kurkku-uutteessa ja paljon vitamiineja sekä hivenaineita, jotka tehostavat ihon aineenvaihduntaa.

Vihreä tee on tunnettu sen antibakteerisista ominaisuuksistaan. Se sisältää myös antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ennen aikaiselta vanhenemiselta. Vihreä tee rauhoittaa ihoa ja sen on todettu olevan oivallinen mm. psoriasiksen, juonteiden ja ruusufinnin hoitoon.

Tämä tehonaamio sisältää myös kaurauutetta, E-vitamiinia, hyaluronihappoa sekä laventelin ja sitruunan eteeristä öljyä. Voi siis sanoa, että tämä naamio on pumpattu täyteen todella hoitavia ja tehokkaita ainesosia ikääntyvän ihon hoitoon.

Huomasin kahden viikon kokeilun aikana, että yhdessä muiden Professional sarjan tuotteiden kanssa tämä naamio silotti otsan juonteitani. Ero oli silmin nähtävä. Toki täytyy myös muistaa, että ihon tehokas kosteuttaminen ja kuorinta silottavat pintajuonteita. Mutta kaiken kaikkiaan nämä Professional sarjan tuotteet saivat aikaan selkeästi kirkkaamman, kuulaamman ja kimmoisamman ihon.

HYALURONIHAPPO & HEDELMÄ -KASVOSEERUMI

hyaluronihappo hedelmä seerumi saaren taika professional

Hyaluronihappo ja hedelmä- kasvoseerumin tuotelupaus kertoo, että tuotetta käyttämällä saavutat pehmeän ja säteilevän ihon. Kasvoseerumin kerrotaan olevan tieteellisesti koottu yhdistelmä Hyaluronihappoa, B5 vitamiinia ja hedelmäuutetta. Seerumin luvataan tarjoavan iholle nuorekkuutta ja huomattavaa pehmeyttä, joustavuutta, tehokasta kosteutusta ja säteilyä. Ihon luvataan näyttävän ravitulta ja elpyneeltä.

Hyaluronihappo ja hedelmä- kasvoseerumin incilistaa tarkastellessani pistin merkille, että tuotteessa on ainoastaan kaksi raaka-ainetta: Viinirypäleen siemenöljyä ja manteliöljyä.

Viinirypäleensiemenöljy on yksi arvokkaimmista öljyistä maailmassa. Se suojaa ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta ja parantaa sen vastustuskykyä. Nopean imeytyvyytensä ansiosta se parantaa myös ihon vastaanottokykyä muille hoitaville ainesosille. Erinomainen öljy rasvaisen, ikääntyvän sekä akne- ja sekaihon hoitoon.

Manteliöljy pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Puhdas manteliöljy sisältää suuren määrän ravitsevia ainesosia, kuten mm. kalsiumia, E-vitamiinia ja magnesiumia. Niiden avulla ihosta tulee säännöllisellä hoidolla kosteutettu ja elvytetty. Manteliöljy tehoaa myös hyvin pintakuivaan ihoon. Ikääntyvän ihonhoidossa manteliöljy on erittäin käytetty raaka-aine, sillä sen tiedetään silottavan pieniä juonteita, tasoittavan ihoa ja kosteuttavan tehokkaasti.

Huomasin kahden viikon kokeilun aikana, että tykästyin tähän seerumiin todella paljon. Se imeytyi nopeasti ihoon jättäen ihon raikkaan ja kosteutetun oloiseksi. Ei kuitenkaan öljyisen rasvaisen tuntuiseksi. Kuten jo aiemmin mainitsin, tämän parin viikon aikana huomasin, kuinka ihoni juonteet tasoittuivat ja ihosta tuli kimmoisa ja selkeästi kosteutetun tuntuinen. Oli ihana huomata, miten kosteutetulta iho tuntui vielä illallakin ja kiristelevä tunne kasvoilta hellitti aina tuotteiden käytön jälkeen. Tämä tuote on muuten TODELLA riittoisa!

ALOE VERA -24H KOSTEUTTAJA

aloe vera kosteuttaja antioksidantti saaren taika professional

Aloe vera kosteuttajan tuotelupaus kertoo, että se on aamuin illoin käytettävä kasvovoide, joka sopii herkällekin iholle. Tuote lupaa pitkäkestoista kosteutusta sekä rauhoitusta herkälle iholle. Sen luvataan myös auttavan ihon kutiamiseen.

Aloe vera- kosteuttajan incilistaa tarkastellessani pistin merkille, että se sisältää samoja laadukkaita raaka-aineita, kuin sarjan muut tuotteet. Laadukkaat öljyt tuovat tuotteeseen tehokasta kosteutusta ja ihoa hoitavia ominaisuuksia. Kaura puolestaan on hellävarainen ja ihoa rauhoittava ainesosa. Kasviglyseriini kosteutta sitova ja ihoa suojaava aine. Aloe Vera puolestaan hoitaa ihoa. Se kosteuttaa, lievittää kutinaa ja rauhoittaa ihoa. Aloe vera sopii etenkin kuivan, herkän ja ärtyneen ihon hoitoon. Incilista siis lunastaa siis tuotelupauksen hyvin!

Huomasin kahden viikon kokeilun aikana, että kasvovoide sopii myös äärimmäisen kuivalle iholle. Sen paksuhko koostumus pitää huolellisesti hieroa ja imeyttää ihoon. Pintakuiva iho kannattaa kuoria alussa useasti, jotta voide alkaa imeytymään nopeammin ihoon. Kasvoseerumi onneksi nopeuttaa prosessia.

Vaikka voide on tuhtia, se ei silti jätä ihoa tahmeaksi tai öljyisen rasvaiseksi, vaan juuri sopivan kosteutetuksi. Tuotetta tulee muuten yhdellä painalluksella juuri oikea määrä, joka riittää kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Voiteella on muuten todella hyvä tehdä kasvoille kasvohieronta!

Professional sarjasta löydät erityisesti tuotteet kuivalle ja herkälle iholle sekä aikuiselle, ikääntyvälle iholle. Ne sopivat tuoksumaailmaltaan kaikille, eivätkä saaneet astmaanikaan ärsyyntymään. Tuoksut ovat raikkaita ja mietoja. Itselläni on sanomattakin selvää, että se lempituotteeni sarjasta on Kasvojen kuorinta, mutta myös Seerumi teki vaikutuksen. Eniten minua itseäni yllätti se, miten jo kahdessa viikossa näin (ja etenkin tunsin) ihoni voivan paremmin. Kiristys, kirvely ja kutina rauhoittuivat ja ihosta tuli karhean sijasta kimmoisa ja kosteutettu. Väri ihossani parani huomattavasti. Samea, kuivuudesta kärsivä ihoni kirkastui ja raikastui. Juuri sopivasti kesää varten!

Itse kosmetologina näen, että tämä on erittäin sopiva sarja hoitolaan. Sen tuotteet ovat helppo opetella käyttämään, niillä on mukava työskennellä ja ne ovat näistä syistä myös helppo myydä asiakkaalle kotihoitotuotteiksi mukaan kotiin. Tästä hyötyvät sekä kosmetologi, että asiakas.

PS. Sarjaa kannattaa täydentää yhteensopivilla No:1 Eco By Saaren Taika sarjan tuotteilla, joista esimerkiksi Greippiputsari ja Kirkastava kasvojenpuhdistusaine sopivat loistavasti yhteen Professional sarjan tuotteiden kanssa.

Löydät Professional -sarjaa myyvät kauneushoitolat ja heidän verkkokauppansa jälleenmyyjät listaltamme.

https://saarentaika.com/saaren-taika-professional/

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.