Hormoninäpyt teepuusaippualla parissa päivässä pois!

Hormoninäpyt teepuusaippualla parissa päivässä pois!

Hormonifinnit ja finnit pois lähes yhdessä yössä!

Heippa! Saaren Taika Teepuusaippua on saanut kehuja maasta taivaisiin jo sadoilta käyttäjiltä. Suunnittelin saippuan alunperin omaan käsi-ihottumaani, sillä teepuuöljy rauhoitti kättäni pahimpina kutina-aikoina.

Nykyään pesen Saaren Taika Teepuusaippualla aina kuukautisten aikaan, kun leukaani ilmaantuu hormoninäppylöitä. Käytän Teepuusaippuaa myös sheivauksen jälkeen, sillä se rauhoittaa ihoani 🙂

Alla kuvapari, jossa ekassa olin pessyt auki raavittuja hormoninäppyjäni Teepuusaippualla kertaalleen ja toisessa kuvassa olen pessyt kyseisellä saippualla kahteen kertaan.

Huomaat varmaan eron! Itselläni nuo hormoninäpyt ovat sitkeitä ja ilman Teepuusaippuaa ne viettäisivät aikaa ihollani useita päiviä, joskus jopa viikkoja! Nyt näpyt häviävät lähes heti kun alan käyttämään Saaren Taika Teepuusaippuaa 🙂

Kuvattu 30.8.2019

Leuassa finnejä

Kuvattu 1.9.2019

Leuan finnit pois Saaren Taika Teepuusaippuan avulla lähes yhdessä yössä

Finnit pois Teepuusaippualla

Myös asiakkailtamme on tullut saman suuntaista palautetta, tässä muutama kokemus teepuusaippuastamme:

”Toimii myös tällaiselle ”täti-ikäiselle” ongelmaihoiselle. Iho ei jää kiristäväksi, kuten monien muiden puhdistustuotteiden jälkeen. Olen käyttänyt noin viikon ja tuona aikana ei näppyjä ole riesaksi ilmaantunut.”

”Hormoni näppylät selkeästi pienentyneet ja vähentyneet. Iho kirkkaampi ja sileämpi. Harmittaa, etten ole aiemmin hankkinut.”

”Tää on poistanut hyvin stressifinnit kasvoilta, tuoksuu hyvälle ja saanut ihon näyttämään hyvältä!  Sopii hyvin tälläiselle jolle ei ihan mitkä tahansa pesutuotteet sovi atopian vuoksi.”

”Olen kokeillut vaikka mitä kosmetiikkaa, puhdistustuotteita, ruokavaliota yms, tämä Teepuusaippua on ainoa tuote mikä on oikeasti auttanut kasvojen iho-ongelmiin.”

 ”Jo muutamien päivien käytön jälkeen iho on puhtaampi ja hormooneista johtuvat näppylät sekä mustapäät kasvojen t-alueelta vähentyneet selvästi! Olisikohan murrosikä vihdoin taltutettu kasvoilta keski-iän kynnyksellä?”

”Teepuusaippua on ollu kaikista paras, oon pystyny jättää kortisonipohjaisen lääkerasvan pois käytöstä ja miulla on atooppinen iho joka on pysynyt nyt tosi hyvänä. Kovana kakkosena tulee teepuushampoo joka on mahtavasti rauhoittanut kovasti kutisevan päänahan!”

”Ongelmien kanssa pitkään painineena ja kaikkia tököttejä kokeilleena tämä oli se, joka pelasti. Näppylät hävisi ja iho on paremmassa kunnossa kuin vuosiin! Mun ehdoton luottotuote jonka nimeen vannon!”

”Tämä on ollut mulla muutaman viikon käytössä ja itsetunnon vienyt hormoniakne on rauhoittunut leuasta lähes huomaamattomaksi. Iho ei myöskään kuivu liikaa tällä pestessä ja tuoksu on miellyttävä.”

”Minä ja tytär ollaan tykästytty tähän kasvojen pesussa, puhdistaa ihon tehokkaasti mutta ei kuivata, iho tuntuu sileämmältä ja tyttären mustapäät vähentyneet huomattavasti!”

Tehokas voide joka sopii aknelle paikallisesti!

Spot Control tehovoide auttaa päihittämään näppyihin taipuvaisen ihon luonnollisten öljyjen ja hedelmäyhdisteiden avulla.

Voide sisältää mm. tyrni- ja teepuuöljyä.

Tyrniöljy ehkäisee tulehduksia, vähentää punoitusta ja turvotusta sekä ravitsee ihoa tehden sen sileäksi ja auttaen arpien parantamisessa. Tyrni sisältää useita eri vitamiineja, jotka auttavat ehkäisemään ennenaikaisten vanhenemisen merkkien syntymistä.

Teepuuöljyn antibakteeriset ominaisuudet kamppailevat tehokkaasti aknen aiheuttajia vastaan.

Salisyylihappovoide finnien hoitoon

Mikäli koet, että finnisi kaipaavat voimakkaampaa hoitoa, kannattaa finnien hoitoon kokeilla salisyylihappovoidetta. Tämä apteekki vapaa tehokas finnivoide ehkäisee sekä aknen muodostumista, mustapäitä, valkopäitä sekä ihonalaisia finnejä.

Kevyt salisyylihappovoide avaa ja vähentää suurentuneita ihohuokosia sekä poistaa tehokkaasti mustapäitä. Voiteen sisältämät ainesosat ehkäisevät tulehduksia, taistelevat arpeutumista vastaan, rauhoittavat ihoa ja auttaa säilyttämään ihon puhtaana ja kirkkaana.

Lääkinnällisen aknen hoito tuotteen verrokki

VINKKI: Voit käyttää tuotetta yhdessä hellävaraisen akneihon puhdistusmaidon kanssa. Maitomainen tehokas syväpuhdistaja on kehitetty epäpuhtaalle ja näppyläiselle iholle. Se sisältää 10% kosmetiikkaluokan benzoyl peroxidea (BPO V2), jota käytetään lääkinnällisissä akne-tuotteissa.

Puhdistajan teho perustuu Benzoyl peroxide (BPO)-ainesosaan, josta on kehitetty ihoystävällisempi versio BPO V2. Sitä käytettiin ensimmäisen kerran aknen hoidossa vuonna 1979 tehokkaana tooppisena antibakteerisena ainesosana puhtaan ihon- ja lääkinnällisissä akne-tuotteissa.

Kosmetiikkasäädösten vuoksi emme voi sanoa tai väittää että akneiholle sopivat tuotteemme on tarkoitettu aknen hoitoon, vaikka käytämme samoja suositeltuja määriä BPO V2 mitä lääkinnällisissä aknen hoitoon tarkoitetuissa tuotteissa käytetään.

Tyypillinen BPO vähentää aknea aiheuttavien bakteerien (propionibacterium acnesi) määrää iholla luomalla reaktiivisen happiradikaalin (ROS, reactive oxygen species) rasvaiseen karvatuppeen. Se on tehokas tulehdusta aiheuttavia ja tulehdusta ehkäiseviä vaurioita vastaan. Se hoitaa aknea aiheuttavia bakteereja jo viiden päivän päästä hoidon aloittamisesti.

BPOta on tarjolla useissa eri ilman reseptiä myytävissä valmisteissa kuten esimerkiksi puhdistajissa, emulsioissa, voiteissa, geeleissä ja lapuissa. BPOta käytetään laajasti myös reseptilääkkeissä. Tuotteessa käytetty BPO V2 on ihoystävällisempi versio BPOsta, sillä BPOn muoto on tunnettu ihoärsyke ja ihon herkistäjä, kun BPO V2 ei tuota ihoärsytystä ollenkaan. Se on kliinisesti todistettu turvalliseksi ja tehokkaaksi herkälle iholle. On todistettu, että se vähentää aknea viiden tunnin sisällä käyttötuotteissa (in finished formulations) ja se vähentää ihon vaalenemisen riskiä.

Sitä voidaan käyttää suurempina määrinä ilman ärsyyntymisen aiheutumista etenkin iholle jätettävissä tuotteissa. Akneiholle sopivaa tuotetta voidaan käyttää hoitamaan aknea. Valmistamme kosmetiikka emmekä lääkinnällisiä tuotteita, joten emme saa sanoa, että tuotteemme voivat hoitaa tai parantaa lääkinnällista sairautta, kuten aknea. On kuitenkin todistettu, että akneiholle sopivat tuotteemme ovat erittäin tehokkaita auttamaan hankalaa ihoa paranemisessa, vähentämään mustapäitä, finnejä ja näppylöitä.

Osta akneiholle sopivat luonnolliset palasaippuat alla näkyvän tuoteuptuksen kautta tai Saaren Taika Shopista netistä!

Lisää otsikkotekstisi tähän

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.