Saaren Taika saippuat -kokemuksia

Saaren Taika saippuat -kokemuksia
Saaren Taika teepuusaippua tea tree soap Veera suolasaippua salt soap (3 of 33)

Teepuusaippua:

 • Hei Saaren Taika ja Kiitos miljoonasti teepuusaippuasta!! Vasemman puoleisissa kuvissa 13-v teinin nuorella iällä alkanut akne, johon pari vuotta yritettiin ”kaikkea”. Hänen ystävänsä leikkasi omasta Teepuusaippuastaan siivun testiin. (Riittoisa siivu, kestänyt päivittäisessä käytössä 2kk!!) Ja oikealla tulos nyt käytön jälkeen, näpyistä on jäljellä enää arvet, tulehdus on poissa.

  Voit uskoa, että yhden teinin itsetunto on noussut potenssiin miljoona.

Lue lisää Teepuusaippua kokemuksia ja ks kuva: https://www.saarentaika.com/saaren-taika-teepuusaippuat-kokemuksia/

 • Luulin menettäneeni toivoni finnejä kukkivan nassuni kanssa. Olin kokeillut läpi suurimman osan kaupan tuotteista minkään parantamatta tilannetta. Kuulin Saaren Taian teepuusaippuasta ja luin kommentteja ihmisten kokemuksista. Päätin että syteen tai saveen ja antaisin vielä yhdelle tuotteelle mahdollisuuden.
  Päivääkään en kadu ostostani, parissa päivässä tein ensimmäiset huomiot ihon kunnossa. Nyt parin viikon päivittäisen käytön jälkeen kipeät ihonalaiset finnit ovat hävinneet ja iho voi paremmin kuin aikoihin. Kiitos ❤️
 •  
 • Todella hyvä tuote aikuiselle iholle jota finnit ja näppylät vaivaavat. Viikon ajan olen käyttänyt pesten kasvot kahdesti päivässä, ja mustapäät ovat vähentyneet selvästi. Myös tulehtuneet finnit kuivahtivat vuorokaudessa.
Saaren Taika vegaaninen biohajoava saippua ekologinen (2 of 38)

Tyrni Luksus Spa saippua:

 • Olen käyttänyt Tyrni-saippuaa muutaman viikon ja ruusufinnistä kärsivä ihoni on selvästi rauhoittunut. Punoitus ja pienet näpyt ovat vähentyneet ja ihoni näyttää paremmalta. Sopii hyvin herkälle iholleni.
 •  
 • Viikon käytön jälkeen on POD-ihottuma alkanut jo näyttää paranemisen merkkejä! Lisäksi saippuassa on ihana tuoksukin. Ehdottomasti jää käyttöön!

Lue lisää Tyrni Luksus Spa saippua kokemuksia: https://www.saarentaika.com/saaren-taika-tyrni-luksus-spa-saippua-kokemuksia/

luonnollinen vegaaninen saaren taika suolasaippua

Saariston Suolasaippua:

 • Saariston suolasaippuasta en luovu❣️Sen ansiosta en ole aikoihin käyttänyt deodorantteja koska kerta kaikkiaan en tarvitse. Hikoilu vähentynyt, ei haise eikä kainalot kutia niin kuin ennen 😍 Suosittelen 👍🏻
 •  
 • Sairastan monia autoimmuunisairauksia ja hankin viime viikolla kokeiluun Saariston Suolasaippuaa psorini hoidon avuksi. Tulokset ovat jo nyt loistavia!!  Ostin samalla Shea Butter manteliöljy sheavoiteen ja luonnollisen deodorantin, molemmista pelkkää hyvää kerrottavaa!!

Lue lisää kokemuksia Saariston Suolasaippuasta: https://www.saarentaika.com/saaren-taika-saariston-suolasaippua-kokemuksia/

Särkisalon Suolasaippua:

 • Kuivaihoisen unelmatuote! Olen kärsinyt kuivasta ihosta koko ikäni. Pesun jälkeen kiristää ja kutiaa, iho punoittaa. Joudun rasvaamaan ihoa paljon. Särkisalon suolasaippualla pesun jälkeen kutiavaa tunnetta ei tule ja iho tuntuu pehmeältä. Rasvaamisen tarve väheni huomattavasti. Iho ei myöskään punoita enää. Suosittelen!
 •  
 • Sisarrusparven nuorin kärsi talvisin kutiavasta, kuivasta ja hilseilevästä ihosta, aivan kuten kaikki siskonsa, eikä mikään rasvauksen määrä meinannut riittää. Sitten hän kuuli Särkisalon suolasaippuasta ja käytti päivittäisessä pesussa. Kappas kummaa,ihosta tuli pehmeä ja kutinakin rauhoittui tyystin, eikä rasvailuja enää tarvinnut pesujen jälkeen. Bonuksena hikihaisut vähenivät myös. Seuraavana Jouluna kaikki siskot saivat omat suolasaippuat ja kaikkien iho kiittää.

Lue lisää kokemuksia Särkisalon Suolasaippuasta: https://www.saarentaika.com/saaren-taika-sarkisalon-suolasaippua-kokemuksia/

 

 

Veera Suolasaippua:

 • Suolasaippua on minun ja tyttären ehdoton suosikki 🙂 Iho pysyy pehmeänä eikä kosteusvoidetta tarvitse enää käyttää. Ja urheilevalla nuorella vähentää hikoilua ja hienhajua.
 •  
 • Jo muutaman käyttökerran jälkeen psoriakseen on saatu rauhoittumisen merkkejä. Ihana tuoksu ja koostumus. Puhdistaa ja iho tuntuu pehmeältä.
 •  
 • Ihoni ei ole enää yhtä kuiva kuin ennen eikä myöskään kesi auringonoton jälkeen. Ihan kuin vatsan raskausarvetkin olisivat häipymässä
Saaren Taika vegaaninen biohajoava saippua ekologinen (2 of 38)

Rasvanäpin saippua:

 • Rasvanäpin saippua toimii!
  Mieheni rassaa kaksipyöräisiä ja kädet ovat välillä aivan kamalan mustan tavaran peitossa. Mitään hanskojahan ei voi käyttää…Toki on olemassa aineita joilla sen rasvan saa pois, mutta käsien iho ei niistä riemastu. Nyt kun hänellä on oma Rasvanäpin saippua, mustat kynnenalustat ja nuhjuiset kädet tulevat ihan puhtaiksi!

Osta ihanat Saaren Taika saippuat alta:

Itämerisaippua

Pelastetaan Itämeri -saippua:

 • Itämeri-saippua ollut nyt pari viikkoa käytössä ja atoopikko-ihokeliaakikon jalkapohjat kiittää!! Muutenkin kuiva iho tuntuu paremmalta, esim sääristä kuivuus alkaa pikkuhiljaa hälvetä. Kiitos!
 •  
 • Veera Suolasaippua on suosikkini, mutta pidän kovasti myös tästä. Suola ei ole karkeaa, joten tätä on kiva laittaa suoraan myös lasten iholle.
  Plussaa se, että saa kantaa kortensa kekoon Itämeren hyväksi.
 •  
 • Oikein hyvä saippua atoopikolle, suosittelen!
 •  
 • Ensin oli hiukan totuttelemista saippuan rakenteeseen ja käyttöön, mutta pian pystyi näkemään tuloksia. Aurinkorasvojen tukkimat ihohuokoset kiittävät ja naama ei näytä enää keväiseltä kukkakedolta.
 •  
 • Tytär, jolla on finnejä, on havainnut että iho on saippuan käyttämisestä rauhoittunut.
 •  
 • Mukavasti vaahtoava saippua, jättää ihon ihanan pehmeäksi. Parasta kuitenkin hajustettomuus ja kemikalittomuus, sopii hyvin tällaiselle kemikaali- ja hajusteyliherkälle. Erittäin iso plussa myös 5€ lahjoitus Itämeren hyväksi.
 •  
 • Ihanin saippua ikinä, tekee hyvää itselle ja tukee tärkeää työtä.
 •  
 • Parasta luonnon lisäksi myös iholle!
  Ostin saippua kesän venereissua ajatellen, mutta en malttanut olla ottamatta sitä jo käyttöön. Huomasin, että saippua tekee ihosta ihanan pehmeän ja kosteutetun, myöhemmin luinkin Johannan blogista suolan vaikutuksesta ihon hoidossa.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.