No:1 Eco® by hiustuotteet, idea niiden takana ja cG sopivuus

No1 Eco by Saaren Taika tyrni kehäkukka nokkonen shampoo hoitoaine luonnonkosmetiikkaa (5 of 9)

Huomenta!

Eilen oli aika mahtava päivä! Saatiin meidän pitkään odottamamme No:1 Eco® by Saaren Taika shampoot ja hoitoaineet vihdoin tänne! Odotettiin niitä tosin torstaiksi, mutten pannut yhtään pahakseni, että tulivatkin muutaman päivän ajoissa 😀

No1 Eco by Saaren Taika tyrni kehäkukka nokkonen shampoo hoitoaine luonnonkosmetiikkaa (5 of 9)

No:1 Eco tuotesarjan shampoo ja hoitsikka on tehty minun ideoimillani resepteillä. Ne sisältävät hurjan määrän pohjoisesta luonnosta saatavien kasvien tehoaineita! Niillä on hiuksia vahvistava vaikutus ja myös hiustenlähtöä vähentävä vaikutus <3

Curly Girl checker näytti myös, että kumpikin olisi Curly Girl approved. Itse en metodia tunne tarkoin, joten joku viisaampii saa arvioida asiaa tarkemmin 🙂 (lopussa email, johon testaajat voivat ilmoittautua!)

CURLY GIRL SHAMPOO? 

Congrats, this product is CG Approved, but contains some ingredients that may not work for everyone!

CURLY GIRL HOITOAINE? 

Congrats, this product is CG Approved, but contains some ingredients that may not work for everyone!


Tässä tuotteiden sisältämät tehoaineet ja niiden vaikutukset:

Tyrni parantaa verenkiertoa ja helpottaa tärkeiden rasvahappojen pääsyä hiuspohjan syvempiiin osiin. Tyrni auttaa ehkäisemään infektiota- ja tulehduksia.

Rosmariini vahvistaa hiustuppea vähentäen hiustenlähtöä. Se stimuloi hiuspohjaa ja nopeuttaa uuden hiuksen kasvamista.

Sitruunamelissa ehkäisee hiusten liiallista rasvoittumista. Se auttaa tasapainottamaan päänahan talin tuotantoa sekä rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa. Sitruunamelissa ehkäisee myös hiustenlähtöä sekä toimii tehokkaana antioksidanttina.

Takiainen parantaa hiusten kuntoa sekä vahvistaa hiusta. Se lievittää päänahan ärsytyksiä sekä edistää hiusten kasvua.

Laventeli edistää hiusten kasvua. Se rauhoittaa kutisevaa päänahkaa sekä ehkäisee hilseen syntymistä.

Kehäkukka tasapainottaa hiuspohjan kosteustasapainoa sekä ehkäisee hilseen syntymistä. Se nopeuttaa hiuspohjan paranemista sekä auttaa vähentämään hiustenlähtöä.

Kamomilla auttaa ehkäisemään hilseilyä ja rauhoittaa päänahkaa. Se tekee hiuksista kimmoisammat ja säihkyvämmät.

Minttu auttaa tasapainottamaan hiuspohjan kosteustasapainoa sekä rauhoittaa kutisevaa päänahkaa. Peltokorte sisältää runsaasti mineraaleja, jotka vahvistavat hiussäikeitä sekä parantavat hiusten rakennetta.

Peltokortteen sisältämä seleeni auttaa nopeuttamaan hiustenkasvua.

Nokkonen auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä. Se on antimikrobista ja auttaa myös ehkäisemään hilseen syntymistä.

No1 Eco by Saaren Taika tyrni kehäkukka nokkonen shampoo hoitoaine luonnonkosmetiikkaa (5 of 9)

Olen itse tosi innoissani tästä tuotesetistä, itse asiassa niin innoissani, että illalla näiden saavuttua ja saatuamme purettua ne rekka-autosta, alkoi minulla hirmuinen jännityspäänsärky. Päätä särki koko yön ajan niin kovin, että heräsinkin siihen muutamaan otteeseen. Nyt aamulla aamukahvia nauttiessani minua jännittää niin kovin, että on hieman oksettava ja heikottava olo! Tämä on ihan tuttua minule ja koen näin aika usein, kun olen jostakin asiasta tosi innoissani 😀 Hassua 😀

Saaren Taika huonetuoksu tuoksukynttilät sisustus lifSaaren Taika huonetuoksu tuoksukynttilät sisustus lifestyle (8 of 30)estyle (8 of 30)

Toivotaan, että tuotteet saavat hyvän vastaanoton! Alunperin suunnittelin nämä tuoteet heitä varten, jotka rakastavat Saaren Taikoja, mutteivät ole vielä rohjenneet palashampoiden käyttäjiksi. Nämä ovatkin oivalliset ”porttituotteet” täysekologisille tuotteille. Toivottavasti moni vielä toistaiseksi ei-luonnollisia käyttävä ja palashampoita vierastava käyttäjä löytäisi nämä ja ihastuisi luonnollisempaan elämäntapaan, ja rohkenisi lopulta siirtyä täysekologisiin tuotteisiin 🙂

No:1 Eco tuotteiden etiketistä ilmenee niiden luonnollisuusprosentit, jotka ovat aika lähellä sataa. Meillä on pari ainesosaa, joista emme ole vielä saaneet raaka-aineen toimittajalta varmistusta biohajoavuudesta, joten tällä hetkellä mennään valmiastajan arviolla, että tuotteiden biohajoavuusprosentti on sama kuin luonnollisuusprosenttikin. Pakkaus on kierrätettävää PE HD muovia, josta ei irtoa ympäristöön kemikaaleja. Tuotteet ovat vegaanisia, tottakai ja myös cruelty free, eli raaka-aineille tai tuotteille ei ole tehty eläinkokeita!

Moniko muuten tiesi, että cruelty free merkki on EU:ssa nykyään turha, sillä EU:ssa on kielletty eläinkokeiden käyttö kaikessa kosmetiikassa ja niiden raaka-aineissa, eli merkillä asiaa ei tarvitse enää ilmoittaa. Kaikki EU:ssa myytävä kosmetiikka pitäisi lain mukaan olla cruelty free ihan ilman merkkiäkin 🙂

Etsimme tuotteille Curly Girl metodia noudattavia testaajia!

Ilmoittele itsestäsi sähköpostiini [email protected] 🙂

Omista Curly Girl kokemuksistani voi lukea omasta blogistani:

https://www.melankoliaajavaloisiakuvia.com/uncategorized/vahingossa-curly-girliksi-saaren-taian-no1-eco-hiustenhoitotuotteilla/

 

 

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.