Saaren Taika Professional Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeeli kokemuksia

Muutaman päivän käytön jälkeen silmänalusten turvotus selvästi laskenut. Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeelissä on myös ihana koostumus.”

”Yleensä kaikki silmänympärysvoiteet ovat kirvelleet silmiä aamulla. Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeeli alkoi häivyttämään tummia silmänalusia ja juonteita jo viikossa. Levitän tuotteen guasha kivellä.”

”Parisen viikkoa olen Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeeliä käyttänyt ja tuntuu todella miellyttävältä. Kevyeltä ja raikkaalta, mutta kuitenkin tehokkaalta. Sopii mainiosti herkälle ja atooppiselle iholle.

”Nyt löytyi paras silmänympärysgeeli mitä olen koskaan käyttänyt. Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeeli on nyt ollut käytössä reilun viikon, tuloksia alkoi näkyä heti. Tuli vakituiseen käyttöön. Olen huomannut että vakituotteeni vaihtuvat hiljalleen Saaren Taika tuotteiksi. Aina teiltä löytyy uusi edellistä parempi tuote.”

Parin viikon Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeelin käytön jälkeen pienet juonteet ovat häiventyneet silmien ympäriltä!

”Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeeli imeytyy hyvin, viilentää ja rauhoittaa silmänympärysihoa. Silmänympärykset tuntuu hyvältä aamuisin, ei kerää nestettä, vaan päinvastoin, vähentää turvotusta.”

”Positiivinen yllätys tämä Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeeli. Vähentää turvotusta ja raikastaa ihoa selvästi. Kuivaihoisena laitan jälkeen vielä Kamomilla Sheavoidetta.”

”Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeeli on kevyt, hyvin imeytyvä ja viilentävä geeli, laskee myös turvotusta! Suosittelen!”

”Minulla on ollut isoja ongelmia luomieni kanssa. Kuivuus on mennyt todella pahaksi aika ajoin, mikään tuote ja kosteutus ei ole auttanut. Olen aina niiden jälkeen herännyt turvonnein ja rähmäisin silmänalusin. Silmäluomet ovat olleet painavat ja kirvelevät.

Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeeli alkoi auttaa noin 3vk käytön jälkeen ja pienintäkään ongelmaa ei ole nyt 6kk käytön jälkeen! Laitan kaksi lisäpurkkia tilaukseen. Tämä on voittajatuote minulle!”

”Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeeli on ihana tuote. Ei kutita, tuntuu ihanan pehmeältä ja kosteuttavalta. Olen 30 vuoden ajan ostanut erilaisia silmänympärystuotteita, mutta tämä on ensimmäinen joka ei kutita eikä ärsytä. Tämä on paras!”

”Merikollageeni Hyaluronihappo silmänympärysgeeli on paras silmänympärysvoide mitä olen käyttänyt. Virkistää ja silmäpussitkin tasoittuvat.

“Pienellä varauksella tilasin Merikollageeni hyaluronihappo silmänympärysgeelin kokeiluun. Atoopikkona olen kokeillut tuotteen jos toisenkin, yleensä huonommalla menestyksellä. Tämä osoittautui muutaman päivän jälkeen ihan loistavaksi tuotteeksi. Iho on sileä ja kosteutettu tuntumatta yhtään tahmealta, eikä ole ihottuma kiusannut silmien ympärillä enää. Suosittelen lämpimästi kaikille.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.