Hamam-pyyhkeet
Saaren Taika hamam-pyyhkeet ovat lumoavan pehmeitä, imukykyisiä ja kookkaita!
OSTA HAMAM-PYYHKEET

Isot ja vastuulliset Saaren Taika hamam pyyhkeet

Hamam-pyyhe on parempi ihollesi, parempi hiuksillesi

Hamam-pyyhe on parempi hiuksillesi pitkällä aikavälillä, sillä pehmeä puuvillainen hamam-pyyhe kuluttaa hiuksia huomattavasti vähemmän kuin kulahtanut froteepyyhe.

Hellästi kuivaava hamam-pyyhe on myös herkkäihoiselle paras vaihtoehto!

Pehmeä puuvillapyyhe on todella imukykyinen, jolloin joudut kuivaamaan itseäsi huomattavasti vähemmän kuin perinteisellä froteepyyhkeellä. Näin herkkä ihosi säästyy liialta ”hankaamiselta” ja voi paremmin.

Miten hamam-pyyhe eroaa froteepyyhkeestä?

Hamam-pyyhkeet ovat tasaista käsinkudottua puuvillaa, kun taas frotee on nyppyläistä kudosta. Froteepyyhe painaa tämän vuoksi huomattavasti enemmän kuin hamam-pyyhe. Vaikka hamam-pyyhkeet ovat ohuita, ne ovat silti imukykyisempiä kuin frotee. Hamam-pyyhkeen imukyky ja kuivumisnopeus saattaakin hämmästyttää ensikertalaisen!

Haman-pyyhe myös paranee mitä enemmän sitä pesee, kun taas froteinen pyyhe alkaa menettämään imukykyään jo ensimmäisistä pesuista lähtien, sillä sen ”nypyt” litistyvät ja kovettuvat pesuissa.

Hamam-pyyhkeen esipesu

Jotta saat hamam-pyyhkeestäsi nopeasti imukykyisen ja pehmeän, kannattaa Hamam-pyyhe esipestä liottamalla sitä pesuvadillisessa vettä 4-6- tuntia tai jopa yön yli ennen ensimmäistä pesua.

Käytä hamam-pyyhkeen pesuun vain hellävaraisia pesuaineita ja huuhteluun etikkaa tai pyykkietikkaa.

Älä koskaan käytä huuhteluainetta, sillä se heikentää hamam-pyyhkeesi imukykyä. Pyykkietikka myös sulkee tekstiilin kuidut tehden siitä sileämmän.

Anna hamam-pyyhkeesi kuivua narulla, älä käytä kuivausrumpua, sillä se saattaa tehdä pyyhkeestäsi kovemman.

Vastuullisesti valmistetut hamam-pyyhkeet

Saaren Taian maahantuomat aidot turkkilaiset puuvillaiset hamam-pyyhkeet valmistuvat käsityönä pienillä tehtailla vastuullisesti.

Hamam-pyyhkeidemme materiaali on aina 100%:sti luonnollista ja uusiutuvaa Öko-Tex puuvillaa, tai puuvillaa yhdessä luonnollisen sekä uusiutuvan bambun tai -pellavan kanssa.

Emme käytä pyyhkeissämme polyesteriä tai muita muoviperäisiä, tai uusiutumattomia materiaaleja.

Saaren Taika hamam-pyyhkeet sopivat niin aikuisille, kuin lapsillekin. Suuren kokonsa vuoksi ne verhoavat kookkaankin käyttäjän ja hamam-pyyhkeiden pehmeys sekä imukyky päihittävät froteepyyhkeet mennen tullen!

Monikäyttöinen pyyhe

Hamam-pyyhettä voi käyttää kylpypyyhkeenä, piknikhuopana, huivina, sarongina, rantapyyhkeenä, ja monena muuna kätevänä arjen teksiilinä!

Hamam puuvillapyyhe on erittäin imukykyinen ja kuivuu nopeasti, se on kevyt ja vie vähän tilaa, joten se on täydellinen matkalla, mökillä, veneessä, reppureissulla tai vaikkapa koululaiselle!

Se on tyylikäs kylpyhuoneessa, uima-altaalla, kylpylöissä, sohvan reunalla, rannoilla, urheillessa ja vaikka missä! Mahdollisuudet sen käyttöön ovat rajattomat! pehmeä Haman-pyyhe on oivallinen myös vauvanhoidossa.

Korkealaatuinen puuvillakuitu on erittäin imukykyistä

Saaren Taika hamam-pyyhkeet ovat turkkilaista puuvillaa, mutta valikoimaamme kuuluu myös puuvilla-pellava pyyhkeitä sekä bambu-puuvilla pyyhkeitä.

Turkkilaista puuvilla pidetään yhtenä korkealaatuisimpana puuvilla-lajina, sillä sen extrapitkät puuvillakuidut saavat kankaan tuntumaan todella ohuelta ja sileältä.

Pitkät kuidut mahdollistavat suuren imukyvyn ja aidot turkkilaiset hamam pyyhkeet ovatkin imukykyisempiä painoonsa nähden, kuin monet muut materiaalit.

Turkkilaista puuvillaa käytetään usein mm. luksushotelleissa sen korkean laadun ja miellyttävän tunnun vuoksi. Turkkilainen puuvilla on myös kestävämpää muihin puuvillalajeihin verrattuna ja siitäkin syystä se on hotellitekstiileissä erittäin suosittua!

Osta parhaat hamam-pyyhkeet Saaren Taika Shopista! Tai tutustu hamam-pyyhkeisiin alla näkyvässä tuoteupotuksessa: