Pehmeä ja lämmin hamam-pyyhe syksyn hemmotteluihin

Hamam-pyyhkeillä

aitoa turkkilaista kylpylä tunnelmaa!

Hamam-pyyhkeet puutahratuolilla pimenevässä illassa ja lyhty jossa palaa kynttilä

Syksy on hemmottelun aikaa

Keltaiset lehdet puissa ja lisääntyvät sateet enteilevät väistämättä syksyn saapumista. Koti saa lämpimän tunnelman kynttilöistä ja rennosti sohvalle heitetyistä hamam-pyyhkeistä, joita voi hyvin käyttää myös torkkupeittona.

Syksyisiin hemmotteluhetkiin saattaa kuulua kylpeminen kynttilän valossa, sauna ja erilaiset hemmotteluhoidot kotona. Hamam-pyyhe auttaa tekemään tunnelmasta oikean.

Aidon turkkilaisen kylpyläpyyhkeen pehmeys, kauniit värit ja luonnollinen materiaali sopivat erityisesti syksyyn ja hämärtyvien iltojen hiljaisiin hetkiin.

Aito turkkilainen Hamam pyyhe

Saaren Taika hamam pyyhkeet ovat turkkilaista puuvillaa, mutta valikoimaamme kuuluu myös puuvilla-pellava pyyhkeet sekä bambu-puuvilla pyyhkeet.

Turkkilaista puuvilla pidetään yhtenä korkealaatuisimpana puuvilla-lajina, sillä sen extrapitkät puuvillakuidut saavat kankaan tuntumaan todella ohuelta ja sileältä.

Pitkät kuidut mahdollistavat suuren imukyvyn ja aidot turkkilaiset hamam pyyhkeet ovatkin imukykyisempiä painoonsa nähden, kuin monet muut materiaalit.

Turkkilaista puuvillaa käytetään usein mm. luksushotelleissa sen korkean laadun ja miellyttävän tunnun vuoksi.

Turkkilainen puuvilla on myös kestävämpää muihin puuvillalajeihin verrattuna ja siitäkin syystä se on hotellitekstiileissä erittäin suosittua!

Hamam pyyhkeet ulkoporealtaan reunalla

Saaren Taika hamam pyyhkeet ovat vastuullisesti valmistettuja

Saaren Taian maahantuomat aidot turkkilaiset puuvillaiset hamam kylpyläpyyhkeet valmistuvat käsityönä pienillä tehtailla vastuullisesti.

Hamam-pyyhkeidemme materiaali on aina 100%:sti luonnollista ja uusiutuvaa Öko-Tex puuvillaa, tai puuvillaa yhdessä luonnollisen sekä uusiutuvan bambun tai -pellavan kanssa.

Emme käytä pyyhkeissämme polyesteriä tai muita muoviperäisiä, tai uusiutumattomia materiaaleja.

Saaren Taika hamam pyyhkeet sopivat niin aikuisille, kuin lapsillekin. Suuren kokonsa vuoksi ne verhoavat kookkaankin käyttäjän ja pyyhkeiden pehmeys sekä imukyky päihittävät froteepyyhkeet mennen tullen!

Miksi hamam-pyyhe on paras kylpypyyhe?

Parasta Saaren Taika hamam pyyhkeissä on niiden koko. Suurikokoinen pyyhe sopii kaikenkokoisille käyttäjille, mutta menee silti uskomattoman pieneen tilaan kaapissasi!

Kuvissa frotee käsipyyhe ja hamam kylpypyyhe vierekkäin avattuna ja rullattuna. Hamam-pyyhe on neljä kertaa isompi kuin frotee käsipyyhe ja menee silti rullattuna pienempään tilaan kuin froteepyyhe!

Miten hamam pyyhe eroaa froteepyyhkeestä?

Hamam pyyhkeet ovat tasaista käsinkudottua puuvillaa, kun taas frotee on nyppyläistä kudosta. Froteepyyhe painaa tämän vuoksi huomattavasti enemmän kuin hamam pyyhe.

Vaikka hamam-pyyhkeet ovat ohuita, ne ovat silti imukykyisempiä kuin frotee. Hamam pyyhkeen imukyky ja kuivumisnopeus saattaakin hämmästyttää ensikertalaisen!

Haman-pyyhe myös paranee mitä enemmän sitä pesee, kun taas froteinen pyyhe alkaa menettämään imukykyään jo ensimmäisistä pesuista lähtien, sillä sen ”nypyt” litistyvät ja kovettuvat pesuissa.

Laadukas turkkilainen puuvilla

Turkkilainen puuvilla on yksi maailman korkealaatuisimmista puuvilla lajeista. Sen pitkät puuvillakuidut tekevät puuvillakankaasta erityisen sileää ja mahdollistaa todella ohuiden pyyhkeiden kutomisen.

Pidemmät kuidut ovat imukykyisempiä, kuin lyhyet ja siksi aidot turkkilaiset hamam-pyyhkeet ovatkin imukyvyssään parasta A-luokkaa!

Paras rantapyyhe

Isokokoinen Saaren Taika hamam-pyyhe on paras pyyhe rannalle mukaan otettavaksi. Se riittää paitsi verhoamaan isokokoisenkin rannallakävijän, sen sileään kudokseen ei tartu hiekkaa, kuten froteepyyhkeisiin!

Hamam-pyyhe myös kuivuu ihan hetkessä, jonka vuoksi se on mukavan kuiva ja kevyt tuoda myös rannalta kotiin.

Hamam pyyhe on paljon muutakin kuin mahtava rantapyyhe, joka on pieneen tilaan menevä, isokokoinen ja imukykyinen!

Se on edellä mainituista syistä loistava pyyhe myös salille, retkille, koulureppuun ja matkoille.

Mutta se on myös parempi hiuksillesi pitkällä aikavälillä, sillä pehmeä puuvillainen hamam pyyhe kuluttaa hiuksia huomattavasti vähemmän kuin kulahtanut froteepyyhe.

Itseasiassa! Mitä enemmän hamam pyyhettä pesee, sen pehmeämmäksi ja imukykyisemmäksi se tulee. Tämä pyyhe siis paranee kuluessaan!

Hellästi kuivaava hamam pyyhe on myös herkkäihoiselle paras vaihtoehto! Pehmeä hamam pyyhe on todella imukykyinen, jolloin joudut kuivaamaan itseäsi huomattavasti vähemmän kuin perinteisellä froteepyyhkeellä. Näin herkkä ihosi säästyy liialta ”hankaamiselta” ja voi paremmin.

Hamam pyyhettä voi käyttää myös moneen muuhun. Se sopii kotiin torkkupeitoksi, saunaan laudeliinaksi, se käy pöytäliinaksi, se sujahtaa huiviksi tai rantahameeksi alta aikayksikön, se on oivallinen vauvan viltti, se käy lemmikeille, sen voi taitella istuinaluseksi retkellä, sillä voi suojata nojatuolin tai sohvan, se käy auton penkin suojaksi.

Hamam pyyhkeellä onkin yhtä monta eri käyttötarkoitusta kuin käyttäjääkin! Vinkkaa meille oma käyttövinkkisi hamamille ja lue käyttäjien kokemuksia Saaren Taika hamam-pyyhkeistä!

.