Kokemuksia Aloe Retinoli kasvoseerumista

Aloe Retinoli ravitseva kasvoseerumi kokemuksia

Akne on usein kiusana nuorilla ja teini-ikäisillä, mutta se saattaa alkaa vaivata aikuisenakin sekä etenkin naisilla sitä esiintyy usein kuukautisten aikoihin, kuten itsellänikin aiemmin. Aikuisiän akne tai hormonaalinen akne on ärsyttävä vaiva, joka vaikuttaa paitsi ulkonäköön, myös omaan mielialaan.

Katso blogistamme vinkit aknesta eroon pääsemikseksi!

Löydät kaikki akneiholle sopivat Saaren Taika ihonhoitotuotteet verkkokaupastamme!

Kokemuksia Saaren taika Aloe retinoli seerumista

”Aloe Retinoli on paras seerumi päälle nelikymppiselle, jolla pintakuiva, mutta rasvoittuva ja hormoninäpyttyvä iho. Seerumi voiteen alla silottaa juonteita ja kosteuttaa pitkäksi aikaa ilman, että iho päivän mittaan rasvoittuu!”

”Aloe Retinolista ihoni on tykännyt. Akne on helpottanut ja ihoni on kirkastunut selvästi.”

”Ihana seerumi akneiholle! Olen nyt käyttänyt Aloe Retinoli seerumia aamuin illoin viiden päivän ajan. Aivan ihana seerumi! Toimii todellakin vaikealle akneiholle. Iho tuntuu ja näyttää tasaisemmalle, punoitus ja tulehdus on myös vähentynyt.”

”Tykkään todella paljon tästä tuotteesta. Aloe Retinoli kosteuttaa todella hyvin ja imeytyy nopeasti. Ihon punoituskin näyttää rauhoittuneen.”

”Aloe Retinoli on nopeasti imeytyvä, hellävarainen. Tuotteen koostumus miellyttävä. Olen herkkäihoinen, ei ärsytä ihoa lainkaan. Ihana!”

”Aloe Retinoli kasvoseerumi imeytyy nopeasti, iho on ihanan sileä ja kuulas. Rauhoittaa ja kosteuttaa hyvin. Toimii hyvin muiden Saaren taika -tuotteiden kanssa.”

”Tästä ihoni on tykännyt. Akne on helpottanut ja ihoni on kirkastunut selvästi.”

”Olen nyt käyttänyt seerumia aamuin illoin viiden päivän ajan. Aivan ihana seerumi! Toimii todellakin vaikella akneiholle. Iho tuntuu ja näyttää tasaisemmalle, punoitus ja tulehdus on myös vähentynyt. Käytän seerumia yhdessä Tyrni Luksus Spa Saippuan ja teepuu saippuan kanssa.”

Shoppaile akneiholle sopivia tuotteita verkkokaupastamme tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta: 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.