Hyaluronihappo, älä tee näin! Vinkit hyaluronihapon käyttöön.

Hyaluronihapposeerumi kuivattaa ihoa, mitä tein väärin?

Hyaluronihapposeerumi on yksi parhaiten ihoa kosteuttavista aineista. Silti joillekin se aiheuttaa ihon kuivumista. On hyvä tiedostaa, että vika ei silti ole välttämättä seerumissa, vaan se voi johtua vääränlaisesta hyaluronihapon käyttötavasta. 

Tein testin, jossa käytin 2 vuorokautta ihollani pelkästään hyaluronihapposeerumia ja näet kuvassa, kuinka ihoni on ärtynyt,  punoittava ja näppyisä. Alunperin tarkoitukseni oli jatkaa kokeilua kolme päivää, mutta toisena päivänä ihoni oli jo niin ärtynyt, että koe oli pakko lopettaa. 

Mistä on kyse?

Miksi hyaluronihapposeerumi kuivattaa ja ärsyttää ihoa?

Hyaluronihappo on hiilihydraattimolekyyli, joka pystyy sitomaan tuhatkertaisesti oman painonsa verran kosteutta ihollesi.

Kosteutettu iho on tasaisempi, kuulaampi ja heleämpi. Hyaluronihapposeerumi ”pullauttaa” juonteita, jolloin rypyt ikäänkuin ”oikenevat”.

Jotta hyaluronihappo voi toimia tarkoituksensa mukaisesti, eli kuten edellä mainittiin, tarvitsee se siis kosteutta, jota sitoa itseensä ”pullauttaakseen” juonteet ja heleyttääkseen ihoa. Jos kosteutta ei tarjoa iholle esim. kasvoveden muodossa ennen seerumia ja kosteuttajan muodossa seerumin jälkeen, alkaa hyaluronihappomolekyylit vetämään itseensä kosteutta ihon sisältä.

Tällöin iho alkaa kuivua, kutista, ärtyä ja lopulta ihon luonnolliset rasvat nousevat ihon pinnalle tehden näppyjä, kuten itselläni kävi.

Hyaluronihapposeerumin kanssa tuleekin aina käyttää ensin kasvovettä antamaan vesikosteutta, sitten seerumi ja seerumin päälle kosteusvoide.

Tällöin hyaluronihappomolekyylillä on riittävästi ulkopuolista kosteutta toimintansa takaamiseksi, jolloin se pystyy antamaan kosteutusta ja heleyttä ihollesikin. 

Kosteuttavat kasvovedet löydät Saaren taian valikoimasta

Ruusu kasvovesi täydentää puhdistusrutiinisi poistamalla ylimääräisen rasvaisuuden ja epäpuhtaudet iholtasi sekä tasapainottamaalla ihosi luonnollista pH-arvoa.

Kasvoveteen on lisätty myös Aloe Veraa kosteuttamaan sekä rauhoittamaan ihoa tehokkaasti.
Runsaasti C-vitamiinia sisältävä kasvovesi kirkastaa ihoasi antaen sille lisää luonnollista hehkua!

Kasvoveden sisältämä appelsiinin eteerinen öljy auttaa ihohuokosten syväpuhdistamisessa.

Ihanan raikas kukkaistuoksu on saatu aikaan aidosta ruusuöljystä.

Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovesi tasoittaa ihon sävyeroja.

Tämä luonnollinen virkistävä kasvovesi täydentää ihonpuhdistuksen poistamalla ihosta viimeisenkin lian ja meikin jäämät.

asvoveteen on lisätty appelsiinin eteeristä öljyä, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia; loistavaa antioksidanttista vaikuttavaa ainetta, joka auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Appelsiinin eteerisen öljyn tiedetään ehkäisevän ihon liikaa rasvoittumista ja se sopii siksi hyvin myös akneiholle. Kasvovedellä on myös rauhoittava vaikutus ja se parantaa ihon sävyä tasoittamalla punaisuutta.

Hyaluronihapposeerumit Saaren taialta!

Kiinteän ja kimmoisan ihon salaisuus on ihon hyvä kosteustasapaino, ja sen saat hyaluronihapon avulla!

Hyaluronihappo palauttaa ihon kimmoisuuden!

Kun ihosi väsyy, olkoot väsyminen sään, kahvin, iän, stressin tai muun asian seurausta, ihosi luonnolliset hyaluronihappo pitoisuudet alkavat ehtyä. Ihosi alkaa kuivua alemmista kerroksista ja lopulta kuivuus tulee näkyviin myös päälimmäiseen ihokerrokseesi mm. juonteina, epätasaisuutena ja huonokuntoisen näköisenä ihona. Hyaluronihapposeerumi tuo ihon kosteuden takaisin ja hävittää kuivuudesta johtuvat juonteet.

Ylellinen Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi antaa välittömästi säteilevän ja nuorekkaan tunteen ihollesi.

Kasvoseerumi on tieteellisesti koottu yhdistelmä Hyaluronihappoa, B5 vitamiinia ja hedelmäuutetta. Seerumin avulla saat ihollesi nuorekkuutta ja huomattavaa pehmeyttä. Se tekee ihostasi joustavamman ja säteilevämmän. Ihostasi tulee ravittu sekä elvytetty ja sen uusi hehku säteilee ulospäin!

Ylellinen Hyaluronihappo & Matrixyl seerumi sisältää hyaluronihappoa ja kasviperäistä allantoiinia, jotka kosteuttavat ihon syvimpiä kerroksia.

Se sisältää runsaasti Matrixyl Synthe6:a, jonka tiedetään ehkäisevän tehokkaasti juonteita.

Seerumin sisältämät useat luonnolliset hedelmäuutteet optimoivat korkealuokkaisen seerumin erittäin tehokkaaksi aikuiselle iholle.

Älä unohda kosteuttajaa!

Parhaimmat luonnonkosmetiikan kosteusvoiteet löydät Saaren taian valikoimasta! Voit ostaa ne verkkokaupastamme, tai alla näkyvän tuoteupotuksen kautta:

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi