Hyaluronihappo käyttö, älä tee näin! Hyaluronihappo seerumin käyttö

VINKIT HYALURONIHAPON KÄYTTÖÖN

Hyaluronihapposeerumi kuivattaa ihoa, mitä tein väärin?

Hyaluronihapposeerumi on yksi parhaiten ihoa kosteuttavista aineista. Silti joillekin se aiheuttaa ihon kuivumista.

On hyvä tiedostaa, että vika ei silti ole välttämättä seerumissa, vaan se voi johtua vääränlaisesta hyaluronihapon käyttötavasta. 

Tein testin, jossa käytin 2 vuorokautta ihollani pelkästään hyaluronihapposeerumia ja näet kuvassa, kuinka ihoni on ärtynyt,  punoittava ja näppyisä.

Alunperin tarkoitukseni oli jatkaa kokeilua kolme päivää, mutta toisena päivänä ihoni oli jo niin ärtynyt, että koe oli pakko lopettaa. 

Mistä on kyse?

hyaluronihapon väärä käyttötapa ärsyttää ja kuivattaa ihoa

Miksi hyaluronihapposeerumi kuivattaa ja ärsyttää joidenkin ihoa?

Hyaluronihappo on hiilihydraattimolekyyli, joka pystyy sitomaan moninkertaisesti oman painonsa verran kosteutta ihollesi.

Kosteutettu iho on tasaisempi, kuulaampi ja heleämpi. Hyaluronihapposeerumi ”pullauttaa” juonteita, jolloin rypyt ikäänkuin ”oikenevat”.

Jotta hyaluronihappo voi toimia tarkoituksensa mukaisesti, eli kuten edellä mainittiin, tarvitsee se siis kosteutta, jota sitoa itseensä ”pullauttaakseen” juonteet ja heleyttääkseen ihoa.

Jos kosteutta ei tarjoa iholle esimerkiksi kasvoveden muodossa ennen seerumia ja kosteusvoiteen muodossa seerumin jälkeen, alkaa hyaluronihappomolekyylit vetämään itseensä kosteutta ihon sisältä.

Tällöin iho alkaa kuivua, kutista, ärtyä ja lopulta ihon luonnolliset rasvat nousevat ihon pinnalle tehden näppyjä, kuten itselläni kävi.

Hyaluronihapposeerumin kanssa tuleekin aina käyttää ensin kasvovettä antamaan vesikosteutta, sitten seerumi ja seerumin päälle kosteusvoide.

Tällöin hyaluronihappomolekyylillä on riittävästi ulkopuolista kosteutta toimintansa takaamiseksi, jolloin se pystyy antamaan kosteutusta ja heleyttä ihollesikin.

hyaluronihapposeerumi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa

Kosteuttavat kasvovedet löydät Saaren Taian valikoimasta

Rauhoittava ruusu misellivesi sisältää elastiinia ja kollageenia

Ruusuveden antioksidantit suojaavat ihosoluja epäpuhtauksien, UV-säteiden ja muiden ympäristön vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Ruusuvesi toimiikin ihon suojakerroksena arjen ihoa vahingoittavia epäpuhtauksia vastaan!

Antioksidantit toimivat iholla anti-age vaikutteisesti ja auttavat ehkäisemään juonteiden syntymistä.  Ruusuvedellä on myös tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia ja siitä voikin olla hyötyä myös ekseema- tai ruusufinni iholle. Ruusuvesi on luonnostaan rauhoittava ja se auttaa vähentämään punoitusta ja kutinaa, siksi se sopiikin erittäin hyvin myös ärtyneelle iholle.

Ruusu misellivesi sisältää iholle tärkeää elastiinia ja kollageenia, jotka yhdessä auttavat ihoasi säilyttämään sen nuorekkuuden ja kimmoisuuden. Kollageeni ja elastiini ovat kuituja, jotka muodostavat ihosi tukirakenteen.

Kollageeni pitää huolen ihosi kiinteydestä, kun taas elastiini pitää ihosi tiukkana. Elastiini on elastinen, kuten sen nimikin jo kertoo. Se auttaa ihoasi palautumaan mm. venymisen jäljiltä. 

Molempia näistä kuiduista löytyy runsaasti nuorelta iholta, mutta ne alkavat pikkuhiljaa hajota ikääntymisen ja auringonvalon seurauksena. Käyttämällä elastiinia sisältäviä tuotteita, autat ihoasi parhaiten pysymään kiinteänä. 

Vegaanisena tuotteena Ruusu misellivetemme sisältää myös synteettisesti aikaansaatua maitohappoa, joka on erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle suositeltu AHA-happo. Hellävarainen maitohappo ehkäisee ihon pigmenttihäiriöitä, tasoittaa ihon sävyeroja sekä auttaa ehkäisemään tulehduksia.

Ruusu kasvovesi täydentää puhdistusrutiinisi poistamalla ylimääräisen rasvaisuuden ja epäpuhtaudet iholtasi sekä tasapainottamaalla ihosi luonnollista pH-arvoa.

Kasvoveteen on lisätty myös Aloe Veraa kosteuttamaan sekä rauhoittamaan ihoa tehokkaasti.
Runsaasti C-vitamiinia sisältävä kasvovesi kirkastaa ihoasi antaen sille lisää luonnollista hehkua!

Kasvoveden sisältämä appelsiinin eteerinen öljy auttaa ihohuokosten syväpuhdistamisessa.

Ihanan raikas kukkaistuoksu on saatu aikaan aidosta ruusuöljystä.

Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovesi tasoittaa ihon sävyeroja.

Tämä luonnollinen virkistävä kasvovesi täydentää ihonpuhdistuksen poistamalla ihosta viimeisenkin lian ja meikin jäämät.

kasvoveteen on lisätty appelsiinin eteeristä öljyä, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia; loistavaa antioksidanttista vaikuttavaa ainetta, joka auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Appelsiinin eteerisen öljyn tiedetään ehkäisevän ihon liikaa rasvoittumista ja se sopii siksi hyvin myös akneiholle. Kasvovedellä on myös rauhoittava vaikutus ja se parantaa ihon sävyä tasoittamalla punaisuutta.

Hyaluronihapposeerumit Saaren Taialta!

Kiinteän ja kimmoisan ihon salaisuus on ihon hyvä kosteustasapaino, ja sen saat hyaluronihapon avulla!

Hyaluronihappo palauttaa ihon kimmoisuuden!

Kun ihosi väsyy, olkoot väsyminen sään, kahvin, iän, stressin tai muun asian seurausta, ihosi luonnolliset hyaluronihappo pitoisuudet alkavat ehtyä. Ihosi alkaa kuivua alemmista kerroksista ja lopulta kuivuus tulee näkyviin myös päälimmäiseen ihokerrokseesi mm. juonteina, epätasaisuutena ja huonokuntoisen näköisenä ihona. Hyaluronihapposeerumi tuo ihon kosteuden takaisin ja hävittää kuivuudesta johtuvat juonteet.

Ylellinen Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi antaa välittömästi säteilevän ja nuorekkaan tunteen ihollesi.

Kasvoseerumi on tieteellisesti koottu yhdistelmä Hyaluronihappoa, B5 vitamiinia ja hedelmäuutetta. Seerumin avulla saat ihollesi nuorekkuutta ja huomattavaa pehmeyttä. Se tekee ihostasi joustavamman ja säteilevämmän. Ihostasi tulee ravittu sekä elvytetty ja sen uusi hehku säteilee ulospäin!

Ylellinen Hyaluronihappo & Matrixyl seerumi sisältää hyaluronihappoa ja kasviperäistä allantoiinia, jotka kosteuttavat ihon syvimpiä kerroksia.

Se sisältää runsaasti Matrixyl Synthe6:a, jonka tiedetään ehkäisevän tehokkaasti juonteita.

Seerumin sisältämät useat luonnolliset hedelmäuutteet optimoivat korkealuokkaisen seerumin erittäin tehokkaaksi aikuiselle iholle.

Älä unohda kosteuttajaa!

Parhaimmat luonnonkosmetiikan kosteusvoiteet löydät Saaren taian valikoimasta! Voit ostaa ne verkkokaupastamme.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.