Kevään ja kesän parhaat hamam-pyyhkeet Saaren Taialta, lue miksi!

Kevään ja kesän parhaat hamam-pyyhkeet Saaren Taialta lue kokemuksia

Saaren taika hamam-pyyhkeet ovat vastuullisesti valmistettuja

Saaren Taian maahantuomat aidot turkkilaiset puuvillaiset hamam kylpyläpyyhkeet valmistuvat käsityönä pienillä tehtailla vastuullisesti.

Hamam-pyyhkeidemme materiaali on aina 100%:sti luonnollista ja uusiutuvaa Öko-Tex puuvillaa, tai puuvillaa yhdessä luonnollisen sekä uusiutuvan bambun tai -pellavan kanssa.

Emme käytä pyyhkeissämme polyesteriä tai muita muoviperäisiä, tai uusiutumattomia materiaaleja.

Saaren Taika hamam-pyyhkeet sopivat niin aikuisille, kuin lapsillekin. Suuren kokonsa vuoksi ne verhoavat kookkaankin käyttäjän ja pyyhkeiden pehmeys sekä imukyky päihittävät froteepyyhkeet mennen tullen!

Puuvillainen hamam-pyyhe valmistumassa käsityönä

Miksi hamam-pyyhe on paras kylpypyyhe?

Parasta Saaren Taika hamam-pyyhkeissä on niiden koko. Suurikokoinen pyyhe sopii kaikenkokoisille käyttäjille, mutta menee silti uskomattoman pieneen tilaan kaapissasi!

Kuvissa frotee käsipyyhe ja hamam kylpypyyhe vierekkäin avattuna ja rullattuna. Hamam-pyyhe on neljä kertaa isompi kuin frotee käsipyyhe ja menee silti rullattuna pienempään tilaan kuin froteepyyhe!

Frotee käsipyyhe ja hamam-pyyhe rullattuna, hamam-pyyhe menee pienempään tilaan

Laadukas turkkilainen puuvilla

Turkkilainen puuvilla on yksi maailman korkealaatuisimmista puuvilla lajeista. Sen pitkät puuvillakuidut tekevät puuvillakankaasta erityisen sileää ja mahdollistaa todella ohuiden pyyhkeiden kutomisen. 

Pidemmät kuidut ovat imukykyisempiä, kuin lyhyet ja siksi aidot turkkilaiset hamam-pyyhkeet ovatkin imukyvyssään parasta A-luokkaa!

Paras rantapyyhe

Suurikokoinen Saaren Taika hamam-pyyhe on paras pyyhe rannalle mukaan otettavaksi. Se riittää paitsi verhoamaan isokokoisenkin rannallakävijän, sen sileään kudokseen ei tartu hiekkaa, kuten froteepyyhkeisiin!

Hamam-pyyhe myös kuivuu ihan hetkessä, jonka vuoksi se on mukavan kuiva ja kevyt tuoda myös rannalta kotiin.

Ihanan pehmeä saunapyyhe

Saaren Taika hamam-pyyhkeet käyvät niin rantapyyhkeeksi, saunapyyhkeeksi kuin kylpypyyhkeeksikin.

Pyyhkeen tyylikäs ulkonäkö mahdollistaa myös keskeliäämpiäkin käyttätapoja, kuten mekoksi tai sarongiksi sitomisen, tai ihan vaan sohvan reunalle torkkupeittona käyttämisen. 

Nainen kävelee saunaan hamam-pyyhe ympärillään
Nainen rentoutuu sohvalla teekupposen kera ja on kääriytynyt hamam-pyyhkeeseen

Monikäyttöinen hamam-pyyhe

Aidot turkkilaiset käsinkudotut Saaren Taika hamam-pyyhkeet ovat todella monikäyttöisiä.

Uskomattoman kevyet ja pieneen tilaan menevät hamam-pyyhkeet kulkevat vaivattomasti mukana esim. rannalle, mökille, matkalle, veneeseen, vaunuilemaan, treeneihin tai kyläilyreissuille!

Hamam-pyyhkeen monikäyttöisyys tekee siitä verrattoman kaverin mihin ikinä keskitkään sitä käyttää; esim. torkkupeittona laudeliinana pöytäliinana tai vaikka hartiahuivina. Kokeile sinäkin mihin kaikkeen hamam-pyyhkeemme oikein soveltuvat!

Saaren Taika hamam-pyyhe kokemuksia

“Pyyhkeissä on upeat värit. Uinnin jälkeen siihen on ihana kietoutua,, koska se kuivuu nopeasti. Menee kassissa ja kaapissa pieneen tilaan. Olen ostanut hamam-pyyhkeitä useita värejä mökille vieraita varten. Viime juhannuspyhät vietettiin hamameissa. Loistava rantavaate siis.”

”Uskoin yli 60 vuotta elämästäni froteepyyhkeen olevan ylivoimainen ihon kuivaaja saunan ja suihkun jälkeen. Sitten käytin sattumalta hamam-pyyhettä. En usko enää. Hamam-pyyhe on sopivamman paksuinen, uskomattoman hyvin kosteutta imevä, mahtuu pienempään tilaan, eli on helpompi ottaa mukaan kuin turpea froteepyyhe. Suhteellisen ohuena ja ilmavana hamam-pyyhe myös kuivuu nopeasti. Jos pyyhkeestä voisi sanoa, että hipoo täydellisyyttä, niin tästä pyyhkeestä kyllä.”

”Ennen Saaren Taian Hamam pyyhe-esittelyä en edes tiennyt tällaisia pyyhkeitä olevan. Tilasin pyyhkeet ensiksi itselleni ja miehelleni. Pyyhkeet osoittautuivat niin hyviksi, että tilasin ne lahjaksi ystävillenikin. Ystäväni ovat pyyhkeistä aivan haltioissaan, koska ne ovat erittäin laadukkaita ja monikäyttöisiä.”

”Tunne on kuin olisi saanut jotain ylellistä ylle. Hamam -pyyhe on ihanan pehmeä ja kevyt. Pyyhkeen koko on todella ihana, voi kietoutua turvallisesti pyyhkeen sisälle.”

Hamam-pyyhe menee pieneen tilaan niin kuin luvattiin! Pyyhe miellyttää silmää ja on imukykyinen!

Parhaimmat Saaren Taika hamam-pyyhkeet voit ostaa netistä!

Osta hamam-pyyhkeet alla näkyvän tuoteupotuksen kautta, tai siirry verkkokauppaamme tutustumaan koko valikoimaamme!

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.