Saaren Taika professional ihonhoitosarjan kokemuksia

Saaren Taika Professional ihonhoitosarja kokemuksia

Voit ostaa Professional -sarjan tuotteet artikkelin lopussa näkyvän tuoteupotuksen kautta:

Hyaluronihappo & Hedelmäseerumi kokemuksia

Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi - Saaren Taika Professional - Vegaaninen, Parabeeniton, Sulfaatiton

“Nyt on löytynyt kasvoseerumi, joka todella imeytyy ihoon. Vain nuppineulanpään kokoinen tippa Hyaluronihappo & Hedelmä kasvoseerumia aamuin illoin riittää, ja naama kiittää.”

Hyaluronihappo & Hedelmä kasvoseerumi on aivan mahtava tuote! Minulla on haastava iho: kuiva, mutta rasvoittuva ja lisäksi ongelmaa ruusufinnin sekä aknen kanssa. Tämä seerumi rauhoittaa ja tasoittaa ihoa, on kevyt ja helposti levittyvä. Päälle vielä kosteusvoide, niin iho on niin hyvässä kunnossa kuin se voi näillä ongelmilla olla.”

”Tippa tuotetta riittää kasvoille ja kaulalle. Tuote levittyy tosi hyvin, imeytyy hyvin, eikä jätä ihoa tahmeaksi. Iho näyttää nyt jo sileämmältä ja ei tunnu kireältä. Iso plussa myös siitä, ettei siinä ole vahvaa tuoksua. Loisto tuote!”

”Kuinka pehmeä iho olikaan jo ensimmäisen käytön jälkeen! Viikon käytön aikana iho on heleämpi ja hyvinvoivan näköinen. Ehdoton suosikki, jatkoon!”

”Olen nyt kuukauden käyttänyt ja tuntuu,ettei tule toimeen ilman tätä. Iho kasvoissa kirkastunut, kuivumista ei enää. Värivoide levittäytyy todella hyvin päälle.”

”Aivan ihana, riittoisa, vain yksi painallus riittää koko kasvoille ja kaulalle, kosteuttaa hyvin, ostan jatkossakin tätä tuotetta, suosittelen kaikille.”

”Muutaman vkon kokemuksella olen erittäin tyytyväinen ko seerumiin. Iho tuntuu pehmeälle, sileämmälle ja näyttää tasaisemmalle.”

Olen nyt parin viikon ajan käyttänyt seerumia muutaman kerran viikossa, olen huomannut ihoni kirkastuvan sekä kiinteytyvän. Imeytyy nopeasti ihoon ja iho tuntuu välittömästi kiinteämmältä sekä pehmeältä! Suosittelen

 

Todella riittosa ja hyvin imeytyvä tuote. Iholle jää ihana tunne. Selkeästi voi nyt jo noin viikon käytön jälkeen huomata, että iho ei ole enää lainkaan niin pintakuiva, eikä punota niin kuin ennen tuotetta.

 

Täydellinen tuote pintakuivalle, herkälle ja huonokuntoiselle iholle Ihoni on super kuiva, herkkä ja epäpuhdas. Olen käyttänyt tuotetta alle viikon ja KAIKKI iho-ongelmat ovat lähteneet menemään parempaan päin. Uusia epäpuhtauksia ei ole ilmaantunut ja vanhat ovat parantuneet lähes kokonaan! Olen testannut useita tuotteita ja nyt vaikuttaa siltä että olen löytänyt itselleni timanttisen tuotteen!

 

Pumpulinpehmeä iho! Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi on ihan paras tuote. Tyrnisaippualla pesun jälkeen tämä kasvoille, yksi painallus riittää koko kasvoille ja kaulan alueelle. Iho ei ole ollut näin sileä kuin viimeksi lapsena. Ja.olen jo kuitenkin keski-ikäinen. Luottotuote josta en luovu ikinä.

 

Tuote sopii tosi herkälle iholleni hyvin. Se hoitaa pintakuivaa ja ärtynyttä ihoani ja saa ihon tuntumaan pehmeältä ja virkeältä. Tuntuu, että epäpuhtaudetkin ovat vähentyneet. Käytän seerumia iltaisin yövoiteen alla.

 

Imeytyy hyvin ja jättää ihon ihanan pehmeäksi sekä rauhoittaa ihoa

 

Tuote tuntuu todella hyvältä, kevyt, imeytyy hyvin, iho tuntuu sileältä. olisin kaivannut tuoksua, rakastan kaikkea hyvältä tuoksuvaa

 

Pari kertaa olen ehtinyt käyttää ja tuntuu hyvälle iholla. Iltakäytön jälkeen kasvojen iho on aamuisin sävyltään tasainen ja hyvinvoivan näköinen.

 

Tuoksuttomuus iso etu. Ihana tunne iholla.

 

Ensivaikutelma hyvä. Tuoksu ei miellyttänyt, mutta se ei haittaa käyttöä.

 

Todella miellyttävä tuote! Riittoisa ja iho tuntuu ihanan pehmeältä ja plussana vielä ihana tuoksu

 

Taivaallinen Hyaluronihappo & hedelmäseerumi! Ihoni tuntuu niin ihanalta muutaman käyttökerran jälkeen! Tästä tuli suosikkituotteeni, ehdottomasti!!!

 

Helppo levittää iholle, riittoisaa

 

Vaikuttava seerumi! Vasta muutaman kerran ehtinyt käyttää, mutta tämä oli rakkautta ensi kosketuksella! Ihon pinnasta tulee uskomattoman siloinen ja tuotetta on erittäin helppo levittää kasvoille. Mielenkiinnolla odotan pidemmän aikavälin tuloksia

 

Muutaman päivän käytön jälkeen iho tuntuu selvästi paremmin kosteutetulta, pehmeältä ja hehkeältä. Olen todella tyytyväinen.

 

Imeytyy hyvin ja jättää kasvojen ihon ihanan tuntuiseksi. Raikas, pehmeä ja kosteutettu lopputulos. Suosittelen!

 

Hyvältä tuntuu ja tuoksu hyvä.

Aktiivihiili & savi kasvonaamio kokemuksia

aktiivihiili savinaamio aknelle saaren taika professional

”Muutaman viikon käytön jälkeen en voi uskoa tuloksia todeksi! Olen käyttänyt naamiota 2-3 kertaa viikossa, en tiedä saako tuotetta käyttää niin usein mutta kasvojen ihohuokoset pienentyneet huomattavasti ja hormoninäppyalueet rauhoittuneet. Poskien iho ei ole ollut 30:een vuoteen yhtä sileä ja pehmeä. Mieskin huomautti ihon paranemisesta. Olen käyttänyt muutaman kerran myös käsien ryppyyntyneelle iholle ja nekin silonneet. Nyt vain pelkään milloin tästä unesta herään…”

Auttanu kyllä aika hyvin arpiin kasvoissa, vaik en oo ku muutaman kerran käyttäny.”

”Tuotteen koostumus miellyttävän voidemainen. Helppo poistaa kasvoilta, toisin kuin monet muut savinaamiot. Käytön jälkeen iho kosteutetun ja raikkaan oloinen.

”Tämä naamio yllätti iloisesti, kasvot oli pehmeät ja sileät käytön jälkeen.”

”Täydellinen ihon puhdistaja minun erittäin helposti reagoivalle iholle. Hormonifinnien alut luovuttavat ennen kuin pääsevät pahaksi. Iho on kuulas ja sileä. Jälleen uusi tuote Saaren Taialta, jota on pakko hyllyssäni olla!”

”Aktiivihiili & savi kasvonaamiosta jää heti viileä tunne iholle, joka virkistää mukavasti. Aiemmin kokeilemiini savituotteisiin verraten tämä ei kuivata ihoa huuhtelun jälkeen vaan se oikeasti puhdistaa ihohuokosia ja iho jää kuitenkin pehmeäksi ja kosteaksi.

”Parin käyttökerran jälkeen iho tuntuu todella pehmeältä ja ihohuokoset selvästi pienentyneet! Omalle yliherkälle iholle ensimmäinen naamio joka toimii mutta ei ärsytä, suosittelen lämpimästi.”

Nujertaa tulossa olevat näpyt todella tehokkaasti. Luottotuote. En luovu ikinä tästä!”

”Kokeilin savinaamiota tuoreeltaan joulusaunassa (purkin kyljessä ei lukenut sopiiko näin toimia, mutta kun ei oltu kiellettykään, istuin vaikutusajan mukavasti joulusaunan miedossa lämmössä alalauteella). Ja voihan joulun ihme; eritoten nenän alueen hieman häiritsevätkin ihohuokoset olivat silmin nähden puhdistuneet ja paikoitellen vaikuttivat vähemmän häiritseviltä. Iho on myös ollut ihanan tuntuinen käytön jälkeen. Purkki tulee riittämään KAUAN, on todella riittoisaa, ja kun se loppuu, ostan 100% varmasti uuden. Ihana uusi suosikkini!”

”Naamio tuntuu todella miellyttävältä ja raikkaalta kasvoilla, jättää puhtaan ja hehkeän tuntuisen ihon.”

”Kasvonaamio tuntuu ihanan raikkaalta iholla. Nyt muutaman viikon käytettynä niin voin sanoa että kyllä iho on parantunut. Näppyjä ei ole enää niin paljon eikä vahvasti esillä. Suosittelen jos on vaivaa näpyistä kasvoilla!”

”Ohut ja helppo levittää. Todella miellyttävä pehmeän ja raikkaan tuntuinen iho jälkikäteen.”

”Kasvonaamio tuntuu hyvältä kasvoilla ja tuoksu on miellyttävä. Käytön jälkeen iho on puhdas ja heleä.”

”Puhdistava, raikastava ja kirkastava. Helppo levittää ja pestä pois.”

”Heti ensimmäisellä käyttökerralla todella iho puhdistui ja tuntui hehkeämmältä suosittelen nyt seuraavaksi päivävoide pitäisi saada 60 vuotiaalle.”

”Aktiivihiili savinaamio yllätti positiivisesti heti ensimmäisillä kerroilla. Pientä kihelmöintiä, piparmintun raikkautta ja tuloksena puhdas, raikas iho. Tähän jäin koukkuun.”

”Erittäin laadukas kasvonaamio! Paljon tuotteesta luvattiin ja ajattelin, että ei voi olla totta ja pakkohan se on suomalaisen kokeilla ja voin kertoa, että kannatti. Iho tuntui jo ensimmäisen käyttö kerran jälkeen puhtaalta ja raikkaalta ja erittäin pehmeältä.

”Helppokäyttöinen ja erinomaisen toimivan oloinen kasvonaamio, iho jäi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen kuulaaksi ja raikkaaksi.

”Ihana tuoksu. Pehmeän tuntuinen iho käytön jälkeen.”

”Tuntuu kasvoilla raikkaalle ja poispesun jälkeen iho on pehmeä, eikä punoita. Puhdistaa ihohuokoset hyvin.”

”Mukavan tuntuinen iho tämän jälkeen. Raikas ja puhdas.”

”Iho tuntuu raikkaalle ja kiinteälle naamion käytön jälkeen.”

”Rakastuin tähän kasvonaamioon heti ensimmäisellä käyttökerralla! Tuoksu on ihana, tulee joku spa-kasvohoito mieleen, ja iho tuntuu todella puhtaalta käytön jälkeen. Itselläni on epäpuhdas sekaiho, jolle tuote sopii hyvin, koska se puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoani. Naamio on myös todella riittoisa, purkissa on paljon tuotetta ja pieni määrä riittää koko kasvoille ja kaulalle. Jää ehdottomasti käyttöön!”

”Todella syväpuhdistaa, iho jää ihanan pehmeäksi ja kimmoisaksi.”

”Olen vasta kaksi kertaa käyttänyt. Iho tuntui ihanan pehmeältä naamion jälkeen.

Aloe Vera 24H kosteuttaja

aloe vera kosteuttaja antioksidantti saaren taika professional

Täyden 10 tuote couperosa iholleni. Ei tahmaa ja sopii loistavasti meikin alle. Tätä en enää vaihda

 

Aivan ihana tuote. Sopii hyvin couperosa iholle. Tehokkaasti lannistaa punaisuutta.

 

Todella hyvä kosteuttava voide eikä jätä tahmeaa tunnetta. Ainakin näin kesällä atooppisellekin iholle riittävä kosteutus.

 

Nopeasti imeytyvä ja levittyvä. Omaan luomunaamaan, meikittömään, hippa turhan paksua, mutta yövoiteena menee. Suosittelen

 

Tekee ihosta erittäin pehmeän tuntuisen

 

Ihana samettinen koostumus. Kosteuttaa ihon pehmeäksi. Plussaa miedosta neutraalista tuoksusta.

 

Kosteuttaa hyvin eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Levittyy hyvin.

 

Huippu! Ei ole tahmainen, vaan juuri niin ihanan kevyt!

 

Rauhoittaa todella hyvin ihoa!

 

Hyvin kosteuttava.

Ruusu-Aloe kasvovesi kokemuksia

ruusu aloe kasvovesi saaren taika professional

Ruusu aloe kasvovesi yhdessä kuvassa näkyvien Ecolution sarjan ihonhoitotuotteiden kanssa tasoittaa ihon väriä ja suoristaa epätasaisuuksia ja ryppyjä. Ennen ja jälkeen kuvien ottamisen välillä 1 tunti ja 11 minuuttia:

saaren taika rypyt pois ennen ja jälkeen kuvat

 

Olen käyttänyt Ruusu-aloe kasvovettä jo usean kuukauden ajan. Rakastuin tuotteeseen samantien. En tykkää käyttää meikkiä työssäni, arjessani, meikkaan hyvin harvoin, johonkin juhlaan. Olen kaivannut tuotteita, jotka pitävät kasvot fresseihenä ja hehkuvina, ilman meikkiä. Tämä oli juuri sellainen tuote. Aamulla päälle hydroloni seerumi, niin avot. Iltaisin käytän suolasaippuaa kasvojen pesuun, en koe tarvitsevani enää mitään muita tuotteita. Teini 14v. on myös tuotteiden suurkuluttaja. Sopii koko perheelle. Kiitos, tulen käyttämään jatkossakin.

 

Ihana tuoksu ja puhdistaa hyvin kasvot. Tuntuu oikein mukavalta eikä kuivata ihoa. Kiitos!

 

Virkistävä, raikastava! Mieto tuoksu, luottotuote aamuin illoin

 

Olen tyytyväinen tuoteisiin. Aivan ihanan tuoksuisia ja imeytyvät hyvin

 

Ihana tuoksu joka kestää pitkään raikkaana kasvoilla!

Puhdistava Manteli & Kaura kasvokuorinta kokemuksia

Puhdistava Manteli & Kaura- Kasvokuorinta - Saaren Taika Professional - Vegaaninen, Parabeeniton, Sulfaatiton

“Manteli & Kaura kasvonaamio on hyvän tuoksuinen ja hyvin riittoisa! ihanan tuntuinen sormissa. Kuorintajyvät ovat pieniä ja hellävaraisia ja tuotteessa on paljon muutakin kuin rakeita, tuntuu hellältä kasvoille. Kosteuttava, iho ei jää kiristäväksi käytön jälkeen.”

“Herkkä, talven kuivattama iho heräsi henkiin Manteli & Kaura kuorinnan avulla. Moni muu kuorinta ärsyttänyt ihoa ja purkkeja jäänyt käyttämättä. Tämä ei ärsytä vaan ihosta tulee silkinpehmeä ja kirkas.”

“Erittäin hellävarainen kuorinta! Kuorinnan rakeet ovat riittävän pieniä. Olen käyttänyt 1-2 kertaa viikossa. Minun on ollut erittäin vaikea löytää kasvokuorintaa jonka jälkeen ihoa ei kiristäisi mutta Manteli & Kaura kuorinnan käytön jälkeen iho on pehmeä ja hyvin kosteutettu. Suosittelen!”

”Riittoisa tuote, sopii minun herkälle iholle, iho tuntuu pehmeältä ja freesiltä, ei kiristä eikä punoita. Kuiville läiskille voi sanoa heipat tämän jälkeen.”

”Ja tätäkin tuotetta ihoni rakastaa! Todella herkästi reagoiva ihoni ei edes hennosti punoittanut kuorinnan jälkeen eikä kiristävää tunnetta kasvoilla. Vain puhdistunut sileä iho lopputuloksena. Tuoksu miellyttävän kaurainen.”

”Iho tuntuu kirkkaammalta ja pehmeämmältä jo ensimmäisen puhdistuksen jälkeen. Käytössä myös muita saman sarjan tuotteita.”

”Tällä on ilo kuoria kasvot. Pehmoinen, lempeä kevyt tuoksu ja iho jää ihanan pehmoisen tuntuiseksi. Ei näillä meriiteillä voi olla kuin loistava uusi tuttavuus.”

”Mahtava tuote täytyy todeta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Levittyy hyvin eikä iho tunnu kireältä käytön jälkeen.”

Vihreä tee anti-age naamio kokemuksia

vihreä tee antiage naamio saaren taika professional

Aivan ihana tuote! Iho on pehmeämpi ja puhtaampi. Toimii minun ikääntyvälle iholle.

 

Naamio on helppo levittää ja tuntuu iholla miellyttävältä. Iho tuntuu naamion jälkeen puhtaalle ja pehmeälle.

 

Iho tuntui ensi käyttämällä pehmeältä ja puhtaalta. Iso suositus tuotteeseen.

 

Helppo levittää, ihanan tuntunen lopputulos

 

Ihanasti lämmitti kasvoja tämä naamio. Tuntui että jotakin siis tekee! Ja arvostan vegaanisuutta!

Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoide - kokemuksia

”Erittäin hyvin kosteuttava ja imeytyy hyvin. Jättää ihon sileäksi.”

Olen nyt käyttänyt tuotetta melkein kuukauden ajan ja ihoni ei koskaan ole ollut näin virheetön ja sileä! Tämä voide yhdistettynä Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumin kanssa aamuin illoin on tehnyt kasvoilleni ihmeitä. En vaihtaisi pois.

 

Imeytyy hyvin, iho ei jää rasvaisen tuntuiseksi. Riittoisa, pieni määrä voidetta riittää sekä kasvojen että kaulan alueelle. Kevyt koostumus, levittyy hyvin. Mieto ja luonnollinen tuoksu. Käytän aamuin illoin, iho tuntuu kosteutetulta koko päivän ajan

 

Muuttaa atooppista ruusufinnialtista 70- vuotiaan ihmisen kasvojen ihoa pehmeäksi ja terveeksi. Ylläpitänee myös normaalin ihon hyvinvointia.

 

Aivan loistava tuote atooppiselle iholle. Tilasin tuotteen testattavaksi kun ihottumaa ilmeistyi näin syksyllä. Tuote meni heti suosikiksi, ei kirvele, saa ihon tuntumaan hyvältä.

 

Käytän yö -ja päivävoiteena. Ihanan pehmeä, helposti levittyvä ja riittoisa. Kosteuttaa juuri sopivasti eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Tästä tuli ehdottomasti yksi vakiotuotteistani

 

Minulla on haasteellinen kasvojen iho. Pintakuiva, mutta T-alueelta rasvoittuva sekä lisäksi hormoninäppyjä ja kelien viiletessä atooppisia ekseemoitakin saattaa esiintyä. Olen valehtelematta kokeillut varmaan sataa eri kasvovoidetta ja kaikki ovat joko liian kevyitä tai liian rasvaisia. Olen nyt pari viikkoa käytänyt Saaren Taika Professional Koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoidetta ja olen erittäin tyytyväinen. Ihoni tuntuu pehmeämmältä, kimmoisammalta, punoittaa vähemmän ja ihon epäpuhtaudet ovat vähentyneet. Pakkaus on ihanan riittoisa. Tuotteen hajusteettomuus on erittäin tärkeää ja siitä iso plussa. Ainoa minua tuotteessa mietityttävä seikka on pakkauksen hygieenisyys pitkällä aikatähtäimellä. Pitäisin voidetuubia hygieenisempänä pakkausvaihtoehtona tuotteelle. Mutta tämä ei estä minua ostamasta tuotetta uudelleen, koska itse voide saa minulta arvosanan 6/5. Suosittelen.

 

Iho on terveemmän ja kirkkaamman näköinen ja tuntuinen. Olen käyttänyt yhdessä Teepuusaippuan kanssa ja finnit ja näpyt on vähentyneet huomattavasti.

 

aivan loistava sekä päivä- että yövoiteeksi! Ihana pehmeys.

 

Kiinnostuin tuotteesta, koska siinä on hyarulonihappoa. Olin kiinnostunut tästä. Ensinnäkin purkki on runsaan kokoinen. Olen käyttänyt tuotetta pari viikkoa ja olen tyytyväinen. Tuote levittyy helposti ja tuntuu sopivan rasvaiselta, imeytyy helposti. Käytän sitä päivävoiteena, yöksi haluan vähän kosteuttavamman.

 

Hyaluronihappo 24h kasvovoide pitää kasvojen ihon hyvänä kasvot eivät punoita enää.

 

Käytän myös muualla kuin kasvoissa. Ihoni kuivuu tosi paljon johtuen lääkityksestäni. Hyvä tuote ja EI sisällä avokadoa, jolle olen allerginen kuten myös mangolle.

 

Ihana tuote, imeytyy nopeasti, jättää ihon sileän tuntuiseksi.

 

Ihanan pehmeä ja hyvin levittyvä voide. Iholle jää raikas olo.

 

Käyttöpäiviä takana vasta muutama mutta fiilikset voiteesta ovat hyvät. Sopivan paksu koostumus ja plussaa siitä ettei ole hajustettu. Imeytyy nopeasti ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Pieni miinus itse purkista, esimerkiksi pumppupullo olisi kätevämpi. Pakkauskoko on myös erittäin riittoisa, mahtaako kulua puolen vuoden sisällä joka on tuotteen säilymisajaksi merkattu.

Merikollageeni hyaluronihappo silmänympärysgeeli

Yleensä kaikki silmänympärysvoiteet ovat kirvelleet silmiä aamulla. Tämä tuote alkoi häivyttämään tummia silmänalusia ja juonteita jo viikossa. Levitän tuotteen guasha kivellä

 

Parin viikon käytön jälkeen pienet juonteet ovat häiventyneet silmien ympäriltä!! 🙂

 

Imeytyy hyvin, viilentää ja rauhoittaa silmänympärysihoa. Silmänympärystöt tuntuu hyvältä aamuisin, ei kerää nestettä, vaan päinvastoin, vähentää turvotusta

 

Positiivinen yllätys tämä voide. Vähentää turvotusta ja raikastaa ihoa selvästi. Kuivaihoisena laitan jälkeen vielä kamomilla sheavoidetta.

Appelsiini-kamomilla kasvovesi

Tuote putsaa todella hyvin viimeisetkin liat ja meikin jäämät kasvoilta. Ihosta tulee pehmeä ja tuote on ihanan hellävarainen omille herkille kasvoilleni. Käytän tuotetta pestyäni kasvot saaren taika tyrnisaippualla ja ihoni ei ole ollut näin hyvässä kunnossa pitkään aikaan. Ehdottomasti suosittelen!

 

Hellävarainen tuote eikä yhtään kirvele iholla. Viimeistelee ihon puhdistuksen teepuusaippuan jälkeen.

Kurkku kasvojen puhdistusaine

Nyt löytyi tuote minun makuuni. Ihana raikas tuote. Poistaa kasvoilta epäpuhtaudet jättäen pehmeän ihon. Tilaan ehdottomasti toistekin

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.