Tervetuloa pyyheaikaan, rentoutumishetkeesi, jonka olet ansainnut!

miksi itseään kannattaa hemmotella pyyheajalla_

Oma rentoutumishetkesi aitojen ja ihanien hamam pyyhkeiden avulla

Kuvittele olevasi paikassa, jossa tunnet rakkauden ja lohdutuksen lämpimästi ympäröivän sinut. Paikassa, joka on turvasatamasi ja pyhäkkösi, missä huolesi kaikkoavat ja murheesi sulavat kuin voi vastaleivotun leivän päältä.
Se on pyyheaika.
Henkinen rauhan kokemus ja rentouttava elämäntapa.
Tervetuloa pyyheaikaan! Olet ansainnut sen!

Pyyheaika

on omaa aikaasi saunan tai suihkun jälkeen, jolloin rentoutumisen tunne on voimakkaimmillaan. Se on hetki, jona selaat kännykkääsi pyyhe ympärilläsi, istut parvekkeella tai terassilla pehmeään pyyhkeeseen kietoutuneena ja annat sielusi ja mielesi nauttia rauhan hetkestä.

rentouttava hetki aitojen ihanien turkkilaisten hamam pyyhkeiden ympäröimänä

Olit varmaan kuvitellut, että pyyheaika on jotakin yksityistä ja erikoista? Se on kuitenkin yleisempää kuin usein osaamme kuvitellakaan.

Kaikki harrastavat sitä, sillä pehmeään hamam pyyhkeeseen kääriytyminen ja siinä aikaa viettäminen on paljon mukavampaa kuin koviin ja kiristäviin vaatteisiin pukeutuminen!

Pyyheajan viettäminen on rentouttavaa ja sitä kannattaa harrastaa joka päivä! Pyyheaika rikkoo rutinoituneen ja kiireisen arjen ja antaa elimistöllemme mahdollisuuden laskea stressihormoni tasojamme.

Pyyhkeeseen kietoutuneena on ihanaa tehdä kasvojen ihonhoitorutiini tai vain istua selaamassa kännykkää tai kuunnella lempimusiikkia. 

Pyyheaika on parhaimmillaan taivaallinen unelmointituokio, omaa aikaa, hetki ennen valmistautumista, rentoutuen ja antaen mielen vaellella.

Suihkun tai saunan jälkeinen puhdas ja fressi olo jatkuu pyyheajan avulla ja voitkin pidentää tunteen kestämään vapaapäivänäsi vaikka koko päivän! Kookas ja pehmeä hamam pyyhe kietoutuu suurikokoisenkin ympärille ja pysyy siinä kiristämättä tai paljastamatta mitään. Ei olisi mitään estettä käydä vaikka avaamassa ovi hamam pyyhkeeseen verhoutuneena, sillä suuri pyyhe peittää vaivatta alleen kaiken mitä pitääkin!

Peseytyminen on paitsi puhtauden kannalta tärkeää, se on myös keino rentoutua. Mutta arki ja todellisuus iskee, kun puemme vaatteet päällemme. Pyyheajalla voimme pidentää tätä puhtauden ja rentoutuneisuuden fiilistä. On sielulle hyväksi pidentää tätä turvallisuuden, lämmön ja unelmien aikaa ja venyttää pukautumista hieman pidemmälle kuin normaalisti. 

Tänä päivänä ei ole aina ihan helppoa antaa itselleen pientä hengähdystaukoa, läsnäoloa ja tuntea rauhoittumista. Pyyheaika kannattaakin ottaa sekä aamu-, että iltarutiiniksi ja antaa mielelle hetki ilman stressiä ja kiirettä. 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.