Alumiiniton Saaren Taika deodorantti kokemuksia

Voidedeodorantti Ruusu kokemuksia

”Todella raikas tuoksu ja kestää kokopäivän!”

”Tuote on miellyttävän tuoksuinen ja pakkaus kaunis. Pitää hikiläikät pois kainaloista jopa kovilla helteillä. Todella riittoisa.”

Voidedeodorantti Appelsiini kokemuksia

”Ensimmäinen alumiiniton deodorantti, joka todella toimii, aivan huikea tuote!”

Käyttäjiemme jättämiä kommentteja alumiinittomista Saaren Taika deodoranteista:

Tyrnideo: Tyrni deodorantti on todella tehokas suoja hikoilua vastaan. Raikas olo koko päivän, eikä hiki haise. Miellyttävä pehmeä tuoksu. Paras. Suosittelen.

Tyrnideo: Iho ei kutise, ei kirvele. Ihotulehdukseni parani käyttämällä tätä tuotetta, ja iho on pysynyt myös kunnossa.

Tyrnideo: Erittäin hyvä tuote, etenkin yhdessä suolasaippuan kanssa käytettynä. Ei ärsytä ihoa tavallisten deodoranttien tapaan, mutta on erittäin toimiva.

Tyrnideo: Herkkähipiäisenä varsinkin kainaloista tämä tuote on aivan ehdoton. Pitää hyvin, tuoksuu hyvälle ja ei ärsytä ihoa.

Tyrnideo: Tämä deodorantti ei petä! Todella hyvä deodorantti, paras tähän mennessä kokeilemistani.

Tyrnideo: Oli hyvää ja tehokasta. Raikas tuoksu. Ei kutia yhtään.

Tyrnideo: Tyrnideodorantti tuoksuu hyvältä ja on helppo levittää. Pitää melko hyvin hien hajun kurissa arkisessa elämässä. Olen tyytyväinen! 
Ja kainalot eivät kuivu eikä kutise!!!

Tyrnideo: Paras tähän asti kokeilemistani luonnonmukaisista deodoranteista. Tämän jälkeen ei oikeastaan muita tarvitse enää edes kokeilla kun tuote tekee sen minkä lupaa. Tuoksu sopii varmasti sekä naisille, että miehille.

Tyrnideo: Olen järjettömän onnellinen että päätin tämän kokeilla. Ehdottomasti paras dödö ikinä! Tällainen fyysisen työn raataja ja iki-hikikainalo on löytänyt viimein sen oikean. Tää on loppuelämän kaveri, Parhautta!

Tyrnideo: Tykkäsin tuotteesta. En ole aiemmin käyttänyt vastaavia deodorantteja, joten olin melko skeptinen. Deodorantti kuitenkin levittyy hyvin ja toimi jopa jännittävässä sosiaalisessa tilanteessa pitäen hienhajun loitolla. En ole vielä testannut, mikä on toimivuus urheillessa.

Tyrnideo: Epäilin tehokkuutta, mutta en enää! Olen todellakin tyytyväinen, tämä tosiaan on tehokas. Olen kokeillut aika monta erisorttista tuotetta vuosien varrella, onneksi tuli testattua tätä!! Yes!!!!

Appelsiini merisuola deo: ”Mielettömän hyvä tuote! Ei ärsytä kainaloiden ihoa, vaan enemmänkin hoitaa. Hien haju pysyy kurissa uskomattoman hyvin ja vaikutus kestää parikin päivää. Juuri tässä muutaman päivän vaellusreissun jälkeen haistelin paidan kainalot, eikä hien hajua ollut ollenkaan! Tuotteen tuoksu on miellyttävä ja tarpeeksi mieto. ”

Ruusudeo: Olen aikaisemmin käyttänyt apteekin ”kovimpia” eli tehokkaimpia dödöjä, joista ei kovin suurta apua edes välttämättä ollut. Olen todella kova hikoilemaan ja hiki myös haisee pahalta. Tämä dödö toimii! Paremmin kuin mikään aikaisemmin kokeilemani. On myös riittoisaa ja oikeasti hellii kainaloita. 10+

Ruusudeo: Pääsin heti tuotteen saatuani pistämään sen kunnolla testiin 7,3km vaativalla vuoristovaelluksella 27 asteen helteessä. Yllätyin deon tehokkuudesta vaikka odotukset olivat korkealla arvostelujen perusteella. Kainaloiden iho pysyy kunnossa, eikä normaalien dödöjen kanssa kiusanneesta kutinasta ole tietoakaan.

Ruusudeo: ”Tehokas ja miellyttävä. Säännöllisesti käytettynä Ruusu Merisuola (Morocco) deodorantti yhdessä Särkisalon suolasaippuan kanssa pitää kainalot vapaana hienhajusta koko päivän. Tavallisten deodoranttien teho ei ole minulle oikein riittänyt, ja siitä syystä suhtauduin tähänkin tuotteeseen skeptisesti. Sain yllättyä positiivisesti!”

Ruusudeo: Erinomainen suoja hikoilua vastaan♥

Ruusudeo: Tykkään tuoksusta eikä ärsytä herkkää ihoa, tuntuu tiettyyn pisteeseen asti pitävän hienhajun loitolla, arkikäytössä erittäin riittävä!

Ruusudeo: Tuoksu ja koostumus todella hyvät, tämä on tähän mennessä käyttämistäni luonnonmukaisista deodoranteista ehdottomasti paras!

Olen käyttänyt Ruusu Deoa nyt muutaman viikon ja yllättynyt sen tehosta. Alkuun ruusun tuoksu pisti nenään, mutta tuoksu hälvenee hieman tunnin parin kuluessa. Tuote levittyy hyvin ja kosteuttaa ihoa. Seuraavaksi aion kokeilla jotain hieman raikkaampaa tuoksua! Toivottavasti tulisi jokin uusi tuoksu soodallisena, sillä tyrni ei itseäni oikein houkuttele voimakkaaksi kommentoidun tuoksunsa takia.

Tyrnideo: ”On auttanut hirveään hien hajuun ja jopa kevyen liikunnan jälkeen vielä toimii. Olen tosin käyttänyt peseytymiseen myös suolasaippuaa. Ihanaa päästä vahvoista apteekin tehodödöistä eroon. Kainalotkaan eivät enää kestäneet.”

Tyrnideo: ”Miellyttävä uusi tuttavuus. Hieman voimakas tuoksu ei haittaa levittämisen jälkeen, pitää hyvin epämiellyttävät hajut loitolla ja samalla voidemaisuus pitää kainaloiden ihon hyvä kuntoisena.”

Tyrnideo: Ei uskoisi että vielä talvella käytin marketin alumiinidödöjä. Siirryin ensin luonnonmukaiseen soodalliseen ja nyt päätin lähteä kokeilemaan pääsisinkö siitä soodastakin. Tuntuu että näin muutaman päivän kokemuksella kainalot ovat pysyneet ainakin nyt kuivina ja raikkaina koko päivän! Tuoksukin on mielestäni todella todella kiva! Ja noin soodallisen deodorantin jälkeen heti parin päivän jälkeen tuntuu kuin kainaloiden iho olisi pehmeämpi! Mielestäni tämä lähtee myös suihkussa paremmin pois 🙂 niin ja levittyvyydestä tykkäsin, että on aika kovaa, mutta heti kun vähän kainalossa lämmittää leviää siististi ja tasaisesti.

Tyrnideo: Oon nyt n. 2 vko käyttänyt tuota tehodödöä, eikä ole pettänyt kertaakaan! Levitän aamuisin pestyihin kainaloihin ja pitää tuoksut loitolla pitkälle iltaan, vaikka muoden voidedödöjen kanssa on hyvä jos edes työpäivää (8h) on hajut pysyneet poissa. 
Lisäksi tästä ei oo tullu kainaloihin kipeitä finnejä, jotka useimmiten on aiheuttaneet taukoa voidedödöjen käytössä. 
Vaikka tehodeon tuoksu on purkin avatessa hyvin voimakas, haihtuu se levitettäessä sen verran et tuoksuu vaan mukavasti. Vaikka oon aika herkkä ollut aiemmin tuoksuille, mitkään teidän tuotteenne ei oo oireita aiheuttaneet, ei siis tämäkään. 
Tähän dödöön ihastui myös esikoispoikani. Herra 14v on myös käyttänyt dödöä koska tykästyi tuoksuun, eli varsin unisex tuote tämä! 
Dödö levittyy hyvin kun lämmittää sormien välissä enkä oo ainakaan huomannut että tahrais vaatteita, kuten soodalliset tahtoo tehdä. Eli mä oon ainakin ollut ihan supertyytyväinen tuohon tuotteeseen! 

Tyrnideo: Kaksi viikkoa tyrnideo testausta takana ja olen täysin ihastunut tuotteeseen.️ Ensimmäinen kontakti tyrnideoon oli huumaava, tuoksu on voimakas mutta niin mieleinen. Sattumalta mielituoksuni oli juuri loppunut mutta tyrnideon tuoksu korvasi jopa hajuveteni! Psori-iho kainaloissa on pysynyt rauhallisena vaikka psori jyllää tällä hetkellä käsivarsissa. Tyrnideo on koostumukseltaan hieman kiinteämpää kuin vuoden verran käyttämäni Morocco deo (sis soodaa). Mutta ei missään nimessä kovaa. Deo levittyy yhtä helposti kuin muutkin Saaren Taika deot.  Tyrnideo on ollut minulla kovassa käytössä puutarhatöissä, siivouksessa, muutoissa, lenkillä, töissä… Ulkolämpötilan ollessa korkeimmillaan +22. Tyrnideo ei kertaakaan pettänyt! Uskomatonta, vaikka tuote ei sisällä soodaa. Käyttö yhdessä suola saippuan kanssa lisää varmuutta deodorantin tehoon.

-Kutiavat kainalot rauhoittuivat!

-Sitruunaruoho deodorantti oli ihanan tuoksuinen ja kainalot hyvässä kunnossa. Parhaana kokemuksena voin sanoa sen että kun suolasaippuan yhdistää deodoranttiin niin on raikkaampi olo ja vaatteissa ei ole kertaakaan ollut deodoranttitahroja. Nyt ruusu merisuola käytössä ja vaikka se paremmin pitää hien poissa niin sitruunaruoho on raikkaamman tuoksuinen.

-Sitruunaruohodeo: Todella toimiva! Erittäin hyvin toimiva deodorantti! Tuoksu on hieman voimakas ensimmäisillä kerroilla mutta ei hien hajua ja myös riittoisa koska voidetta tarvitsee todella vähän. Vahva suositus!

-Sitruunaruoho deo: Hyvä käyttää, ei tahmaa. Tuoksu mieto.

-Sitruunaruohodeo: Ihana raikas tuoksu, hoitaa kainalon ihoa. Pitää kainalot kuivina ja raikkaina.

-Sitruunaruohodeo: Ihanan raikas tuoksu ja yllättävän hyvin pitää tuoksut kurissa

-Parasta on ollut se, että vihdoin ja viimein on löytynyt TOIMIVA ja hyväntuoksuinen deo, joka ei aiheuta kirvelyä ja punoitusta. Kiitos!

-Ihanaa kun kainaloita ei enää kutita tai kirvele. Eikä kyllä haise hikikään. Tykkään!

-Luonnollisuus on paras kokemus. Ja se, ettei itse deo tuoksu sellaiselle, joka hien kans muodostaa pahemman kombon kuin pelkkä hiki. Mullakin on vielä etsinnässä! Soodallisia ei pysty käyttään kainaloiden herkän ihon takia. Ja suolasaippua on käytössä. 

-Herkälle ja atooppiselle iholle ollut ehdottomasti paras kokeilemani dödö!

-Todella piti hyvin ja kainalot eivät kuivuneet ja ärtyneet lainkaan!

-Tänään ensimmäistä kertaa käytössä Saaren Taika Tropical ja vaikuttaa erittäin toimivalta!

-Sitruunaruoho on ollut ihana☺️✌️

-Olen nyt kolmisen viikkoa peseytynyt Särkisalon suola saippualla ja laittanut kainaloihin Andalusia-deodoranttia. Olin kovin skeptinen ammattihikoilijana, kainalot hikoilee runsaasti ja tuntuu että mikään dödö ei kestä. Mielestäni hajut ovat vähentyneet tässä pikkuhiljaa, vaikka edelleenkin kainalot hikoaa normaaliin tapaan. Aion kyllä jatkaa tällä uudella kombolla, suola saippua ja deo. Kokeilen eri Saaren taian deodorantteja löytääkseni parhaan yhdistelmän.

-Sitruunaruoho on hyvä.

-Sitruunaruoho on ihanan raikas


-Tilasin ensimmäisenä Appelsiini Merisuola deon, mutta valitettavasti soodaton deo puski hiet ja hajut pintaan. Tilasin nyt Ruusu Merisuola deon ja ei ole ollut kainalot märät. Voin kyllä suositella Ruusu Merisuola deodoranttia paljon hikoileville!


-Ruusu voidedödö vei ikävät lisääntyneet hienhajut pois näppärästi ja tietenkin Veera suolasaippuaa oon käyttänyt kainaloihin myös. En hikoile ees enää niin paljoo ja tää on niin ihanaa. Väliin käytän piparminttuvoidedödskää ja sitruunaruohoa kans, kun ovat niin ihanan tuoksusia. Onni on omistaa hikivapaat kainalot Saaren Taian tuotteilla!


-Sitruunaruoho deodorantti on ihanan tuoksuinen!


-Saaren Taika deoissa on aivan ihana tuoksu!

-Olen kokeillut ja Saaren Taika deot on parhaita!

-Parasta on ihanat luonnolliset tuoksut joihin ei kyllästy! Ihana oli myös huomata miten hyvältä kainalot tuntuivat kun jätti alumiinimömmöt pois ja vaihtoi kunnon dödöön


-Capo Verde on raikas minttu ja Marokon ruusu pitää hienhajun hieman paremmin. Mutta Veera suolasaippua on vähentänyt hikoilua hurjasti.


-Jatkuvassa käytössä voimakkaaseen hikoiluun, ruusu merisuola ja tropical nyt käytössä.


-Olen kokeillut niin piparminttua ja ruusua sisältävää deodoranttia. Molemmat hyviä, mukava tuoksu ja itselleni toimii paremmin soodallinen.


-Herkät kainaloni sietävät vain alumiinitonta ja soodatonta Saaren Taikaa joka onneksi on myös hyvän tuoksuista. Joka päivä pesen myös teepuusaippualla joka on mulle paras saippua. Ja teidän tuotteet ehdottomasti! ❤ Niissä on jotain taikaa!

-Ruusu-merisuola on hyvä ja kestää myös urheillessa. Pesuun käy Veera suolasaippua, joka on mun suosikki.


-Mä oon rakastunut tuohon soodalliseen ruusu merisuola deodoranttiin, ihmeen hyvin ovat kainalot kestäneet! Sitä tarvitsen lisää !


-Oli todellinen yllätys , kuinka hyvin dödö toimi ja kainalot oli ihanan pehmeät, eivätkä ärtyneet lainkaan!


-Käytössä soodaton Tropical ja tykkään kovasti. Ei ärsytä, vaikka unohtuisi yöksikin kainaloihin. Pesen myös suolasaippualla koko kropan. Suosittelen kokeilemaan.


-Tropical käytössä, Veera suolasaippua myös, äly hyvä kombo! Tuo ruusu suola deo ois seuraavana toiveissa.


-Ruusu-merisuola oli positiivinen yllätys! Toimii mainiosti vastaavan saippuan kera.


-Kainaloni olivat ennen aina kuivat ja täynnä kipeitä näppyjä lääkityksestäni johtuen, mikään rasvaus ei auttanut. Veera-suolasaippuan käyttöönoton jälkeen näpyt vähenivät, mutta tavallinen deodorantti kuivatti silti kainaloita edelleen. Voidedeo pelasti! Sen jälkeen ei kainalo-ongelmista ole ollut tietoakaan. Kolmea eri tuoksua olen kokeillut, mutta Cabo Verde on ehdoton suosikki!


-Deo oli hellävarainen ja tehokas. Uusi pitäisi ostaa mahdollisimman pian!


-Auttoi kainaloiden kutinaan kun vaihdoin normidödöt teidän voidemaiseen!


-Käytössä on ollut Andalusia, joka toimi oikein kivasti ja tuoksui ihanalle 🙂 Nyt käytössä on tuoksuton versio, joka on vielä himpun luotettavampi. Seuraavankin tilaan teiltä 🙂


-Hellävarainen kainaloiden iholle 🙂


-Aivan loistava tuote. Ei haise hiki eikä kainalot kutia. 

-Pesen ensin suolasaippualla ja sitten Ruusudeota päälle. -Olen kokeillut deovoidetta ja hyvä tuote kun ei ole tumpattu täyteen kemikaaleja. iso peukku

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi