Mikä avuksi hikoiluun?

mikä avuksi hikoiluun

Kesä toi mukanaan helteet ja armottoman hikoilun! Viime viikolla rikottiin lämpöennätyksiä ympäri maan!

Meille tulee sähköpostiin paljon kysymyksiä hikisiin kainaloihin liittyen ja ajattelin jakaa parhaat vinkkini nyt, kun elämme hihattomien paitojen ja kesäisten toppien aikakautta.

Jos olet kovasti hikoilevaa tyyppiä, kuten itse, niin pelkät miedot deot eivät joka tilanteessa aina ole pitäviä. Siksi itse käytän aina (ja suosittelen myös kaikille muillekin) päivittäisessä kainalon pesussa suolasaippuaa! Mitä enemmän suolaa, sen parempi teho! Kuorinta poistaa kainalon iholta kuolleen ihosolukon ja samalla vähentää bakteerikasvustoja iholla.

Suolat ovat antibakteerisia ja auttavat neutraloimaan iholla olevia bakteereja. Nämä bakteerit saavat muutoin täysin tuoksuttoman hikinesteen haisemaan. Käytä siis suolasaippuaa kainaloiden pesussa joka kerta kun käyt pesulla ja saat alumiinittomasta deodorantistasi huomattavasti pitävämmän!

Joskus tulosten näkyminen saattaa kestää. Itselläni meni pari viikkoa siirryttyäni luonnonkosmetiikan suolasaippuaan, kun huomasin, että hiki ei enää haissut kovin voimakkaalta.

Saaren Taian suolasimmat saippuat ovat Saariston Suolasaippua, Veera suolasaippua ja Särkisalon suolasaippua.

Onkin raportoitu, että säännöllisellä Saaren Taika suolasaippuan käytöllä on deodoranttien tarve pienentynyt ja vaikeat kainaloiden tuoksahtelut saatu kuriin!

Itse käytän Suolasaippuaa useimmiten saunomisen jälkeen, kun ihohuokoset ovat muutenkin suurentuneet hikoilun jäljiltä. Kuorin ihon hellästi Särkisalon suolasaippualla ja annan saippuan vaahdon vaikuttaa ihollani hetken aikaa ennen huuhtelua.

Deo kannattaa valita huolellisesti. Todella tehokas alumiiniton ja vegaaninen NO:1 ECO® BY SAAREN TAIKA ROLL-ON DEODORANTTI tuoksuu miedosti appelsiinille.

Se on luonnollinen aktiivinen deodoranttiseos, jolla on antimikrobsia ominaisuuksia

Vaikuttavat aineina deossa toimii mm. Trietyylisitraatti, joka on luonnosta peräisin oleva väritön, hajuton neste, joka on ihanteellinen lisä deodoranttituotteisiin, sillä se ehkäisee epämiellyttävää hienhajua. Aine ei vaikuta ihon luonnolliseen flooraan.

Deo sisältää myös sinkkioksidia, joka rajoittaa tali tuotannon määrää, jolla on vahvoja antibakteerisia ominaisuuksia.

Lisäksi deo sisältää Saccharomyces Ferment Filtratea, joka on luonnollinen, erittäin turvallinen ja tehokas hajun neutraloija.

Deostamme löytyy myös tyrni- ja salvia uutetta sekä öljyä.

Alla näkyvien tuotteiden avulla saat kesähelteiden aiheuttamat hikoilut kuriin ja voit nauttia tuoksuttomista kainaloista läpi kesän!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.