Alumiinittomat ja vegaaniset deodorantit sopivat myös teineille!

Alumiinittomat ja vegaaniset deodorantit sopivat myös teineille!

Koulut alkoivat ja vanhemmilla saattaa iskeä taas paniikki, kun pitäisi valita nuorelle sopivaa deodoranttia! Tiesithän, että Saaren Taialla on alumiinittomia ja täysin myrkyttömiä deodorantteja, jotka sopivat hyvin myös lapsille ja nuorille, sekä kaikille herkkäihoisille. Deodorantit ovat vegaanisia, eli niissä käytetyt ainesosat ovat kaikki kasviperäisiä, täysin luonnollisia aineita eikä deoissamme ole käytetty myöskään väri- tai säilöntäaineita. Tuoksukin on luonnon omista eteerisistä öljyistä aikaansaatua, eikä tuotteissamme käytetä keinotekoisia voimakkaita hajusteita laisinkaan. Deot ovatkin siis varsin turvallisia käyttää jopa lapsilla, eikä soodattoman deon kanssa tarvitse edes stressata muistaako nuori pestä deon yöksi pois, sillä soodattomat deot sisältävät vain ihoa hoitavia ainesosia.

Saaren Taika® voitedeot valmistetaan “on-demand” eli ne ovat tuorekosmetiikkaa, jotka valmistetaan muutama päivä ennen kuin ne toimitetaan jälleenmyyjille. Tämän ansiosta voiteisiin ei ole tarvetta lisätä säilöntäaineita!

Saaren Taika® voidedeodorantit ovat alumiinittomia ja osa soodattomia.
Ne on kehitetty herkkäihoisille jokapäiväiseen käyttöön.
Niissä käytetyt ainesosat tukevat ihon terveyttä, neutraloivat ihon bakteereja (jotka aiheuttavat hienhajua), sekä kosteuttavat ihoa.
Soodattomina tai vähän soodaa sisältävinä ne ovat erittäin hyvin siedettyjä.

Deoja löytyy tuoksuttomasta voimakkaan tuoksuisiin esim:

Tuoksuton voidedeodorantti Åland, joka sisältää kosteuttavina ja hoitavina ainesosina sheavoita ja pellavansiemenöljyä, kosteutta imevää tärkkelystä ja bakteereja neutraloivaa merisuolaa. Åland on alumiiniton, soodaton, tuoksuton, allergeeniton. AINESOSAT: Sheavoi, Perunatärkkelys, Merisuola, Pellavansiemenöljy.
Tai voimakkaammin tuoksuva miesten voidedeodorantti Caribbea, jonka tuoksussa yhdistyy eteläisen vuoristometsän puut, yrtit sekä miehisen mausteiset aromit. Sisältää hoitavina ainesosina sheavoita ja jojobaöljyä, tuoksuja neutraloivaa sekä ihoa hoitavaa kaakaovoita, kosteutta imevää tärkkelystä, bakteereja neutraloivaa merisuolaa, tuoksuja neutraloivia laventelin- ja teepuun eteerisiä öljyjä, tehoaineena sooda. Tuoksuna rosmariini, seetri, patsuli ja pelargonia. Deo on alumiiniton. Tuoksun voimakkuus 4/5. AINESOSAT: Sheavoi, perunatärkkelys, Kaakaovoi, Jojobaöljy, Merisuola,Sooda, Rosmariinin-, Seetripuun-, Patsulin-, Pelargonian-, ja Teepuun eteeristä öljyä.

Tutustu deoihin täällä: https://saarentaika.com/voidedeodorantit/

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!

Tags: