Bakuchiol booster kasvoöljy eli luonnollinen ”retinoliseerumi”

BAKUCHIOL BOOSTER KASVOÖLJY ELI LUONNOLLINEN ”RETINOLISEERUMI

Mitä bakuchiol on?

Olet varmasti kuullut tämän hetken yhdestä kovimmin nousevasta ihonhoidon ihmeaineesta, Bakuchiolista, joka keikkuu tällä hetkellä kaikkien trenditietoisten kauneusvaikuttajien blogeissa ja luonnonkosmetiikan verkkokauppojen myydyimpien listalla?

Bakuchiol on kasviperäinen ainesosa, jolla on samankaltaisia ominaisuuksia kuin retinolilla. Bakuchiol vain on siedetympää ja siksi se sopii todella hyvin myös nuoremmalle iholle, sekä päiväkäyttöön vaikka kesälläkin!

Bakuchiol toimii kuten retinoli ja tutkimusten mukaan se vähentää merkittävästi ryppyjä ja hyperpigmentaatiota, eli ihon värimuutoksia. 

Bakuchiol tehostaa kollageenituotantoa ja saa ihostasi pehmeämmän ja kimmoisamman. 

Lisäksi sen vaikutuksesta hyperpigmentaatioon voi olla apua myös aknearpien häivyttämisessä!

Saaren Taika Bakuchiol booster Luksus kasvoöljy sisältää ihohuokosia tukkimattomia öljyjä ja on siksi sopiva tuote myös akneiholle.

Bakuchiol booster kasvoöljyä suositellaan käytettäväksi jo ennen näkyviä vanhenemisen merkkejä, eli jo noin parikymppisestä lähtien.

Runsaasti aktiivisia ainesosia sisältävä kasvoöljymme on erittäin korkealaatuinen ja sen tarkkaan valitut raaka-aineet auttavat ihoasi säilyttämään sen kosteutensa, kimmoisuutensa ja kuulautensa paremmin kuin mikään muu tuote markkinoilla!

Bakuchiol on luonnollinen vaihtoehto retinolille

Bakuchiol on intialaisen Psoralea corylifolia -kasvin siemenistä saatava öljy, jolla on samanlainen teho ikääntymisen estämisessä kuin retinolilla.

Tutkimukset osoittavat, että Bakuchiol ja retinoli vähensivät molemmat merkittävästi ryppyjen pinta-alaa ja hyperpigmentaatiota, eikä yhdisteiden välillä ollut tilastollista eroa. Retinolin käyttäjät ilmoittivat enemmän kasvojen ihon hilseilystä ja pistelystä.

Miksi sinun kannattaisi käyttää bakuchiolia?

Bakuchiol siedetympänä ja hellempänä vaikuttavana aineena sopii lähes kaikille ihotyypeille ihan siitä parikymppisestä lähtien. Ottamalla bakuchiolin mukaan ihonhoitoturiiniisi saat täydet retinolin hyödyt ilman voimakkaiden retinolien haittoja!

Bakuciol:

  • tasoittaa ihosi väriä
  • silottaa ryppyjä ja juonteita
  • tekee ihostasi kimmoisamman ja sileämmän
  • voi haalistaa mm. aknearpia
  • sopii päiväkäyttöön myös kesällä

Mitä eroa on bakuchiolilla ja retinolilla?

Bakuchiol on kasviperäinen, iholle hellävaraisempi raaka-aine ja siksi bakuchiol sopii myös herkälle iholle, jolle toisinaan vahvat retinolituotteet voivat olla liian voimakkaita.

Saaren Taika Bakuchiol booster kasvoöljyä  voi käyttää myös päivisin toisin kuin vahvoja retinolituotetta, sillä apteekin retinoli voi herkistää ihosi auringolle.

Kenelle bakuchiolia suositellaan?

Saaren Taika Bakuchiol booster Luksus kasvoöljy sopii erityisen hyvin ikääntyvälle iholle, etenkin jos ihosi on herkkä tai kuiva.  Bakuchiol booster kasvoöljymme sopii myös kaikille, jotka haluavat käyttää tehokasta anti age -tuotetta päivisin tai kesäisin.

Bakuchiol booster Luksus kasvoöljy

Kimmoisa ja tasapainoinen iho luonnon parhaimpien öljyjen avulla!

Bakuchiol boosterimme sisältää myös Ruusunmarjaöljyä (rosehip), joka tehostaa Bakuchiol boosterin kosteuttavia ominaisuuksia ja auttaa palauttamaan ihosi kimmoisuuden.

Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, A- ja C-vitamiineja. Nämä ainesosat auttavat ehkäisemään tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, sekä saattavat vähentävää ihon pigmettiläiskiä. Se auttaa ihohuokosia supistumaan sekä tasoittaa ihon väriä antaen ihollesi kauniin kuulauden.

Lue blogistamme mitä etuja ruusunmarjaöljyllä on ihollesi?

Arganöljy kasvoöljyssämme on yksi kauneudenhoidon arvokkaimmista öljyistä. Sillä on ihon talintuotantoa tasapainottavia ominaisuuksia ja siksi se sopii hyvin myös rasvaiselle- ja akneiholle.

Arganöljy on tehokas kosteuttaja ja sen sisältämä E-vitamiini auttaa ihoasi suojautumaan auringon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta. Arganöljy auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja sen ihon elastisuutta parantavien ominaisuuksiensa ansiosta sitä käytetään niin arpien häivyttämisessä, kuin taistelussa ikääntymisen näkyviä merkkejä vastaan.

Kalaharin melonin siemenöljy sisältää runsain määrin ihon nuorekkuudelle tärkeitä rasvahappoja. Se auttaa säilyttämään ihosi kosteustasapainon sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Korkean linolihappopitoisuutensa vuoksi se on erinomainen öljy herkälle iholle. Sen sisältämät rasvahapot auttavat korjaamaan ihosi suojatoimintoja.

Kauransiemenöljy auttaa lievittämään ihon tulehduksia sekä rauhoittamaan ihoärsytystä sekä kutinaa. Se kirkastaa sekä virkistää ihoasi ja saa sen näyttämään hehkuvalta ja kuulaalta!

Bakuchiol booster Luksus kasvoöljymme sisältää myös iholla luonnostaan esiintyvää skvaleenia, joka boosteriimme on saatu oliiviöljystä. Skvaleeni auttaa pehmentämään ihoasi saaden sen kimmoisaksi ja sileäksi. Se auttaa myös seerumimme aktiivisia ainesosia imeytymään paremmin ihoosi, jolloin niiden vaikutus tehostuu.

Raikkaan tuoksunsa seerumimme on saanut luonnollisista kasviperäisistä öljyistä, joita ovat makea appelsiini ja palsamipelargoni.

Bakuchiol booster Luksus kasvoöljy on lisäaineeton, väriaineeton, 100% luonnollinen, vegaaninen, eikä sille tai sen ainesosille ole tehty eläinkokeita. Bakuchiol booster Luksus kasvoöljy valmistuu pienissä erissä käsityönä Saaren Taian Taikatehtaalla Perniössä.

Lähteet: 1, 2, 3, 4, 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.