Missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet tulee laittaa kasvoille?

ihonhoitotuotteiden järjestys saaren taika luonnonkosmetiikalla (1)

Mikä on ihonhoitorutiinin järjestys?

Mietityttääkö sinuakin missä järjestyksessä kaikki ihonhoitotuotteet tulisi kerrostaa kasvoille?

Entä ihmetteletkö toisinaan kumpi tulikaan ensin, öljy vai seerumi? Tai pohditko kumpaa laitetaan ensin, kasvovoidetta vai kasvoöljyä?

Tässä artikkelissa kerron sinulle vastaukset missä järjestyksessä levität ihonhoitotuotteet saadaksesi parhaan lopputuloksen!

Missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet tulevat?

1.Kasvosaippua

Kasvojen iho on ehkä kehomme eniten kuivuva osa,  onhan kasvot lähes tauotta kosketuksissa ilman kanssa, jolloin kasvojen ihon kosteus pääsee jatkuvasti haihtumaan.

Siksi kasvojen ihon puhdistukseen tulisikin kiinnittää erityistä huomiota ja välttää liian peseviä ja voimakkaita puhdistusaineita.

Monet saippuat sisältävät ihoa kuivattavaa ja joidenkin ihoa ärsyttävää sulfaattia (SLS, Sodium Lauryl Sulfate) ja siksi tällaisia saippuoita ei missään nimessä tulisi käyttää iholle, etenkään kasvojen iholle. 

Myös moni luonnollinen saippua saattaa olla kasvoille liian rajusti pesevä ja turhan kuivattava. Omille kasvoille parhaiten sopivan saippuan löytääkin oikeastaan vain kokeilemalla tai kysymällä kokemuksia tuttavilta.

Mikä saippua käy kasvojen pesuun?

Saaren Taian palasaippuoista lähes kaikki sopivat myös kasvojen pesuun ja useimmissa palasaippuoissamme onkin jo reseptin kehittämis vaiheessa otettu kuivaihoiset ja kasvojen pesu huomioon, sillä tuotteiden kehittäjällä, eli minulla itsellänikin on atooppinen, kuiva ja herkästi reagoiva iho. 

Saaren Taika palasaippuathan ovat alunperin omiin iho-ongelmiini kehitettyjä ja ihosairauksista koko elämäni kärsineenä uskon, että iho-ongelmien ansiosta minulla on ensikäden kokemusperäistä tietoa aidosti kosteuttavien palasaippuoiden valmistamisesta. 

Myös sadat asiakkaamme ovat kertoneet, että Saaren Taika saippuat eivät kuivata useimpien ihoa!

2.Kasvovesi

Kasvovesi tuo iholle vesikosteutta (tiesithän, että vesi on ainoa kosteutta tuova ainesosa ihonhoitotuotteissa?)
 
Kasvovesi on tärkeää myös, mikäli käytät ihonhoidossasi seerumeita, sillä seerumit ilman kosteuttajia voivat lopulta kuivattaa ihoa. Kasvovesi antaa kosteutta ihollesi samalla, kun se tasapainottaa ihosi pH:ta.

 

3.Seerumi

Seerumi on ihonhoidon superaine! Seerumi sisältää voiteita enemmän vaikuttavia aineita, kuten ihon ryppyjä silottavia hyaluronihappo molekyylejä ja ihoa siloittavia vitamiineja!

4.Silmänympärysvoide

Silmien ympärystän iho on ohuempaa kuin kasvojen ja siksi on erityisen tärkeää käyttää silmänpärysvoidetta, joka ehkäisee paremmin silmäpusseja, ihon veltostumista ja ryppyjen syntymistä herkällä silmänympärys iholla!
 
Silmänympärysvoidetta voi käyttää sekä miehet, että naiset, anti-age vaikutteisten tuotteiden käyttö suositellaan aloitettavaksi aikaisintaan 25-vuotiaana.

5.Täsmätuote

Mikäli ihollasi on ongelmakohtia, kuten ihottumaa, epäpuhtauksia, näppyjä, finnejä, aknea, mustapäitä, ruusufinniä, couperosaa, juonteita tai ryppyjä, löydät niille sopivat täsmätuotteet Saaren Taika valikoimasta.

6.Kosteusvoide

Olipa ihosi sitten kuiva, atooppinen, akneen taipuva, pintakuiva, erittäin kuiva, herkkä, vanheneva, rasvoittuva tai hyvä iho, tarvitsee se silti kosteutusta, etenkin kylminä vuodenaikoina!

7.Kasvoöljy

Kasvoöljyn tehtävänä on hoitaa ja siloittaa ihoa. Ne sisältävät ihon kimmoisuutta parantavia rasvahappoja.

Kasvoöljy suojaa ihoa ja auttaa säilyttämään sen kosteuden estämällä kosteutta haihtumasta iholtasi päivän mittaan.

Saaren Taian valikoimasta löydät ihoa siloittavat kasvoöljyt sekä kasvöljyt, jotka sopii akneiholle.

Kaikki ihonhoitorutiiniisi Saaren Taika Shopista!

Nopea toimitus! shop.saarentaika.com

Kurkkaa myös blogista illan ihonhoitorutiini, joka laskee vireystilaasi ja valmistaa sinut hyvään uneen sekä ohjeet, kuinka teet kylpyhuoneestasi rentouttavan koti-span!

KIMMOISA JA NUOREKAS IHO HELPOSTI HYALURONIHAPON AVULLA

Kimmoisa ja nuorekas iho helposti Hyaluronihapon avulla

 

 

6 VINKKIÄ TASAISEMMAN JA KUULAAMMAN IHON AIKAANSAAMISEKSI KYLMÄN VUODENAJAN AIKAAN

6 vinkkiä tasaisemman ja kuulaamman ihon aikaansaamiseksi kylmän vuodenajan aikaan

Akneihon hoito luonnonkosmetiikan tuotteilla, kokemuksia

Akneihon hoitotuote kokemuksia – Saaren Taika

 

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.