Ihanat ja monikäyttöiset siivoussaippuat

Ihanat ja monikäyttöiset siivoussaippuat

Monikäyttöiset tuotteet kodinhoidossa ovat jokaisen kodin pelastus. Ne vievät vähän tilaa ja toimivat kaikissa kodin eri huoneissa. Ilmankos Saaren Taian siivoussaippuat ovat niin haluttuja! Saaren Taika-siivoussaippua koostuu pääasiassa kahdesta öljystä: oliivi- ja kookosöljy. Se valmistetaan käsityönä 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. 

Saaren Taika-siivoussaippua on tuote, joka olisi hyvä löytyä jokaisen kodin siivouskaapista. Siivoussaippuaa voi käyttää sellaisenaan ja sitä voi hieroa kosteaan rättiin tai sieneen. Tuotetta voi myös raastaa tai liuottaa suihkepulloon. Yhdestä saippuapalasta saa valmistettua noin 22 litraa valmista siivoussuihketta. Suihkepullon voi pitää keittiössä lavuaarin vieressä, jolloin se on tarpeen tullen aina saatavilla.

Siivoussaippua soveltuu kaikille kodin koville pinnoille. Voit pestä sillä vessanpöntön ja tiskialtaan tai puhdistaa kotisi ikkunat ja peilit. Käy se myös loistavasti teräkselle eli tällä saat taatusti suihkusi kiiltämään! Pinttyneisiin tahroihin (esimerkiksi kaakeleiden saumat) suosittelemme jättämään siivoussaippuan vaikuttamaan hetkeksi. Vaikka siivoussaippuamme on todella tehokas likaa vastaan, se on todella hellävarainen käyttäjäänsä kohtaan. Ei siis tarvitse pelätä, että iho kuivuisi tai ärsyyntyisi Saaren Taika Siivoussaippuasta. On se myös ympäristöystävällinen valinta kodinhoitoon!

siivoussaippua

raikkautta sitruuna siivoussaippualla

ihanat ja monikäyttöiset siivoussaippuat233

Ihanan raikas Sitrus Siivoussaippuamme sisältää mm. seetripuun, sitruunaruohon sekä rosmariinin eteerisiä öljyjä. Nämä kaikki yhdessä toimivat tehokkaina antibakteerisina, antiseptisinä sekä raikastavina ainesosina.

Tästä asiakkaamme ovat saaneet apua myös tiskaamisessa palaneiden ja pinttyneiden tahrojen poistoon! Kokeile Saaren Taika Bambu Ekologisella Tiskiharjalla. 

tehokas laventeli siivoussaippua arjen avuksi

”Laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista, jolloin Laventeli Siivoussaippua on loistava valinta esimerkiksi keittiön ja kylpyhuoneen puhdistamiseen. Laventelin eteerinen öljy myös torjuu hyönteisiä, joka auttaa pääsemään eroon banaanikärpäsistä kesäkeittiössä. Se poistaa myös tehokkaasti hajuja.”

greippi siivoussaippualla hyvästit kalkkeumille

greippisiivous

Greippi siivoussaippuamme on ollut asiakkaiden keskuudessa erityisen suosittu kalkkeumien poistoon. Siivoussaippua jättää puhdistetulle pinnalle likaa hylkivän pinnan, jolloin kotisi pysyy puhtaana pidempään.

Greipin eteerisellä öljyllä on myös positiivinen vaikutus mielen virkeyteen. Kotisi ja mielesi kiittävät!

Minkä tuoksun sinä valitset? Laventeli, sitruuna vai greippi? Vai valitsetko aina eri tuoksun eri tilaan. Joka tapauksessa kotisi tulee olemaan kiiltävän puhdas ja tuoksumaan huumaavan ihanalta!

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.