Ihanat ja monikäyttöiset siivoussaippuat

Ihanat ja monikäyttöiset siivoussaippuat

Monikäyttöiset tuotteet kodinhoidossa ovat jokaisen kodin pelastus. Ne vievät vähän tilaa ja toimivat kaikissa kodin eri huoneissa. Ilmankos Saaren Taian siivoussaippuat ovat niin haluttuja! Saaren Taika-siivoussaippua koostuu pääasiassa kahdesta öljystä: oliivi- ja kookosöljy. Se valmistetaan käsityönä 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. 

Saaren Taika-siivoussaippua on tuote, joka olisi hyvä löytyä jokaisen kodin siivouskaapista. Siivoussaippuaa voi käyttää sellaisenaan ja sitä voi hieroa kosteaan rättiin tai sieneen. Tuotetta voi myös raastaa tai liuottaa suihkepulloon. Yhdestä saippuapalasta saa valmistettua noin 22 litraa valmista siivoussuihketta. Suihkepullon voi pitää keittiössä lavuaarin vieressä, jolloin se on tarpeen tullen aina saatavilla.

Siivoussaippua soveltuu kaikille kodin koville pinnoille. Voit pestä sillä vessanpöntön ja tiskialtaan tai puhdistaa kotisi ikkunat ja peilit. Käy se myös loistavasti teräkselle eli tällä saat taatusti suihkusi kiiltämään! Pinttyneisiin tahroihin (esimerkiksi kaakeleiden saumat) suosittelemme jättämään siivoussaippuan vaikuttamaan hetkeksi. Vaikka siivoussaippuamme on todella tehokas likaa vastaan, se on todella hellävarainen käyttäjäänsä kohtaan. Ei siis tarvitse pelätä, että iho kuivuisi tai ärsyyntyisi Saaren Taika Siivoussaippuasta. On se myös ympäristöystävällinen valinta kodinhoitoon!

siivoussaippua

raikkautta sitruuna siivoussaippualla

ihanat ja monikäyttöiset siivoussaippuat233

Ihanan raikas Sitrus Siivoussaippuamme sisältää mm. seetripuun, sitruunaruohon sekä rosmariinin eteerisiä öljyjä. Nämä kaikki yhdessä toimivat tehokkaina antibakteerisina, antiseptisinä sekä raikastavina ainesosina.

Tästä asiakkaamme ovat saaneet apua myös tiskaamisessa palaneiden ja pinttyneiden tahrojen poistoon! Kokeile Saaren Taika Bambu Ekologisella Tiskiharjalla. 

tehokas laventeli siivoussaippua arjen avuksi

”Laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista, jolloin Laventeli Siivoussaippua on loistava valinta esimerkiksi keittiön ja kylpyhuoneen puhdistamiseen. Laventelin eteerinen öljy myös torjuu hyönteisiä, joka auttaa pääsemään eroon banaanikärpäsistä kesäkeittiössä. Se poistaa myös tehokkaasti hajuja.”

greippi siivoussaippualla hyvästit kalkkeumille

greippisiivous

Greippi siivoussaippuamme on ollut asiakkaiden keskuudessa erityisen suosittu kalkkeumien poistoon. Siivoussaippua jättää puhdistetulle pinnalle likaa hylkivän pinnan, jolloin kotisi pysyy puhtaana pidempään.

Greipin eteerisellä öljyllä on myös positiivinen vaikutus mielen virkeyteen. Kotisi ja mielesi kiittävät!

Minkä tuoksun sinä valitset? Laventeli, sitruuna vai greippi? Vai valitsetko aina eri tuoksun eri tilaan. Joka tapauksessa kotisi tulee olemaan kiiltävän puhdas ja tuoksumaan huumaavan ihanalta!

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Kirjoittaja on Saaren Taika brändin luoja sekä Saaren Taika -tuotteiden kehittäjä, jolla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto sekä luonnonkosmetiikan valmistuksen tutkinto.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä