Estä aknea jojobaöljyn avulla, Jojoba & Teepuu kasvoöljyllä aknea vastaan!

Jojoba & Teepuu kasvoöljyllä aknea vastaan

Jojoba & Teepuu kasvoöljy on luonnollinen apu akneihon hoitoon

Jojobaöljy on suosittu ja tehokas lisä ihonhoitorutiiniin kaikille, jotka kärsivät aknesta. Kasvoöljyn käyttö voi tuntua vieraalta, etenkin jos kokee kasvonsa muutenkin jo helposti rasvoittuviksi. Lue tästä artikkelistani, miksi jojobaöljyn käyttö akneiholla kannattaa!

Saaren Taika Jojoba & Teepuu kasvoöljy on kuitenkin kehitetty siten, että se ei jätä kasvojasi öljyisiksi, eikä lisää kasvojen rasvoittuvuutta, vaan päinvastoin; Jojoba Teepuu kasvoöljyä käyttämällä saat säilytettyä ihosi oman kosteuden samalla, kun kasvoöljyn vaikuttavat aineet taistelevat aknen aiheuttajia vastaan!

Saaren Taika Jojoba Teepuu kasvoöljy sisältää vain kahta luonnollista ainesosaa, joista molemmat ovat tutkitusti tehokkaita estämään aknea!

Tehoaako jojobaöljy akneen?

Jojobaöljy on tutkimusten perusteella osoittautunut tehokkaaksi aknen ja ihovaurioiden hoidossa, ja sillä on myös havaittu olevan vaikutusta haavan nopeammassa paranemisessa.

Vuonna 2012 tehdyssä tutkimuksessa testattiin jojobaöljyä sisältävien savikasvonaamioiden vaikutuksia 133 ihmisellä, joilla oli lievä akne. Kuuden viikon hoidon jälkeen he kertoivat, että aknevauriot, mukaan lukien näppylät, kystat ja komedot, vähenivät 54 prosenttia.

Toinen laboratoriopohjainen solututkimus totesi, että jojobaöljy voi olla tehokas haavojen hoidossa. Sellaisenaan se voi auttaa myös aknen aiheuttamien haavojen oireisiin.

Tukkiiko jojobaöljy ihohuokosia?

Akne voi johtua monesta eri syystä. Jojobaöljy itsessään ei ole komedogeeninen, eli sen ei pitäisi tukkia ihohuokosia. Siksi sen käyttöä suositellaankin juuri akneiholle!

Minkä tahansa öljyn vaikutukset voivat kuitenkin vaihdella yksilön ihotyypistä riippuen ja siksi kannattaakin kokeilla eri öljyjä ensin pienelle ihoalueelle ja varmistaa niiden sopivuus. 

Auttaako teepuuöljy akneen?

Teepuuöljyä sellaisenaan ei suositella laitettavan iholle, vaikka blogeissa ja eri sosiaalisen median alustoilla jotkut voivatkin näin neuvoa. Mikäli sinulta siis löytyy teepuuöljyä kotoasi, sekoita se aina maksimissaan 20% pitoisuudella johonkin toiseen öljyyn, jonka kanssa annostelet teepuuöljyä ihollesi. 

Teepuuöljy on luonnollinen antiseptinen aine, joka tutkimusten mukaan vähentää tehokkaasti aknevaurioita.

Lääketieteellisissä tutkimuksissa on pystytty osoittamaan, että teepuuöljy on yhtä tehokasta aknen vähentämisessä, kuin aknen hoitoon käytettävä bentsoyyliperoksidikin, joskin teepuuöljyn vaikutus oli hieman hitaampaa. Teepuuöljyllä hoidetut potilaat kokivat myös vähemmän sivuvaikutuksia hoidossaan, kuin bentsoyyliperoksidilla hoidettu verrokkiryhmä.

Saaren Taika Jojobaöljy & Teepuu kasvoöljy on pehmentävä ja suojaava kasvoöljy, jolla on tulehduksia estäviä ominaisuuksia, siksi sopii erityisen hyvin mm. vaurioituneelle tai akneiholle.

Pitkään vaivannut akne leuassa lähti paranemaan eikä uusia näppylöitä ole juurikaan enää tullut. Ihana tuote!”

Korjaa ihon rupia ja auttoi heti tulehtuneeseen ihoon! Ei turhaan hehkuteta hyvälaatuiseksi tuotteeksi!”

”Kasvoöljy tuonut tasapainoa iholle, muutaman päivän käytön myötä pienet näpyt tasoittuneet ja häipyneet. Ihoni kuivuus on vähentynyt ja kokonaisvaltaisesti rauhoittunut.”

”Olen käyttänyt tuotetta vasta muutaman päivän, mutta huomaan sen rauhoittavan ja tasapainottavan ihoani ja ihovirheitä. Odotan innolla mitä pidempiaikainen käyttö tuo tullessaan”

Kasvoöljyn sisältämä Jojobaöljy auttaa ihon pintakerroksen kosteustasapainon säilyttämisessä, eikä se jätä tyypillistä öljyistä pintaa ihollesi. Sillä on antimikrobisia ominaisuuksia ja sen sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina auttaen ihoasi taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Jojobaöljy on helposti imeytyvä, mutta mattapintaisen suojakerroksen jättävä öljy, joka on erittäin hyvin siedettyä ja ihoa rauhoittavaa. Se auttaa ihoasi talintuotannon tasapainottamisessa ja saattaa siksi hillitä myös aknen syntymistä.

Jojobaöljyn käytöllä on suotuisia vaikutuksia ihosi kollageenintuotannolle ja se auttaa myös ihosolujesi uudistumisprosesseissa.

Antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita.

"Pelastus, naama ei ole kuivan tuntuinen eikä näköinen enään tämän tuotteen johdosta. Kosteuttaa ja rauhoittaa tulehtuneita näppyjä naamassa, sekä vähentänyt niiden syntymistä."

"Kasvot jäävät ihanan pehmeiksi. Ei tuki ihohuokosia, vaan rauhoittaa akne ihoa. Tasoittaa myös mielestäni ihon sävyä. Ihana tuoksu. Ostan uudelleenkin!"

"Akneihon pelastus! Täydellinen yhdistelmä Teepuusaippuan kanssa, rauhoittaa ainakin akneihon poikkeuksellisen tehokkaasti."

Lue lisää akneihon hoidosta blogissamme:

Miten hoidan aikuisiän aknea?

Kotihoito on tehokkain vaihtoehto kohtalaisen aikuisiän aknen hoidossa ja ylläpitohoidossa. Oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden siedettävyys iholle sekä niiden tuoma teho, edistävät jaksamista säännöllisen ihonhoitorutiinin noudattamisessa ja siten lisäävät kotihoidolla aikaansaatavia tuloksia hormonaalisen aknen iho-ongelmassa.

Lue lisää »
Hormoninäpyt, finnit, akne -ihonhoito-ohjeet saaren taika tuotteilla (Presentation (169)) (1)

Akne

Mustapäät, finnit, akne, epäpuhdas iho, näpyt. Aknen, hormooninäppyjen ja finnien hoidosta saamme eniten kysymyksiä asiakkailtamme, joten ajattelin koota omat neuvoni ja vinkkini ihonhoitotuotteiden valitsemisen avuksi sekä ehdotukseni hoitorutiineiksi edellä mainittujen ongelmien vähentämiseksi tai jopa poistamiseksi.

Lue lisää »

Lähteet: 1, 2, 3, 4

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.