Kokemuksia Chosen by Johanna kosmetiikkatuotteista:

mustikkavoide retinoli

Blueberry Facial Cream (Mustikka kasvovoide)

– Kiitos tästä ihanasta tuotteesta, kasvot todellakin hehkuvat ja kuivuus poistuu. Parasta voidetta mitä olen käyttänyt pitkään aikaan. Suosittelen.

– Muutaman kerran olen nyt laittanut yöksi, imeytyy hyvin ja iho on ihanan pehmeä. Myös meikkivoiteen alla toimii hyvin. Riittoisan tuntuinen!

-Mustikka kasvovoide <3 Lempeä vaniljainen mustikkatuoksu, mieleen tulee mummu-mustikkapiirakka, se pullapohjaan tehty  mukavan napakka koostumus, mutta pieninökö riittää hyvin vähän rehevänpäänkin naamaan. Imeytyy hyvin, eikänassu jää kiiltäväksi. Hurjasti tykkään.

– Mustikka kasvovoide, sillä se vaan on niin ihana arjen luottotuote, joka todella saa kasvot hehkumaan ja mielenkin virkeäksi!

-Todella riittoisa tuote, vain pieni määrä riittää koko kasvoille ja kaulalle. Miellyttävä tuoksu, muutoksen ihon värissä näkee nopeasti, ja pintakuivuus on kadonnut. Suurin yllätys oli kuitenkin se, miten nopeasti voide on lähtenyt auttamaan kesällä ihooni ilmestyviin pigmenttiläiskiin. Nyt jo lyhyen käytön jälkeen huomaan, miten tummat alueet ovat alkaneet hiljalleen vaalentua/häipyä. Jatkan käyttöä varmasti!

– Jälleen kerran ihana uusi tuttavuus. Mieskin totesi kokeiltuaan, että tulipa pehmeä iho. Äänestettiin jatkoon tämäkin tuote!

-Mustikkshampoo: Ihana shampoo ja tuoksu, shampoo vaahtoaa hyvin hiukset tulee puhtaiksi ja pysyy kauvan puhtaina vaikka mulla on jokapäivä ratsastuskypärä päässä monta tuntia, käsittämätöntä mutta hiuksia ei tarvitsisi pestä läheskään joka päivä, ne ei vaan tunnu eikä näytä likaisiltä. Loisto tuote !

Vastaa