Kokemuksia Chosen by Johanna kosmetiikkatuotteista:

Kokemuksia Chosen by Johanna kosmetiikkatuotteista

Osta rakastettu Mustikkakasvovoide helposti alla näkyvästä tuoteupotuksesta:

Blueberry Facial Cream (Mustikka kasvovoide)

-Kosteutti kuivan ja herkän ihoni ihanasti pienellä määrällä tuotetta. Plussaa rasiasta myös.

Mustikkainen tehohoitaja! Hyvä yövoiteeksi paikoittain rasvoittuvalle sekaiholle. Hyvän tuoksuinen eli ei ole perinteistä (mielestäni joskus pahaa) luontaiskosmetiikan voiteen tuoksua. Tuntuma ihanan kosteuttava. Meikin allakin toimii erittäin pienenä määränä. Itse suosittelisin kuitenkin eri voidetta päivävoiteeksi jo suojakertoimenkin puuttumisen vuoksi.

-Täydellinen voide ympäri vuoden. Imeytyy hyvin. Itselläni pintakuiva sekaiho. Näppyjä joskus leuassa. Nyt ei ole tullut yhtään näppyjä ja iho voi hyvin.

-Ihana, mieto tuoksu! Kaunis rasia, voiteen koostumus yllätti, vaikuttaa riittoisalta. Parin päivän käyttökokemuksella sanoisin, että kelpo voide!

-Omalle +40 iholle – punapigmenttinen, punoittava, näpyt pakkasesta, tuulesta ja auringosta – joka kuivaa pinnasta ja rasvottuu silti T-alueelta on vihdoin löytänyt täydellisen voiteen. Yhdessä Tyrni Luksus Spa saippuan kanssa lyömätön yhdistelmä! Tämä loppuu aina heti verkkokaupasta, joten tehkää usein ja paljon.

-Paras kokeilemani kasvovoide! Todella hoitava, sopii meikin alle sekä yökäyttöön, riittoisa, helposti levittyvä, todellakin hintansa arvoinen tuote!

– Oikein hyvä kuivalle iholle, ihana tuoksu ja koostumus.

– Kertakaikkiaan aivan ihana tuote. Iho tuntuu pehmeältä ja näyttää paljon paremmalta kuin ennen. Iltaisin olen antanut voiteen imeytyä kaikessa rauhassa ihoon. Olen todella tyytyväinen hankintaani. Ja voide vielä tuoksuukin oikeasti mustikalta! Vau!

-Iholla silkkisen tuntuinen, riittoisa ja syväkosteuttava kasvovoide kauniissa rasiassa. Toimii erityisen hyvin yövoiteena.

– Erittäin kosteuttava tuote. Itse käytän yövoiteena, ja aamuisin iho tuntuu todella pehmeältä ja kimmoisalta. Koostumus todella riitoisa joten maksaa kyllä itsensä takaisin kun päivittäisessä käytössä kuluu niin pieni määrä tuotetta. Olen todella tyytyväinen, hinta/ laatu -suhde kohdillaan.

– Kiitos tästä ihanasta tuotteesta, kasvot todellakin hehkuvat ja kuivuus poistuu. Parasta voidetta mitä olen käyttänyt pitkään aikaan. Suosittelen.

– Muutaman kerran olen nyt laittanut yöksi, imeytyy hyvin ja iho on ihanan pehmeä. Myös meikkivoiteen alla toimii hyvin. Riittoisan tuntuinen!

-Mustikka kasvovoide <3 Lempeä vaniljainen mustikkatuoksu, mieleen tulee mummu-mustikkapiirakka, se pullapohjaan tehty  mukavan napakka koostumus, mutta pieninökö riittää hyvin vähän rehevänpäänkin naamaan. Imeytyy hyvin, eikänassu jää kiiltäväksi. Hurjasti tykkään.

– Mustikka kasvovoide, sillä se vaan on niin ihana arjen luottotuote, joka todella saa kasvot hehkumaan ja mielenkin virkeäksi!

-Todella riittoisa tuote, vain pieni määrä riittää koko kasvoille ja kaulalle. Miellyttävä tuoksu, muutoksen ihon värissä näkee nopeasti, ja pintakuivuus on kadonnut. Suurin yllätys oli kuitenkin se, miten nopeasti voide on lähtenyt auttamaan kesällä ihooni ilmestyviin pigmenttiläiskiin. Nyt jo lyhyen käytön jälkeen huomaan, miten tummat alueet ovat alkaneet hiljalleen vaalentua/häipyä. Jatkan käyttöä varmasti!

– Jälleen kerran ihana uusi tuttavuus. Mieskin totesi kokeiltuaan, että tulipa pehmeä iho. Äänestettiin jatkoon tämäkin tuote!

-Mustikkshampoo: Ihana shampoo ja tuoksu, shampoo vaahtoaa hyvin hiukset tulee puhtaiksi ja pysyy kauvan puhtaina vaikka mulla on jokapäivä ratsastuskypärä päässä monta tuntia, käsittämätöntä mutta hiuksia ei tarvitsisi pestä läheskään joka päivä, ne ei vaan tunnu eikä näytä likaisiltä. Loisto tuote !

– Ensikokemukseni on mustikkapalashampoo. Jo ensipesun jälkeen päänahan kutina katosi, Hiukset ovat ilmavat ja todella puhtaan tuntuiset. Vielä kun olisi hiusväriä säästävä ominaisuus shampoossa,vink vink. Siskolla päänahka kutisee ja ärtyy psoriasiksen takia ja annoin hänelle kokeiltavaksi saippuastani palan. Hänelläkin kutina ja ärtymys päänahassa loppui.Joten taitaapa hänestä tulla uusi tilaaja tuotteillenne 🙂

Koivusaippua (Birch soap)

-Käytettyäni tuotetta vain muutaman kerran, rauhoittuivat psoriasis-ihottumaläiskät huomattattavasti ja iho pehmeni selvästi näistä kohdista. Mielikuva saippuan käytöstä on itselläni ollut, että iho jää sen käytön jälkeen rutikuivaksi ja nahkeaksi mutta tällä saippualla iho jäi pehmeän tuntuiseksi eikä välttämättä edes kosteusvoidetta kaivannut. Raikkaan hyvä mutta silti riittävän mieto tuoksu, joka ei jää häiritsevästi iholle.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Jaa kirjoitus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Suosittua blogissamme

Avainsanoja artikkeleistamme

Kategoriat

Seuraa meitä

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.