Kokemuksia Chosen by Johanna kosmetiikkatuotteista:

Chosen by Johanna kokemuksia Saaren taika retinol

Blueberry Facial Cream (Mustikka kasvovoide)

– Kertakaikkiaan aivan ihana tuote. Iho tuntuu pehmeältä ja näyttää paljon paremmalta kuin ennen. Iltaisin olen antanut voiteen imeytyä kaikessa rauhassa ihoon. Olen todella tyytyväinen hankintaani. Ja voide vielä tuoksuukin oikeasti mustikalta! Vau!

-Iholla silkkisen tuntuinen, riittoisa ja syväkosteuttava kasvovoide kauniissa rasiassa. Toimii erityisen hyvin yövoiteena.

– Erittäin kosteuttava tuote. Itse käytän yövoiteena, ja aamuisin iho tuntuu todella pehmeältä ja kimmoisalta. Koostumus todella riitoisa joten maksaa kyllä itsensä takaisin kun päivittäisessä käytössä kuluu niin pieni määrä tuotetta. Olen todella tyytyväinen, hinta/ laatu -suhde kohdillaan.

– Kiitos tästä ihanasta tuotteesta, kasvot todellakin hehkuvat ja kuivuus poistuu. Parasta voidetta mitä olen käyttänyt pitkään aikaan. Suosittelen.

– Muutaman kerran olen nyt laittanut yöksi, imeytyy hyvin ja iho on ihanan pehmeä. Myös meikkivoiteen alla toimii hyvin. Riittoisan tuntuinen!

-Mustikka kasvovoide <3 Lempeä vaniljainen mustikkatuoksu, mieleen tulee mummu-mustikkapiirakka, se pullapohjaan tehty  mukavan napakka koostumus, mutta pieninökö riittää hyvin vähän rehevänpäänkin naamaan. Imeytyy hyvin, eikänassu jää kiiltäväksi. Hurjasti tykkään.

– Mustikka kasvovoide, sillä se vaan on niin ihana arjen luottotuote, joka todella saa kasvot hehkumaan ja mielenkin virkeäksi!

-Todella riittoisa tuote, vain pieni määrä riittää koko kasvoille ja kaulalle. Miellyttävä tuoksu, muutoksen ihon värissä näkee nopeasti, ja pintakuivuus on kadonnut. Suurin yllätys oli kuitenkin se, miten nopeasti voide on lähtenyt auttamaan kesällä ihooni ilmestyviin pigmenttiläiskiin. Nyt jo lyhyen käytön jälkeen huomaan, miten tummat alueet ovat alkaneet hiljalleen vaalentua/häipyä. Jatkan käyttöä varmasti!

– Jälleen kerran ihana uusi tuttavuus. Mieskin totesi kokeiltuaan, että tulipa pehmeä iho. Äänestettiin jatkoon tämäkin tuote!

-Mustikkshampoo: Ihana shampoo ja tuoksu, shampoo vaahtoaa hyvin hiukset tulee puhtaiksi ja pysyy kauvan puhtaina vaikka mulla on jokapäivä ratsastuskypärä päässä monta tuntia, käsittämätöntä mutta hiuksia ei tarvitsisi pestä läheskään joka päivä, ne ei vaan tunnu eikä näytä likaisiltä. Loisto tuote !

– Ensikokemukseni on mustikkapalashampoo. Jo ensipesun jälkeen päänahan kutina katosi, Hiukset ovat ilmavat ja todella puhtaan tuntuiset. Vielä kun olisi hiusväriä säästävä ominaisuus shampoossa,vink vink. Siskolla päänahka kutisee ja ärtyy psoriasiksen takia ja annoin hänelle kokeiltavaksi saippuastani palan. Hänelläkin kutina ja ärtymys päänahassa loppui.Joten taitaapa hänestä tulla uusi tilaaja tuotteillenne 🙂