Otsajuonteeni madaltuivat käytettyäni Chosen by Johanna Mustikka kasvovoidetta

Retinoli Mustikkavoide a vitamiini Chosen by Johanna

Moikka ihana lukijani!

Huomasin tuossa telkkua yksi ilta katsellessani ja kasvojani käsillä koitellessani, että otsani tuntui jotenkin sileämmältä! Kipaisin peilin eteen katsomaan tarkemmin ja näytti tosiaan siltä, että aiemmin syvähköt otsajuonteeni olivat jonkin verran loiventuneet. Voiteena kasvoillani olen käyttänyt Chosen by Johanna Mustikka kasvovoidetta, joka sisältää saariston mustikoista valmistettua tehokasta mustikkauutetta ja runsaasti mm. A-vitamiinia!

Yritin löytää jonkin kasvokuvan ennen voiteen käytön aloittamista, pahoitteluni, etten silloin kuvaa ottaessani ole tiennyt, että sitä joskus käytettäisiin blogissa, joten näytän aika kamalalta. En kuitenkaan löytänyt muuta tuolta ajanjaksolta, joten kelvatkoon! Yritin tehdä kotiini mahdollisimman samat valaistusolosuhteet, tietenkään siinä täysin onnistumatta, mutta kuvaparista saa kyllä sen verran selvää, että huomaa juonteiden madaltuneen.

Retinoli Mustikkavoide a vitamiini Chosen by Johanna

Mustikka kasvovoide sisältää runsain määrin A-vitamiinia ja ryppyjen pahin vihollinen retinoli taas on A-vitamiinin johdannainen, jota saadaan niin kasvi- kuin eläinperäisistäkin tuotteista. Ihmiskeho ei voi itse täysin tuottaa kaikkia niitä tärkeitä rakennusaineita, joita retinoli solujen uudistumisellemme antaa ja tämä on yksi syy miksi retinoli on niin tehokas ja suosittu aine etenkin ikääntyvän ja aikuisen ihon hoidossa!

Retinoli auttaa solujamme uudistumaan

Ihon uudistumisprosessi vie normaalisti n. 28 päivää, mutta mitä vanhemmaksi tulemme, sen kauemmin uusiutumisprosessi saattaa kestää. Uudistumisprosessin aikavuuden vuoksi tuloksiakaan ei kannata odottaa aiemmin. Itse huomasin (en siis aktiivisesti tarkkaillut ryppyjeni muutoksia) tämän vahingossa, kun olin ehtinyt käyttääMustikka kasvovoidetta n. parin kuukauden ajan suhteellisen säännöllisesti.

Chosen by Johanna Blueberry Facial Cream eli Mustikka kasvovoide

Voide sisältää ruusunmarjaöljyä (rosehip), joka tehostaa kasvovoiteen kosteuttavia ominaisuuksia ja auttaa palauttamaan ihosi kimmoisuuden. Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, A- ja C-vitamiineja. Nämä ainesosat auttavat ehkäisemään tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, sekä vähentävät ihon pigmettiläiskiä. Se auttaa ihohuokosia supistumaan sekä tasoittaa ihon väriä antaen ihollesi kauniin kuulauden.

Mustikka kasvovoiteen sisältämä  A-vitamiini uudistaa ihoasi ja ehkäisee mm. aknen syntymistä. Kasvovoiteen sisältämä E-vitamiini auttaa kuivaa ihoa kosteustasapainon säilyttämisessä ja voiteen sisältämä C-vitamiini tukee ihosi kollageeninsysteemiä ja parantaa ihosi kimmoisuutta.

Mustikka kasvovoide uudistaa ihoasi ja ehkäisee sen ennennaikaista vanhenemista.

Voidetta voit ostaa täältä:
https://shop.saarentaika.com/

Tutustu Chosen by Johanna ihonhoitosarjaan täällä:
https://www.chosenbyjohanna.fi/

Lue lisää retinolista:

Lue ihon uudistumisprosessista:

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.