Saaren Taika Sheivaussaippua & partasaippua kokemuksia

saaren taika sheaivaussaippua kokemuksia

Viilentävä ja kosteuttava Saaren Taika Sheivaussaippua / partasaippua - kokemuksia

“Avasin paketin ja yllätyin kun oli niin raikas ja mukava tuoksu. Olin jo ehtinyt unohtaa että siinä on viherminttua. Sheivaussaippua vaahdottui helposti ja hyvin. Parranajon jälkeen tunsin että tämähän oikeasti viilentää. Ja nyt, seuraavana päivänä, ei näy tai tunnu yhtäkään näppylää kaulassa. Suosittelen lämpimästi ja tilaan varmasti tätä lisää vielä”

“Hetihän tätä oli testattava kun käsiini tän sheivaussaippuan sain ja kyllä, todellakin toimii kuten luvattu! Ei kutinaa, ei kirvelyä, ei hilseilevää ihoa sheivauksen jälkeen kuten aiemmin. Eikä yhtäkään haavaa. Mies tosin päätti varovaisesti tarkistaa että sheivaanko hammastahnalla kun kylppärissä tuoksui minttu”

“Päädyin kokeilemaan sheivaussaippuaa, koska saan ihottuman sheivausvaahdoista. Kokeiltu on liki kaikki markkinoilla olevat ja aina sama juttu. Oon käyttänyt sheivaussaippuaa kolmisen viikkoa tavallisen sekä Saaren Taian sheiverin kanssa. Jää kyllä vakituotteeksi! Iho on rauhallinen, pehmeä ja sileä käytön jälkeen! Ei kutinaa, vesikelloja, nokkosrokkoa tai kuivaa ihoa. Sisäänkasvaneet karvatkin säärissä on vähentyneet kolme neljännestä käytön aikana”

“Sheivaussaippua on ollut jo pitkään hankintalistalla, koska metallisella kestoshaverilla sheivaaminen ei ole välttämättä mikään nautinto, kun terä ei luista. Kaupoista en kuitenkaan ole aiemmin löytänyt luonnonmukaista saippuaa, joten vasta tämän tuotteen myötä valmis luopumaan kertakäyttöisistä sheivereistä kokonaan – niissä kun on ollut kaistale jotain, mikä auttaa sheiveriä luistamaan iholla. Ihanaa tehdä sekin homma nyt luonnollisesti ja vähemmän roskaavasti! Kiitos hyvästä tuotteesta!”

”Tämä sheivaussaippua olikin positiivinen yllätys, vaahtoaa hyvin jättäen iholle pehmeyden sekä viilentävän tunteen. Loistava tuote, jää pysyvään käyttöön.”

”Sheivaussaippua tuoksuu hurmaavasti mintulta ja toimii erinomaisesti kestosheiverin kanssa. Vaahtoaa sopivasti eikä ärsytä ihoa. Ehdottomasti jatkoon!”

“Vaihtui sheivaus/partageeli tähän Sheivaussaippuaan ihan suoraan ekalta kokeilu kerralta. tuoksu miellyttävä, kosteuttaa sopivasti, ei aiheuta kutinaa ja vaimokin tykkää (molemmat olemme hajuste yliherkkiä).”

”Todella hyvä sheivaussaippua. Iho ei ärtynyt sheivauksesta niinkuin tavallisesti ja jätti ihon pehmeäksi. Suosittelen!”

Vähennä ympäristön kuormitusta - hanki tuotteet muovittomaan ja ekologiseen sheivaukseen Saaren Taika Shopista!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on koulutettu Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.