Miksi öljyt ovat niin tärkeitä kauneudenhoidossa, ja miten niitä tulisi käyttää oikein?

Miksi öljyt ovat niin tärkeitä kauneudenhoidossa, ja miten niitä tulisi käyttää oikein?

Pitkään on tiedetty, että öljyt ovat tärkeä osa kauneudenhoidon rutiinia. Mutta miksi öljyt ovat niin tärkeitä, ja miten niitä tulisi käyttää oikein?

Öljyt ihon hoidossa

Öljyt ovat todellakin kauneudenhoidon kulmakivi, sillä ne tarjoavat runsaasti monia hyötyjä niin iholle, kuin hiuksillekin. Niiden käyttö auttaa kosteuttamaan ja ravitsemaan sekä suojaamaan ihoa ja hiuksia ympäristön haittavaikutuksilta.

Ihotyypistä riippuen kannattaa valita oikea öljy

Esimerkiksi kuivaa ihoa voi kosteuttaa arganöljyllä, kun taas jojobaöljy sopii rasvaiselle iholle. 

Öljyjen käyttö ei kuitenkaan rajoitu pelkästään kasvoihinNiitä voidaan käyttää myös esimerkiksi hiusten, ripsien, kynsien ja kynsinauhojen kosteuttamiseen ja ravitsemiseen.

Kasvoöljyt

Saaren Taika kasvoöljyt ovat kasvipohjaisia öljyjä, jotka ovat suosittuja ihonhoidossa niiden monipuolisuuden ja ravitsevien ominaisuuksiensa ansiosta. Öljyjen sisältämät rasvahapot auttavat ihoasi säilyttämään kosteuden ja pehmeyden, mikä auttaa torjumaan ihon kuivumista ja ryppyjä. Kasvoöljyt ovat luonnollisia vaihtoehtoja kemikaalipitoisille voiteille, ja niiden käyttö on täysin turvallista.

Kasvoöljyjä on erilaisia, ja niiden vaikutukset voivat vaihdella. Esimerkiksi arganöljy on tunnettu sen kosteuttavista ominaisuuksista ja sen kyvystä vähentää ihon tulehdusta.

Kokeile Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljyä! Saaren Taian hajusteeton Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy palauttaa ihosi kimmoisuuden sekä kosteustasapainon. Tämä ylellinen kasvoöljy imeytyy nopeasti ihoosi, ja sen jättämä lähes matta pinta tekee ihostasi sileän ja antaa sille kosteutetun lempeän tunteen, joka kestää pitkään.

Jojobaöljy on toinen suosittu kasvoöljy, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se auttaa tasapainottamaan ihon rasvoittumista ja on tehokas ihon kosteuttaja. Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, jotka auttavat vähentämään ikääntymisen merkkejä.

Kokeile Saaren Taian Jojobaöljy & Teepuu kasvoöljyä! Se on pehmentävä ja suojaava kasvoöljy, jolla on tulehduksia estäviä ominaisuuksia, siksi sopii erityisen hyvin mm. vaurioituneelle tai akneiholle.

Uutuutena Saaren Taika Bakuchiol booster Luksus kasvoöljy!

Bakuchiol toimii kuten retinoli ja tutkimusten mukaan se vähentää merkittävästi ryppyjä ja hyperpigmentaatiota, eli ihon värimuutoksia. 

Bakuchiol tehostaa kollageenituotantoa ja saa ihostasi pehmeämmän ja kimmoisamman. 

Lisäksi sen vaikutuksesta hyperpigmentaatioon voi olla apua myös aknearpien häivyttämisessä!

Kasvoöljyn käyttö

Kasvoöljyjä voidaan käyttää monella eri tavalla. Niitä voidaan käyttää yksinään tai sekoittaa muiden tuotteiden kanssa. Niitä voidaan käyttää kosteusvoiteen sijasta tai joitan kasvoöljyjä voidaan käyttää kosteusvoiteen alla ja useimpia kosteuvoiteen päällä. Kasvoöljyjä voidaan käyttää myös hieroen Gua Sha kiven tai jaderullan kanssa, jolloin ne auttavat stimuloimaan ihon pintaa ja verenkiertoa.

OSTA PARAS GUA SHA KIVI TÄSTÄ

Kasvoöljyt ovat erityisen hyviä käytettäväksi yöaikaan, koska ne auttavat ihoasi uudistumaan ja korjaantumaan yön aikana. Kasvoöljyjen käyttöä suositellaan myös erityisesti talvella, kun iho altistuu kuiville sisätiloille ja kylmille ulkoilmaolosuhteille, mutta kasvoöljyt sopivat myös kesään, sillä kevyt öljy on usein kesäaikaan iholla kosteusvoidetta mukavampi käyttää!

Kasvoöljyn käyttö on helppoa. Ensin iho puhdistetaan ja kuivataan huolellisesti. Sitten yksi tippa Saaren Taika kasvoöljyä taputellaan tai hierotaan kevyesti kasvoille ja kaulalle. Kasvoöljyjä ei tarvitse käyttää suuria määriä, sillä pienikin määrä riittää kosteuttamaan ihoa.

Kasvoöljyjen käytön aloittaminen voi vaikuttaa pelottavalta, mutta ne ovat turvallisia ja tehokkaita. Ne auttavat ihoa säilyttämään kosteuden ja joustavuuden, mikä tekee niistä hyvän vaihtoehdon kaikille ihotyypeille!

Vartaloöljy; kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää!

Vartaloöljy on luonnollinen, monikäyttöinen kauneustuote, joka auttaa pitämään ihosi pehmeänä ja kosteutettuna. Sen monipuolisuuden ansiosta se on noussut yhdeksi suosituimmista kauneustuotteista.

Miksi käyttää vartaloöljyä?

Vartaloöljy auttaa pitämään ihon pehmeänä ja kosteutettuna. Se auttaa myös rauhoittamaan ihoa ja vähentämään punoitusta.

Saaren Taika vartaloöljyt sisältävät vain luonnollisia öljyjä, kuten auringonkukkaöljyä, makadamiaöljyä ja manteliöljyä, jotka ravitsevat ihoa ja auttavat ehkäisemään ihon kuivumista. Sen lisäksi, että vartaloöljy tekee ihosta kauniin ja terveen näköisen, jotkut vartaloöljyt stimuloivat myös verenkiertoa!

Kokeile Manteli Seetri Luksus vartaloöljyä, joka pehmentää ihoa, vilkastuttaa verenkiertoa tai hajusteetonta Metsämikrobi vartaloöljyä, joka sisältää ihon mikrobiomitasapainoa palauttavaa Re-Connecting Nature -metsämikrobiuutetta.

Kuinka käyttää vartaloöljyä?

Vartaloöljyä voi käyttää monella eri tavalla. Sitä voi käyttää kosteutukseen suihkun tai kylvyn jälkeen, hieroen öljyä kevyesti iholle. Hiusten hoidossa vartaloöljyä voi käyttää hiusten latvojen hoitamiseen ja silottamiseen.

Puhdistusöljyt

Puhdistusöljy on kasvojen puhdistustuote, joka on noussut suosioon viime vuosina. Saaren Taika puhdistusöljy on yksi markkinoiden parhaista puhdistusöljyistä. Se poistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti lian, meikin ja aurinkovoiteen kasvoiltasi samalla, kun se hoitaa ihoasi tehokkailla luonnollisilla kasviöljyillä. 

Mikä on puhdistusöljy?

Saaren Taika puhdistusöljy on 100% luonnollinen kasvojen puhdistusöljy, joka on valmistettu luonnollisista kasviöljyistä. Se sisältää muun muassa auringonkukkaöljyä, oliiviöljyä ja E-vitamiinia. Saaren Taika puhdistusöljy sopii kaikille ihotyypeille.

Saaren Taika puhdistusöljy

Kuinka puhdistusöljy toimii?

Saaren Taika puhdistusöljy toimii kaksoispuhdistuksen tavoin. Kun hierot öljyä kasvoillesi, öljy liuottaa lian, meikin ja muut epäpuhtaudet iholta. Öljy ei kuitenkaan kuivata ihoa tai poista ihon omaa kosteutta, koska se sisältää paljon hyviä kasviöljyjä. Kun huuhtelet kasvot vedellä, öljy muuttuu maitomaiseksi ja huuhtoutuu pois kasvoilta.

Miten käytän Saaren Taika puhdistusöljyä?

Saaren Taika puhdistusöljyä käytetään kuiville kasvoille. Hiero öljyä kasvoille pyörivin liikkein, kunnes meikki ja lika ovat liuenneet iholta. Huuhtele kasvot vedellä ja kuivaa kasvot pyyhkeellä. Voit käyttää Saaren Taika puhdistusöljyä aamuin illoin.

Mitä hyötyjä Saaren Taika puhdistusöljyllä on?

Saaren Taika puhdistusöljy poistaa tehokkaasti meikin ja muut epäpuhtaudet kasvoilta, mutta samalla se hoitaa ihoa tehokkailla kasviöljyillä. Manteliöljy ja auringonkukkaöljy hoitavat ja kosteuttavat ihoa, kun taas oliiviöljy ja E-vitamiini suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.