luonnolliset ja vegaaniset palasaippuat

LUONNOLLISET JA VEGAANISET SAAREN TAIKA PALASAIPPUAT OVAT MM. AKNEIHOLLE JA PSORI-IHOLLE SOPIVIA​

teepuusaippua aknen hoito luonnonkosmetiikka saaren taika kotimainen tuotemerkki

Useat vaikeiden iho-ongelmien, kuten näppyejn tai hormoninäppyjen, erilaisten ihottumien ym. kanssa vuosiakin kamppailleet ovat saaneet Saaren Taika Teepuusaippuasta avun!

Saaren Taika Teepuusaippua

Saaren Taika Teepuusaippua on antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen. Se auttaa ehkäisemään mm.  näppyjä ja kutinaa, sillä se on kehitetty vaativan ihon päivittäiseen pesuun.

Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti akneiholle, näppylöistä ja kutinasta kärsiville.

Katso oma ihotyyppisi ja sille sopivat tuotteet tästä.

Teepuusaippua tasapainottaa ihon bakteerikantaa ehkäisten ihon epäpuhtauksia syntymästä

Se on hellävarainen, mutta tehokas ihollesi, sillä se sisältää vain pienen määrän tarkasti valikoituja ainesosia.

Tärkeänä vaikuttavana aineena luonnollisessa saippuassa on teepuun eteeristä öljyä, joka auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita, sillä se on luonnostaan antibakteerista.

Saippuan sisältämä luomu kookosöljy tekee siitä hyvin vaahtoavan ja tehokkaasti puhdistavan palasaippuan.

Luomu Extra-virgin oliiviöljy Teepuusaippuassamme tekee luonnollisesta saippuasta erittäin hellävaraisen. Oliiviöljy puhdistaa ihoasi poistamatta siitä ihon luonnollisia rasvoja, jolloin ihosi jää kosteutetuksi.

Paino n.105g

Saippua on luonnollinen, vegaaninen, luomu

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Sunflowerseedate, Aqua, Glyserin, Melaleuca alternifolia leaf oil, *d-Limonene (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

AINESOSAT: Saippuoidut oliiviöljy, kookosöljy ja auringonkukkaöljy, vesi, glyseriini, sekä teepuun eteerinen öljy

Valmistettu käsin Särkisalossa tai valmistettu Saaren Taian salaisella reseptillä ja raaka-aineilla käsityönä Ranskassa.

Tyrni Luksus Spa saippua

On erityisen tehokas vaikeiden iho-ongelmien, kuten ihon punaisuuden, näppyjen ja suun ympärys ihon hoitamisessa

Ylellinen saippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti punakkuudesta tai näppylöistä kärsiville.

Katso oma ihotyyppisi ja sille sopivat tuotteet tästä.

Saaren Taika Tyrni Luksus Spa saippua on hellävarainen ihollesi, mutta silti tehokas ongelmille!

Saippua auttaa tasapainottamaan ihosi bakteerikantaa, sillä se sisältää tehokkaasti vaikuttavaa luonnollista  teepuun eteeristä öljyäTeepuuöljy antibakeerisena ainesosana auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita.

Luomu Extra-virgin oliiviöljy tekee saippuasta erittäin hellävaraisen, sillä se pystyy puhdistamaan ihoasi poistamatta siitä sen luonnollisia rasvoja. Oliiviöljyn ansiosta ihosi jää kosteutetuksi pesun jälkeen!

Hellävaraisuutensa lisäksi saippuasta on kehitetty hyvin vaahtoava ja tehokkaasti puhdistava sen sisältämän luomu kookosöljyn avulla.

Paino n.105g

Saippua on luonnollinen, vegaaninen, luomu

INCI: Sodium cocoate, Sodium olivate, Aqua, Sodium sunflowerseedate, Glycerin, Sodium shea butterate, Sodium cocoa butterate, Lavandula angustifolia oil, Kaolin, Pelargonium graveolens leaf oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Hippophae rhamnoides leaf, *d-Limonene, *Geraniol, *Linalol, *Citronellol, *Citral (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

AINESOSAT: Kookosöljy (luomu), Oliiviöljy (luomu), Vesi, Auringonkukkaöljy (luomu), Glyseriini, Sheavoi (luomu), Kaakaovoi (luomu), Laventelin eteerinen öljy, Kaoliinisavi, Pelargonian eteerinen öljy, Teepuun eteerinen öljy, kuivattua tyrninlehteä saaristosta (luomu)

Tiesitkö, että Saaren Taika Tyrni Luksus Spa saippua valmistetaan käsin Särkisalossa särkisalolaisten saariston tyrnien lehdistä itse uuttamallamme tyrniuutteella?

saaren taika pod ihottuma saippua tyrni luksus aknen hoito
saaren taika atooppiselle iholle ehkäisee hienhajua kuivalle iholle suolasaippua

Kuolleenmeren suolaa sisältävä hellästi pesevä ja ihoa runsaasti kosteuttava Saariston Suolasaippua soveltuu erityisesti tuoksuherkille, kutinasta kärsiville ja kuivaihoisille käyttäjille. Sen runsas ja kermainen vaahto hellii ihoa ja sen mineraalipitoisuus edistää ihon terveyttä.

Saariston Suolasaippua®

Kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Se on hajusteeton ja hellävarainen saippua, joka tekee ihostasi sileämmän ja pehmeämmän

Saippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti tuoksuherkille tai kuivaihoisille.

Katso oma ihotyyppisi ja sille sopivat tuotteet tästä.

Hajusteeton Saariston Suolasaippua on hyvin vaahtoava ja silti runsaasti suolaa sisältävä saippua jokapäiväiseen käyttöön.

Suola sitoo itseensä kosteutta ja siksi suolasaippualla pesun jälkeen ihosi tuntuu valmiiksi kosteutetulta eikä ihon rasvaamista niin usein tarvita. Suolan tiedetään myös säännöllisesti käytettynä ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä.

Suoloista mineraalipitoisin Kuolleenmeren suola on ihollesi erittäin kosteuttava ja hoitava. Se sisältää runsain määrin mm. magnesiumia, kalsiumia, jodia, natriumia, kaliumia ja sinkkiä, joiden ihohyödyistä voit lukea alempaa.

Saariston Suolasaippua on Saaren Taika Suolasaippuoista kosteuttavin. Se sisältää runsaasti vitamiineja ja rasvahappoja luonnollisesti omaavaa Luomu sheavoita. Sheavoin ansiosta suolasaippua hoitaa ja kosteuttaa ihoasi hellävaraisesti.

Saaren Taika Suolasaippua ei poista ihosi luonnollisia rasvoja, sillä saippuoissamme käytetty luomu Extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihosi hellävaraisesti, jolloin ihosi on heti pesun jälkeen kosteutetun tuntuinen.

Luomu ohdakeöljyllä on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia. Sen käyttö saa ihosi tuntumaan pehmeämmältä ja tasaisemmalta. Ohdakeöljy tasoittaa ihon talin tuotantoa ja auttaa kosteuttavien ainesosien imeytymistä syvempiin ihokerroksiin.

Saippuaan on saatu kuohkea ja runsas vaahto luomu kookosöljyn avulla ja se toimii samalla tehokkaana puhdistajana.

Magnesium – edistää solujen aineenvaihduntaa. Se nopeuttaa ihokudoksen paranemista, rauhoittaa vaurioitunutta ihoa ja suojaa ihoa allergioita aiheuttavilta mikrobeilta.

Kalsium – tasapainottaa talin tuotantoa. Se parantaa ihon kosteutta, edistää solujen uudistumista ja ehkäisee ryppyjä sekä juonteita.

Rikki – On luonnollinen desinfiointiaine, joka puhdistaa ihoa ja kehoa. Sen tiedetään myös edistävän hiusten kasvua.

Bromidi – Rauhoittaa ihoa. Se lievittää lihaskouristuksia, rauhoittaa hermoja, korjaa ihosoluja sekä elvyttää ihoa.

Kalium – on tehokas kosteuttaja, joka samalla vähentää turvotusta.

Natrium – puhdistaa ihoa. Se lievittää jäykkiä ja kipeitä lihaksia, auttaa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, jolloin se ennaltaehkäisee ihon vanhenemisen merkkejä. Natrium myös kuorii kuollutta ihosolukkoa.

Paino n.120g

Luonnollinen, vegaaninen, luomua n. 70%

INCI: Sodium Cocoate, Maris Sal, Sodium Olivate, Aqua, Glyserin, Sodium Shea Butterate, Sodium Safflowerate

AINESOSAT: Saippuoitu kookosöljy (luomu), Kuolleenmeren suola, saippuoidut oliiviöljy (luomu), vesi, glyseriini, sheavoi (luomu), ohdakeöljy

Valmistettu käsin Särkisalossa tai valmistettu Saaren Taian salaisella reseptillä ja raaka-aineilla käsityönä Ranskassa.

Särkisalon Suolasaippua™

Kosteuttaa ihoa samalla kuorien hellästi. Se on luonnollinen saippua päivittäiseen ihon pesuun.

Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivasta ihosta kärsiville.

Katso oma ihotyyppisi ja sille sopivat tuotteet tästä.

Himalajan ruususuolaa sekä merisuolaa sisältävä Särkisalon Suolasaippua on tuonut avun useille kuivasta tai epätasaisesta ihosta kärsiville, sekä hillinyt tehokkaasti hienhajua.

Saaren Taian kehittämä Särkisalon Suolasaippua kuorii ihoasi jokaisella pesukerralla saippuassa käytetyn Himalajan ruususuolan ansiosta. Himalajan suolan tiedetään tasapainottavan ihon pH:ta. Se  poistaa iholtasi epäpuhtauksia sekä pehmentää ja kosteuttavaa ihoasi.

Ruususuola auttaa myös tasapainottamaan ihosi luonnollista öljyntuotantoa ja säännöllisesti käytettynä sekä kuiva, että rasvainen iho, molemmat, hyötyvät tästä saippuasta.

Lisäksi Himalajan suola tasoittaa sekä ihosi väriä, että rakennetta, jolloin se tekee ihostasi kuulaan ja sileän. 

Saaren Taika Suolasaippuan sisältämä sheavoi tekee saippuasta erittäin  hellävaraisen ja kosteuttavan. Luomu sheavoimme sisältää runsaasti vitamiineja ja rasvahappoja. Sheavoi on erittäin tehokas kosteuttaja, joka hoitaa ihoasi hellävaraisesti jokaisella pesukerralla!

Saippuassa käytetty merisuola ehkäisee hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä. Merisuola sitoo itseensä kosteutta, jolloin se auttaa ihoasi säilyttämään kosteutensa pesun jälkeen.

Luomu kookosöljy antaa saippualle kuohkean vaahdon sekä toimii tehokkaana puhdistajana, joka ei poista ihosi luonnollissia rasvoja. Tästä syystä Saaren Taika saippua on erittäin hellä ja kosteuttava ihollesi!

Luomu Extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihosi hellävaraisesti poistamatta iholtasi sen luonnollisia rasvoja jättäen ihosi kosteutetun tuntuiseksi.

Rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteeriset öljyt antavat saippualle raikkaan eteläisen meren tuoksun.

Paino n.120g

Särkisalon Suolasaippua on luonnollinen, vegaaninen ja luomua n. 70%

INCI: Sodium Cocoate, Maris Sal, Sodium Olivate, Aqua, Glycerin, Sodium chloride, Sodium Shea Butterate, Sodium Safflowerate, Rosmarinus officinalis oil, Cymbopogon citrates oil, Juniperus virginiana Cedars oil, *d-Limonene, *Linalol, *Citronellol, *Geraniol, *Citral (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

AINESOSAT: Saippuoitu kookosöljy, merisuola, saippuoitu oliiviöljy, glyseriini, Himalajan ruususuola, sheavoi, ohdakeöljy, vesi, merisuola ja rosmariinin-, sitruunaruohon- ja seetripuun eteerisiä öljyjä

Valmistettu käsin Särkisalossa tai valmistettu Saaren Taian salaisella reseptillä ja raaka-aineilla käsityönä Ranskassa.

saaren taika ehkäisee hienhajua kuivalle iholle suolasaippua

Runsaasti kosteuttava Särkisalon Suolasaippua on tuonut avun useille mm. kuivasta- tai kutiavasta ihosta, tai voimakkaasta hienhajusta kärsiville

saaren taika veera suolasaippua raskausarvet hienhaju pois akne

Useat vaikeiden iho-ongelmien kanssa vuosiakin kamppailleet ovat saaneet Saaren Taika Veera suolasaippuasta avun!

Veera Suolasaippua®

On päivittäiseen pesuun sopiva epäpuhatuksia poistava kosteuttava suolasaippua, joka vähentää hienhajua tehokkaasti.

Tämä suolasaippuoiden kuningatar on tuonut avun mm. kuivasta ihosta, hienhajusta ja näppylöistä kärsiville

Katso oma ihotyyppisi ja sille sopivat tuotteet tästä.

Veera Suolasaippua on vegaaninen, luonnollinen ja luomu. Sen sisältämät vihreä savi, kaura ja merisuola tekevät ihmeitä ihollesi!

Veera Suolasaippuan säännöllinen käyttö vähentää ihon epäpuhtauksista johtuvia iho-ongelmia kuten näppyjä.

Saippuassa on käytetty vihreää savea, sillä saven toimintamekanismiin kuuluu laajeneminen ja supistuminen, jonka ansiosta se imee itseensä iholtasi epäpuhtauksia. Nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat veden mukana pois.  Vihreän saven ominaisuuksiin kuuluu myös ihovaurioiden korjaaminen, ihon rauhoittaminen sekä turvotuksen laskeminen. Se  kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa, rentouttaa ja saattaa vähentää selluliittia.

Suolasaippuamme sisältämä luomukaura toimii saippuassa hellävaraisena kuorinta-aineena, samalla, kun se rauhoittaa ihoärsytyksiä, kutinaa sekä lievittää tulehduksia.

Veera saippuassa on runsaasti merisuolaa, joka sitoo ihollesi kosteutta säilyttäen kosteutetun tunteen jokaisen pesun jälkeen.

Säännöllinen Veera Suolasaippuan käyttö vähentää ihon rasvaamisen tarvetta merkittävästi.

Antibakteerinen merisuola auttaa neutraloimaan iholla olevia bakteereja. Nämä iholla elävät bakteerit aiheuttavat hielle tunnusomaisen ikävän tuoksun.

Veera Suolasaippua on erittäin hellävarainen ja kosteuttava, sillä se sisältää luomu Extra-virgin oliiviöljyä! Oliiviöljy puhdistaa ihon hellävaraisesti poistamatta sen luonnollisia rasvoja, jolloin ihosi tuntuu kosteutetulta jokaisen pesun jäljiltä.

Tästä syystä Saaren Taika saippuatuotteet ovatkin kuivaihoisten keskuudessa niin pidettyjä.

Extra-Virgin oliiviöljy on terveellisintä, luonnollisinta ja myös ihonhoitotuotteissa tehokkainta, sillä siinä on säilytetty eniten oliiville ominaisia vitamiineja ja rasvahappoja (antioksidantit). Näiden ansiosta oliiviöljy on erittäin tehokas ehkäisemään vanhenemisen merkkejä ihollasi!

Kosteuttavaa tehoa saippuaan on saatu luomu sheavoilla. Sheavoimme sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja, joiden ansiosta se ravitsee ihoasi tehokkaasti, auttaen ihoasi säilyttämään kosteustasapainonsa. Sheavoi on tehokas taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Veera Suolasaippua on tehokkaasti puhdistava siinä käyttämämme luomu kookosöljyn ansiosta.

Paino: n. 120g

Luonnollinen, vegaaninen, luomua n.70%

INCI: Maris Sal, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Shea Butterate, Sodium Sunflowerate, Avena Sativa Bran, Illite, Aqua, Glycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, *d-Limonene, *Geraniol, *Linalol (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

AINESOSAT: Merisuola, saippuoidut kookosöljy, oliiviöljy, sheavoi (karitevoi) ja auringonkukkaöljy, kaurahiutale, vihreäsavi, vesi, glyseriini, laventelin eteerinen öljy, seetripuun eteerinen öljy

Valmistettu käsin Särkisalossa tai valmistettu Saaren Taian salaisella reseptillä ja raaka-aineilla käsityönä Ranskassa.

Rasvanäpin saippua®​

On monikäyttöinen ja täysin luonnollinen tehosaippua erittäin likaisille käsille!

Rasvanäpin Saippuaa käyttävät niin automekaanikotpuutarhurit kuin taidemaalaritkin. Se on myrkytön ja hellävarainen käsisaippua, jolla puhdistuu vaikenkin lika käsistä.

Katso oma ihotyyppisi ja sille sopivat tuotteet tästä.

Saaren Taika Rasvanäpin saippua on nimensä mukaisesti tehty puhdistamaan käsistä ne vaikeimmatkin liat. Sitä ovat kehuneet RemonttiReiskat, viherpeukalot, autonrassaajat ja onpa se puhdistanut hellästi myös lasten maalaamisen ja askartelujen jäljetkin!

Rasvanäpin saippuan sisältämä luomu kookosöljy tekee saippuasta luonnostaan tehokkaan puhdistajan. Se antaa saippualle runsaan ja pehmeän vaahdon, jolloin käsienpesu tuntuu miellyttävältä ja ihoystävälliseltä!

Saippuassa on käytetty myös luomu rapsiöljyä, joka sisältää runsaasti E-vitamiinia. Sen ansiosta käsienpesusaippua on erittäin kosteuttava ihollesi, sen puhdistavuudesta huolimatta. Rapsiöljyn antama saippuavaahto on kermaisaa ja kuohkeaa.

Saaren Taika Rasvanäpin saippuan sisältämät likaa kuorivat kahvinmurut ovat naisten keräämää reilun kaupan luomukahvia.

Hellästi kuorivat kahvinmurut lisäävät saippuan puhdistustehoa ja antavat sille sen kauniin värin ja tuoksun.

Paino n. 105g

Saaren Taika Rasvanäpin saippua on luonnollinen, vegaaninen, luomu ja hajusteeton

INCI: Sodium Cocoate, Rapeseedate, Aqua, Glyserin, Coffea Arabica

AINESOSAT: Saippuoidut kookosöljy ja rapsiöljy, vesi, glyseriini, kahvi

Valmistettu käsin Särkisalossa tai valmistettu Saaren Taian salaisella reseptillä ja raaka-aineilla käsityönä Ranskassa.

puutarhurin multasormen rasvanäpin saippua autonkorjaajalle saaren taika

Mitä eroa on eri suolasaippuoilla tai kuivattaako suolasaippua ihoa?

Erot eri suolasaippuoiden toiminnassa johtuu suolasaippuoiden sisältämistä eri ainesosista.

Käyttämämme Himalajan ruususuola on hieman merisuolaa kiteisempää ja siksi Himalajan suolaa sisältävä Särkisalon suolasaippua on Saaren Taika suolasaippuoista kuorivin.

Kuolleenmeren suola taas sisältää eniten sellaisia mineraaleja, jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteutensa. Siksi Saariston suolasaippua on suolasaippuoistammme kaikkein kosteuttavin. Sillä on myös eniten ihoa parantavia ominaisuuksia, kuten vanhenemisen merkkien ehkäisy ja ihokudosten paranemisen vauhdittaminen.

Suolasaippuoista monipuolisin Veera suolasaippua sisältää vähiten suolaa, mutta se on silti tehokas kosteuttaja ja hienhajujen neutraloija. Lue blogista miksi!

Osta parhaat luonnonkosmetiikankäsivoiteet netistä!

Saaren Taika Shop, nopea toimitus, laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa! Kotimainen perheyritys saaristosta!