Palasaippuat
Palasaippuamme eivät kuivata ihoasi
VERKKOKAUPPA

Ihoa kuivattamattomat Saaren Taika palasaippuat

Luonnolliset ja vegaaniset Saaren Taika palasaippuat eivät kuivata ihoasi.

Saaren Taika palasaippuat on kehitetty siten, että niissä on jäljellä runsaasti ihoa kosteuttavia ja parantavia ravintoainepitoisia öljyjä.

Saaren Taian palasaippuoista lähes kaikki sopivat myös kasvojen pesuun ja useimmissa palasaippuoissamme onkin jo reseptin kehittämis vaiheessa otettu kuivaihoiset sekä kasvojen pesu huomioon, sillä tuotteiden kehittäjällä itselläänkin on atooppinen, kuiva ja herkästi reagoiva iho.

Kasvoille sopivissa palasaippuoissa puhdistavuuden ja kosteuttavuuden tasapaino on tarkoin optimoitu, jolloin saippua kykenee puhdistamaan ylimääräistä talia iholta silti poistamatta liikaa ihon omia hyödyllisiä rasvoja.

Etenkin akneen taipuvaista ihoa tulisi nimenomaan pestä kasvoille sopivilla miedoilla saippuoilla öljypuhdistajien sijaan, sillä moni öljy voi jäädä ihon pinnalle tukkimaan ihohuokosia, joka taas saattaa aiheuttaa lisää aknea.

Teepuusaippua oli ensimmäinen palasaippuamme. Kehitin sen omaan, koko elämäni ajan vaivanneeseen ekseema-ihottumaani.

Saaren Taika Teepuusaippua on markkinoiden ainoa teepuusaippua, joka on kliinisesti ja dermatologisesti testattu.

Saaren Taika Teepuusaippuan on kliinisissä testeissä, ihotautilääkäreiden valvonnassa, todettu sopivan erittäin hyvin kasvojen pesuun, sen on todettu estävän aknea ja olevan kasvojen iholle hyvin siedetty.

Saaren Taika Teepuusaippua, sopii mm. kutisevalle- tai akneiholle, antibakteerinen & kosteuttava

Saaren Taika Teepuusaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii akneiholle, näppylöistä ja kutinasta kärsiville.

Antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen palasaippuamme ei kuivata ihoasi. Teepuusaippua auttaa ehkäisemään mm. näppyjä ja kutinaa, ja se on kehitetty vaativan ihon päivittäiseen pesuun.

“Perheen kolme teiniä ovat saaneet tästä avun akneen. Poika söi jopa antibiootit aknen vuoksi mutta vasta teepuusaippua toi avun.”

‘’Ei kuivata samanlailla kun muut teepuusaippuat. Tuoksu on mieto ja saippua tuntuu toimivan hyvin finneihin.’’

“Aivan ihana tuote! Olen kasvojen akneiluun kokeillut monia eri tuotteita ja lääkkeitä, sekä ruokavaliomuutoksia, näistä ei ole ollut apua. Tuttavani kehui teepuusaippuaa, sillä tämä oli auttanut hänen lapsensa ihon akneen. Päätin kokeilla tuotetta. Oli mahtavaa huomata, että teepuusaippua auttoi minua akneen ja selkeät tulokset näkyivät jo n. viikon kuluessa tuotteen käytön aloituksesta!”

“Teepuusaippuasta tuli heti mun ja teini-ikäisen tyttäreni suosikki! Teinillä paha akne, jo muutamien päivien käytön jälkeen ero entiseen oli todella huomattava, näppylöiden punoitus oli selvästi vähentynyt ja kasvojen iho rauhallisempi. Oma aikuisiän akneihoni ei ole näin hyvin voinut koskaan! Todella miellyttävä käyttää, isot suositukset.”

Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua, sopii mm. epäpuhtaalle- tai akneiholle, antibakteerinen

Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua, sopii mm. epäpuhtaalle- tai akneiholle

Aktiivihiili yhdessä bentoniittisaven kanssa auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Bentoniittisavi on yksi tehokkaimmista parantavista savista. Se sitoo itseensä lian, epäpuhtaudet ja talin, jolloin nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat saippuan mukana pois iholta.

Antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen palasaippuamme ei kuivata ihoasi. Aktiivihiili Teepuusaippua auttaa ehkäisemään mm. näppyjä ja kutinaa, ja se on kehitetty vaativan ihon päivittäiseen pesuun.

“Muutaman päivän Aktiivihiili Teepuusaippuan käytön jälkeen kasvojen iho selvästi tasaisempi ja sileämpi. Mustapäät lähteneet nousemaan itsestään ylös

“Aktiivihiili Teepuusaippua toimii samoin kuten tavallinen Teepuusaippua, pitäen epäpuhtaudet poissa. Lisäksi mustapäät ovat pysyneet poissa, joten tämä saippua tehoaa tähän ongelmaan paremmin kuin tavallinen teepuusaippua.”

“Pitkään mietin, että lankeanko tämän Aktiivihiili Teepuusaippuan mainokseen vai en. Niin monia tuotteita olen kokeillut yli nelikymppiseen epäpuhtaaseen ihooni, että epäilin, löytäisinkö koskaan helpotusta. Vajaan kahden viikon käytön jälkeen ihoni on rauhoittunut eikä uusia epäpuhtauksia ole tullut. Innolla odotan, miltä kasvojeni iho näyttää parin kuukauden päästä. Saippua poistaa myös meikin hyvin ja pesun jälkeen riittää kunnon kosteutus.”

Veera Suolasaippua®, sopii mm. ihottumille, akne- ja psori iholle, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa

Saaren Taika Veera Suolasaippua on erittäin kosteuttava ja hellävarainen palasaippua, joka sopii päivittäiseen käyttöön.

Suolasaippuan luonnolliset ainesosat tukevat ihosi terveyttä ja hyvinvointia

Merisuola sitoo kosteutta ihollesi. Säännöllinen suolasaippuan käyttö vähentää ihon rasvaamisen tarvetta merkittävästi. Antibakteerinen merisuola auttaa neutraloimaan iholla olevia bakteereja, jotka aiheuttavat hielle tunnusomaisen hajun. Suolasaippuan säännöllinen käyttö vähentää myös ihon epäpuhtauksista johtuvia iho-ongelmia, kuten näppyjä.

Vihreä savi imee itseensä iholta epäpuhtauksia, se nopeuttaa ihovaurioiden paranemista ja rauhoittaa ihoa.

Luomukaura kuorii ihoa hellästi. Se lievittää tulehduksia sekä rauhoittaa ihoärsytyksiä ja kutinaa.

”Olen sairastanut yli 20 vuotta psoriasista ja kokeillut varmaan SATAA eri tuotetta. Nyt, ensimmäisen Veera suolasaippuan loppuessa, toinen kyynärpää on täysin SILEÄ!!! Siis niin uskomatonta! Nyt on jo kaksi uutta saippuaa odottamassa vuoroansa”

”Veera suolasaippua on täydellinen saippua. Hienhaju vähentynyt huomattavasti. ”Kuivaharjaan” ihon suihkun yhteydessä ja lihakset kiittää hieronnasta. Ja PS: Ihan kuin selluliitti olisi vähentynyt.

“Lueskelin skeptisenä saippuoiden kehuja ja ajattelin, että annetaas mahdollisuus tälle Veera suolasaippualle sitten, ei se ota jos ei annakkaan.. Viikossa kutina väheni huomattavasti. Kärsin psorista ja ihoni kutisee kauttaaltaan. Vielä täytyy testata tuo teepuu, joka on mulla jo reservissä odottelemassa. Seuraavaksi tilaan shampoon ja kokeilen tuohon päänahkaan.”

Juulia Suolasaippua, sopii mm. atooppiselle ja kutisevalle iholle, pehmentää ihoa

Lempeä Juulia Suolasaippua sisältää virkistävää greippiä, Rhassoul-savea ja Himalajan ruususuolaa. Saippua kosteuttaa ihoasi samalla, kun se syväpuhdistaa ihosi epäpuhtauksista.

Saaren Taika Juulia Suolasaippua virkistää ja puhdistaa kuivattamatta ihoasi.

Rhassoul-savi sisältää mineraaleja, joiden käytöllä voidaan edesauttaa epäpuhtauksien poistumista syvemmistä ihon kerroksista ja siksi tämä suolasaippua sopiikin erityisen hyvin esimerkiksi akneihon tai rasvaisen ihon puhdistamiseen.

Kaoliinisavi saippuassa on erityisen tehokas imemään itseensä talia, hikeä ja muita ihon epäpuhtauksia. Epäpuhtaudet se sitoo itseensä ja saippuassa käytettynä nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat huuhteluveden mukana pois iholta.

Juulia Suolasaippuassa on käytetty Himalajan ruususuolaa ja sen herkullinen tuoksu on saatu aikaan aidoilla luonnollisilla greipin-, rosmariinin- ja tuoksulangian eteerisillä öljyillä.

Rosmariinin eteerinen öljy virkistää mieltä ja auttaa edistämään pintaverenkiertoa.

Särkisalon Suolasaippua™, sopii mm. psori-iholle, kuivalle ja atooppiselle iholle, pehmentää ihoa

Särkisalon suolasaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii kuivasta ihosta kärsiville.

Hellästi kuoriva suolasaippua vaahtoaa hyvin ja pesee tehokkaan hellävaraisesti

Suolasaippuan säännöllisellä käytöllä voidaan ehkäistä hienhajuja sekä näppyjen syntymistä.

Luonnolliset ainesosat antavat saippualle virkistävää tehoa kuivattamatta ihoasi

Särkisalon Suolasaippuassa on käytetty sekä Himalajan ruususuolaa, että merisuolaa ja sen piristävän raikas tuoksu on saatu aikaan aidoilla luonnollisilla eteerisillä öljyillä.

Rosmariinin eteerinen öljy virkistää mieltä ja auttaa edistämään pintaverenkiertoa.

Sitruunaruohon eteerinen öljy on antibakteerista ja sillä on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia. Sen tiedetään hillitsevän kutinaa ja punoitusta sekä aikaansaavan pehmeämmän ja kuulaamman ihon.

Seetripuun eteerinen öljy on antibakteerista ja sillä saattaa olla aknea ja ekseemaa hillitseviä ominaisuuksia.

“Olen käyttänyt Särkisalon suolasaippuaa pari viikkoa. Hienhaju vähentyi merkittävästi jo kahden pesukerran jälkeen. Saippua on helppo käyttää ja se tuntuu miellyttävältä iholla. Iho on jäänyt myös paljon pehmeämmän ja sileämmän tuntuiseksi pesun jälkeen. Tuoksu oli alkuun melko voimakas, mutta kuitenkin miellyttävä.”

“Olen käyttänyt Särkisalon suolasaippuaa nyt vasta vajaan viikon verran ja jo nyt on havaittavissa ero entiseen. Ihoni ei kaipaa suihkun jälkeistä rasvausta ja se on mahtavaa! Ihan näin nopeaan vakuuttumiseen tuotteen toimivuudesta en olisi uskonut. Loistava tuote!”

“Käytän säännöllisesti Särkisalon suolasaippuaa peseytymiseen. Suihkun jälkeen ei enää tarvitse erikseen rasvata ihoa koska suolasaippua kosteuttaa ihon. Ihan huippu tuote!”

Saariston Suolasaippua®, sopii mm. psori-iholle, atooppiselle- ja kuivalle iholle, kosteuttava, hajusteeton

Hellävarainen, runsaasti ravinteikasta Kuolleenmeren suolaa sisältävä Saariston Suolasaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti tuoksuherkille tai kuivaihoisille. Saariston Suolasaippuaa kannattaa käyttää yhdessä saippuapussin kanssa, jolloin saat vaahdotettua hellävaraisen ja runsaan vaahdon ihollesi.

Tuoksuton ja hellävarainen suolasaippua päivittäiseen pesuun

Kuolleenmeren suolaa sisältävä hellästi pesevä ja ihoa runsaasti kosteuttava Saariston Suolasaippua soveltuu erityisesti tuoksuherkille, kutinasta kärsiville ja kuivaihoisille käyttäjille. Sen runsas ja kermainen vaahto hellii ihoasi ja sen mineraalipitoisuus auttaa ravitsemaan ihoasi. 

”Saippua sopii todella hyvin (keskivaikealle) atooppiselle iholle, jopa kasvoille. Rauhoittaa ihoa ja toimii erityisen hyvin saunomisen yhteydessä. Tämä saippua oli hintansa arvoinen!”

”Vain pieni pyyhkäisy Saariston suolasaippuaa pesee vaivatta atooppisen kutiavan ja T-alueelta rasvoittuvan ihoni puhtaaksi kiristämättä ja kuivattamatta. Miksi en keksinyt tätä jo aikaisemmin?”

“Olen ehtinyt käyttää Saariston suolasaippuaa vasta pari kertaa, mutta jo nyt olen tyytyväinen kokemukseeni. Minulla on kuiva iho ja olen huono rasvaamaan, mutta tällä saippualla pesemällä iho jää sileän tuntuiseksi, eikä kiristä pesun jälkeen. Olen käyttänyt saippuaa siinä pussissa, sehän samalla vähän kuorii ihoa.

Tyrni Luksus Spa Saippua, kosteuttava, sopii mm. rosacea iholle

Ylellinen Tyrni Luksus Spa saippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii ihon punoituksesta tai näppylöistä kärsiville sekä kutisevalle iholle.

Ärtyneelle rosacea- iholle kahden viikon Tyrni Luksus Spa saippuan käytön jälkeen kiristys kasvojen iholta on hävinnyt ja iho tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä. Punaisuus on selvästi vähentynyt otsan, nenän ja leuan alueelta.

Viikon käytön jälkeen on POD-ihottuma alkanut jo näyttää paranemisen merkkejä! Lisäksi saippuassa on ihana tuoksukin. Ehdottomasti jää käyttöön!”

”Tyrni Luksus Spa on ihan must have minulle! Minulla on ruusufinni, ja tämä tuote on täydellinen omalle iholleni. Punaisuus ja sävyerot ovat tasoittuneet selvästi muitakin Saaren Taian tuotteita käyttäen. Monia tuotteita olen testannut ja tämä on ehdottomasti paras, enää en vaihda mihinkään! Kiitos näistä tuotteista, jatkakaa samaan malliin!”

Karpalo Luksus Spa Saippua, kuivalle iholle sekä aikuiselle iholle

Karpalo Luksus Spa saippua sopii erityisesti kuivan tai ikääntyvän ihon hoitoon.

Saippuan sisältämät runsaat tehoaineet luonnosta tuovat ihonhoitoosi kaivattua luksusta sekä antavat toimivaa tehokkuutta

Saippuaan on lisätty mm. Manteliöljyä, sillä se kosteuttaa tehokkaasti ihoasi antaen sille pehmeyttä ja kimmoisuutta. Manteliöljy isältää runsaasti A, D ja E-vitamiineja, sekä rasvahappoja.

Kaoliinisavi saippuassa on erityisen tehokas imemään itseensä talia, hikeä ja muita ihon epäpuhtauksia Epäpuhtaudet se sitoo itseensä ja saippuassa käytettynä nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat huuhteluveden mukana pois iholta.

Bentoniittisavi on tulivuoren tuhkasta saatua savea, joka sisältää yli 70 eri hivenainetta. Bentoniittisavi on yksi tehokkaimmista parantavista savista. Se sitoo itseensä lian, epäpuhtaudet ja talin, jolloin nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat huuhteluveden mukana pois iholta.

Merisuola saippuassa auttaa ihoasi säilyttämään sen kosteustasapainonsa sitomalla kosteutta ihollesi. Merisuolasaippua vähentää ihon rasvaamisen tarvetta sekä ehkäisee mm. hienhajua ja näppyjä.

”Olen aika varautunut kaikkeen uuteen ja usein mietin onko tämä nyt sitä mitä luvataan. Eilen laitoin koekäyttöön karpalo spa saippuan epäilevässä mielessä. Saunan jälkeen pesin itseni kyseisellä saippualla. Ja huh miten yllätyin positiivisesti. Saippua oli tosi vaahtoavaa ja jätti aivan ihanan pehmeyden ja kosteuden iholle. Tuoksu on luksusta. Jätin rasvaamatta ihoni illalla ja tänään en katunut sitä että en rasvannu. Tämä on todella kosteuttavaa eli näinköhän tarvitsee enää rasvata!”

”Tämä saippua on niin ihanan tuoksuinen ja se hoitaa ihoani. Tämän saippua ei kuivata ihoani, joten minun ei tarvitse enää rasvata kuivaa ihoani.

”Karpalo Luxus spa saippua on kyllä hintansa väärti ja riittoisa, olen nyt kuukauden käyttänyt ja arvioisin, että n.1/4 tai 1/3 osaa saippuasta kulunut 🙂 Kolmen päivän käytön jälkeen oma kuiva ihoni on ihanan tuntuinen ja kostea. Karheus ja hilseily katosi, tuoksu on mitä miellyttävin (myös mieheni ihastui tähän saippuaan, heh, aivopesu alkaa onnistua), vaahtoaa kivasti ja siinä ohella peseminenkin on miellyttävä!”

Rasvanäpin saippua®, monikäyttöinen ja täysin luonnollinen tehosaippua erittäin likaisille käsille!

Rasvanäpin Saippuaa käyttävät niin automekaanikot, puutarhurit kuin taidemaalaritkin. Se on myrkytön ja hellävarainen käsisaippua, jolla puhdistuu vaikenkin lika käsistä. Lue asiakkaidemme kokemuksia Rasvanäpin Saippuan voittamattomasta tehosta.

Tehokas Saaren Taika Rasvanäpin saippua on nimensä mukaisesti tehty puhdistamaan käsistä ne vaikeimmatkin liat. Se soveltuu niin RemonttiReiskoille ja -Riitoille, Viherpeukaloille kuin autonrassaajillekin eikä olekaan likaa johon ”Rasvanäppiä” ei voisi kokeilla!

Saippuoiden valmistus Perniön saippuatehtaalla

Ekologiseen arkeen sopivat muovittomat luonnolliset nollahukka, eli zero waste palasaippuamme valmistuvat käsityönä pienissä erissä Perniössä sijaitsevassa saippuatehtaassamme.

Käytämme tuotteidemme raaka-aineina ensisijaisesti kylmäpuristettuja öljyjä sekä sellaisia, jotka eivät ole kemiallisesti eroteltuja.

Tällöin varmistetaan, että raaka-aine sisältää runsaasti ihon paranemista sekä uudistumista tukevia ravintoaineita ja, että raaka-aineeseen ei ole päätynyt mitään kemiallisia jäämiä, joita niihin saattaa jäädä, kun raaka-ainetta esimerkiksi valkaistaan tai deodoroidaan.

Hyvin säilyneet ravintoaineet raaka-aineissa ovat tärkeitä ihon rakennus- ja korjaus osasia, joiden avulla iho uudistuu ja pystyy parantamaan itseään.

Maailman korkealaatuisin Extra Virgin oliiviöljy toimii yhtenä pääraaka-aineenamme jokaisessa palasaippuatuotteessamme.

Espanjan oliiviöljyn sääntelyneuvosto takaa tämän öljyn alkuperän sekä sen korkean laadun, ja siksi se on myös iholle hellävaraisinta ja ravitsevinta öljyä!

Oliiviöljyyn valitut lajikkeet saavat erityistä huolenpitoa ja alueen erikoinen mikroilmasto yhdessä maan koostumuksen kanssa tekevät siitä maailman korkealaatuisinta Extra Virgin oliiviöljyä!

Sierra de Cádizin oliivit kerätään hellävaraisesti päivänvalossa, jolloin puissa asuvat pienet laululinnut eivät vahingoitu keruuprosessissa.

Aidosti toimivat Saaren Taika tuotteet innostavat asiakkaitamme kertomaan omia kokemuksiaan tuotteistamme

Somessa ja sähköpostitse saamamme positiivinen palaute onkin päivittäistä ja tuntuu mahtavalta, että ihmiset haluavat jakaa iloaan kertomalla meille miten tuotteemme ovat auttaneet heitä mm. psoriasiksen, aknen, hormonaalisen aknen, ekseeman ja muiden iho-ongelmien hoidossa!

Iholle tärkeitä vitamiineja sisältävät raaka-aineet

Etsiessämme raaka-aineita Saaren Taika tuotteille, on meillä ensisijaisen tärkeää löytää sellainen ainesosa, joka pystyy parhaiten auttamaan ihoa voimaan paremmin.

Tällöin ei katsota raaka-aineen hintaa, vaan sitä kuinka se on tuotettu (vaatimuksiamme ovat mm. luomutuotanto sekä tuotannon eettisyys) ja miten se on käsitelty ennen kuin siitä on tullut tarvitsemamme raaka-aine.

Mitä luonnollisemmin tuotettu raaka-aine, sen paremmin iho pystyy sen tarjoamat ravintoaineet käyttämään hyödykseen!

Saaren Taika valmistaakin tuotteita, jotka auttavat heitä, joille muista markkinoilla olevista tuotteista ei ole ollut apua.

Ennen ja jälkeen kuvat pahasta aknesta, joka parani Saaren Taika Teepuusaippuan avulla

Saaren Taika saippuat ovat auttaneet jo monia iho-ongelmissa!