Kokemuksia – Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua

Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua - Kokemuksia

"39-vuotiaan öljyinen iho ja kivulias akne sai helpotusta aktiivihiili teepuusaippuasta, ruusu aloe kasvovedestä, aktiivihiili&savi kasvonaamiosta ja spot control voiteesta! Kuva kertokoon mitä vaikutuksia tuotteilla sai aikaan jo kolmessa viikossa ?"

”39-vuotiaan öljyinen iho ja kivulias akne sai helpotusta Aktiivihiili Teepuusaippuasta, Ruusu Aloe kasvovedestä, Aktiivihiili & savi kasvonaamiosta ja Spot control voiteesta! Kuva kertokoon mitä vaikutuksia tuotteilla sai aikaan jo kolmessa viikossa!”

Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii akneiholle, näppylöistä ja kutinasta kärsiville.

Aktiivihiili yhdessä bentoniittisaven kanssa auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Bentoniittisavi on yksi tehokkaimmista parantavista savista. Se sitoo itseensä lian, epäpuhtaudet ja talin, jolloin nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat saippuan mukana pois iholta.

Antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen palasaippuamme ei kuivata ihoasi. Aktiivihiili Teepuusaippua auttaa ehkäisemään mm. näppyjä ja kutinaa, ja se on kehitetty vaativan ihon päivittäiseen pesuun.

“Muutaman päivän Aktiivihiili Teepuusaippuan käytön jälkeen kasvojen iho selvästi tasaisempi ja sileämpi. Mustapäät lähteneet nousemaan itsestään ylös”

“Aktiivihiili Teepuusaippua vaahtoaa hyvin ja jättää kasvot raikkaan puhtaaksi. Viikon säännöllisen käytön jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kasvojen iho on kirkkaampi. Epäpuhtaudet T-alueella vähentyneet selvästi”

“Aktiivihiili Teepuusaippua on paras ikinä kokeilemani tuote kasvojenpesuun! Ja aikuisiän akneihoni myös kiittää ja kuittaa. Pesutuntuma on todella pehmeä. Tästä en luovu ikinä (ellette lopeta kokonaan tuotteen valmistusta!)” 

“Minulla ruusufinni ja olen 48 vuotias. Pidän tästä Aktiivihiili Teepuusaippuasta enemmän, kuin pelkästä Teepuusaippuasta. Kasvojen iho ei tunnu yhtään kuivalle pesun jälkeen, eikä tämä kirvele minun silmiä, niin kuin versio ilman hiiltä. Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla, jos sinulla on ruusufinniä kasvoissa. Olen erittäin tyytyväinen tähän saippuaan.”

“Pitkään mietin, että lankeanko tämän Aktiivihiili Teepuusaippuan mainokseen vai en. Niin monia tuotteita olen kokeillut yli nelikymppiseen epäpuhtaaseen ihooni, että epäilin, löytäisinkö koskaan helpotusta. Vajaan kahden viikon käytön jälkeen ihoni on rauhoittunut eikä uusia epäpuhtauksia ole tullut. Innolla odotan, miltä kasvojeni iho näyttää parin kuukauden päästä. Saippua poistaa myös meikin hyvin ja pesun jälkeen riittää kunnon kosteutus.”

“Aktiivihiili teepuusaippua on ollut puhdistava, tasoittava ja kosteuttava, kaikkea yht aikaa. Tuntuu myös että on rauhoittanut ihoa, saanut kasvojen alueen ihon voimaan hyvin. Iho on taas tasaisempi kuin välillä kun teepuusaippua kului loppuun. Olen oikein tyytyväinen saippuaan ja iloinen hankinnasta. Saippua on muutakin kuin vain tuote, se tuntuu että tekee luonnonkosmetiikkatuotteena, luonnollisista aineista valmistettuna, iholle myös hyvää.”

“Erittäin hyvä saippua, jota käytin alussa vain kasvojen pesussa, mutta nykyisin pesen koko vartalon Aktiivihiili teepuusaippualla. Vaahtoaa hyvin ja usein käytän sitä saippuapussin sisällä, jolloin se kuorii ihoa samalla. Ei kuivata ihoa ja on riittoisa.”

“Aktiivihiili Teepuusaippua toimii samoin kuten tavallinen Teepuusaippua, pitäen epäpuhtaudet poissa. Lisäksi mustapäät ovat pysyneet poissa, joten tämä saippua tehoaa tähän ongelmaan paremmin kuin tavallinen teepuusaippua.”

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä