Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua kokemuksia

Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua - Kokemuksia

”Halusin laittaa teille viestiä ja kertoa miten hyvin tuotteenne ovat toimineen. Olen vuosia kamppaillut ruusufinnin kanssa ja kokeillut kaikkia mahdollisia tuotteita saamatta niistä apua. Myös pari antibiootti kuuria syönyt mutta ihottuma palasi aina takaisin.

Nyt n. 5kk ollut käytössä ainoastaan teidän aktiivihiilili teepuusaippua ja rasvana spot control tehovoide. Tulokset on ihan mahtavat!! Mikä helpotus voin vihdoin kulkea häpeämättä kasvojani.
Iso kiitos siitä kuuluu teille!”

Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii akneiholle, näppylöistä ja kutinasta kärsiville.

Aktiivihiili yhdessä bentoniittisaven kanssa auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Bentoniittisavi on yksi tehokkaimmista parantavista savista. Se sitoo itseensä lian, epäpuhtaudet ja talin, jolloin nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat saippuan mukana pois iholta.

Antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen palasaippuamme ei kuivata ihoasi. Aktiivihiili Teepuusaippua auttaa ehkäisemään mm. näppyjä ja kutinaa, ja se on kehitetty vaativan ihon päivittäiseen pesuun.

"39-vuotiaan öljyinen iho ja kivulias akne sai helpotusta aktiivihiili teepuusaippuasta, ruusu aloe kasvovedestä, aktiivihiili&savi kasvonaamiosta ja spot control voiteesta! Kuva kertokoon mitä vaikutuksia tuotteilla sai aikaan jo kolmessa viikossa ?"

”39-vuotiaan öljyinen iho ja kivulias akne sai helpotusta Aktiivihiili Teepuusaippuasta, Ruusu Aloe kasvovedestä, Aktiivihiili & savi kasvonaamiosta ja Spot control voiteesta! Kuva kertokoon mitä vaikutuksia tuotteilla sai aikaan jo kolmessa viikossa!”

“Sain Aktiivihiili Teepuusaippuan maanantaina ja jo nyt, vain viikon käytön jälkeen eron oikeasti huomaa (käsittämätöntä!). Oon vuosia käyttänyt erilaisia tuotteita ja koittanut saada kasvojen, leuan ja kaulan ihoa kuntoon ehkäisypillereiden ja pikaruokaravintolassa leijuvan rasvan aiheuttamien finnien ja mustapäiden osalta ja nyt ekaa kertaa voin todeta niiden oikeasti vähentyneen ja ihon tasoittuneen. Jopa kaulalla vuoden alusta olleet finniarvet ovat himmentyneet. Voin laittaa ennen ja jälkeen -kuvia vielä vähän myöhemmin, jahka käyttökertoja tulee lisää (pesen siis joka ilta kasvot, leuan ja kaulan saippualla). Tässä on tuote, jota voin todellakin suositella! <3”

“Kaverit on kehunut Teepuusaippuaa ja otin kyseisen tuotteen vielä aktiivihiilellä. Ja ei turhaa ole kehunu!! Iho on pehmeä (alkuun hieman kuivahko heti pesun jälkeen mutta tasottui) ja epäpuhtaudet pikkuhiljaa irtoamassa. Nyt jo huomannut 2vkon sisällä ison eron, en malta odottaa miltä näyttää tästä vielä eteenpäin! Älä epäröi vaan osta Aktiivihiili Teepuusaippua – et tule pettymään!!”

“Ostin tämän Aktiivihiili Teepuusaippuan tyttärelle, jolla on todella paha keratosis pilariksen muoto kauttaaltaan käsivarret, pakarat ja posket. Hänelle on kokeiltu kaikki ihotautilääkärin määräämät rasvat ja ainoa vaihtoehto on enää laserhoito. Hän on käyttänyt saippuaa nyt 2kk ja päälle luonnollisesti karbamidia sisältävä perusrasva. Ei mitään reseptirasvaa. Tyttären iho on pehmentynyt todella huomattavasti,vaikka talvi ja pakkaset on läsnä. Iho on vaaleampi ,kimmoisampi ja ennenkaikkea pehmeä. Punakkuus säilyy tottakai aina,koska se on ihon omanaisuus tässä ihosairaudessa,mutta sarveistapit ovat vähentyneet huomattavasti.“

“Jo kymmenkunta vuotta olen kärsinyt ruusuihottumasta keskeisellä kohdalla kasvojani; nykerönenäni näyttää alkoholisoituneen henkilön nenältä. Huvittavinta on etten käytä alkoholia lainkaa (ylioppilasjuhlat; shampanjalasilliset kilisteltiin)! Käytän punertumaan mineraalipuuteria joka päivä koska loistan kuten ”petteripunakuono”. Jos käytän meikkiä niin se on luonnnonkosmetiikkaa. Siten löysin ai. tuotteen koska luin käyttäjien kokemuksia Aktiivihiili Teepuusaippuasta. Viikon käytön jälkeen punoitus ja näppylät vähentyneet!!!! Odotan innolla jo parin kuukauden päähän miltä nenäni näyttää. Suosittelen samasta vaivasta kärsiviä kokeilemaan saippuaa. Kiitos”

“Aktiivihiili Teepuusaippua ei pettänyt odotuksiani. Sen vaahto on ihanan pehmeää ja jo lyhyen ajan jälkeen ihoni tuntuu sileämmältä kuin enemmin. Vanhat aknearvet näkyvät himmeämmin. Olen todella tyytyväinen.”

“Aktiivihiili teepuusaippua on aivan mahtava tuote. Tuote on todella tehokas ja puhdistaa ihoa epäpuhtauksista hyvin. Lähdin kokeilemaan kyseistä saippuaa hieman varauksella. Ensimmäisen viikon aikana kasvojeni iho alkoi kuoriutumaan, ihosta tuli arka ja hieman kipeä. Päätin kuitenkin jatkaa tuotteen käyttöä ja pian ihoni tottuikin kyseiseen saippuaan. Ihoni alkoi puhdistumaan ja epäpuhtaudet katoamaan. Ihotyyppini on todella rasvainen ja ilokseni huomasin, että rasvaisuus väheni reippaasti. Jatkossa aijon käyttää kasvojen pesussa enään vain tätä tuotetta, suosittelen käyttämään tätä tuotetta jos kärsit rasvaisesta tai epäpuhtaasta ihosta. Ensimmäisen viikon jälkeen jo huomaa eron ihossa.”

“Muutaman päivän Aktiivihiili Teepuusaippuan käytön jälkeen kasvojen iho selvästi tasaisempi ja sileämpi. Mustapäät lähteneet nousemaan itsestään ylös”

“Aktiivihiili Teepuusaippua vaahtoaa hyvin ja jättää kasvot raikkaan puhtaaksi. Viikon säännöllisen käytön jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kasvojen iho on kirkkaampi. Epäpuhtaudet T-alueella vähentyneet selvästi”

“Aktiivihiili Teepuusaippua on paras ikinä kokeilemani tuote kasvojenpesuun! Ja aikuisiän akneihoni myös kiittää ja kuittaa. Pesutuntuma on todella pehmeä. Tästä en luovu ikinä (ellette lopeta kokonaan tuotteen valmistusta!)” 

“Minulla ruusufinni ja olen 48 vuotias. Pidän tästä Aktiivihiili Teepuusaippuasta enemmän, kuin pelkästä Teepuusaippuasta. Kasvojen iho ei tunnu yhtään kuivalle pesun jälkeen, eikä tämä kirvele minun silmiä, niin kuin versio ilman hiiltä. Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla, jos sinulla on ruusufinniä kasvoissa. Olen erittäin tyytyväinen tähän saippuaan.”

“Pitkään mietin, että lankeanko tämän Aktiivihiili Teepuusaippuan mainokseen vai en. Niin monia tuotteita olen kokeillut yli nelikymppiseen epäpuhtaaseen ihooni, että epäilin, löytäisinkö koskaan helpotusta. Vajaan kahden viikon käytön jälkeen ihoni on rauhoittunut eikä uusia epäpuhtauksia ole tullut. Innolla odotan, miltä kasvojeni iho näyttää parin kuukauden päästä. Saippua poistaa myös meikin hyvin ja pesun jälkeen riittää kunnon kosteutus.”

“Aktiivihiili teepuusaippua on ollut puhdistava, tasoittava ja kosteuttava, kaikkea yht aikaa. Tuntuu myös että on rauhoittanut ihoa, saanut kasvojen alueen ihon voimaan hyvin. Iho on taas tasaisempi kuin välillä kun teepuusaippua kului loppuun. Olen oikein tyytyväinen saippuaan ja iloinen hankinnasta. Saippua on muutakin kuin vain tuote, se tuntuu että tekee luonnonkosmetiikkatuotteena, luonnollisista aineista valmistettuna, iholle myös hyvää.”

“Erittäin hyvä saippua, jota käytin alussa vain kasvojen pesussa, mutta nykyisin pesen koko vartalon Aktiivihiili teepuusaippualla. Vaahtoaa hyvin ja usein käytän sitä saippuapussin sisällä, jolloin se kuorii ihoa samalla. Ei kuivata ihoa ja on riittoisa.”

“Aktiivihiili Teepuusaippua toimii samoin kuten tavallinen Teepuusaippua, pitäen epäpuhtaudet poissa. Lisäksi mustapäät ovat pysyneet poissa, joten tämä saippua tehoaa tähän ongelmaan paremmin kuin tavallinen teepuusaippua.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Violetta

Violetta

Kirjoittaja on Saaren Taika ihoasiantuntija.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.