Tiesitkö, että pesuaineella on todellakin väliä, kun kyseessä on paljun perusteellinen pesu?

Saaren taika siivoussaippua – ympäristöystävällinen ja vesistöille myrkytön tehokas pesuaine

Tiesitkö, että pesuaineella on todellakin väliä, kun kyseessä on paljun perusteellinen pesu? Paljun puhdistus on erityisen tärkeää, erityisesti talven jälkeen. Onneksi on olemassa ympäristöystävällisiä ja vesistöille myrkyttömiä pesuaineita, kuten Saaren Taika siivoussaippuat, jotka ovat sekä tehokkaita lialle, että hellävaraisia käyttäjälleen.

Miten usein palju kannattaa pestä?

Paljun puhdistamisen tulisi tapahtua säännöllisesti, jotta se pysyy puhtaana ja käyttökelpoisena. Jos paljussa ei ole suodatinta tai käytetä puhdistavia kemikaaleja, suositeltavaa on pestä palju jokaisen käyttökerran jälkeen. Paras tapa puhdistaa palju on käyttää lämmintä vettä, Saaren Taika siivoussaippuaa ja hellävaraista pesuharjaa tai mikrokuituliinaa.

paljun pesu

Paljun pesu

Paljun pesemisessä on tärkeää käyttää oikeanlaista harjaa ja riittävän mietoa puhdistusainetta, jotta paljun pinta ei vahingoitu.

Saaren Taian bambuinen pesuharja on erinomainen valinta. Sen erityinen muoto mahdollistaa helposti kaarevien pintojen ja nurkkien puhdistamisen. Pesuharjan pehmeät harjakset irrottavat tehokkaasti lian paljun pinnalta, samalla kuitenkin hellävaraisesti sitä vahingoittamatta. 

”Nyt on löytynyt monitoimipesuaine. Kuvat paljusta ennen ja jälkeen. Koska paljun pesuun ei kauhean paljon ole pesuaineita, joita turvallisesti uskaltaisi käyttää, on kuvassa oleva raita ollut mahdoton saada pois.

Olin jo luopunut toivosta, kunnes päätin kokeilla siivoussaippuaa. Suihkuttelin ensin reunoille vesi/siivoussaippuaa, annoin vaikuttaa noin 10 min. Tämän jälkeen saippuaa kosteaan pesusieneen ja sillä vielä paljun pesu.

Olen tulokseen todella tyytyväinen.
Myös pinttynyt lika ovista sekä saunan ja autonpesu siivoussaippualla oli vaivatonta ja puhdasta tuli.”

Paljun huolto

Talven jälkeen on myös tärkeää tarkistaa paljun kunto ja varmistaa, etteivät pakkaskelit ole aiheuttaneet vaurioita rakenteisiin. Paljun pesän puhdistukseen sopii erinomaisesti esimerkiksi autossa käytettävä lumiharja. Lisäksi tuhkat tulisi poistaa pesästä säännöllisesti. Mikäli palju on puinen, lopuksi kannattaa käyttää terassiöljyä sen öljyämiseen.

Ympäristöystävällinen Saaren Taika siivoussaippua

Saaren Taika siivoussaippua on erinomainen valinta paljun puhdistukseen. Se on ympäristöystävällinen ja vesistöille myrkytön, joten voit pestä paljusi puhtaaksi hyvällä omallatunnolla.

Saaren Taika siivoussaippua tuhoaa bakteerit tehokkaasti, joten voit nauttia paljuilusta puhtaassa ja turvallisessa ympäristössä. Sen hellävarainen koostumus takaa myös sen, että se ei ärsytä tai kuivata käyttäjän ihoa!

Saaren Taika siivoussaippua on valmistettu huolella valituista luonnonmukaisista raaka-aineista, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Sen biologisesti hajoavat ainesosat tarkoittavat sitä, että voit pestä paljusi puhtaaksi tietäen, ettei saippua aiheuta haitallista jälkivaikutusta vesistöissä.

Kun valitset pesuainetta paljusi puhdistukseen, valitse Saaren Taika siivoussaippua. Se ei ainoastaan puhdista paljuasi perusteellisesti, vaan se myös suojelee ympäristöä ja vesistöjä. Voit nauttia paljuilusta huolettomasti, tietäen että käytät tehokasta ja samalla ympäristöystävällistä pesuainetta.

Siispä, kun on aika puhdistaa paljusi, tartu Saaren taika siivoussaippuaan ja pesuharjaan. Yhdistelmä näitä molempia takaa perusteellisen puhdistuksen ja samalla hellävaraisen hoidon. Muista myös tarkistaa paljusi kunto ja puhdistaa pesä säännöllisesti. Näin voit nauttia raikkaasta ja puhtaasta paljuilusta joka kerta.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.