Kokemuksia – Rasvatahrojen puhdistus keittiöstä Saaren Taika siivoussaippualla

Kokemuksia - Rasvatahrojen puhdistus keittiöstä Saaren Taika siivoussaippualla

Greippi siivuoussaippua kokemuksia

”Rasvainen ja pölyinen liesituulettimen lasi tuli puhtaaksi Greippi siivoussaippualla! Kaksi käsittelyä vaati, mutta nyt kiiltää!”

“Greippisiivoussaippua on verraton tuote. Kylppäri ja sauna puhdistuivat tosi vähällä vaivalla. Tänään putsailin keittiön kaappeihin pinttyneitä likoja ja nekin haihtuivat hetkessä. “

”Kolmen vuoden ruuanlaiton rasvaroiskeet keittiön välitilan laminaattitaustassa… On käytetty ja kokeiltu sitten IHAN kaikki räjäyttäjät ja liottajat, mitä kaupan hyllyiltä löytyy. Ei irronnut rasva. Greippi Saippualla minuutin homma. Nyt ei enää kaduta edes se, että kolme vuotta sitten tuli valinneeksi hellan taakse laminaatin, eikä laattaa…”

”10 vuotta vanha kattilakaappi, tuli kuin uusi greippi siivoussaippualla ja mikrokuituliinalla!”

”Keittiön rosteriallas on vaikea saada puhtaaksi, teetahroja on todella vaikea saada pois. Sitrussaippualla tuli hetkessä puhdasta, eikä tarvinnut edes pahemmin hangata. Samaten kylppärin suihkuseinä puhdistui kuin itsestään. Greippisaippuaa pitäisi kokeilla kylppäriin, hanoissa on kalkkisaostumia, jotka pitäisi saada pois.”

liesetuulettimen rasvat pois saaren taika siivoussaippualla1

”Nyt kyllä vähän hävettää, mut ikivanha, liekö asunnon alkuperäinen liesikupu. Ihan liian harvoin tulee putsattua, mutta pikapesu Saaren Taika Greippi siivoussaippualla teki ihmeitä, toinen kierros veis varmaan loputkin rasvakertymät, mutta nyt on liian kuuma perusteelliseen siivoukseen, apuna käytin tavallista pesusientä.”

”Sain tänään illalla ensimmäisen Greippi siivoussaippuani ja ensimmäinen testikohde oli kolme vuotta päänvaivaa aiheuttanut keittiön lavuaari. Tee, kahvi ja kalkki imeytyvät altaan pintaan ja vielä kahden käsittelyn jälkeen ei aivan täysin mustaa tullut, mutta en ole aiemmin ikinä millään saanut noin puhtaaksi! Pakko lisätä, että tämä tapahtui ilman kertakäyttöhanskoja.”

SITRUS siivuoussaippua kokemuksia

”Pari vuotta oon hellan levyjen kanssa tuskaillu että millä ihmeellä saan nuo mustat pois reunoilta. Kaikki maholliset tökötit testattu mutta ei oo lähteny. Nyt testasin Sitrus siivousaippualla nii johan rupes kiiltelemään!”

“Sitruuna siivoussaippua on kotimme pelastaja. Tällä lähtee puhtaaksi vaivatta ja hellästi vaikka auton penkit.”

”Keraaminen liesitaso Saaren Taika Sitrus siivoussaippualla puunattuna.”

”Uuden kodin liedentaus oli pesty viimeksi vuonna xyz. Sitrus-Siivoussaippualla lähti iisisti.”

”Tämä toivottomalta tapaukselta tuntuva uunipelti sai vielä lisää käyttöaikaa Greippi siivoussaippuan avulla. Seuraava siivouskohde valkoinen ulko-ovi.”

”Sitrus Siivoussaippua toimii loistavasti grillin puhdistuksessa. Kannen sisäpuolelle kertynyt rasvakerros yleensä vain leviää ja rätti tarttuu siihen kiinni. Hankasin Siivoussaippuaa suoraan hankaussieneen, levitin vaahtoa rasvakerroksen päälle ja muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen töhnä irtosi yllättävän pienellä hankaamisella. Alareuna siis pesty ja muu osa kannesta jäi vielä pesua vaille, kun ukkonen keskeytti urakan. Ritilät puhdistuivat myös paremmin Siivoussaippualla kuin muilla aineilla.”

Laventeli siivuoussaippua kokemuksia

”Pinttynyt keittiön puulattia ei ollut aikaisemmilla pesukerroilla lähtenyt puhtaaksi ja olin jo ajatellut, että sellaiseksi jää. Sitten päätin koittaa Laventeli siivoussaippuaa ja sillähän lähti! Nyt hohtaa koko lattia valkoisena.”

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.