Kokemuksia – Rasvatahrojen puhdistus keittiöstä Saaren Taika siivoussaippualla

Kokemuksia - Rasvatahrojen puhdistus keittiöstä Saaren Taika siivoussaippualla

Greippi siivuoussaippua kokemuksia

”Rasvainen ja pölyinen liesituulettimen lasi tuli puhtaaksi Greippi siivoussaippualla! Kaksi käsittelyä vaati, mutta nyt kiiltää!”

“Greippisiivoussaippua on verraton tuote. Kylppäri ja sauna puhdistuivat tosi vähällä vaivalla. Tänään putsailin keittiön kaappeihin pinttyneitä likoja ja nekin haihtuivat hetkessä. “

”Kolmen vuoden ruuanlaiton rasvaroiskeet keittiön välitilan laminaattitaustassa… On käytetty ja kokeiltu sitten IHAN kaikki räjäyttäjät ja liottajat, mitä kaupan hyllyiltä löytyy. Ei irronnut rasva. Greippi Saippualla minuutin homma. Nyt ei enää kaduta edes se, että kolme vuotta sitten tuli valinneeksi hellan taakse laminaatin, eikä laattaa…”

”10 vuotta vanha kattilakaappi, tuli kuin uusi greippi siivoussaippualla ja mikrokuituliinalla!”

”Keittiön rosteriallas on vaikea saada puhtaaksi, teetahroja on todella vaikea saada pois. Sitrussaippualla tuli hetkessä puhdasta, eikä tarvinnut edes pahemmin hangata. Samaten kylppärin suihkuseinä puhdistui kuin itsestään. Greippisaippuaa pitäisi kokeilla kylppäriin, hanoissa on kalkkisaostumia, jotka pitäisi saada pois.”

liesetuulettimen rasvat pois saaren taika siivoussaippualla1

”Nyt kyllä vähän hävettää, mut ikivanha, liekö asunnon alkuperäinen liesikupu. Ihan liian harvoin tulee putsattua, mutta pikapesu Saaren Taika Greippi siivoussaippualla teki ihmeitä, toinen kierros veis varmaan loputkin rasvakertymät, mutta nyt on liian kuuma perusteelliseen siivoukseen, apuna käytin tavallista pesusientä.”

”Sain tänään illalla ensimmäisen Greippi siivoussaippuani ja ensimmäinen testikohde oli kolme vuotta päänvaivaa aiheuttanut keittiön lavuaari. Tee, kahvi ja kalkki imeytyvät altaan pintaan ja vielä kahden käsittelyn jälkeen ei aivan täysin mustaa tullut, mutta en ole aiemmin ikinä millään saanut noin puhtaaksi! Pakko lisätä, että tämä tapahtui ilman kertakäyttöhanskoja.”

“Luulin että keittiön kaakelit olisivat jatkuvasti huonon näköiset imeytyneistä rasvapilkuista. Olin jo turhautunut kokeilluani vaikka mitä puhdistuskeinoa. Greippi siivoussaippua tuntui kuitenkin ihan imaisevan rasvan pieniksi paukamiksi kaakelin pinnalle ja siten puhdistus olikin todella helppoa!!”

SITRUS siivuoussaippua kokemuksia

”Pari vuotta oon hellan levyjen kanssa tuskaillu että millä ihmeellä saan nuo mustat pois reunoilta. Kaikki maholliset tökötit testattu mutta ei oo lähteny. Nyt testasin Sitrus siivousaippualla nii johan rupes kiiltelemään!”

“Sitrus siivoussaippua on kotimme pelastaja. Tällä lähtee puhtaaksi vaivatta ja hellästi vaikka auton penkit.”

“Testailin Sitrus siivoussaippuaa keittiön siivoukseen ja sen lisäksi, että hana ja tiskiallas kiiltää, niin olen erityisen tyytyväinen kuinka hyvin se toimii rosteristen kodinkoneiden (jääkaappi, astianpesukone) pintojen puhdistukseen. Niistä on ollut vaikea saada tahroja pois, mutta tällä saippualla lähti. Lisäksi liesituulettimen kuvun päälle kertyvä rasvainen pöly oli super helppo pestä pois. Kuvun pinnasta voi nyt melkein peilata itseään”

 

”Keraaminen liesitaso Saaren Taika Sitrus siivoussaippualla puunattuna.”

”Uuden kodin liedentaus oli pesty viimeksi vuonna xyz. Sitrus-Siivoussaippualla lähti iisisti.”

”Tämä toivottomalta tapaukselta tuntuva uunipelti sai vielä lisää käyttöaikaa Greippi siivoussaippuan avulla. Seuraava siivouskohde valkoinen ulko-ovi.”

”Sitrus Siivoussaippua toimii loistavasti grillin puhdistuksessa. Kannen sisäpuolelle kertynyt rasvakerros yleensä vain leviää ja rätti tarttuu siihen kiinni. Hankasin Siivoussaippuaa suoraan hankaussieneen, levitin vaahtoa rasvakerroksen päälle ja muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen töhnä irtosi yllättävän pienellä hankaamisella. Alareuna siis pesty ja muu osa kannesta jäi vielä pesua vaille, kun ukkonen keskeytti urakan. Ritilät puhdistuivat myös paremmin Siivoussaippualla kuin muilla aineilla.”

Laventeli siivuoussaippua kokemuksia

”Pinttynyt keittiön puulattia ei ollut aikaisemmilla pesukerroilla lähtenyt puhtaaksi ja olin jo ajatellut, että sellaiseksi jää. Sitten päätin koittaa Laventeli siivoussaippuaa ja sillähän lähti! Nyt hohtaa koko lattia valkoisena.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.