Kokemuksia – Kalkkitahrojen puhdistus kylpyhuoneesta Saaren Taika siivoussaippualla

Kokemuksia - Kalkkitahrojen puhdistus kylpyhuoneesta Saaren Taika siivoussaippualla

Greippi Siivoussaippua kokemuksia

Greippi siivoussaippua on mahtava tuote. Hanan kalkkikerrostuma lähti myös hienosti pois.

Tämä tuote tulee kuulumaan tästä lähtien aina minun siivousainevarastoon. Ja mikä parasta, saippua ei ärsytä ihoa ja ala yskittämään, niinkuin monet muut puhdistusaineet

”Ennen ja jälkeen saunan lasiovi. Meillä tosi kalkkinen vesi (omakaivo) ja kalkki lähti hyvin Greippi siivoussaippualla.”

”Kalkkinen saunanovi puhdistui helposti Greippi siivoussaippualla.”

”Kuvat tummista kalkkisista lattialaatoista ennen ja jälkeen Greippi siivoussaippuan.”

”Kuva kertoo enemmän kuin sanat! Saaren Taika Greippi siivoussaippualla kalkkeutuneen suihkuhanan pesu ja kalkki on enää muisto vain!”

”Tummat laatat, joita yritetty puhdistaa vaikka millä myrkyllä. Puhdistui jo tosi hyvin pelkällä tiskirätillä ja Greippi siivoussaippualla.”

”Kylppärin kauheat saippuajäämistä keltaiset seinät puhdistuivat helposti ilman kovia pesuaineita Greippi siivoussaippualla. Yllätyin itse missä sonnassa ollaan peseydytty. Tää ei ole mainos vaan fakta, enkä tarvitse uutta siivoussaippuaa tilalle vaikka saisinkin, koska tuo on niin riittoisaa kamaa. Myöskin kalkki lähti kylppäristä helposti. Kuvat ei ole ehkä parhaat.”

”Suihkuseinä ennen pesua, toinen puoli puoliksi pesty greippi-siivoussaippualla ja molemmat puolet pestynä ja ikkunalastalla kuivattuna.”

”Oman kaivon vesi on ajan saatossa (15vuotta) aiheuttanut pahoja värjäymiä pesuhuoneen laattoihin. Luultiin, että niihin ei auta muu kuin laattojen vaihto, sillä sen verran monella eri ”tökötillä” on yritetty putsata. Toisimpa kuitenkin kävi ja nopean testauksen perusteella greippi-siivoussaippua auttoi tähänkin! En malta odottaa, että pääsen joku päivä pesemään pesuhuoneen oikein huolella, sillä tälläkin nopealla pikapesulla sai jo ihmeitä aikaan! Taidetaanpa säästyä remontilta!”

”Käsien pesuallas, jota perheen miehet käyttävät päivittäin remonttihommista tullessaan. Meinasin käyttää jotain, joka räjäyttää lian pois. Mutta Sitrus siivoussaippualla sainkin liat pois. Käytän jatkossakin, ehkä seuraavaksi menee kokeiluun Greippi siivoussaippua!”

“Meillä näkyvä ongelmapaikka pesuhuoneessa on saunan ja pesuhuoneen välinen lasiovi ja ikkuna, jotka ovat suihkutuksen jälkeen harmaana. Olen lukenut tästä ihmesaippuasta ja päätin kokeilla. Saippuatilaukseni saavuttua piti heti mennä testaamaan. Hankasin saippuaa kosteaan pehmeään siivousliinaan ja pesin lasit. Saippuan levittämisen jälkeen huuhdoin liinan pariin kertaan ja kuivasin lasit. Tulos oli kirkas ja kiiltävä. Pesuhuone tuoksui raikkaalta. Suosittelen saippuaa kaikille, jotka arvostavat ekologista siivousainetta.”

“Greippi Siivoussaippua on hyvä tuote kodin jokapäiväiseen puhtaana pitämiseen ja myös perusteellisemmassa siivouksessa verraton. Raastamalla saippuaa veteen suihkepulloon saa hyvän perussiivous liuoksen, joka ei tuoksu eikä ärsytä hengitysteitä. Käytän jatkossakin!”

“Greippi Siivoussaippua yllätti positiivisesti. Ensimmäisten käyttökertojen perusteella tuntuu puhdistavan kylppärin pinnat jopa tehokkaammin kuin perinteiset siivoussuihkeet. Riittoisa ja helppo käyttää hieromalla saippuaa kosteaan rättiin. Jättää puhtaan ja raikkaan pinnan.”

“Ostin siivoussaippuan singles day tarjouksesta. Vähän skeptisenä rupesin siivoamaan kylpyhuonetta greippi saippualla. Eipä meinannut siivouksesta tulla loppua kun kiillottelin jo seuraavaksi keittiön metallilistoja ,hanoja , kodin koneet ja kaiken muunkin maan ja taivaan väliltä. Eipähän tarvitse enää kuin yhden pesuaineen koska näyttää toimivan jokapaikkaan eikä ole hinnallakaan pilattu. Ihan mahtava pesuaine.”

“Greippisaippua oli juuri sellainen mitä luvattiin. Kalkkiroippeet lähtivät helposti saunan lasiovesta sekä kylppärin kaakeleista. Tiskiallas ja hanat saivat lisäksi kauniin kiillon. Entiset siivousaineet nakkasin roskiin huomattuani miten paljon tehokkaampi ja helppokäyttöisempi greippisaippua oli. Muita siivoussaippuoita en ole vielä ehtinyt kokeilemaan.”

“Kylpyhuoneen kaakelit ja saumat ovat niin puhtaat käsittelyn jälkeen. Mikä parasta, ei haise puhdistusaine. Laitoin suoraan mikrokuituliinaan greippi siivoussaippuaa ja vaahdotin kunnolla. Saumat ja kaakelit lähti yhdellä käsittelyllä puhtaaksi eikä tarvinnut hangata edes lujaa. Ehdottomasti jatkoon ja aion kokeilla myös muita saippuoita”

Sitrus Siivoussaippua kokemuksia

Suhtauduin vähä ennakkoluuloisesti tähän siivoussaippuaan, mutta tilasin sitruunasaippuan teiltä. Olin iloisesti yllättynyt, kun kalkkitahrat lähti lattiasta helposti. Otin kuvan yhdestä kriittisestä paikasta johon valuu roiskeita käsien pesun yhteydessä. Asumme kalkkipitoisen veden alueella ja näitä kalkkiongelmia näkyy jos ei heti pyyhi vettä pois.

”Sitkeät kalkkitahrat lähtivät Sitrus siivoussaippualla sekä hanasta että lattialaatoista. Lattialaattojen tahroihin ei ole tehonnut mikään muu pesuaine.”

”Sitkeä kalkkilika suihkukaapin ovesta näyttää antautumisen merkkejä Sitrus siivoussaippualla käsitellessä. Kerran otettu hankaamatta ja hyvältä näyttää.”

”Yläkerran wc-hana on vuotanut kauan ja jättänyt rumat jäljet. Näitä olen hinkannut jos millä aineella tuloksetta. Nyt kokeilin Sitrus siivoussaippualla ja lavuaari on kuin uusi. Vartin verran liotusta ja hetki sienellä hinkkausta niin hyvä tuli. Ihan huipputuote!”

”Pesuhuoneen hana ennen sitrus siivoussaippuan käyttöä ja käytön jälkeen.”

”Sitrus siivoussaippualla pesuhuoneen hanat jälleen kiiltävät. Siivoussaippuaa pesusieneen, levitys sienellä samalla kevyesti hangaten, hetken vaikutus , huuhtelu, kuivaus pyyhkeellä.”

”En tiedä kauanko tuo käsienpesualtaan ylivuotoreijän reuna on ollut tuon näköinen.. kalkkipitoinen vesi täällä kuorruttaa kaikki köhnällään.. On supsutettu kaikki mahdolliset etikat ja summuuta bängiä, eikä tulosta. Kokeilin sitrussaippuaa ja bling, kyllä kiiltää..”

Suihkuseinä ei kaipaa selittelyjä!

Laventeli Siivoussaippua kokemuksia

”Laitoin Laventeli-siivoussaippuan kovaan tosielämän testiin: 6-henkisen perheemme 15 vuotta vanha kovalla käytöllä oleva suihkukaappi. Likaa ja kalkki- ja saippuajäämiä enemmän kuin omiksi tarpeiksi.
Yleensä jynssään suihkun sellaisilla aineilla, joita käyttäessä meinaa nenäkarvat palaa.
Lasiseinät ja hanat tulivat kirkkaiksi ja laattasaumat puhdistuivat hyvin. Tuoksu oli miellyttävä. Oikein pätevä puhdistusaine! Tätä käytän jatkossakin!”

Siivouspäivän terveisin Marianne #kesäsomettaja

”Siivouspäivän tehotrio: Laventeli siivoussaippua, hankaussieni ja minä. Zädäm! Niin lähti kalkkijämät suihkusta, liat kaakelisaumoista ja nuhju lavuaarista. Ja mikä hauskinta: 1-vuotias yli-innokas suurmestari sai vahtia siivoustyötä veskin ovella, eikä häntä tarvinnut sulkea oven taakse huutamaan niin kuin silloin kun vielä pesin vessaa kloritilla.”

“Sitrus siivoussaippua on tehokas saippua kaikenlaiseen siivoukseen! Hämmästyttävän helposti puhdistui suihkun kaakelit ja kaakeleiden saumat. Saippua on riittoisaa. Plussaa miedosta tuoksusta ja siitä, että on hellävarainen käsille, ei kuivata. Ostan jatkossakin!”

”Juuri testattu toisen valmistajan suomalaista veteen liukenevaa tablettia josta saa kylpyhuonepuhdistussuihkeaineen pulloon. Kaakelien pesuainejäämät eivät irronneet mihinkään vaikka ko. aine vaikutti n. 15min. Ei auttanut hakea muu kuin Saaren taika laventelisiivoussaippua. Ja hankaus ja huuhtelu. Se oli siinä. Lähti kerralla! Myös kirkkaan suihkuseinän pinttymät.”

Jaa kirjoitus

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tämän sivun lomakkeita suojaa Google reCAPTCHA , johon vaikuttavat Googlen yksityisyyden käytännöt  ja palveluehdot.

© Saaren Taika 2022. All rights reserved.

Facebook – Instagram – Pinterest – YouTube

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

0
Kerätty summa

tukemassa

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä – mukana Saaren Taika

AJANKOHTAISTA:

SEURAA NUORISOPROJEKTIN ETENEMISTÄ BLOGISSAMME AVAINSANALLA #NUORISOTYÖ

Saaren Taian ja Aseman Lasten yhteisprojekti Perniön alueen nuorisotyöhön liittyen etsii vapaaehtoisia. 

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden Veteraani!

Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä
vapaaehtoistyötä nuorten kanssa juuri sen verran kuin aikatauluihisi sopii.

 

Lue lisää

Pyydämme apua paikallisten nuorten auttamiseksi

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Saaren Taika päätti lahjoittaa suuren summan paikallisten nuorten hyvinnoinnin parantamiseksi ja haastamme kaikki paikalliset toimijat mukaan!

Tarvitsemme teitä jokaista mukaan jakamaan kustannuksia ja varmistamaan että tämä tärkeä työ pääsee alkamaan paikkakunnallamme ja jatkuu mahdollisimman pitkään.

YKSIN EMME TÄHÄN PYSTY MUTTA YHDESSÄ AIVAN VARMASTI!

Ojennettu käsi kimmeltävä meri taustalla

Saaren Taika (Topaz Oy) avustaa Aseman Lapset ry:tä toteuttamaan vuoden mittaisen kehittämisprojektin Perniön alueella. Projektin arvioitu kustannus on n. 55 000€.

Avustuksen turvin Aseman Lapset Ry työskentelee aktiivisesti Perniön seudun nuorten parissa sekä kehittää paikallista osaamista verkostoitumalla paikallisten nuoriso-, kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan toimijoiden kanssa.

Työntekijä myös starttaa vuodeksi Walkers-toiminnan Perniöön ja rekrytoi sekä kouluttaa 4-8 vapaaehtoistyöntekijää, jotka toimivat nuorisotyöntekijän työpareina jalkautuvassa työssä.

Työtä tehdään syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä syrjäytyneiden nuorten parissa toimimiseksi.

Toiminnan pääkohderyhmänä ovat 16-18-vuotiaat päihteillä ja mielenterveydellisesti oireilevat nuoret. Myös muut ikäluokat huomioidaan toiminnassa tarvittaessa ohjaten heille olemassa oleviin palveluihin (rajautuen kuitenkin 13-20-vuotaisiin nuoriin).

Saaren Taika on lupautunut kattamaan kuluista yli 50%, eli n. 30 000€. Nyt etsimme kumppaneita, yrityksiä ja yhdistyksiä jakamaan keskenään tuon puuttuvan osan, eli 25 000€.

Miten asia koskettaa Saaren Taikaa?

Meillä Saaren Taiassa Perniössä työskentelee monen ikäisiä työntekijöitä, myös hyvin nuoria. Perniöläisten nuorten hätä konkretisoitui pahimmalla mahdollisella tavalla, kun kaksi perniöläistä nuorta menehtyivät vain ihan vähän aikaa sitten. Tämä suuri tragedia kosketti paitsi koko pientä paikkakuntaamme, myös työntekijöitämme, joiden osan ystäväpiiriä nuoret olivat.

Otamme syvästi osaa nuorten menehtymisen johdosta ja toivomme pystyvämme antamaan tukeamme kaikille, joita suru on jollakin tapaa koskettanut. 

Konkreettisena ja nopeana keinona ennaltaehkäistä vastaavia lähdimme selvittämään mitä tukea nuorille Perniöön on saatavilla ja tästä alkoi yhteistyö Walkers-toiminnan kanssa.

Nuori istuu sillalla masentuneena auringonlasku on taustalla

Nuorten mielenterveyden edistäminen ja päihdetyön kehittämistoiminta Perniössä 2022

Toiminnan toteuttaja: Aseman Lapset ry

Toiminnan rahoittaja: Saaren Taika, Topaz Oy

Aseman Lapset ry

Aseman Lapset ry on vuonna 1990 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitettyä ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon.

Lisätietoja:

Minna Lahtela
Valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava
p. 040 777 8683

Christian Wentzel
Toiminnanjohtaja
p. 040 900 4889

[email protected]
www.asemanlapset.fi

Topaz Oy & Saaren Taika

Topaz Oy perustettiin vuoden 2018 maaliskuussa jatkumona aikaisemmin toimineelle toiminimiyritykselle. Toiminimen Saaren Taika brändin perustaja, Johanna, oli perustanut vuonna 2013. Pitkään masennusta sairastanut Johanna löysi valokuvaamisesta pakokeinon, joka myöhemmin muuntui valokuvatuotteita myyväksi yritykseksi ja siitä myöhemmin käsityöläisten tuotteita myyväksi verkkokaupaksi.

Saaren Taian ”Taikatehtaaksi” kutsuma päämaja sijaitsee eteläisen Salon saaristossa, Särkisalossa, joka on yksi harvaan asutuimpia saaristokuntia täällä Saaristomerellä. Yritys pyrkii vastuullisuuteen muutenkin kuin ympäristönäkökulmasta. Toimimalla vastuullisesti myös sosiaalisesti ja taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Nuorisotyön koordinoijat Saaren Taika: Pinja Parviainen, Susanna Nieminen

p. 050 511 7188

[email protected]
www.saarentaika.com

Mukana tukemassa!

Saaren Taika
TT-Välitys Oy

Kukkakatri

Lions Club Perniö

PBC-Invest Oy

Forsström Karl AB 

Puhelin Pate Oy

Suvera Oy

Lisäksi yksityishenkilöiden nimillä tehtyjä lahjoituksia.

ABC Perniö
S-Market Perniö

Päivitämme sivulle lisätietoja asiasta myöhemmin, sekä täydennämme tietoja projektista, mm. tarkan toimintasuunnitelman, aikataulut jne.