Kokemuksia – Kalkkitahrojen puhdistus kylpyhuoneesta Saaren Taika siivoussaippualla

Kokemuksia - Kalkkitahrojen puhdistus kylpyhuoneesta Saaren Taika siivoussaippualla

Greippi Siivoussaippua kokemuksia

Greippi siivoussaippua on mahtava tuote. Hanan kalkkikerrostuma lähti myös hienosti pois.

Tämä tuote tulee kuulumaan tästä lähtien aina minun siivousainevarastoon. Ja mikä parasta, saippua ei ärsytä ihoa ja ala yskittämään, niinkuin monet muut puhdistusaineet

”Ennen ja jälkeen saunan lasiovi. Meillä tosi kalkkinen vesi (omakaivo) ja kalkki lähti hyvin Greippi siivoussaippualla.”

”Kalkkinen saunanovi puhdistui helposti Greippi siivoussaippualla.”

”Kuvat tummista kalkkisista lattialaatoista ennen ja jälkeen Greippi siivoussaippuan.”

”Kuva kertoo enemmän kuin sanat! Saaren Taika Greippi siivoussaippualla kalkkeutuneen suihkuhanan pesu ja kalkki on enää muisto vain!”

”Tummat laatat, joita yritetty puhdistaa vaikka millä myrkyllä. Puhdistui jo tosi hyvin pelkällä tiskirätillä ja Greippi siivoussaippualla.”

”Kylppärin kauheat saippuajäämistä keltaiset seinät puhdistuivat helposti ilman kovia pesuaineita Greippi siivoussaippualla. Yllätyin itse missä sonnassa ollaan peseydytty. Tää ei ole mainos vaan fakta, enkä tarvitse uutta siivoussaippuaa tilalle vaikka saisinkin, koska tuo on niin riittoisaa kamaa. Myöskin kalkki lähti kylppäristä helposti. Kuvat ei ole ehkä parhaat.”

”Suihkuseinä ennen pesua, toinen puoli puoliksi pesty greippi-siivoussaippualla ja molemmat puolet pestynä ja ikkunalastalla kuivattuna.”

”Oman kaivon vesi on ajan saatossa (15vuotta) aiheuttanut pahoja värjäymiä pesuhuoneen laattoihin. Luultiin, että niihin ei auta muu kuin laattojen vaihto, sillä sen verran monella eri ”tökötillä” on yritetty putsata. Toisimpa kuitenkin kävi ja nopean testauksen perusteella greippi-siivoussaippua auttoi tähänkin! En malta odottaa, että pääsen joku päivä pesemään pesuhuoneen oikein huolella, sillä tälläkin nopealla pikapesulla sai jo ihmeitä aikaan! Taidetaanpa säästyä remontilta!”

”Käsien pesuallas, jota perheen miehet käyttävät päivittäin remonttihommista tullessaan. Meinasin käyttää jotain, joka räjäyttää lian pois. Mutta Sitrus siivoussaippualla sainkin liat pois. Käytän jatkossakin, ehkä seuraavaksi menee kokeiluun Greippi siivoussaippua!”

“Meillä näkyvä ongelmapaikka pesuhuoneessa on saunan ja pesuhuoneen välinen lasiovi ja ikkuna, jotka ovat suihkutuksen jälkeen harmaana. Olen lukenut tästä ihmesaippuasta ja päätin kokeilla. Saippuatilaukseni saavuttua piti heti mennä testaamaan. Hankasin saippuaa kosteaan pehmeään siivousliinaan ja pesin lasit. Saippuan levittämisen jälkeen huuhdoin liinan pariin kertaan ja kuivasin lasit. Tulos oli kirkas ja kiiltävä. Pesuhuone tuoksui raikkaalta. Suosittelen saippuaa kaikille, jotka arvostavat ekologista siivousainetta.”

“Greippi Siivoussaippua on hyvä tuote kodin jokapäiväiseen puhtaana pitämiseen ja myös perusteellisemmassa siivouksessa verraton. Raastamalla saippuaa veteen suihkepulloon saa hyvän perussiivous liuoksen, joka ei tuoksu eikä ärsytä hengitysteitä. Käytän jatkossakin!”

“Greippi Siivoussaippua yllätti positiivisesti. Ensimmäisten käyttökertojen perusteella tuntuu puhdistavan kylppärin pinnat jopa tehokkaammin kuin perinteiset siivoussuihkeet. Riittoisa ja helppo käyttää hieromalla saippuaa kosteaan rättiin. Jättää puhtaan ja raikkaan pinnan.”

“Ostin siivoussaippuan singles day tarjouksesta. Vähän skeptisenä rupesin siivoamaan kylpyhuonetta greippi saippualla. Eipä meinannut siivouksesta tulla loppua kun kiillottelin jo seuraavaksi keittiön metallilistoja ,hanoja , kodin koneet ja kaiken muunkin maan ja taivaan väliltä. Eipähän tarvitse enää kuin yhden pesuaineen koska näyttää toimivan jokapaikkaan eikä ole hinnallakaan pilattu. Ihan mahtava pesuaine.”

“Greippisaippua oli juuri sellainen mitä luvattiin. Kalkkiroippeet lähtivät helposti saunan lasiovesta sekä kylppärin kaakeleista. Tiskiallas ja hanat saivat lisäksi kauniin kiillon. Entiset siivousaineet nakkasin roskiin huomattuani miten paljon tehokkaampi ja helppokäyttöisempi greippisaippua oli. Muita siivoussaippuoita en ole vielä ehtinyt kokeilemaan.”

“Kylpyhuoneen kaakelit ja saumat ovat niin puhtaat käsittelyn jälkeen. Mikä parasta, ei haise puhdistusaine. Laitoin suoraan mikrokuituliinaan greippi siivoussaippuaa ja vaahdotin kunnolla. Saumat ja kaakelit lähti yhdellä käsittelyllä puhtaaksi eikä tarvinnut hangata edes lujaa. Ehdottomasti jatkoon ja aion kokeilla myös muita saippuoita”

Sitrus Siivoussaippua kokemuksia

Suhtauduin vähä ennakkoluuloisesti tähän siivoussaippuaan, mutta tilasin sitruunasaippuan teiltä. Olin iloisesti yllättynyt, kun kalkkitahrat lähti lattiasta helposti. Otin kuvan yhdestä kriittisestä paikasta johon valuu roiskeita käsien pesun yhteydessä. Asumme kalkkipitoisen veden alueella ja näitä kalkkiongelmia näkyy jos ei heti pyyhi vettä pois.

”Sitkeät kalkkitahrat lähtivät Sitrus siivoussaippualla sekä hanasta että lattialaatoista. Lattialaattojen tahroihin ei ole tehonnut mikään muu pesuaine.”

”Sitkeä kalkkilika suihkukaapin ovesta näyttää antautumisen merkkejä Sitrus siivoussaippualla käsitellessä. Kerran otettu hankaamatta ja hyvältä näyttää.”

”Yläkerran wc-hana on vuotanut kauan ja jättänyt rumat jäljet. Näitä olen hinkannut jos millä aineella tuloksetta. Nyt kokeilin Sitrus siivoussaippualla ja lavuaari on kuin uusi. Vartin verran liotusta ja hetki sienellä hinkkausta niin hyvä tuli. Ihan huipputuote!”

”Pesuhuoneen hana ennen sitrus siivoussaippuan käyttöä ja käytön jälkeen.”

”Sitrus siivoussaippualla pesuhuoneen hanat jälleen kiiltävät. Siivoussaippuaa pesusieneen, levitys sienellä samalla kevyesti hangaten, hetken vaikutus , huuhtelu, kuivaus pyyhkeellä.”

”En tiedä kauanko tuo käsienpesualtaan ylivuotoreijän reuna on ollut tuon näköinen.. kalkkipitoinen vesi täällä kuorruttaa kaikki köhnällään.. On supsutettu kaikki mahdolliset etikat ja summuuta bängiä, eikä tulosta. Kokeilin sitrussaippuaa ja bling, kyllä kiiltää..”

Suihkuseinä ei kaipaa selittelyjä!

Laventeli Siivoussaippua kokemuksia

”Laitoin Laventeli-siivoussaippuan kovaan tosielämän testiin: 6-henkisen perheemme 15 vuotta vanha kovalla käytöllä oleva suihkukaappi. Likaa ja kalkki- ja saippuajäämiä enemmän kuin omiksi tarpeiksi.
Yleensä jynssään suihkun sellaisilla aineilla, joita käyttäessä meinaa nenäkarvat palaa.
Lasiseinät ja hanat tulivat kirkkaiksi ja laattasaumat puhdistuivat hyvin. Tuoksu oli miellyttävä. Oikein pätevä puhdistusaine! Tätä käytän jatkossakin!”

Siivouspäivän terveisin Marianne #kesäsomettaja

”Siivouspäivän tehotrio: Laventeli siivoussaippua, hankaussieni ja minä. Zädäm! Niin lähti kalkkijämät suihkusta, liat kaakelisaumoista ja nuhju lavuaarista. Ja mikä hauskinta: 1-vuotias yli-innokas suurmestari sai vahtia siivoustyötä veskin ovella, eikä häntä tarvinnut sulkea oven taakse huutamaan niin kuin silloin kun vielä pesin vessaa kloritilla.”

“Sitrus siivoussaippua on tehokas saippua kaikenlaiseen siivoukseen! Hämmästyttävän helposti puhdistui suihkun kaakelit ja kaakeleiden saumat. Saippua on riittoisaa. Plussaa miedosta tuoksusta ja siitä, että on hellävarainen käsille, ei kuivata. Ostan jatkossakin!”

”Juuri testattu toisen valmistajan suomalaista veteen liukenevaa tablettia josta saa kylpyhuonepuhdistussuihkeaineen pulloon. Kaakelien pesuainejäämät eivät irronneet mihinkään vaikka ko. aine vaikutti n. 15min. Ei auttanut hakea muu kuin Saaren taika laventelisiivoussaippua. Ja hankaus ja huuhtelu. Se oli siinä. Lähti kerralla! Myös kirkkaan suihkuseinän pinttymät.”

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.