Apua jalkojen turvotukseen

Apua jalkojen turvotukseen

Helpota väsyneiden tai turvonneiden jalkojen oloa näillä vinkeillä!

Monet meistä kärsivät kipeistä lihaksista, etenkin harjoitusten tai pitkään seisomisen jälkeen. Mikäli et halua turvautua kipulääkkeisiin, niin yksi erinomainen vaihtoehto on eteeriset öljyt!

Eteeristen öljyjen avulla voit nopeasti lievittää lihaskipua, jännitystä ja turvotusta. Turvallinen tapa käyttää eteerisiä öljyjä kipeille lihaksille, on hieroa iholle Saaren Taika Manteli Seetri vartaloöljyä

Saaren Taika vartaloöljy sisältää auringonkukkaöljyä, manteliöljyä sekä helokkiöljyä sekoitettuna rosmariinin-, seetripuun- ja greipin eteerisiin öljyihin. 

Saaren Taika Manteli Seetri Luksus vartaloöljy helpottaa jalkojen turvotusta

Manteliöljyllä on terapeuttisia ominaisuuksia ja se voi auttaa lievittämään jännittyneiden lihasten aiheuttamaa kipua sekä stressiä.

Helokkiöljyä on historiansa aikana käytetty mm. mustelmien ja haavojen parantamisen vauhdittamiseen.

Rosmariini tunnetaan kyvystään lievittää kipua ja tulehdusta.

Setripuun eteerisen öljyn tiedetään myös lievittävän niveltulehdukseen ja muihin lihas- ja nivelsairauksiin liittyvää kipua ja jäykkyyttä.

Greipin eteeristä öljyä käytetään myös paikallisesti helpottamaan kipeitä lihaksia.

Itse kärsin usein turvonneista jaloista ja suihkun jälkeen Manteli Seetri vartaloöljyn hierominen nilkkoihin ja sääriin estää jalkojeni turpoamisen päivän mittaan.

Myös illalla vartaloöljyn hierominen jalkoihin vähentää turvotusta. Oheisessa kuvassa vartaloöljyn hieronnasta on kulunut n. 30 minuuttia ja turvotus on aika hyvin vähentynyt!

Hieromalla Saaren Taika vartaloöljyä kipeytyneille lihaksille tai turvonneille jaloille lisäät ihosi pintaverenkiertoa sekä edistät kuona-aineiden poistumista.

Aloita kipeytyneiden jalkojesi hoito lämpimällä jalkakylvyllä, johon voit jo halutessasi sekoittaa muutaman tipan vartaloöljyä. Liota jalkoja kylvyssä n. 10 minuutin ajan ja pese sen jälkeen jalkasi hellästi kuorien Juulia Suolasaippualla tai Särkisalon Suolasaippualla. Levitä lopuksi vartaloöljyä huolellisesti hieroen.

Manteli Seetri Luksus vartaloöljy

Saaren Taika Luksus vartaloöljy lukitsee kosteuden ihollesi tehden ihostasi silkin sileän ja pehmeän, jättämättä öljyistä pintaa ihollesi.

Luksus vartaloöljyn salaisuus piilee sen luonnollisissa ainesosissa, joiden ansiosta se imeytyy nopeasti ihoosi jättäen vain silkkisen sileän ja mielekkäälle tuoksuvan tunteen, joka kestää pitkään.

Vartaloöljy soveltuu myös selluliitin hierontaan ja sen sisältämillä luonnon raaka-aineilla on ihon pintaverenkiertoa stimuloivia ominaisuuksia.

Rosmariinin eteerinen öljy auttaa ihoasi säilyttämään oman kosteustasapainonsa samalla, kun se vähentää ihon ylimääräistä rasvaisuutta. Rosmariinin eteerinen öljy stimuloi ihosi pintaverenkiertoa auttaen ihoasi kiinteytymään.

Seetripuun eteerinen öljy auttaa parantamaan ihosi pintaverenkiertoa. Sillä on antibakteerisia ja ihoa rauhoittavia ominaisuuksia sekä tulehduksia ehkäiseviä ja kiinteyttäviä ominaisuuksia.

Greipin eteerinen öljy on aromaterapiassa suosittua selluliitin ehkäisyssä. Sillä on ihohuokosia puhdistavia- sekä pintaverenkietoa lisääviä ominaisuuksia, ja se auttaa vähentämään iholla esiintyviä sävyeroja.

”IHANA! Levittyy ja imeytyy hyvin, ihosta tulee todella pehmeä. Nopeampi käyttää kuin vartalovoide, koska vähäisempi annostelu ja imeytyy samantien, tykkään todella!”

”Loistava tuote turvonneen nilkan verenkierron vilkastamiaeen. Miellyttävä tuoksu.”

Juulia suolasaippua virkistää pintaverenkiertoa

Juulia Suolasaippuassa on käytetty Himalajan ruususuolaa ja sen herkullinen tuoksu on saatu aikaan aidoilla luonnollisilla  eteerisillä öljyillä.

Rosmariinin eteerinen öljy virkistää mieltä ja auttaa edistämään pintaverenkiertoa.

Greipin eteerinen öljy on antimikrobista sekä antibakteerista ja se saattaa hillitä aknea.

Tuoksulangian eteerinen öljy on antibakteerista ja sen tiedetään tasapainottavan ihon talintuotantoa sekä rauhoittavan kutinaa.

Luomu sheavoi saippuassa tekee siitä erityisen kosteuttavan, sillä sheavoi sisältää rasvoja, jotka eivät saippuoidu. Toisinsanoen sheavoi on sheavoita saippuassakin ja se tunnetaankin yhtenä kosteuttavimpana kasviöljynä, joka ei myöskään tuki ihohuokosia. Antioksidanttipitoisena raaka-aineena sheavoi ravitsee tehokkaasti ihoasi ja auttaa ehkäisemään ihon vanhenemisen merkkejä.

Juulia Suolasaippua virkistää mieltä, mutta rauhoittaa ihoa:

”Lempeä, raikas tuoksu sekä rauhoitti ihoa jo kertakäytön jälkeen.”

”Raikas tuoksu, iho tuntuu pehmeältä käytön jälkeen. Myös ihon kutina vähentynyt huomattavasti.”

Särkisalon suolasaippualla virkistät pintaverenkiertoasi

Särkisalon Suolasaippuassa on käytetty sekä Himalajan ruususuolaa, että merisuolaa ja sen piristävän raikas tuoksu on saatu aikaan aidoilla luonnollisilla eteerisillä öljyillä.

Rosmariinin eteerinen öljy virkistää mieltä ja auttaa edistämään pintaverenkiertoa.

Sitruunaruohon eteerinen öljy on antibakteerista ja sillä on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia. Sen tiedetään hillitsevän kutinaa ja punoitusta sekä aikaansaavan pehmeämmän ja kuulaamman ihon.

Seetripuun eteerinen öljy on antibakteerista ja sillä saattaa olla aknea ja ekseemaa hillitseviä ominaisuuksia.

Saippuan sisältämä sheavoi tekee siitä vielä hellävaraisemman ja kosteuttavamman saippuan, sillä sheavoi sisältää rasvoja, jotka eivät saippuoidu. Toisin sanoen sheavoi on sheavoita saippuassakin ja se tunnetaankin yhtenä kosteuttavimpana kasviöljynä, joka ei myöskään tuki ihohuokosia. Antioksidanttipitoisena raaka-aineena sheavoi ravitsee tehokkaasti ihoasi ja auttaa ehkäisemään ihon vanhenemisen merkkejä. 

Saaren Taika Shopista löydät parhaat ja puhtaimmat eteeriset öljyt! Voit myös tutustua niihin alla näkyvässä tuoteupotuksessa. 

Muistathan noudattaa eteeristen öljyjen yleisiä annosteluohjeita ja rajoituksia. Useimpia eteerisiä öljyjä ei saa sellaisenaan käyttää iholle, mutta voit sekoittaa eteerisen öljyn esimerkiksi hierontaöljyyn tai kookosöljyyn!

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.