Oletko huulirasva addikti? Näin vältät huulirasva kierteen!

OLETKO HUULIRASVA ADDIKTI_ NÄIN VÄLTÄT HUULIRASVAKIERTEEN!

Paras huulirasva ei kuivata rohtuneita huulia!

Etenkin kylmällä säällä tulee huomattua, että huulet alkavat kuivua ja rohtua, jolloin monesti tuntuu, että kerran päivässä huulirasvan laittaminen ei todellakaan riitä!

Huulten kosteutus tulisi silti muistaa ympäri vuoden ja kesäaikaankin. Jos oleskelee paljon auringossa, saattaa hyötyä huulivoiteesta, jossa on samassa aurinkosuoja. 

Toisille nämä aurinkosuojalliset voiteet eivät kuitenkaan sovi. Alla kerron mikä saattaa aiheuttaa huulurasvakierteen ja saada käyttäjät kuvittelemaan heidän olevan huulirasva addikti!

huulivoide addikti

Huulet, kuten muukin ihomme on yksilöllinen. Joskus tuntuu, että tätä kliseistä lausetta kuulee ihan riittävästi joka yhteydessä, mutta sen todempaa ja tärkeämpää seikkaa ei voisi enempää painottaa!

Jokin asia sopii yhdelle, mutta ei toiselle. 

Herkkäihoiselle paras huulivoide on luonnollisista ainesosista valmistettu huulirasva, joka ei sisällä allergisoivia hajusteita, väriaineita, auringonsuoja-aineita tai säilöntäaineita.

Joskus huulirasvakierteen takana voikin olla vain vääränlainen huulirasva! Allergisen ihottuman ensimmäinen oire nimittäin on ihon-, tässä kohtaa huulten kuivuminen. Kuivuminen huulissa johtaa nopeasti rohtumiseen, punoitukseen, jopa kutinaan ja ihon kappaleiden irtoamiseen. 

Tällöin pelkkä huulivoiteen vaihtaminen toiseen saattaa ratkaista ongelman.

Huulivoiteeksi kannattaa valita sellainen rasva, jonka ainesosaluettelo on lyhyt ja käytetyt raaka-aineet tuntuvat tutuilta ja luonnollisilta, sillä mitä vähemmän käytettyjä ainesosia, sen varmemmin tuotteessa on vain vähän, jos lainkaan, allergisoivia aineita.

Atoopikon paras huulivoide

Ilman kylmyys tai yleinen nestehukka ei ole ainoita syitä huulten kuivumiseen. Atooppisen ihon omaavilla huulet saattavat kuivua myös atopian vuoksi ja vaiva saattaa korostua entisestään talvisin tai helteillä.

Myös atoopikon kannattaa suosia lyhyellä ainesosaluettelolla varustettuja huulirasvoja ja vältellä oireita mahdollisesti pahentavia väriaineita, säilöntäaineita, aurinkosuojia ja hajusteita.

26 tavallisimmin oireita aiheuttavaa hajustetta tulee merkitä ainesosaluetteloon nimeltä, kuten esim. Limonene ja Citronellol.

Mikäli ainesosaluettelossa on aineksia, jotka alkavat kirjaimilla ”CI”, on tuotteessa käytetty väriaineita.

Saaren Taialta löydät luonnolliset huulirasvat, joissa käytetyt vähäiset raaka-aineet tulevat luonnosta! Saaren Taian sheavoi pohjaiset voiteet soveltuvat myös suurin osa huulissa käytettäviksi.

Jaa blogimme

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

Jaa kirjoitus

Johanna

Johanna

“Meikitön 47v. ihoni olkoon paras käyntikorttini!“ Minulla on tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto Suomesta sekä luonnonkosmetiikan valmistajan tutkinto Englannista. Olen lisäksi opiskellut ihosta, ihonhoidosta sekä luonnollisista ihonhoidon raaka-aineista mm. Formula Botanicassa sekä Tisserand Institutessa.

Tilaa blogikirjoitukset
sähköpostiisi

Saat uusimmat blogikirjoituksemme kerran viikossa sopivasti aina juuri ennen viikonloppua.

Seuraa meitä

.